Curs Life Coaching

Tehnici de Life Coaching pentru a aduce mai multă CLARITATE în viața ta

logo life coaching

Ce vei învăța în Life Coaching Academy?

Orice OM poate aduce mai multă claritate în viața sa folosind tehnici de Life Coaching, pentru că descoperi ce vrei de fapt, vezi ce lipsește și poți trece la următorul stadiu de dezvoltare personală foarte ușor. Pe scurt, în Life Coaching Academy, vei învăța:

500,00 Lei (-52%)

238,00 Lei

500,00 Lei (-52%)

238,00 Lei

Curs Life Coaching

Ratings & Reviews

4.8
Medie Evaluări
14 Evaluări
5
11
4
3
3
0
2
0
1
0
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
Adriana
Adăugată cu o lună în urmă
Interesant!

Mi s-au parut interesante modelele prezentate. Intr-adevar, este important sa stii unde te situezi pe spirala dezvoltarii, obtii mai multa claritate si it dai stii ce ai de facut. Intrebarea mea este „Cum?”. Simt ca nu este suficient ceea ce am aflat in cadrul acestui curs, insa este un inceput. Modelul LEU, este UAU!, ca si CLAR, de altfel! Multumesc!

×
Preview Image
Marin
Adăugată cu 3 luni în urmă
Claritate

Expunerea procesului ca o spirala infinita.

×
Preview Image
Gabriella
Adăugată cu 4 luni în urmă
Prezentare deosebita

Mi-a placut foarte mult prezentarea cursului si mi ar fi placut sa primim mai multe strategi sau modele de rezolvare a problemelor exterioare sau interioare.

×
Preview Image
Vramulet
Adăugată cu 5 luni în urmă
Mirela

Un curs minunat care mi-a adus claritate! Va multumesc!

×
Preview Image
Adela-Teodora
Adăugată cu 6 luni în urmă
M-a impresionat metoda

Nu mi-a placut faptul ca este un curs doar online

×
Preview Image
Octavian
Adăugată cu 8 luni în urmă
Viziunea sistemului

Mi-a plăcut că îți oferă acel GPS de care ai nevoie, ca să înțelegi la ce etapă te afli într-un anumit domeniu al vieții. Mulțumesc!

×
Preview Image
Daniela nicoleta
Adăugată cu 8 luni în urmă
CLARITATEA INFORMAȚIILOR

AM ÎNVĂȚAT SĂ RĂMÂNI CONSTIENTĂ DE ACȚIUNILE MELE, SĂ ACȚIONEZ CU FOLOS, SĂ ELIMIN BLOCAJELE ȘI MULTE ALTELE. Mulțumesc pentru aceste informații prețioase.

×
Preview Image
Florin
Adăugată cu 10 luni în urmă
Recomand

Super valoros

×
Preview Image
Theodora
Adăugată cu 11 luni în urmă
Un curs foarte util!

Cursul este interesant, captivant si antrenant, cu informatii valoroase si un trainer profesionist!

×
Preview Image
Theodora
Adăugată cu 10 luni în urmă

Buna Eugenia…din punctul meu de vedere ar trebui sa faca parte din programa scolara…il recomand…este foarte bun in dezvoltarea personala si emotionala, cat si pe viitor in cea profesionala, dar asa cum a precizat si Life-University depinde de la persoana la persoana, de motivatia fiecaruia de a evolua.

Adăugată cu 10 luni în urmă

Da, este potrivit si persoanelor de 18 ani, insa totusi depinde de la persoana la persoană, lucru valabil si la persoanele de 40 ani! Depinde de persoana. Ca nivel de accesibilitate al informatiilor este benefic oricarei varste.

Eugenia
Adăugată cu 10 luni în urmă

Buna!
Cursul este potrivit tinerilor de 18 ani?
Multumesc.

Elena
Adăugată cu 1 an în urmă
Revelații de 5 stele

Am avut deosebita plăcere de a parcurge toate cele 7 lecții. Am aflat secretul obiectivelor care te transformă. Etapa în care te afli poate genera obsesie, dar nicio problemă primești cheia pentru a te debloca. Înveți să fii LEUL vieții tale și să-ți oferi ție ceea ce ai nevoie. Și atunci când știi ce ai cu adevărat nevoie vine efectul "revelații de 5 stele".

×
Preview Image
MANUELA-CEZARINA
Adăugată cu 1 an în urmă
Un curs foarte util

Mi-au plăcut etapele din modelul CLAR. Este perfect atunci când rămâi blocat într-o etapă și simți că nu ești unde trebuie dar nu înțelegi de ce. E într-adevăr o spirală! Mă găndesc că eu am trecut de vreo două ori prin spirală și am făcut acțiunile specifice fiecărei etape fără să știu că și alții au fost ca mine! Modelul LEU, pentru mine, este și mai valoros! De ce am nevoie, apoi obiective!

×
Preview Image
Tatiana
Adăugată cu 1 an în urmă
Super curs

Un curs ce iti trezeste emotii wow, instrumentele prezentate au o aplicabilitate sporita, ofera un sentiment de claritate ce ajuta cu certitudine la redescoperirea propriilor resurse interioare si la generarea rezultatelor dorite. O apreciere deosebita si pentru modelul de prezentare a materialului informativ, foarte interesant si captivant.

×
Preview Image
Gabriela
Adăugată cu 1 an în urmă
Aprecieri și recunoștință

Cel mai util curs privind necesitatea și importanță coaching-ului personal și resetarea noastră la nivel individual! Un ghidaj și o hartă adevărat! Cursul este foarte logic, se pliază pe nevoile noastre, bine structurat și susținut de instrumente! Mă bucur că m-am înscris și am absolvit! Voi continua cu alte cursuri în cadrul Life -University! Mulțumiri cu recunoștință deplină!

×
Preview Image
Alina
Adăugată cu 2 ani în urmă
Un curs extraordinar

Multe informatii noi si interesante,un curs bine structurat si prezentat.

×
Preview Image
Show more reviews
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!

Dezvoltare Personală, Emoțională, Spirituală și Life Coaching

Din păcate, există o mulțime de confuzii și complicații în jurul conceptului de dezvoltare personală. Acest curs îți va duce claritate asupra etapei în care te afli, asupra punctului în care vrei să ajungi și cum să faci practic acest lucru.

dezvoltare personala

Vrei să treci la următorul nivel?

Vine un moment în viața fiecăruia când vrei să treci la următorul nivel și nu-ți este clar ce anume trebuie să faci. Din Life Coaching Academy vei afla o strategie care te va duce mai departe personal, emoțional și spiritual!

Vrei transformare?

Întotdeauna este loc de mai bine, însă oare ce este mai bine pentru tine? Cum poți să-ți fixezi obiective care contează cu adevărat? Vei afla de ce anume tradiționala metodă SMART este limitată și cum poți să devii un geniu al stabilirii obiectivelor și atingerii acestora.

Vrei coaching?

Ai simțit că uneori par a fi toate bune, dar lipsește ceva? Va fi o sesiune de coaching aproape one to one pentru că în acest program vei afla o strategie coerentă prin care afli nu doar ce lipsește, ci și care este cel mai potrivit pas pentru tine!

Life Coaching Academy este pentru oameni

Dă o șansă acestui curs și înscrie-te acum. Acesta poate fi momentul unei alegeri bune, a unei revelații  și de ce nu a-ți face drum către o viață mai frumoasă. Life Coaching Academy nu este pentru oameni fericiți, nici pentru nefericiți, ci este mai degrabă pentru oameni dornici să exploreze, dornici de cunoaștere, pentru oameni care au provocări în viață, pentru oameni care au clipe de fericire, pentru omeni pur și simplu cu tot ceea ce înseamnă a fii om.

Pentru cine este acest curs?

Pentru cei care simt că lipsește ceva în viața lor, dar nu știu exact ce anume

Pentru cei care vor să dobândească mai multă CLARitate în viața lor

Pentru cei care vor să înțeleagă ce nu funcționează în viața lor și cum pot trece mai departe.

Pentru cei care vor să optimizeze progresul personal în toate ariile vieții

Pentru cei care vor să afle în ce stadiu al dezvoltării se află și cum pot să treacă mai departe

Pentru cei care vor să-și fixeze obiective cu adevărat importante și automotivatoare

Ofertă specială Curs Life Coaching

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

500,00 Lei (-52%)

238,00 Lei

Salut,

Orice om își dorește să aibă o viață frumoasă, o stare de bine, relații mai bune cu sine și cu ceilalți într-un mediu social în continuă transformare cu provocări și probleme în fiecare zi. Toți oamenii au și probleme, toți oamenii experimentează suișuri și coborâșuri în viață. Este un miracol că supraviețuiești.

Life Coaching Academy este despre a duce mai multă claritate în viața ta. Modelul CLAR la care vei avea acces și modelul LEU reprezintă un bun început cu efecte în următoarele zone:

În relația cu tine:

 • mai împăcat cu tine, mai conștient unde te afli acum, mai puțin stresat, mai sigur de direcția pe care vrei să o urmezi).

În relația cu cei apropiați ție:

 • Life Coaching Academy este un instrument prin care îți poți îmbunătăți relația cu cei de lângă tine, înțelegând mai clar unde sunt diferențele, de ce tu îți dorești ceva și de ce anume ceilalți își doresc altceva).

Frica de a nu fi îndeajuns de buni, că nu suntem ceea ce trebuie, că nu facem ceea ce trebuie, că nu suntem unde ar fi bine să fim sau că nu ne îndreptăm în direcția potrivită, ne paralizează și ne face să ne învârtim într-un cerc ce pare fără scăpare. Adevărul este că devii sceptic că poate fi făcut ceva concret sau că o metodă poate funcționa pentru tine.

Fiecare om are propriile provocări, propriile dorințe, propriile așteptări. Agitația și cotidianul ne-a împins într-o zonă în care pare că suntem teleghidați și nu mai avem timp să ne trăim viața. Contextul pare că nu poate fi schimbat, astfel că singura variantă este să ne întoarcem către noi ca indivizi unici și extraordinari în relații împlinite cu cei dragi nouă, cu familia și chiar cu societatea în ansamblu.

Vă aștept cu mare drag sa mergem împreună în această călătorie.

Cu Drag,

Marian Rujoi

Opțiuni Cursuri Coaching

Mai jos ai prezentate diferite opțiuni de cursuri coaching pentru a fi mai ușor să alegi opțiunea potrivită pentru tine.

Curs Coaching Acreditat în SALĂ

Beneficii
 • Desfășurat în sala de curs
 • Durată: 180 h + Practică
 • Certificare ANC
 • Bonusuri: 540 €
 • Include Kit Inspire

Curs Coaching Acreditat ONLINE

Beneficii
 • Desfășurat online (Live)
 • Durată: 180 h + Practică
 • Certificare ANC
 • Bonusuri:276 €
 •  

Essentials Coaching ONLINE

Beneficii
 • Desfășurat online (Live)
 • Durată: 17 h
 • Certificare Extreme Tr.
 •  
 •  

CURS HyperCoaching ONLINE

Beneficii
 • Online (Înregistrat)
 • Durată: 12 h
 • Certificare Life Univ.
 • Life Time Access
 •  

Curs Life Coaching ONLINE

Beneficii
 • Online (Înregistrat)
 • Durată: 3,5h
 •  
 • Life Time Access
 •  

Avantaje Curs Life Coaching Online

Conținutul este bine structurat
Structură 100%
Sunt prezentate metode testate și exemple
Consistență 100%
Acces la tot cursul imediat, de la începător la avansat
Potrivire 100%
Ușor de parcurs, în ce ordine vrei, când vrei și poți să revii
Flexibilitate 100%
Dacă ai întrebări pe marginea conținutului vei primi răspunsuri.
Răspunsuri 100%

Ce înseamnă garanție 100 % pentru curs Life Coaching online?

Dacă ai ajuns până în acest punct este foarte posibil să fii interesant de acest curs și să vrei să-l cumperi. Ar putea fi o alegere foarte inspirată. Îți oferim încrederea de a avea acces la întregul curs Life Coaching, cu mențiunea că în termen de 30 zile, indiferent de motiv, dacă nu ești mulțumit primești înapoi banii achitați.

Știm că, fiind un curs Life Time Access, o să vrei să ai acces la el și la ulterior și la eventuale update-uri, astfel că ai la dispoziție, nu o zi, nu două, nu 5 zile să vezi dacă e potrivit pentru tine, ci 30 zile. Dacă vei vrea banii înapoi, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un e-mail la [email protected] într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Cum te înscrii, cum plătești și cum ai acces în platforma cursului Life Coaching

Plata se face online, securizat, în pasul imediat următor ce apeși butonul de înscriere. Vei primi pe e-mail și datele de acces pentru viitor. Apoi, în platformă întotdeauna vă veți loga cu un user și o parolă pe care v-o alegeți în pasul 2 pentru a avea acces la curs.

Înscrierea în programul Life Coaching Academy se face ușor:

life Coaching Academy
Dacă nu obișnuiți să faceți plata cu cardul, ne puteți transmite datele de facturare pe e-mail ([email protected]) și vă vom emite o factură proformă pe care o puteți achita prin transfer bancar sau depunere la bancă. Dacă ai nevoie de suport sau întrebări suplimentare, sună la telefon 0733.18.18.19 sau trimite un e-mail la [email protected] Totodată vezi mai jos răspunsurile la întrebări administrative importante.

Despre Marian Rujoiu

Trainer curs Life Coaching

Domenii de expertiză

0 +
Ani experiență training
0 +
Ani experiență în Business
0 +
Cursanți

Marian Rujoiu, fondatorul Life University și al companiei Extreme Training, este trainer, manager, coach, consultant, acționar, însă dacă îl întrebi pe el cine este, îți va spune că este în primul rând om, în al doilea rând tată, iar în al treilea rând soț.

Marian Rujoiu conduce compania Extreme Training, iar în anul 2013 a reușit să poziționeze afacerea Extreme Training pe locul 1 la nivel național, pe domeniul de activitate training, atât din punct de vedere al cifrei de afaceri, cât și al profitului.

În acest moment conduce o echipă de 40 de traineri, oferă consultanță în afaceri, susține traininguri, dezvoltă produse, dezvoltă instrumente, dezvoltă oameni, însă o bună parte din timp și-o alocă propriei dezvoltări în scopul de a oferi mai departe. 

Lucrări Publicate

Educație și formări

Într-o piață aglomerată și dificilă, ca cea de training din România, unde jucătorii sunt branduri consacrate sau personaje cu un nivel ridicat de influență, Marian a reușit să își găsească și să își definească un spațiu de acțiune și influență respectabil. Cheia acestui succes, dincolo de capacitățile personale evidente, este rezultatul unui amestec perfect de profesionalism și prietenie, două trăsături de multe ori incompatibile, nu numai cu colaboratorii ca mine, dar și cu clienții, și cu angajații firmei. Desigur, Marian este un exemplu pentru noua generație de întreprinzători români.
BRUNO MEDICINA
Performance Coaching
Marian is a very passionate man, who deals with life and modern life challenges in a very practical and problem-solving style. He is totally „hands on”. He rolls his sleeves, goes into the core of a life situation and finds the root of the challenge, address it and comes out with the fruits of the wisdom that was always there, hidden by the limit of the comfort zone. Marian is extreme in playing on the field, in a world of spectators who sleep their life. When he is there, people get enthusiastic and start to move into the field themselves, charmed by his stamina. It was an honor and a great pleasure to work together and I would warmly recommend him for any future partnership.
LEELA Q. MONTI
Choice Lifesyles
Marian Rujoiu = Un Om care îți transmite Încredere, deschis ca Cerul, înfometat de Cunoaștere, cu extraordinară Forță de a-și depăși continuu limitele umane, Un Mare Iubitor de Oameni de la care poți primi și răspunsuri pragmatice putând argumenta în mod practic teoria.
CRISTIAN DIACONU
CEO, Fidelia Casa
Am încredere în Marian pentru că are perspective multiple când ține un training. El a dovedit în România că se poate face training nu doar din postura de consultant, ci și din cea de antreprenor și asta e foarte important pentru că înseamnă profunzime. În plus, Marian are perspectiva autorului – o altă dimensiune importantă când ții un training de tip ‘’formare de formatori’’. Când punem la un loc structura pe care o oferă gândirea unui autor, pragmatismul rezultat din gândirea unui antreprenor și metoda pe care o aduce un trainer cu experiență, nu poate rezulta decât un rezultat de valoare.
ANDY SZEKELY
Fondator, AS Training & Coaching
I am pleased to write this recommendation letter for Marian as I think he is really a very talented trainer. He is an expert in giving feedback, seeing the „real things” beyond appearances. I am very impressed by his enthusiasm, energy and willingness to share with everyone his positive point of view about the real important things in life.
CRISTINA PANAIT
Halliburtonr
Marian Rujoiu – o combinație extrem(e) de reușită între prietenie, flexibilitate și căldură pe de o parte, și profesionalism, tenacitate și creativitate de cealaltă parte. Un profesionist de la care ai mereu ceva de învățat!
CLAUDIA WOTSCH
Coach, Coaching for Wellbeing
Marian este un om de caracter, serios și foarte implicat în ceea ce face. Este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, o persoană de la care ai ceva benefic de învățat pentru dezvoltarea ta. Un partener de nădejde, un trainer desăvârșit și un antreprenor de succes. Marian va poate îmbunătăți viața, iar cursurile organizate și susținute de el sunt un real sprijin pentru această călătorie. Îl recomand cu tot sufletul pentru că am încredere că un parteneriat cu el va aduce multe satisfacții așa cum și mie îmi aduce continuu!
LOREDANA LATIS
Presedinte Academia Romana De Coaching
Dacă ar fi să asociez excelența în domeniul trainingului în România cu numele unei persoane, prima persoană la care m-aș gândi este Marian Rujoiu. Mânat în permanență de dorința de a învăța și a se autodepăși, de când îl știu, Marian este o persoană inteligentă, onestă și perseverentă de la care ai mereu câte ceva de învățat!
Iacob Adrian
Fondator, AISUCCES.ro

FAQ Curs Life Coaching

Răspunsurile la întrebările frecvente

La acest curs te înscrii online. Apeși butonul cumpără program, completezi formularul cu datele tale personale (inclusiv datele cardului ) și ai acces la curs!

Dacă nu ai card sau bani disponibili pe card, scrie-ne un e-mail la adresa [email protected] cu datele tale de facturare. Îți vom trimite o factură proformă și veți avea acces la curs după efectuarea plății.

La tot cursul ai acces acum, imediat ce finalizezi înscrierea. Ești redirecționat automat în contul tău.

Nefiind un curs în clasă nu ai nici o condiționare legată de timp. Odată ce te-ai înscris, îl urmați când doriți, în ritmul în care considerați că vă este de folos. Cursul Life Coaching  poate fi accesat de oriunde din lume: București, Cluj, Iași, Timișoara,din orice oraș sau loc din Europa sau din lume.

 

Pe e-mail-ul cu care faci înscrierea vei primi un link, un user și o parolă. Cu acestea te poți loga în viitor.

Atâta vreme cât ai conexiune la internet poți să urmezi programul de pe orice dispozitiv (PC, Laptop, Tabletă, Telefon). Video-urile sunt optimizate și pentru mobil, astfel că dacă ai o conexiune la internet cel puțin rezonabilă, nu ar trebui să întâmpini nicio dificultate.

Întrebările pe care le ai după ce te înscrii la curs, legate de tematica prezentată, le adaugi și Marian RUJOIU îți va răspunde la ele sau cineva din staff dacă este o întrebare de ordin tehnic.

Dacă nu ești mulțumit, indiferent de motiv, primești banii înapoi într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este ca în termen de 30 de zile de la data achiziției să ne soliciți acest lucru printr-un e-mail la adresa [email protected]

În mod automat sistemul nu-ți va mai permite să ai acces la curs și la eventuale bonusuri sau update-uri dacă îți este returnată taxa de participare.

Indiferent dacă acest program este achiziționat pe persoană fizică sau pe persoană juridică, accesul se poate face pe bază de user și parolă, iar accesul este garantat și destinat unei singure persoane. Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

Pentru a urma cursul trebuie să ai acces la internet. Programul nu poate fi parcurs dacă nu ai conexiune la internet.

Depinde de tine cât timp îți ia să-l parcurgi. Fiind peste 200 minute de video, probabil la modul intensiv ai putea să-l termini într-o zi. La acest timp se mai adaugă și lucrul individual pe fișele de lucru.

Pentru orice nelămurire sau întrebare poți contacta Life University la telefon 0733 18 18 19 sau scrie-ne un e-mail la adresa [email protected]

Daca te uiți în browser, în stânga sus acolo unde este adresa web a acestui website www.life-university.ro/…) vei observa un lacățel verde, pe care nu-l vei vedea de obicei pe site-urile obișnuite, ceea ce înseamnă că acest website are instalat protocol de securitate (Secure Shell -SSH). Acest lucru înseamnă că datele pe care tu le trimiți criptate sunt în siguranță. Datele cardului tău sunt în siguranță. Noi nu avem acces la datele cardului tău. Ele ajung criptate la un procesator de plăți de renume Braintree (a Paypal Company), care ulterior ne face transferul banilor.

Foarte rar se poate întâmpla ca tranzacția să nu fie efectuată cu succes la prima încercare atâta vreme cât ai introdus datele corecte și nu ai petrecut un timp prea îndelungat pe pagina formularului. Totuși, dacă îți este afișată o eroare, aici găsești listate toate erorile explicate (pentru a știi ce s-a întâmplat) https://articles.braintreepayments.com/control-panel/transactions/declines . Poți încerca și a doua oară, iar dacă ne vom regăsi în situația puțin probabilă în care ai plătit de două ori, cu siguranță vă vom returna sumele necuvenite în regim de urgență.

Dacă nu dorești să faci plata cu cardul trimite-ne un email la [email protected] cu datele de facturare și cursul pe care-l dorești și îți emitem o factură proformă pe care o poți achita prin transfer bancar.

În termen de maxim 5 zile de la înscriere primești pe e-mail factura fiscală.

 

Dacă dorești înscrierea pe persoană juridică, este important ca plata să fie făcută cu cardul pe persoană juridică și nu cu cel personal. În momentul înscrierii în ultimul pas ți se vor solicita și datele de facturare.

 

Atât în cazul unei plăți cât și în cazul unei returnări de taxă nu se percep alte taxe. Nu există nicio taxă de schimb valutar, întrucât debitarea din contul tău se va face direct în RON. Singurul comision pe care-l vei găsi pe extrasul tău de cont va fi cel legat de efectuarea tranzacției, care va fi similar cu alte comisioane ale tranzacțiilor din contul tău. Noi nu cunoaștem acest comision, de regulă el este mic sau egal cu zero, însă ține strict de contractul pe care tu îl ai cu banca.

Video-urile din cont nu pot fi descărcate. Orice încercare de piratare atrage de la sine restricționarea accesului la cont și sancționarea conform legislației în vigoare.

Ofertă specială Curs Life Coaching

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

500,00 Lei (-52%)

238,00 Lei

Contact Life University

Pentru orice întrebare legată de acest program ne poti contacta folosind datele de contact de mai jos.

Adresa

București, sector 6, Strada Ernest Juvara, nr.18

Telefon

0733181819

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vrei acces GRATUIT la o lecție de Life Coaching?

Introducere
LIFE COACHING

marian

rujoiu

Primești acces gratuit la o serie de lecții video, inclusiv la o lecție susținută de Marian Rujoiu.