Cum să-ți crești productivitatea cu până la 100%?

Curs Time Management

Curs Online cu Marian RUJOIU

rujoiu marian

600,00 Lei (-83%)

97,00 Lei

50
Lecții Video
36
Fișe de lucru
Acces
Pentru Totdeauna

Promoția este limitată în timp pentru un număr limitat de locuri

Zile
Ore
Minute
Secunde
promoția expiră când cronometrul ajunge la Zero sau în limita a 120 înscrieri

Curs Time Management online

Ce vei învăța?

Din acest curs de Time Management  vei învăța pas cu pas următoarele:

600,00 Lei (-83%)

97,00 Lei

Module video Curs Time Management

Trăind în secolul vitezei când pare că totul este urgent și trebui făcut acum iar pentru lucrurile importante nu ai timp niciodată acest curs time management îți oferă soluții practice, metode diferite, strategii care funcționează.

În momentul înscrierii se creează automat un user și o parola cu care vă veți putea loga oricând în viitor. Accesul în program este tip Life Time Access (acces pentru totdeauna) și ai imediat acces la tot cursul. Nu există taxe lunare sau anuale pentru acces și nici alte taxe ascunse.

Înainte de a te decide să te înscrii, mai jos regăsești descrierea sumară a fiecărui modul video.

Cursul de Time Management este împărțit pe 5 secțiuni:

 • I – Fundația Time Managementului
 • II – 14 Metode de Organizare
 • III – 7 Hoți de Timp și soluții
 • IV – Self Management
 • V – Productivitate și Eficacitate
 • VI – Remote Working

Continut Curs

Secțiunea I - Fundația Time Managementului
SECȚIUNEA 2 - 14 Metode de organizare și prioritizare
SECȚIUNEA 3 - 7 HOȚI DE TIMP ȘI SOLUȚII
SECȚIUNEA 4 - SELF MANAGEMENT
SECȚIUNEA 5 - Productivitate și eficacitate
SECȚIUNEA 6 - REMOTE WORKING
ÎNCHEIERE

Ratings & Reviews

5.0
Medie Evaluări
30 Evaluări
5
29
4
1
3
0
2
0
1
0
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
Andrea Ingrid
Adăugată cu 3 săptămâni în urmă
Structura si continutul

E o valoare foarte mare in acest curs! M-a ajutat foarte mult si beneficiez de cele invatate toata viata mea. Multumesc!

×
Preview Image
Anca
Adăugată cu 4 săptămâni în urmă
Un curs util pentru fiecare

Un curs, riguros, bogat in explicatii si exemple

×
Preview Image
DANOIU VALENTINA
Adăugată cu 4 luni în urmă
Practic

Te indruma de la a rezultatul final pe care vrei sa il construiesti la activitati specifice pe care sa le faci pentru a obtine ceea ce ti-ai dorit intr-un mod in care sa nu te simti coplesit de timp.

×
Preview Image
Ionut Alexandru
Adăugată cu 4 luni în urmă
Valoros

Foarte valoros pentru mine. Periodic mai revin asupra unor metode care-mi sunt foarte utile.

×
Preview Image
STEFAN Mihai
Adăugată cu 4 luni în urmă
Informatia variata

Super multe metode de a-ti indrepta stilul de viata sau de munca.

×
Preview Image
COMISEL GABRIELA
Adăugată cu 4 luni în urmă
CURS UTIL

Sunt furnizate multe informatii utile. Uneori te pot coplesi, daca te regasesti in multe situatii luate in discutie. Insa avand solutiile propuse, devii optimist ca maine este o zi mai eficienta. Multumesc Marian pentru acest curs!

×
Preview Image
Anton Maria
Adăugată cu 5 luni în urmă
Mi a plăcut foarte mult cursul!

Super curs! Mă învață să fiu o persoană organizată!

×
Preview Image
Daniela Venera
Adăugată cu 5 luni în urmă
Cursul este foarte util

Am gasit in curs foarte multe informatii valoroase. Acum vine partea mea de implicare si aplicare a tehnicilor. As fi vrut sa primesc mai multe date despre aplicarea jurnalului de timp (TIME LOG) - dupa ce il completez pentru o saptamana.

×
Preview Image
Pintilie Ancuta
Adăugată cu 6 luni în urmă
Un curs care merita pus in aplicare

Sunt incantata de structura si sinteza cursului. M-a ajutat sa inteleg importanta stabilirii rezultatelor dorite, pentru a le atinge. Parcurgand etapele de pana acum, am obtinut un plus de claritate asupra a ceea ce faceam pana acum in avantajul sau dezavantajul propriu. Multumesc!

×
Preview Image
Cehan Oana
Adăugată cu 6 luni în urmă
Foarte bine structurat si util!

Am gasit aici foarte multe informatii care m-au ajutat sa ma organizez mai bine. De asemenea imi sunt foarte utile fisele de lucru.

×
Preview Image
Ioan
Adăugată cu 6 luni în urmă
Extrem de util !

Cursul foarte util si complet . Foarte multe imformatii utile . Practic contine tot ce ai nevoie sa stii pentru ati folosi timpul cu eficiienta maxima !

×
Preview Image
Prisacariu Nicoleta
Adăugată cu 7 luni în urmă
Foarte interesant şi util.

Lucrurile se limpezesc pe masura ce parcurg fiecare sectiune/ lecție. Ma credeam o persoana relativ organizată, dar...dacă aș aplica tot ce învăț in curs, sunt sigura că se reduce nivelul de stres. Mulțumesc cu recunoștință pentru fiecare lecție! Primesc mult mai mult decât am investit!! Succes tuturor si sa va fie de folos!!

×
Preview Image
Daniel Catalin
Adăugată cu 8 luni în urmă
Un curs bun

Multe informatii valoroase care pot fi folosite in diverse domenii.

×
Preview Image
Nasta Florin
Adăugată cu 8 luni în urmă
Recomand acest curs tuturor persoanelor care simt ca nu au timp si vor sa invete sa il foloseasca cat mai productiv

Sunt manager la o companie, am foarte multe sarcini, dar cu acest curs treptat transform teoria in practica. Pretul cursului este foarte mic raportat la tot ce inveti in curs. Recomand acest curs tuturor persoanelor care simt ca nu au timp si vor sa invete sa il foloseasca cat mai productiv. Multumesc Marian pentru acest curs, foarte bine structurat si pe intelesul tuturor! Succes in continuare!

×
Preview Image
Iunian Sergiu
Adăugată cu 8 luni în urmă
Informatiile de care aveam nevoie!

Cursul e super ok. Multe dintre aspectele prezentate pana in acest moment le stiam, oarecum. Problema la mine e ca nu reusesc sa ma organizez si sa respect programul fixat. Adevarata lupta. Insa, observ ca parcurgand cursul ma prinde rusinea ca la scoala si incep sa fiu mai preocupat de felul in care imi organizez timpul. Simt ca acest curs ma va trezi! Multumiri!

×
Preview Image
Laurian
Adăugată cu 8 luni în urmă
Cursul este ok, problema sunt eu

Problema sunt eu. Ma pot concentra doar 2-3 ore dimineata. In rest sunt pe pilot automat, fac multitasking la greu si consum o energie enorma cand incerc sa stau focusat. Am o agitatie continua in creier.

×
Preview Image
Popa Luis
Adăugată cu 8 luni în urmă
un curs super ok

Doar atât am de zis...merita tot acest curs!

×
Preview Image
MANUELA-CEZARINA
Adăugată cu 9 luni în urmă
Un curs plin de informații și foarte, foarte util

Deja mi-am scris obiectivele anuale, activitățile și rezultatele, apoi pentru luna februarie și săptămânal. În fiecare seară fac to do list! Am identificat „hoți de timp” și îi tot reduc. Am aplicat metoda cisternelor, care cred că mi se potrivește mai bine, dar și metoda broaștei! Am făcut ordine pe birou, dar trebuie să continui cu toate lucrurile din casă. Momentan sunt preocupată de obiceiuri.

×
Preview Image
Twinkle
Adăugată cu 9 luni în urmă
Eficient

Aveam o mare problemă în gestionarea timpului și mereu îmi găseam scuze să amân anumite activități. Acest curs m-a ajutat să îmi structurez mai eficient activitățile zilnice și să îmi înving fricile. Recomand acest curs, tuturor celor care vor să facă o schimbare în viața lor.

×
Preview Image
Bocai Florentina
Adăugată cu 9 luni în urmă
Foarte bine structurat acest curs!

Cautam de multa vreme un curs de TimeM si nu m.am asteptat sa fie atat de bine structurat, clar si concis. L.am inceput ca pe un proces de dezv personala, fara sa ma presez. L.am ascultat de 2 ori si cand l.am reascultat l.am putut fixa mai bine. Solutiile de la Amanare si Automotivare au fost f eficiente. Bravo pt structura! Recomand cu drag. Multumesc!

×
Preview Image
Valeria Cristina
Adăugată cu 9 luni în urmă
Aplicabil

Prin parcurgerea lecțiilor de până acum mi-am clarificat diferența între rezultat și obiectiv. Am înțeles nevoia TO DO list-ului și a calendarului pe care le făceam și înainte, din nevoie, nu că îmi explicase cineva de ce? cum? și pentru ce? Am găsit multe răspunsuri și mici ponturi care fac diferența. MULȚUMESC!

×
Preview Image
Ruxana
Adăugată cu 10 luni în urmă
Alege sa ai timp

Mereu aveam impresia ca nu am timp. Prin intermediul acestui curs am descoperit ca am timp si il irosesc pe lucruri inutile. Jurnalul de timp a fost cea mai geniala tehnica. Am oferit 5 stele pentru ca : - documentarea este facuta cu simt de raspundere - se concentreaza pe simplitate - poti sa alegi ce vrei sa aplici din tehnicile prezentate - trainerul vorbeste cu multa pasiune

×
Preview Image
Liliana
Adăugată cu 10 luni în urmă
clar si concis

Informatii demne de luat in seama, intr-un timp bine manageriat.

×
Preview Image
Irina
Adăugată cu 10 luni în urmă
Claritate!

Multumesc Marian, pentru acest curs. Incep sa ma clarific cu timpul, mereu spuneam ca nu am timp suficient, c intarzii aproape peste tot. Ajunsesem sa cred ca asa o sa functionez toata viata. De cand m-am apucat de cursul Time Manegement, si fac exercitiile, am mai multa incredere in mine, acum imi voi pune in To Do List timp pentru mine, relaxare, suna extraordinar, incep sa traiesc. Multumesc!

×
Preview Image
Show more reviews
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!

Acest curs de time management este recomandat să-l urmezi mai ales dacă te regăsești cel puțin în una dintre situațiile de mai jos:

Ce are diferit acest curs?

Întotdeauna vei avea opțiunea vizionării de clipuri pe Youtube pentru un time management mai bun, participarea la alte cursuri, studiu individual sau practică. Este bine să faci și aceste lucruri, însă foarte posibil ca acest curs să completeze multe arii importante pentru tine. Există calea grea de a evolua și calea ușoară. Acest curs a fost gândit să reprezinte calea ușoară și eficeintă în același timp

Flexibilitate

Acest curs nu-ți propune o singură metodă. Fiecare om este într-o situație unică cu probleme unice. Întregul curs conține peste 300 de idei din care tu le poți alege pe cele potrivite pentru tine.

Metode testate și tehnci concrete

Tehnicile prezentate au trecut testul anilor, au fost eliminați munții de teorie și primești direct rețetele care funcționează.

Abordare structurată

Acest curs abordează structurat, etapizat și concret toate aspectele esențiale pentru un time management foarte bun.

Ofertă specială Curs Time Management

Dacă te înscrii acum la acest curs time management vei beneficia de:

600,00 Lei (-83%)

97,00 Lei

Certificare curs Time Management

În plus, după finalizarea cu succes a cursului și a examenului vei primi, de asemenea:
bdge curs time management online
certificare curs time management

Dacă ești interesat în nume personal…

… această certificare est în primul rând un simbol al faptului că ai finalizat cu succes acest curs.  

Deci, dacă dorești:

 • să-ți dezvolți cariera (sau să începi una nouă)
 • să afli cele mai recente și cele mai bune tactici în time management și productivitate (care funcționează de fapt)
 • să înveți structurat, pas cu pas, cum să ai un time management mai bun
 • să-ți extinzi setul de abilități, distanțându-te de competitori

… acest curs și certificarea este pentru tine.

De asemenea, nu există nicio regulă că trebuie să dai și testul pentru a obține certificarea. Dacă acest curs time management este mai important pentru tine decât certificarea, atunci trebuie doar să urmezi cursul și să privești testul ca un plus opțional.

Dacă ești business owner….

… poate nu ai nevoie de certificare.

Poate însă ai nevoie de a folosi time managementul în diferite arii precum:

 • personal time management
 • creșterea productivității angajaților
 • creșterea focusului
 • prioritizare
 • creșterea eficienței
 • timp mai mult cu cei dragi
 • dublarea productivității cu până la 100%
 • etc

În orice caz, dacă îți dorești ce este mai bun pentru compania ta atunci acest curs și certificarea este pentru tine.

Nu există nicio regulă că trebuie să dai și testul pentru a obține certificarea. Dacă acest curs time management este mai important pentru tine decât certificarea, atunci trebuie doar să urmezi cursul și să privești testul ca un plus opțional.

Cum se obține certificarea?

Urmezi cursul

Lecțiile sunt video conform descrierii de mai sus. Le poți urma în ritmul care consideri că este potrivit.

Dai Testul

Testul este grilă, online, iar pentru a trece acest examen este nevoie să obții un scor de minim 70%. Poți da testul de 3 ori.

Obții Certificarea

Vei primi pe email certificatul în format digital și badge-ul conform mostrelor de mai sus

Ofertă specială Curs Time Management

Dacă te înscrii acum la acest curs time management vei beneficia de:

600,00 Lei (-83%)

97,00 Lei

Alege pachetul potrivit

Poți alege să achiziționezi numai cursul Time Management (pachetul Esențial)  sau poți alege unul dintre pachetele Personal Development, Fan deal sau Platinum. Reducerile sunt valabile pentru o perioadă limitată.

Esențial
1 curs
600
149
lei
 • Curs Time Management
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
BestSELLER

Personal Development

Pachet 6 cursuri (P29)
3246
850
lei
 • Curs Time Management
 • Curs Mindfulness
 • Curs Hypercoaching
 • Curs Life Coaching
 • Curs NLP Practitioner (cu certificare LIFE)
 • Curs Personal Mastery
Best DEAL

FAN DEAL

8 cursuri Marian Rujoiu(P31)
4076
940
lei
 • Marketing Academy
 • Facebook Ads Academy
 • SEO Academy
 • Storytelling
 • Training Mastery
 • Life Coaching
 • Sales Academy
 • Time Management
PopULAR

Business (5)

pachet 9 cursuri (P30)
6121
1190
lei
 • Marketing Academy
 • Sales Academy
 • NLP (certificare LIFE)
 • Storytelling
 • Hyper Coaching
 • Leadership Mastery
 • Management Strategic
 • Antreprenorul Genial
 • Time Management
Best Deal

Avantaje Curs Time Management

Conținutul este bine structurat
Structură 100%
Sunt prezentate metode testate de time management
Consistență 100%
Acces la tot cursul imediat, de la începător la avansat
Potrivire 100%
Ușor de parcurs, în ce ordine vrei, când vrei și poți să revii
Flexibilitate 100%
Dacă ai întrebări pe marginea conținutului vei primi răspunsuri.
Răspunsuri 100%

Ce înseamnă garanție 100 % pentru curs time management online?

Dacă ai ajuns până în acest punct este foarte posibil să fii interesant de acest curs și să vrei să-l cumperi. Ar putea fi o alegere foarte inspirată. Îți oferim încrederea de a avea acces la întregul curs Time Management, cu mențiunea că în termen de 30 zile, indiferent de motiv, dacă nu ești mulțumit primești înapoi banii achitați.

Știm că, fiind un curs Life Time Access, o să vrei să ai acces la el și la ulterior și la eventuale update-uri, astfel că ai la dispoziție, nu o zi, nu două, nu 5 zile să vezi dacă e potrivit pentru tine, ci 30 zile. Dacă vei vrea banii înapoi, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un e-mail la [email protected] într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Time Managementul ar putea să nu fie potrivit pentru tine dacă doar vrei să găsești modalități de îmbogățire peste noapte. Cursul Time Management este un program onest, care te învață cum să folosești valoros timpul tău, cum să menageriezi activitățile și relațiile tale cu cei din jur din punct de vedere al time managementului.   

Cum te înscrii, cum plătești și cum ai acces în platforma cursului de Time Management a

Plata se face online, securizat, cu cardul companiei, în pasul imediat următor ce apeși butonul de înscriere. Vei primi pe e-mail și datele de acces pentru viitor. Apoi, în platformă întotdeauna vă veți loga cu un user și o parolă pe care v-o alegeți în pasul 2 pentru a avea acces la curs.

Înscrierea în curs Time Management se face ușor:

curs online time management
Dacă nu obișnuiți să faceți plata cu cardul, ne puteți transmite datele de facturare pe e-mail ([email protected]) și vă vom emite o factură proformă pe care o puteți achita prin transfer bancar sau depunere la bancă. Dacă ai nevoie de suport sau întrebări suplimentare, sună la telefon 0733.18.18.19 sau trimite un e-mail la [email protected] Totodată vezi mai jos răspunsurile la întrebări administrative importante.

Ofertă specială Curs Time Management

Dacă te înscrii acum la acest curs time management vei beneficia de:

600,00 Lei (-83%)

97,00 Lei

Despre Marian Rujoiu

Trainer curs Time Management

Domenii de expertiză

0 +
Ani experiență training
0 +
Ani experiență în Business
0 +
Cursanți

Marian Rujoiu, fondatorul Life University și al companiei Extreme Training, este trainer, manager, coach, consultant, acționar, însă dacă îl întrebi pe el cine este, îți va spune că este în primul rând om, în al doilea rând tată, iar în al treilea rând soț.


Marian Rujoiu conduce compania Extreme Training, iar în anul 2013 a reușit să poziționeze afacerea Extreme Training pe locul 1 la nivel național, pe domeniul de activitate training, atât din punct de vedere al cifrei de afaceri, cât și al profitului.


În acest moment conduce o echipă de 40 de traineri, oferă consultanță în afaceri, susține traininguri, dezvoltă produse, dezvoltă instrumente, dezvoltă oameni, însă o bună parte din timp și-o alocă propriei dezvoltări în scopul de a oferi mai departe. 

Lucrări Publicate

Educație și formări

Într-o piață aglomerată și dificilă, ca cea de training din România, unde jucătorii sunt branduri consacrate sau personaje cu un nivel ridicat de influență, Marian a reușit să își găsească și să își definească un spațiu de acțiune și influență respectabil. Cheia acestui succes, dincolo de capacitățile personale evidente, este rezultatul unui amestec perfect de profesionalism și prietenie, două trăsături de multe ori incompatibile, nu numai cu colaboratorii ca mine, dar și cu clienții, și cu angajații firmei. Desigur, Marian este un exemplu pentru noua generație de întreprinzători români.
BRUNO MEDICINA
Performance Coaching
Marian is a very passionate man, who deals with life and modern life challenges in a very practical and problem-solving style. He is totally „hands on”. He rolls his sleeves, goes into the core of a life situation and finds the root of the challenge, address it and comes out with the fruits of the wisdom that was always there, hidden by the limit of the comfort zone. Marian is extreme in playing on the field, in a world of spectators who sleep their life. When he is there, people get enthusiastic and start to move into the field themselves, charmed by his stamina. It was an honor and a great pleasure to work together and I would warmly recommend him for any future partnership.
LEELA Q. MONTI
Choice Lifesyles
Marian Rujoiu = Un Om care îți transmite Încredere, deschis ca Cerul, înfometat de Cunoaștere, cu extraordinară Forță de a-și depăși continuu limitele umane, Un Mare Iubitor de Oameni de la care poți primi și răspunsuri pragmatice putând argumenta în mod practic teoria.
CRISTIAN DIACONU
CEO, Fidelia Casa
Am încredere în Marian pentru că are perspective multiple când ține un training. El a dovedit în România că se poate face training nu doar din postura de consultant, ci și din cea de antreprenor și asta e foarte important pentru că înseamnă profunzime. În plus, Marian are perspectiva autorului – o altă dimensiune importantă când ții un training de tip ‘’formare de formatori’’. Când punem la un loc structura pe care o oferă gândirea unui autor, pragmatismul rezultat din gândirea unui antreprenor și metoda pe care o aduce un trainer cu experiență, nu poate rezulta decât un rezultat de valoare.
ANDY SZEKELY
Fondator, AS Training & Coaching
I am pleased to write this recommendation letter for Marian as I think he is really a very talented trainer. He is an expert in giving feedback, seeing the „real things” beyond appearances. I am very impressed by his enthusiasm, energy and willingness to share with everyone his positive point of view about the real important things in life.
CRISTINA PANAIT
Halliburtonr
Marian Rujoiu – o combinație extrem(e) de reușită între prietenie, flexibilitate și căldură pe de o parte, și profesionalism, tenacitate și creativitate de cealaltă parte. Un profesionist de la care ai mereu ceva de învățat!
CLAUDIA WOTSCH
Coach, Coaching for Wellbeing
Marian este un om de caracter, serios și foarte implicat în ceea ce face. Este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, o persoană de la care ai ceva benefic de învățat pentru dezvoltarea ta. Un partener de nădejde, un trainer desăvârșit și un antreprenor de succes. Marian va poate îmbunătăți viața, iar cursurile organizate și susținute de el sunt un real sprijin pentru această călătorie. Îl recomand cu tot sufletul pentru că am încredere că un parteneriat cu el va aduce multe satisfacții așa cum și mie îmi aduce continuu!
LOREDANA LATIS
Presedinte Academia Romana De Coaching
Dacă ar fi să asociez excelența în domeniul trainingului în România cu numele unei persoane, prima persoană la care m-aș gândi este Marian Rujoiu. Mânat în permanență de dorința de a învăța și a se autodepăși, de când îl știu, Marian este o persoană inteligentă, onestă și perseverentă de la care ai mereu câte ceva de învățat!
Iacob Adrian
Fondator, AISUCCES.ro

FAQ CURS TIME MANAGEMENT

Răspunsurile la întrebările frecvente training Time Management

Dacă nu ai card sau bani disponibili pe card, alege, la înscriere opțiunea de plată transfer bancar.

Dacă nu ai card sau bani disponibili pe card, scrie-ne un e-mail la adresa [email protected] cu datele tale de facturare. Îți vom trimite o factură proformă și veți avea acces la curs după efectuarea plății.

La tot cursul de time management ai acces acum, imediat ce finalizezi înscrierea. Ești redirecționat automat în contul tău/contul companiei.

Nefiind un curs în clasă nu ai nici o condiționare legată de timp. Odată ce te-ai înscris, îl urmezi când dorești, în ritmul în care consideri că îți este de folos. Cursul Time Management poate fi accesat de oriunde din lume: București, Cluj, Iași, Timișoara,din orice oraș sau loc din Europa sau din lume.

 

Pe e-mail-ul cu care faci înscrierea vei primi un link, un user și o parolă. Cu acestea te poți loga în viitor.

Atâta vreme cât ai conexiune la internet poți să urmezi programul de pe orice dispozitiv (PC, Laptop, Tabletă, Telefon). Video-urile sunt optimizate și pentru mobil, astfel că dacă ai o conexiune la internet cel puțin rezonabilă, nu ar trebui să întâmpini nicio dificultate.

Întrebările pe care le ai după ce te înscrii la curs, legate de tematica prezentată, le adaugi în Discuții focusate / Comunități și Marian RUJOIU îți va răspunde la ele sau cineva din staff dacă este o întrebare de ordin tehnic.

Dacă nu ești mulțumit, indiferent de motiv, primești banii înapoi într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este ca în termen de 30 de zile de la data achiziției să ne soliciți acest lucru printr-un e-mail la adresa [email protected]

În mod automat sistemul nu-ți va mai permite să ai acces la curs și la eventuale bonusuri sau update-uri dacă îți este returnată taxa de participare.

Indiferent dacă acest program este achiziționat pe persoană fizică sau pe persoană juridică, accesul se poate face pe bază de user și parolă, iar accesul este garantat și destinat unei singure persoane. Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

Pentru a urma cursul trebuie să ai acces la internet. Programul nu poate fi parcurs dacă nu ai conexiune la internet.

Depinde de tine cât timp îți ia să-l parcurge. Fiind aproape 13 h de video, probabil la modul intensiv ai putea să-l termini în în două zile. La acest timp se mai adaugă și lucrul individual pe fișele de lucru. 

Pentru orice nelămurire sau întrebare poți contacta Life University la telefon 0733 18 18 19 sau scrie-ne un e-mail la adresa [email protected]

Dacă te uiți în browser, în stânga sus acolo unde este adresa web a acestui website www.life-university.ro/…) vei observa un lacățel verde, pe care nu-l vei vedea de obicei pe site-urile obișnuite, ceea ce înseamnă că acest website are instalat protocol de securitate (Secure Shell -SSH). Datele cardului tău sunt în siguranță. Noi nu avem acces la datele cardului tău. Ele ajung criptate la un procesatorul de plăți Online MobilPay.
Foarte rar se poate întâmpla ca tranzacția să nu fie efectuată cu succes la prima încercare atâta vreme cât ai introdus datele corecte și nu ai petrecut un timp prea îndelungat pe pagina formularului. Poți încerca și a doua oară, iar dacă ne vom regăsi în situația puțin probabilă în care ai plătit de două ori, cu siguranță vă vom returna sumele necuvenite în regim de urgență.

Dacă nu dorești să faci plata cu cardul în momentul înscrierii alegi opțiunea transfer bancar. Apoi tu poți plăti prin transfer bancar sau prin depunere la bancă.

În termen de maxim 5 zile de la înscriere primești pe e-mail factura fiscală.

 

Dacă dorești înscrierea pe persoană juridică, este important ca plata să fie făcută cu cardul pe persoană juridică și nu cu cel personal. În momentul înscrierii  să alegi peroană juridică și să introduci datele de facturare.

 

Atât în cazul unei plăți cât și în cazul unei returnări de taxă nu se percep alte taxe. Nu există nicio taxă de schimb valutar, întrucât debitarea din contul tău se va face direct în RON. Singurul comision pe care-l vei găsi pe extrasul tău de cont va fi cel legat de efectuarea tranzacției, care va fi similar cu alte comisioane ale tranzacțiilor din contul tău. Noi nu cunoaștem acest comision, de regulă el este mic sau egal cu zero, însă ține strict de contractul pe care tu îl ai cu banca.

Video-urile din cont nu pot fi descărcate. Orice încercare de piratare atrage de la sine restricționarea accesului la cont și sancționarea conform legislației în vigoare.

Ofertă specială Curs Time Management

Dacă te înscrii acum la acest curs time management vei beneficia de:

600,00 Lei (-83%)

97,00 Lei

Contact Life University

Pentru orice întrebare legată de acest program ne poti contacta folosind datele de contact de mai jos.

Adresa

București, Sector 6, Strada Ernest Juvara, nr.18

Telefon

0733181819

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Vrei acces GRATUIT la librăria de lecții gratuite?