Acces VIP

Ce cursuri online sunt incluse în Accesul VIP?

Vezi mai jos ce cursuri online sunt incluse în Accesul VIP ȘI ÎN PACHETUL LIFE TIME ACCESS.
De asemenea, dacă ai întrebări legate despre cum funcționează acest abonament, tot mai jos în pagină vei regăsi răspunsurile la întrebările importante legate de abonamentul vip. Înscrierile pentru acces VIP și LIFE TIME ACEESS sunt deschise acum, pe perioadă limitată. 

68

CURSURI ONLINE

400
peste 400 ore
Acces
pe bază de abonament anual

Pachete Abonamente cursuri Online

ACCES VIP

ACCES VIP

Abonament ANUAL

2985,00  Lei (-43%)

140,50 lei/lună

Abonamentul se achită anual
(140,5 lei X12 luni = 1686lei/an)

Life time access

LIFE TIME ACCESS

Acces la toate cursurile pentru totdeauna

7472,00  Lei (-47%)

3900,00 Lei

Pachete Abonamente cursuri Online

ACCES VIP

ACCES VIP

Abonament ANUAL

2985,00  Lei (-43%)

140,50 lei/lună

Abonamentul se achită anual
(140,5 lei X12 luni = 1686lei/an)

Life time access

LIFE TIME ACCESS

Acces la toate cursurile pentru totdeauna

7472,00  Lei (-47%)

3900,00 Lei

RĂSPUNSURI IMPORTATE legate de cursurile online incluse în ABONAMENTUL VIP și LIFE TIME ACCESS

Întrebări legate de LIFE TIME ACCES

Masterclass-urile la care ai acces sunt listate mai sus, iar după achiziție le poți vedea și urmări în contul tău. Dacă Achiziționezi Life Time Acces vei avea acces pentru totdeauna la toate Masterclass-urile de mai sus și la Masterclass-urile pe care urmează să le lansăm în următorii ani. Excepție pot face certificări gen NLP, emise de organisme internaționale care nu vor fi incluse. Certificările standard emise de Life University, descrise în fiecare pagină de curs sunt incluse.

CARE SUNT DIFERENȚELE?

Masterclass-urile pot fi achiziționate și individual și vei avea acces la acel Masterclass pentru totdeauna. 

Accesul VIP înseamnă că vei avea acces la toate Masterclass-urile (fără să fie nevoie să le achiziționezi individual) pe perioada în care ai abonamentul activ. Abonamentul se achită Anual pentru Accesul VIP. Un calcul estimativ înseamnă că suma totală pentru abonamentul VIP (155€: 66 cursuri = 2,3€) rezultă un cost simbolic de 2,3€/curs/an . Acest cost estimat urmează să scadă întrucât vor fi lansate noi Masterclass-uri iar prețul abonamentului nu va crește pentru tine. 

Life Time Acces este opțiunea de a face acum o singură achiziție, urmând să ai asemenea VIP-ului acces la toate Masterclass-urile, însă nu mai există o reînnoire anuală, accesul fiind pentru totdeauna. Un calcul estimativ înseamnă că suma totală împărțită la numărul de Masterclass-uri reprezintă aproximativ 12€/masterclass/totdeauna. Acest cost estimat urmează să scadă întrucât vor fi lansate noi Masterclass-uri iar tu vei avea acces la acestea. 

Întrebări legate de ACCESUL VIP (abonament anual)

Acest abonament funcționează asemenea rețelei Netflix. El se reînnoiește automat atâta vreme cât nu este oprit. Reînnoirea Abonamentului se face anual. Abonamentul tău, dacă nu dorești să îl oprești, se va reînnoi automat în fiecare an, din contul de unde ai făcut prima achiziție. 

În momentul în care faceți plata trebuie să fii de acord cu plățile automate anuale, însă în orice moment, ulterior, poți anula reînnoirea abonamentului, dacă dorești. Acest abonament se reînnoiește automat (dacă nu îl oprești) pe o durată de maxim 5 ani la același preț redus valabil acum. La prezentul preț nu se mai aplică ale reduceri sau alte cupoane de reducere.

Masterclass-urile la care ai acces sunt listate mai sus, iar după achiziție le poți vedea și urmări în contul tău. De asemenea, în eventualitatea în care ai făcut sau vei face achiziții individuale, pentru acelea vei avea acces indiferent de statusul abonamentului.

La Masterclass-uri ai acces pe perioada în care abonamentul este activ. Abonamentul este pe un an, deci vei avea acces minim 1 an. După reînnoire vei avea acces în continuare la Masterclassurile existente deja și la noi Masterclass-uri.

Masterclassul nu are limită de vizualizări. Dacă dorești să revezi un Masterclass sau mai multe, le poți revedea ori de câte ori dorești, chiar și în situația în care marchezi lecțiile ca finalizate.

Nu este obligatorie reînnoirea abonamentului. În orice moment acesta poate fi oprit și nu se vor mai face reînnoiri ale abonamentului. În momentul în care faci plata trebuie să fii de acord cu plățile automate anuale, însă în orice moment, ulterior puteți anula reînnoirea abonamentului.

Abonamentul anual îți permite să ai acces la Masterclass-urile existente și la cele care vor fi lansate în perioada în care este valabil abonamentul. Pot exista însă și programe dedicate sau Masterclass-uri care nu vor fi incluse, ele putând fi achiziționate separat.

Indiferent dacă abonamentul este achiziționat pe persoană fizică sau pe persoană juridică, accesul se poate face pe bază de user și parolă, iar accesul este garantat și destinat unei singure persoane. Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

În situația în care dorești să ai acces pentru totdeauna la un anumit Masterclass îl poți achiziționa direct din pagina de prezentare al respectivului Masterclass.

Despre Masterclassuri - Cursuri Online disponibile în platformă

Masterclass-urile Online sunt sesiuni video înregistrate cu top experți sau top performeri din diferite domenii (actorie, muzică, sport, fashion, style spiritualitate, cooking, make-up, sănătate, conducere defensivă, dresaj canin, astrologie, e-commerce, masaj, tehnici de film etc).

Odată ce achiziționezi un masterclass îl poți viziona oricând, în câteva secunde începând de acum, de pe laptop, telefon sau tabletă. Dacă Achiziționezi Abonamentul VIP vei avea acces imediat la toate Masterclass-urile imediat ce tranzacția este finalizată.

Prin aceste Masterclass-uri facilităm legătura între top performeri/experți/modele din România sau din lume și oamenii care vor să se dezvolte sau sunt curioși și dornici să învețe de la cei mai buni pe subiecte practice.

Durata fiecărui Masterclass este oferită în pagina de prezentare a fiecărui Masterclass. În acest moment Masterclassurile însumează peste 400 de ore de conținut valoros. 

Abonamentul VIP presupune ideea de a avea acces la Masterclass-uri pe perioada în care ai valabil abonamentul. Poți avea acces pentru totdeauna prin reînnoirea anuală a abonamentului.

În situația în care dorești să ai acces pentru totdeauna la un anumit Masterclass îl poți achiziționa direct din pagina de prezentare al respectivului Masterclass sau poți achiziționa Pachetul Life Time Access.

Achiziționare Abonament

Poți achiziționa Abonamentul VIP apăsând butonul înscrie-te acum.
Accesul VIP Online se poate obține ușor:

  • Pasul 1: Apeși butonul de înscriere
  • Pasul 2: Completezi formularul care ți se deschide cu datele tale
  • Pasul 3: Se deschide pagina de plată unde trebuie să-ți dau acordul pentru reînnoirri automate
  • Pasul 3: Ai acces imediat la toate Masterclass-urile.

Garanție

Îți oferim încrederea de a avea acces la toate Masterclassurile, cu mențiunea ca în termen de 30 zile, indiferent de motiv, dacă nu ești mulțumit primești înapoi banii achitați.

Dacă vei vrea banii înapoi, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un e-mail la info@life-university.ro într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Plata

Plata se face online cu cardul. Având în vedere specificitatea abonamentului, nu sunt posibile plățile prin transfer bancar, depunere la bancă sau numerar. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Plata abonamentului VIP este gândită exclusiv anual. Nu se pot face plăți lunare sau parțiale pentru Abonamentul VIP sau LIFE TIME ACCESS. De asemenea nu se returnează sumele în cazul în care abonamentul este folosit mai puțin de un an, exceptând garanția de 30 de zile.

În termen de maxim 7 zile de la data plății primești pe e-mail factura fiscală.Dacă dorești înscrierea pe persoană juridică, este important ca plata să fie făcută cu cardul pe persoană juridică și nu cu cel personal. În momentul înscrierii  să alegi persoană juridică și să introduci datele de facturare.

Prețul cu care faci achiziția acum, îl garantăm minim 5 ani pentru accesul VIP.

Prețul se poate schimba în timp pentru noi clienți, însă pentru tine prețul pe care l-ai plătit la momentul achiziției rămâne valabil și  nu va crește, timp de 5 ani de la momentul achiziției.

Acces Masterclass-uri

La toate masterclass-urile ai acces acum, imediat ce finalizezi înscrierea. Ești redirecționat automat în contul tău. Abonamentele se pot achita numai cu cardul, din punct de vedere tehnic, nu se pot face abonamente prin transfer bancar .

Nefiind cursuri în clasă nu ai nici o condiționare legată de timp.

Odată ce te-ai înscris, înregistrările sunt disponibile imediat, le urmezi când dorești, în ritmul în care consideri că îți este de folos. Masterclass-urile pot fi accesate de oriunde din lume: București, Cluj, Iași, Timișoara, din orice oraș sau loc din Europa sau din lume.

În momentul în care faci înscriere Îți setezi și o parola. Cu emailul tău și parola aleasă te poți loga în viitor.

Atâta vreme cât ai conexiune la internet poți să urmezi programul de pe orice dispozitiv (PC, Laptop, Tabletă, Telefon). Video-urile sunt optimizate și pentru mobil, astfel că dacă ai o conexiune la internet cel puțin rezonabilă, nu ar trebui să întâmpini nicio dificultate.

Video-urile din cont nu pot fi descărcate. Orice încercare de piratare atrage de la sine restricționarea accesului la cont și sancționarea conform legislației în vigoare. Din cont vei putea descărca workbookul și exercițiile în format audio, acolo unde acestea există.

Indiferent dacă acest program este achiziționat pe persoană fizică sau pe persoană juridică, accesul se poate face pe bază de user și parolă, iar accesul este garantat și destinat unei singure persoane. Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

Pentru a urma cursul trebuie să ai acces la internet. Programul nu poate fi parcurs dacă nu ai conexiune la internet.

Certificări și Beneficii

Certificările emise sub Egida Life University sunt în incluse în accesul VIP și în Life Time Access. Practic, dacă un curs are inclusă și certificare conform prezentării din pagina Masterclass-ului, această certificare va fi disponibilă și pentru tine. Puteți afla informații suplimentare despre certificări în paginile de prezentare ale Masterclassurilor.  Pot fi cursuri care nu au certificare (verificați vă rugăm în pagina Masterclass-urilor) sau cursuri care pot avea certificări care nu sunt oferite sub egida Life University. (exemplu: Certificarea AUNLP pentru cursul de NLP, care nu este inclusă în abonamentul VIP sau Life Time Access)

Beneficiile precum:

  • prețul
  • certificările
  • accesul la masterclassuri
  • accesul la materiale suplimentare (audio sau pdf), acolo unde acestea există

vor rămâne valabile pe perioada cât aveți abonamentul activ, minim 5 ani.
 În situația în care abonamentul nu este reînnoit, atunci se pot pierde anumite beneficii.
Pentru Access Life Time beneficiile sunt permanente.

Contact

Dacă ai o întrebare la care nu ai găsit răspuns sau pentru orice nelămurire  poți contacta Life University la telefon 0733 18 18 19 sau scrie-ne un e-mail la adresa info@life-university.ro 

Pachete Abonamente cursuri Online

ACCES VIP

ACCES VIP

Abonament ANUAL

2985,00  Lei (-43%)

140,50 lei/lună

Abonamentul se achită anual
(140,5 lei X12 luni = 1686lei/an)

Life time access

LIFE TIME ACCESS

Acces la toate cursurile pentru totdeauna

7472,00  Lei (-47%)

3900,00 Lei

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Shopping Cart
Scroll to Top