Sales Academy | Curs Vânzări pentru companii |

★ ★ ★ ★ ★ Sales Academy – Program online pentru creșterea vânzărilor în companii

Acesta este un curs de vânzări practic, sub formă de module video explicate, pe care angajații le pot urma în ritmul lor. Scopul cursului este acela de a forma profesioniști adevărați în domeniul vânzărilor prin trecerea de la o abordare empirică a vânzărilor la una științifică.

Creat de Marian Rujoiu | Training Vânzări Online | De la începător la avansat |

curs vanzari

Curs Vânzări (Sales Academy) – Ce vor învăța participanții?

Din acest curs de vânzări desfășurat online  participanții vor învăța pas cu pas următoarele:

940,00 Lei (-75%)

238,00 Lei

Module Curs Sales Academy

Sales Academy este un program online de vânzări care poate fi urmat de toți angajații care lucrează în vânzări.  Programul poate fi parcurs individual sau poate fi facilitat de managerul de vânzări sau de o persoană desemnată din cadrul companiei.

Accesul în program se face imediat și chiar dacă recomandarea este ca acest program să fie urmat în ritm de 1 modul/săptămână, veți avea acces la tot programul, toate modulele, imediat.

În momentul înscrierii se creează automat un user și o parola cu care vă veți putea loga oricând în viitor. Accesul în program este tip Life Time Access (acces pentru totdeauna).  Nu există taxe lunare sau anuale pentru acces și nici alte taxe ascunse.

Mai jos aveți enumerate modulele video (peste 30) la care veți avea acces. Fiecare punct de mai jos reprezintă un modul video cu durată între 8 și 56 de minute. Fiecare modul video vine la final cu propuneri de workshop-uri, jocuri de rol, exerciții sau fișe de lucru acolo unde este cazul.

Continut Curs

SECTIUNEA 0 - EVALUAREA INITIALA SI INSTRUCTIUNI
SECTIUNEA I – Comportamente care vând
SECTIUNEA II – Situații practice în vânzări
SECTIUNEA III - NEGOCIEREA ȘI INFLUENȚAREA
SECTIUNEA IV - Eficientizarea vânzărilor

940,00 Lei (-75%)

238,00 Lei

Jocul vânzărilor s-a schimbat

Fluctuația crescută în domeniul vânzărilor sau chiar lipsa personalului necesită soluții care să compenseze un program de induction mai scurt, rezultate mai rapide, scăderea costurilor și atenuarea pierderilor pentru tot acest proces.

Progresele tehnologice au permis și permit mai multor jucători să intre în teren. Concurenții mici pot folosi viteza și agilitatea pentru a depăși performanțele companiilor stabilite. Ca urmare, clienții au mai multe opțiuni și sunt interesați de capabilități care oferă mai mult decât o valoare economică.

Chiar și managerii de vânzări care participă la cursuri de formare nu primesc ceea ce au cu adevărat nevoie. Seminariile generice îi învață pe managerii de vânzări cum să se ocupe de rapoartele directe ale diferitelor tipuri de locuri de muncă și de personalitate, acestea nu se traduc bine într-un scenariu de vânzări, în care obiectivul principal să fie atins și anume să-și ajute echipa să vândă mod eficient.

Prin urmare concurența tot mai acerbă, clienți tot mai sceptici și mai sofisticați și personal tot mai greu de găsit, împing companiile către găsirea unor soluții imediate care să nu coste o avere.

Bine te-am găsit!

Înainte de a achiziționa acest program este important să ne cunoaștem puțin și să-ți dezvălui cum a luat naștere acest program și în ce măsură vine în întâmpinarea nevoilor companiei tale.

Am lucrat cu mii de vânzători, de la începători până la experți în domeniul vânzărilor. Am livrat sute de cursuri atât în regim open cât și personalizat la sediul companiilor. Am lucrat mulți ani în vânzări și îmi este foarte clară realitatea din teren.

În tot acest parcurs mi s-au cristalizat care sunt punctele vulnerabile și care sunt acele elemente forță care conduc la creșterea vânzărilor.

Chiar dacă și eu la rândul meu am urmat zeci de cursuri și am citit sute de cărți în domeniul vânzărilor întotdeauna a fost nevoie să realiniez tot ce învățam, la piața din România, la specificul clienților și la specificul vânzătorilor din România.

Un studiu recent efectuat de Huthwaite International a constatat că 87% din învățarea bazată pe clasă se pierde după 30 de zile. Aceasta nu este o veste bună, chiar dacă procentele sunt discutabile.

Intervențiile de instruire ar trebui să fie eficiente din punct de vedere al costurilor și să aibă un impact mare. O soluție de formare online de vânzări le-ar permite vânzătorilor să practice și să discute despre formarea lor. Pentru a motiva personalul din vânzări, instruirea ar trebui să fie relevantă pentru rolurile lor și să ajute la explorarea cunoștințelor prin propriul lor mediu de vânzări.

Discutând atât cu cumpărătorii cât și cu manageri de vânzări sau vânzători profesioniști asupra lucrurilor cu adevărat importante în vânzări, au reieșit de fiecare dată 5 aspecte cheie care conduc la creșterea vânzărilor:

 • Înțelegerea nevoilor clienților
 • Prezentarea convingătoare a produselor sau a serviciilor
 • Managementul obiecțiilor ridicate de clienți
 • Închiderea vânzării
 • Crearea unor relații de durată

Pe măsură ce ciclul vânzărilor devine mai complex și cu mai multe variabile, profesioniștii în vânzări au nevoie de un set de abilități diverse. Mai mult decât atât, soluțiile devin din ce în ce mai sofisticate și necesită mai multă competență din partea profesioniștilor în vânzări. Instrumentele de vânzare devin tot mai expansive și necesită instruire intensivă.

Nu este surprinzător faptul că onboarding-ul a devenit un proces de 12 luni pentru mulți profesioniști de vânzări. Este un timp mult prea mare, prin urmare este important să grăbim acest proces.

De foarte multe ori când am ținut cursuri de vânzări eram rugat să permit înregistrarea cursului pentru ca angajații să-l poată vedea ulterior. De multe ori chiar s-a întâmplat să observ că erau făcute înregistrări audio pe ascuns. Cei care-și doreau acest lucru au înțeles ceva și anume că este nevoie să revezi sau să recapitulezi ori de câte ori ai nevoie, iar un curs în sală din păcate nu poate acoperi acest lucru.

Și acum mai sunt pe YouTube video-uri cu mine realizate în urmă cu aproape 15 ani. La vremea respectivă am fost surprins să constat că acestea erau folosite de traineri interni sau de manageri în cadrul întâlnirilor lor drept bază pentru însușirea de cunoștințe și loc de discuție pe spețele lor.

Toate aceste lucruri au condus la crearea programului Sales Academy. Într-un fel este un vis devenit realitate pentru că am găsit acea abordare care să aducă cât mai multe avantaje ale cursului din clasă și mai mult de atât:

 • am creat un program online de vânzări în care am pus toată experiența și cunoștințele mele;
 • programul are un cost simbolic raportat la beneficii;
 • companiile nu sunt nevoite să plătească taxe lunare sau anuale sau în funcție de numărul de angajați;
 • întrucât nu mai am timpul necesar să livrez cursuri în sală, aceasta devine modalitatea în care companiile pot avea acces la expertiza mea;
 • am gândit un program care poate fi urmat în trei forme: individual, de întreaga echipă de vânzări sau sub facilitarea cuiva din companie (manager, manager vânzări, Manager HR, trainer intern, etc.)
 • la finalul fiecărui modul video am venit cu propuneri de workshop-uri pentru integrarea naturală în activitatea de vânzări a ceea ce am prezentat.
 • companiile nu sunt nevoite să plătească instruire ori de câte ori un angajat este înlocuit sau pentru training-uri periodice.
 • acest training de vânzări l-am gândit după formatul unei academii de vânzări profesionale: evaluare inițială, module bine targhetate, aplicabil, workshop-uri, evaluare finală și posibilitatea de a reveni.

Mai sunt și alte aspecte de care am ținut cont când am creat acest program, însă deja acest mesaj al meu pentru tine care citești, fie că ești manager, fie că ești antreprenor, fie că ești manager de vânzări sau vânzător, devine suficient de lung.

Cu drag,

Marian Rujoiu

marian rujoiu
Ofertă specială Training Vânzări

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

940,00 Lei (-75%)

238,00 Lei

Sales Academy: este potrivit acest training de vânzări pentru compania ta?

Companiile mature cheltuiesc cu 34% mai mult pentru formare și dezvoltare decât omologii lor mai puțin maturi, potrivit cercetărilor Bersin .

Aceste companii mai experimentate înțeleg valoarea investiției în forța lor de muncă. Rezultatul: ei câștigă o creștere a profitului de trei ori față de concurenții lor, potrivit aceleiași cercetări.

training vanzari desfasurat in clasa

Toate aceste lucruri se leagă până la urmă de cunoștințele vânzătorilor. Din păcate, multe companii instruiesc vânzătorii, aceștia știu teoria însă nu aplică nimic.

Firul roșu în Sales Academy este dat de comportamente. Ceea ce generează schimbarea și vânzări mai mari este schimbarea comportamentului vânzătorului.

Până la urmă este esențial cum se comportă vânzătorul astfel încât să închidă mai multe vânzări.

Comportamentul care vinde, este Comportamentul RELEVANT, aceasta este baza programului Sales Academy.

Ce este Sales Academy?

Este un training de vânzări online, un program, un curs de vânzări, un ajutor binevenit?

Sales Academy este un sistem structurat pentru instruirea și dezvoltarea unei echipe de vânzări;.

Este gândit să se potrivească atât celor care vând produse cât și celor care vând servicii;

Programul surprinde și acoperă particularitățile în vânzare B2b sau b2C, vânzarea față în față sau vânzarea la telefon.

Programul este gândit să fie înțeles atât de cei fără experiență sau cunoștințe în vânzări, cât și de cei care fac vânzări de ani întregi.

Este un program online care poate fi valorificat la maxim și în mediul offline (întâlniri, cursuri, sesiuni de învățare, în trafic, etc.)

O abordare structurată ce conduce la dezvoltarea unui sistem complex de competențe și comportamente.

Programul vine la pachet cu o serie de instrumente: propuneri de workshop-uri și exerciții, fișe de lucru, propuneri de joc de rol, evaluări inițiale și evaluări finale.

Chiar dacă fiecare industrie are particularitățile ei, programul Sales Academy merge la esență, la comportamentul care vinde, astfel că puteți uni ușor întregul program cu ceea ce știți că funcționează deja în industria în care activați.

Licența de folosire pentru acest curs este extinsă pentru toți angajații. În cazul în care se adaugă noi module sau se fac update-uri compania beneficiază gratuit de aceste lucruri.

Avantaje Curs Vanzari Sales Academy Online

Conținutul este bine structurat
Structură 100%
Sunt prezentate metode testate și exemple
Consistență 100%
Acces la tot cursul imediat, de la începător la avansat
Potrivire 100%
Ușor de parcurs, în ce ordine vrei, când vrei și poți să revii
Flexibilitate 100%
Dacă ai întrebări pe marginea conținutului vei primi răspunsuri.
Răspunsuri 100%

Ce înseamnă garanție 100 % pentru curs Sales Academy?

Dacă ai ajuns până în acest punct este foarte posibil să fii interesant de acest curs și să vrei să-l cumperi. Ar putea fi o alegere foarte inspirată. Îți oferim încrederea de a avea acces la întregul program Sales Academy, cu mențiunea că în termen de 30 zile, indiferent de motiv, dacă nu ești mulțumit primești înapoi banii achitați.

Știm că, fiind un curs Life Time Access, o să vrei să ai acces la el și la ulterior și la eventuale update-uri, astfel că ai la dispoziție, nu o zi, nu două, nu 5 zile să vezi dacă e potrivit pentru tine, ci 30 zile. Dacă vei vrea banii înapoi, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un e-mail la [email protected] într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Sales Academy ar putea să nu fie potrivit pentru tine dacă doar vrei să găsești modalități de îmbogățire peste noapte sau vrei să-ți păcălești clienții. Cursul Sales Academy este un program onest, care te învață cum să pui în valoare potențialul companiei, potențialul produselor și potențialul vânzătorilor.

Cum te înscrii, cum plătești și cum ai acces în platforma cursului de Storytelling

Plata se face online, securizat, în pasul imediat următor ce apeși butonul de înscriere. Vei primi pe e-mail și datele de acces pentru viitor. Apoi, în platformă întotdeauna vă veți loga cu un user și o parolă pe care v-o alegeți în pasul 2 pentru a avea acces la curs.

Înscrierea în programul Sale Academy se face ușor:

Dacă nu obișnuiți să faceți plata cu cardul, ne puteți transmite datele de facturare pe e-mail ([email protected]) și vă vom emite o factură proformă pe care o puteți achita prin transfer bancar sau depunere la bancă. Dacă ai nevoie de suport sau întrebări suplimentare, sună la telefon 0733.18.18.19 sau trimite un e-mail la [email protected] Totodată vezi mai jos răspunsurile la întrebări administrative importante.
Ofertă specială Training Vânzări

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

940,00 Lei (-75%)

238,00 Lei

Despre Marian Rujoiu

Trainer curs Sales Academy

Domenii de expertiză

0 +
Ani experiență training
0 +
Ani experiență în Business
0 +
Cursanți

Marian Rujoiu, fondatorul Life University și al companiei Extreme Training, este trainer, manager, coach, consultant, acționar, însă dacă îl întrebi pe el cine este, îți va spune că este în primul rând om, în al doilea rând tată, iar în al treilea rând soț.

Marian Rujoiu conduce compania Extreme Training, iar în anul 2013 a reușit să poziționeze afacerea Extreme Training pe locul 1 la nivel național, pe domeniul de activitate training, atât din punct de vedere al cifrei de afaceri, cât și al profitului.

În acest moment conduce o echipă de 40 de traineri, oferă consultanță în afaceri, susține traininguri, dezvoltă produse, dezvoltă instrumente, dezvoltă oameni, însă o bună parte din timp și-o alocă propriei dezvoltări în scopul de a oferi mai departe. 

Lucrări Publicate

Educație și formări

Într-o piață aglomerată și dificilă, ca cea de training din România, unde jucătorii sunt branduri consacrate sau personaje cu un nivel ridicat de influență, Marian a reușit să își găsească și să își definească un spațiu de acțiune și influență respectabil. Cheia acestui succes, dincolo de capacitățile personale evidente, este rezultatul unui amestec perfect de profesionalism și prietenie, două trăsături de multe ori incompatibile, nu numai cu colaboratorii ca mine, dar și cu clienții, și cu angajații firmei. Desigur, Marian este un exemplu pentru noua generație de întreprinzători români.
BRUNO MEDICINA
Performance Coaching
Marian is a very passionate man, who deals with life and modern life challenges in a very practical and problem-solving style. He is totally „hands on”. He rolls his sleeves, goes into the core of a life situation and finds the root of the challenge, address it and comes out with the fruits of the wisdom that was always there, hidden by the limit of the comfort zone. Marian is extreme in playing on the field, in a world of spectators who sleep their life. When he is there, people get enthusiastic and start to move into the field themselves, charmed by his stamina. It was an honor and a great pleasure to work together and I would warmly recommend him for any future partnership.
LEELA Q. MONTI
Choice Lifesyles
Marian Rujoiu = Un Om care îți transmite Încredere, deschis ca Cerul, înfometat de Cunoaștere, cu extraordinară Forță de a-și depăși continuu limitele umane, Un Mare Iubitor de Oameni de la care poți primi și răspunsuri pragmatice putând argumenta în mod practic teoria.
CRISTIAN DIACONU
CEO, Fidelia Casa
Am încredere în Marian pentru că are perspective multiple când ține un training. El a dovedit în România că se poate face training nu doar din postura de consultant, ci și din cea de antreprenor și asta e foarte important pentru că înseamnă profunzime. În plus, Marian are perspectiva autorului – o altă dimensiune importantă când ții un training de tip ‘’formare de formatori’’. Când punem la un loc structura pe care o oferă gândirea unui autor, pragmatismul rezultat din gândirea unui antreprenor și metoda pe care o aduce un trainer cu experiență, nu poate rezulta decât un rezultat de valoare.
ANDY SZEKELY
Fondator, AS Training & Coaching
I am pleased to write this recommendation letter for Marian as I think he is really a very talented trainer. He is an expert in giving feedback, seeing the „real things” beyond appearances. I am very impressed by his enthusiasm, energy and willingness to share with everyone his positive point of view about the real important things in life.
CRISTINA PANAIT
Halliburtonr
Marian Rujoiu – o combinație extrem(e) de reușită între prietenie, flexibilitate și căldură pe de o parte, și profesionalism, tenacitate și creativitate de cealaltă parte. Un profesionist de la care ai mereu ceva de învățat!
CLAUDIA WOTSCH
Coach, Coaching for Wellbeing
Marian este un om de caracter, serios și foarte implicat în ceea ce face. Este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, o persoană de la care ai ceva benefic de învățat pentru dezvoltarea ta. Un partener de nădejde, un trainer desăvârșit și un antreprenor de succes. Marian va poate îmbunătăți viața, iar cursurile organizate și susținute de el sunt un real sprijin pentru această călătorie. Îl recomand cu tot sufletul pentru că am încredere că un parteneriat cu el va aduce multe satisfacții așa cum și mie îmi aduce continuu!
LOREDANA LATIS
Presedinte Academia Romana De Coaching
Dacă ar fi să asociez excelența în domeniul trainingului în România cu numele unei persoane, prima persoană la care m-aș gândi este Marian Rujoiu. Mânat în permanență de dorința de a învăța și a se autodepăși, de când îl știu, Marian este o persoană inteligentă, onestă și perseverentă de la care ai mereu câte ceva de învățat!
Iacob Adrian
Fondator, AISUCCES.ro

FAQ - Training Vânzări

Răspunsurile la întrebările frecvente

La acest curs te înscrii online. Apeși butonul cumpără program, completezi formularul cu datele tale personale (inclusiv datele cardului ) și ai acces la curs!

Dacă nu ai card sau bani disponibili pe card, scrie-ne un e-mail la adresa [email protected] cu datele tale de facturare. Îți vom trimite o factură proformă și veți avea acces la curs după efectuarea plății.

La tot cursul ai acces acum, imediat ce finalizezi înscrierea. Ești redirecționat automat în contul tău/contul companiei.

Nefiind un curs în clasă nu ai nici o condiționare legată de timp. Odată ce te-ai înscris, îl urmați când doriți, în ritmul în care considerați că vă este de folos. Cursul de vânzări poate fi accesat de oriunde din lume: București, Cluj, Iași, Timișoara,din orice oraș sau loc din Europa sau din lume.

 

Pe e-mail-ul cu care faci înscrierea vei primi un link, un user și o parolă. Cu acestea te poți loga în viitor.

Atâta vreme cât ai conexiune la internet poți să urmezi programul de pe orice dispozitiv (PC, Laptop, Tabletă, Telefon). Video-urile sunt optimizate și pentru mobil, astfel că dacă ai o conexiune la internet cel puțin rezonabilă, nu ar trebui să întâmpini nicio dificultate.

Întrebările pe care le ai după ce te înscrii la curs, legate de tematica prezentată, le adaugi printr-un comentariu la sfârșitul modulului. Marian RUJOIU îți va răspunde la ele sau cineva din staff dacă este o întrebare de ordin tehnic.

Dacă nu ești mulțumit, indiferent de motiv, primești banii înapoi într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este ca în termen de 30 de zile de la data achiziției să ne soliciți acest lucru printr-un e-mail la adresa [email protected]

În mod automat sistemul nu-ți va mai permite să ai acces la curs și la eventuale bonusuri sau update-uri dacă îți este returnată taxa de participare.

Indiferent dacă acest program este achiziționat pe persoană fizică sau pe persoană juridică, accesul se poate face pe bază de user și parolă, iar accesul este garantat și destinat unei singure persoane sau mai multor persoane din cadrul aceleași companii. Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

Pentru a urma cursul trebuie să ai acces la internet. Programul nu poate fi parcurs dacă nu ai conexiune la internet.

Depinde de tine cât timp îți ia să-l parcurge. Fiind peste 15 h de video, probabil la modul intensiv ai putea să-l termini în câteva zile. La acest timp se mai adaugă și lucrul individual pe fișele de lucru.

Pentru orice nelămurire sau întrebare poți contacta Life University la telefon 0733 18 18 19 sau scrie-ne un e-mail la adresa [email protected]

Daca te uiți în browser, în stânga sus acolo unde este adresa web a acestui website www.life-university.ro/…) vei observa un lacățel verde, pe care nu-l vei vedea de obicei pe site-urile obișnuite, ceea ce înseamnă că acest website are instalat protocol de securitate (Secure Shell -SSH). Acest lucru înseamnă că datele pe care tu le trimiți criptate sunt în siguranță. Datele cardului tău sunt în siguranță. Noi nu avem acces la datele cardului tău. Ele ajung criptate la un procesator de plăți de renume Braintree (a Paypal Company), care ulterior ne face transferul banilor.

Foarte rar se poate întâmpla ca tranzacția să nu fie efectuată cu succes la prima încercare atâta vreme cât ai introdus datele corecte și nu ai petrecut un timp prea îndelungat pe pagina formularului. Totuși, dacă îți este afișată o eroare, aici găsești listate toate erorile explicate (pentru a știi ce s-a întâmplat) https://articles.braintreepayments.com/control-panel/transactions/declines . Poți încerca și a doua oară, iar dacă ne vom regăsi în situația puțin probabilă în care ai plătit de două ori, cu siguranță vă vom returna sumele necuvenite în regim de urgență.

Dacă nu dorești să faci plata cu cardul trimite-ne un email la [email protected] cu datele de facturare și cursul pe care-l dorești și îți emitem o factură proformă pe care o poți achita prin transfer bancar.

În termen de maxim 5 zile de la înscriere primești pe e-mail factura fiscală.

 

Dacă dorești înscrierea pe persoană juridică, este important ca plata să fie făcută cu cardul pe persoană juridică și nu cu cel personal. În momentul înscrierii în ultimul pas ți se vor solicita și datele de facturare.

 

Atât în cazul unei plăți cât și în cazul unei returnări de taxă nu se percep alte taxe. Nu există nicio taxă de schimb valutar, întrucât debitarea din contul tău se va face direct în RON. Singurul comision pe care-l vei găsi pe extrasul tău de cont va fi cel legat de efectuarea tranzacției, care va fi similar cu alte comisioane ale tranzacțiilor din contul tău. Noi nu cunoaștem acest comision, de regulă el este mic sau egal cu zero, însă ține strict de contractul pe care tu îl ai cu banca.

Video-urile din cont nu pot fi descărcate. Orice încercare de piratare atrage de la sine restricționarea accesului la cont și sancționarea conform legislației în vigoare.

Ofertă specială Training Vânzări

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

940,00 Lei (-75%)

238,00 Lei

Contact Life University

Pentru orice întrebare legată de acest program ne poti contacta folosind datele de contact de mai jos.

Adresa

București, Sector 6, Strada Ernest Juvara, nr.18

Telefon

0733181819

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vrei acces GRATUIT la o lecție de vânzări?

Cum vinzi mai mult?

Marian

Rujoiu

Primești acces gratuit la o serie de lecții video, inclusiv la o lecție susținută de Marian Rujoiu.