black friday de primavara
Black Friday de primăvară
curs gatit chef samuel
MasterClass
Chef Samuel

Curs de gătit online

Rețete mâncare delicioasă

15
Rețete mâncare delicioasă
24
Lecții Video disponibile imediat
7
Ore MasterClass online
Acces
Imediat și pentru totdeauna

600,00 Lei (-67%)

199,00 Lei

Curs gătit online

Masterclass Chef Samuel Le Torriellec

Dincolo de rețete, este rețeta unei zile de neuitat.

Dincolo de ingrediente, sunt ingredientele unei întâlniri magice.

Dincolo de gust, e bucurie.

Și e perfect când e așa!

Gătitul este mai mult decât pasiune, mai mult decât știință, mai mult decât artă: este emoție.

600,00 Lei (-67%)

199,00 Lei

Discount pentru
primii 300 de înscriși la cursul de gătit

Promoția este valabilă pentru un timp limitat și maxim pentru primii 300 de înscriși. Înscriindu-te acum beneficiezi automat de discountul de 60%!

Dacă te înscrii acum la acest Masterclass vei beneficia de:

Structură curs gătit online

Masterclass Chef Samuel Le Torriellec

În premieră Chef Samuel împărtășește cu tine rețetele sale, pas cu pas. Acestea sunt rețete de mâncare care pot fi gătite simplu și ușor. În timp ce îți oferă aceste rețete, Chef Samuel, îți oferă și foarte multe trucuri care transformă o mâncare obișnuită într-una cu adevărat gustoasă.

Masterclassul oferit de Chef Samuel este disponibil integral imediat ce te înscrii. Este impărțit pe lecții video, fiecare lecție video conținând o rețetă sau conținut video util. Fotografiile de mai jos nu sunt cu titlu de prezentare, ele sunt chiar rețetele și farfuriile pe care le vei regăsi în MasterClass.

La cumpărături

În acest Masterclass ai ocazia să vezi exact și cum au fost făcute cumpărăturile pentru rețetele prezentate în Masterclass. Am vizitat piața, apoi un supermarket și am avut o oprire într-un magazin destinat trufelor. In masterclass este disponibilă și factura detaliată din supermarket să vezi exact cât a costat fiecare produs.

Cunoaște-l pe Chef Samuel

În acest modul vei descoperi viața lui Chef Samuel, de la primul gând de a deveni bucătar, până în ziua de astăzi, când a realizat acest masterclass. Nu toate experiențele au fost ușoare, însă Samuel a avut întotdeauna o sete de perfecționare, o dorință de a continua și o capacitatea remarcabilă de a se adapta.

Meniu curs gătit: Masterclass Chef Samuel

În acest modul Chef Samuel oferă o privire de ansamblu asupra rețetelor oferite în MasterClass. Meniul este gândit să fie gătit simplu și ușor, având rețete diversificate: pentru micul dejun, fel principal, supe, porc, pui, pește, salate, paste. Este o combinație unică între bucătăria Franceză, bucătăria românească și pe alocuri infuențe asiatice.

Despre Micul Dejun

Micul dejun este ocazia de a începe ziua bine. Lasă-te inspirat de cele două rețete oferite de chef Samuel în acest Masterclass.

Rețetă Ouă Benedict

Ouăle Benedict pot fi un răsfăț total pentru micul dejun. Oricât ar părea de complicat, Chef Samuel îți arată pas cu pas cum poți găti ouă benedict cu un gust desăvârșit, asezonate cu sos olandez și cu puțină salată. Un mod fantastic de a-ți începe ziua.

Rețetă Guacamole cu Ouă de Prepeliță

Sunt multe rețete de guacamole, fiecare cu farmecul ei. Chef Samuel ne oferă rețeta sa, gătită simplu și ușor, cu ingrediente accesibile ce poate fi pregătită acasă sau în orice restaurant. Este un alt fel de a-ți începe ziua.

Rețetă Salată de Andive cu sos cremos și portocale

Ai nevoie de doar câte minute pentru a prepara o salată de andive cu gusturi contrastante. Este o combinație unică, unde fiecare gust este scos în evidență de ingredientele propuse de Chef Samuel. Nu doar că arată bine, este și foarte delicioasă și poate fi servită în orice moment al zilei.

Ce înseamnă 3 Stele Michelin

Cu acest curs de gătit, restaurantele de 3 stele Michelin pășesc în casa ta sau în restaurantul tău. Ce înseamnă de fapt 3 stele Michelin în realitate, ce se întâmplă într-un restaurant cu trei stele Michelin?

Probabil, Chef Samuel se numără printre puținii bucătari care se poate mândri cu 3 stele Michelin. În acest Modul ne dezvăluie ce se întâmplă de fapt în asemenea restaurante. Totodată, mindsetul lui Samuel poate fi sursă de inspirație pentru cei care vor să aibă performanțe remarcabile, inclusiv în domeniul gătitului.

Rețetă Paste Paccheri tradiționale cu trufe proaspete

Pastele propuse de Chef Samuel pot fi gătite simplu conform instrucțiunilor sau pot fi adăugate trufe pentru un contrast foarte bun. Când vine vorba de paste, alegerea pastelor potrivite, timpul de fierbere, dar mai ales sosul, transformă ceva banal în ceva sofisticat și foarte, foarte delicios cum este în cazul de față. Simplu și Gustos!

Rețetă Tataki de Burtă de Ton cu susan

O rețetă ușor exotică destinată iubitorilor de pește și nu numai. Gustul desăvârșit este dat de sosul cu care se servește tonul. Un răsfăț al gusturilor de nedescris!

Rețetă Supă Cremă de Brocoli

Cook și Simplu! Atunci când simplitatea absolută se întâlnește cu un gust unic!

Chef Samuel ne arată o supă de broccoli super simplă, însă prin felul în care o gătește, prin micile trucuri pe care le folosește, un broccoli în aparență nu foarte gustos, devine o supă cremă pe care cu siguranță, după ce o încerci o vei introduce mai des în meniul tău.

Rețetă Piept de Porc la cuptor cu Conopidă

Nu vrem să-ți facem promisiuni care să sune exagerate. În același timp este greu de explicat în cuvinte, însă foarte ușor de arătat în imagini, cum acest piept de porc poate să fie cel mai bun preparat de porc pe care l-ai gustat vreodată. Cel puțin, pentru cei din platoul de filmare așa a fost.

Rețetă Rasol de Porcușor caramelizat cu Andive

Caramelizarea este unul dintre secretele marilor bucătari. Chef Samuel dezvăluie pas cu pas cum poate fi făcută această caramelizare, folosind ingrediente accesibile. Este de reținut că acest tip de caramelizare poate fi folosit și pentru alt tip de carne cum ar fi rață. Din nou, super delicios!

Mindset-ul lui Chef Samuel

Experiența gătitului începe în piață sau în supermarket. Odată ajuns în bucătărie devine total focusat, total implicat cu deplină iubire pentru oameni. Cum gândește Chef Samuel în orice domeniu, nu doar în Bucătărie?

Rețetă Piept de Pui la cuptor cu legume și sos de stock

Călătoria continuă! Chef Samuel în această rețetă ne oferă un piept de pui la cuptor gătit grozav. În aparență nimic spectaculos, în realitate, ținând cont de sfaturile și pașii oferiți de Chef obții un piept la cuptor cu un gust memorabil. Meriți acest răsfăț atât tu cât și oricine o să guste din acest preparat. Cook și Simplu.

Rețetă Supă de Pui cu Foietaj

O rețetă de supă de pui specială. Adăugate câteva ingrediente cheie și preparată într-un anumit fel, supa de pui obișnuită (bună de altfel) se transformă într-o supă de pui festivă, cu gust rafinat ce poate bucura pe oricine.

Rețetă Risotto cu trufe

Creativitate în Bucătărie! Cook și Simplu.
Risotto este destul de întâlnit, însă un risotto bun, mai rar găsești. Aici, Chef Samuel, face un exercițiu de creativitate. Mai întâi ne învață rețeta de bază pentru Risotto, oferind toate secretele sale, ca mai apoi să folosească acest risotto pentru a crea două rețete cu două arome și gusturi total diferite. Primul risotto îl propune cu trufe.

Cum filetezi un pește?

Aici nu avem o rețetă, ci ești învățat cum poți fileta ușor o Dorada. Este o artă care se poate învăța. Chef Samuel îți arată exact cum pregătește un pește, fie că urmează să fie introdus în cupotor, fie pentru prăjit sau fript.

Rețetă Risotto cu Dorada

O rețetă Risotto Fresh. Vei avea parte de un Risotto delicios, care să meargă servit foarte bine cu Dorada prăjită. Un risotto fin, cremos, bun la gust ce creează un dialog perfect cu un pește file gătit cât se poate de ușor și simplu.

Cook și Simplu

Cum vine creativitatea? De ce trebuie să gătești simplu? Cum folosești aromele? Secretul bucătarilor buni este să gătească simplu și gustos, exact ca în acest masterclass.

Rețetă Dorada la cuptor cu legume

Micile trucuri ale marilor Chefi fac diferența. Peștele la cuptor cu legume ar trebuie să aibă același gust bun indiferent cine sau cum îl gătește. Cu toate acestea, micile trucuri de preparare, însoțite de filetare și o aranjare frumoasă a farfuriei transformă un pește la cuptor obișnuit într-un preparat care poate fi un răsfăț al papilelor gustative de nedescris. Poftă bună!

Rețetă Somon la cuptor

Chef Samuel îți oferă o rețetă delicioasă pentru Somon la cuptor. Se gătește simplu, durata de preparare este mică, iar gustul este incredibil. Durata de preparare este mică și nu numai că este ușor de gătit, are și o aranjare deosebită în farfurie și este de un deliciu total.

Greșeli în bucătărie

Greșeala pentru Chef Samuel este ocazie de a învăța. Important este să ai atitudinea potrivită atunci când greșești, a doua zi să faci mai bine și atunci când poți să-l întrebi pe cel care se pricepe.

Mesaj final

Chef Samuel își ia rămas bun cu speranța că ți-a plăcut acest Masterclass și-l vei integra pe deplin în viața ta.

BONUSURI CURS GĂTIT

Te înscrii acum și primești Bonusuri în valoare de 687 lei

Înscriindu-te acum la cursul de Gătit, îți oferim cadou (bonus) accesul gratuit la încă trei cursuri online foarte apreciate, disponibile în Platforma Life University. Aceste bonusuri valorează 687 de lei.

Prin urmare, achiziționând acum acest curs, vei primi acces automat la 4 cursuri: Curs Chef Samuel, Curs Mindfulness, Curs Life Coaching și Curs Time Management. Accesul la cele 4 cursuri online se oferă imediat ce înscrierea este finalizată.

life coaching

Curs Life Coaching

Întotdeauna este loc de mai multă claritate în viața noastră. Acest curs este o călătorie frumoasă către tine, mai ales atunci când simți că ceva nu funcționează. (vezi detalii curs)

Curs Mindfulness

Trăim într-un mediu social, agitat, grăbit, cu puternice încărcături emoționale. Acest curs este un instrument de supraviețuire emoțională în Jungla modernă.
(vezi detalii curs)

curs online mindfulness

Curs Time Management

Dacă simți că nu mai ai timp, există speranță! În acest curs, vei găsi zeci de tehnici care să te ajute să-ți transformi timpul în aliatul tău. (vezi detalii curs)
Notă:
  • Cele trei cursuri online bonus sunt oferite cadou. Ele nu pot fi schimbate cu alte cursuri.
  • Această ofertă de 1+3 este disponibilă pentru timp limitat.

600,00 Lei (-67%)

199,00 Lei

Ofertă specială la Cursul de Gătit

Masterclass Chef Samuel

Dacă te înscrii acum la acest Masterclass, vei beneficia de:

Bucuria Gătitului

Ai putea crede că un chef ca Samuel Le Toriellec a venit cu rețete de care nu s-a auzit nici la Lyon cu ingrediente la fel de greu de găsit ca apa pe Marte.

În schimb, Chef Samuel a ales să meargă către adevărata treaptă supremă a cookingului: bucuria.

Certificare curs de gătit online

În plus, după finalizarea cu succes a cursului de gătit și a examenului, vei primi:
Certificare curs de gatit

Masterclass-ul oferit de Chef Samuel este disponibil integral imediat ce te înscrii şi este împărţit pe lecții video.

Fotografiile de mai sus nu sunt cu titlu de prezentare, ci sunt farfuriile pe care le vei regăsi în Masterclass.

600,00 Lei (-67%)

199,00 Lei

Ofertă specială la Cursul de Gătit

Masterclass Chef Samuel

Dacă te înscrii acum la acest Masterclass, vei beneficia de:

Ce spun cei care au urmat acest Masterclass cu Chef Samuel?

Pe platforma Life University, sistemul de rating este unul transparent, asemenea platformelor de Booking, unde beneficiarii reali îşi lasă părerile.

Ratings & Reviews

4.9
Medie Evaluări
17 Evaluări
5
16
4
1
3
0
2
0
1
0
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
Maria Plămădeală
Adăugată cu 6 zile în urmă
Recomand cu drag

Mulțumesc frumos pentru informații și pentru buna dispoziție pe care am primit-o, pasiunea pentru gătit deja este mult mai mare 😉💕

×
Preview Image
babu
Adăugată cu 2 săptămâni în urmă
Tehnica

Un curs foarte bun!

×
Preview Image
Dumitru Silviu
Adăugată cu 4 săptămâni în urmă
Seriozitate si dedicarea

Un curs foarte bun si pentru amatori si pentru cei care au experienta in domeniu!

×
Preview Image
petrusel ioan
Adăugată cu 8 luni în urmă
Minunat

Un curs deosebit.

×
Preview Image
Julia
Adăugată cu 11 luni în urmă
Placut!

Un curs dinamic, fain!

×
Preview Image
Savu Costin
Adăugată cu 1 an în urmă
Ordinea si organizarea in bucatarie!

Excepitional, lucreaza atat de organizat si ordonat incat cred ca il invidiez! :))

×
Preview Image
Gabriela
Adăugată cu 1 an în urmă
Complet

Chef Samuel are un accent simpatic și este foarte expresiv. Explica foarte clar toti pasii.

×
Preview Image
Alexandru
Adăugată cu 1 an în urmă
Pret a manger

Retete potrivite deopotriva si pentru incepatori si pentru avansati .

×
Preview Image
Lizica
Adăugată cu 1 an în urmă
Meniu complet, variat, simplu

Stil simpatic de prezentare, retete variate și relativ ușor de realizat.

×
Preview Image
rogobete mircea valentin
Adăugată cu 2 ani în urmă
de mare ajutor

sincer sa fiu reteta de sos olandez de mult vroiam sal invat

×
Preview Image
Mara Mariana
Adăugată cu 2 ani în urmă
dragostea cu care pregateste.....

multumesc...frumos explicat...

×
Preview Image
Mihail Dimitrie
Adăugată cu 2 ani în urmă
Pasiune - Eleganta

Rafinamet, Bun gust, Carisma!! Apetisant, Atragator, Interesant

×
Preview Image
Emilia
Adăugată cu 3 ani în urmă
Modul amanuntit de explicare a retetei

sfaturile utile ce pot fi folosite si la alte meniuri

×
Preview Image
albin73
Adăugată cu 3 ani în urmă
Excelent curs!

Foarte bine structurat, retete foarte bine explicate. Totul a devenit simplu! Ca sugestie: mai multe lectii privind tehnicile de baza folosite in bucatarie (cum este de exemplu prezentata filetarea pestelui).

×
Preview Image
Marilena
Adăugată cu 3 ani în urmă
Grozav!

Nu imi va mai fi niciodata teama de bucatarie. Multumesc!

×
Preview Image
RalucaFB
Adăugată cu 3 ani în urmă
Super!!!

Sunt bucuroasa ca astăzi am gătit guacamole și a fost super! Gustul extraordinar! Chiar nu ma așteptăm sa îmi iasă ceva atât de bun!!! 🙂 Mulțumim mult Sam că împărtășești cu noi secretele tale de master chef!

×
Preview Image
Sorin
Adăugată cu 3 ani în urmă
Profesionist

Mi-a plăcut mult cum este structurat cursul. Am învățat mult. Pentru micul dejun (ouăle benedict super), pentru prânz (supa crema de broccoli fff buna) și pentru cina ( Pești găsiți excelent). Multumesc! Cursul este f util și folositor!!!

×
Preview Image
Show more reviews
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!

600,00 Lei (-67%)

199,00 Lei

Ofertă specială la Cursul de Gătit

Masterclass Chef Samuel

Dacă te înscrii acum la acest Masterclass, vei beneficia de:

FAQ

Răspunsurile la întrebările frecvente curs gătit online: Masterclass Chef Samuel

Despre MasterClass Chef Samuel

Masterclass-urile Online sunt sesiuni video înregistrate cu top experți sau top performeri din diferite domenii (actorie, muzică, sport, fashion, style, spiritualitate, cooking, make-up, sănătate, conducere defensivă, dresaj canin, astrologie, e-commerce, masaj, nutriție etc.).

Odată ce achiziționezi un Masterclass, îl poți viziona oricând şi ori de câte ori doreşti. Accesul la acesta se oferă imediat ce te înscrii în câteva secunde, începând de acum.

Prin aceste Masterclass-uri, facilităm legătura dintre top performeri/experți/modele din România sau din lume și oamenii care vor să se dezvolte sau sunt curioși și dornici să învețe de la cei mai buni pe subiecte practice.

La acest Masterclass, vei avea acces pentru totdeauna. Depinde de tine cât timp îți ia să-l parcurgi. Și, după finalizare, vei avea acces să revezi, oricând, orice modul.

Dacă te înscrii acum la acest Masterclass, vei avea acces pentru totdeauna. Plătind o singură dată o singură taxă, poți să vezi acest Masterclass ori de câte ori dorești, oricând și de oriunde din lume de pe laptop, telefon sau tabletă.

Înscriere Masterclass

La acest Masterclass, te poți înscrie apăsând butonul înscrie-te acum.
Înscrierea în Masterclass-ul Online se poate face ușor:

  • Pasul 1: Apeși butonul de înscriere (cumpără Masterclass-ul)
  • Pasul 2: Completezi formularul care ți se deschide cu datele tale
  • Pasul 3: Ai acces imediat la întregul Masterclass

Garanție

Îți oferim încrederea de a avea acces la întregul Masterclass cu mențiunea că, în termen de 30 de zile, indiferent de motiv, dacă nu ești mulțumit, primești înapoi banii achitați.

Știm că, fiind un curs Life Time Access, o să vrei să ai acces la el oricând şi să poţi vedea sau revedea lecţiile de interes pentru tine. Dacă vei vrea banii înapoi, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un e-mail la [email protected] într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Plata

Plata se face online cu cardul şi ai acces imediat la întregul curs online. În cazul în care nu ai bani disponibili pe card în momentul înscrierii, alege opțiunea transfer bancar și vei primi apoi pe e-mail toate detaliile necesare pentru a putea face plata prin depunere la bancă, prin transfer online sau prin ordin de plată. Momentan, încasările numerar la sediul nostru nu sunt posibile.

În termen de maximum 15 zile de la data plății, primești pe e-mail factura fiscală. O vei regăsi şi în contul tău pentru descărcare.

Dacă dorești înscrierea pe persoană juridică, este important să alegi, la înscriere, opţiunea de persoană juridică, iar plata să fie făcută cu cardul pe persoană juridică, și nu cu cel personal. În momentul înscrierii, să alegi persoană juridică și să introduci datele de facturare.

Acces Masterclass

La tot Masterclass-ul ai acces acum, imediat ce finalizezi înscrierea şi plata. Ești redirecționat automat în contul tău. În cazul în care nu faci plata prin transfer bancar, accesul va fi oferit în momentul confirmării plății.

Având în vedere că nu este un curs în sală, ci un curs online înregistrat, nu ai nicio condiționare legată de timp.

Odată ce te-ai înscris, înregistrările sunt disponibile imediat, îl urmezi când dorești, în ritmul în care consideri că îți este de folos. Masterclass-ul poate fi accesat de oriunde din lume atât timp cât ai acces la internet.

Pe e-mailul cu care faci înscrierea, vei primi un link cu toate detaliile. Accesul la curs se va face pe bază de user și parolă cu care te poţi loga oricând.

Dacă ai conexiune la internet, poți urma programul de pe orice dispozitiv (PC, laptop, tabletă, telefon). Videourile sunt optimizate și pentru mobil, astfel că, dacă ai o conexiune la internet cel puțin rezonabilă, nu ar trebui să întâmpini nicio dificultate.

Videourile din cont nu pot fi descărcate. Orice încercare de piratare atrage de la sine restricționarea accesului la cont și sancționarea conform legislației în vigoare.

Indiferent dacă acest program este achiziționat pe persoană fizică sau pe persoană juridică, accesul se poate face pe bază de user și parolă, iar accesul este garantat și destinat unei singure persoane. Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

Pentru a urma cursul, trebuie să ai acces la internet.

Contact

Pentru orice nelămurire sau întrebare, poți contacta Life University la telefon 0733 18 18 19 sau scrie-ne un e-mail la adresa [email protected].

600,00 Lei (-67%)

199,00 Lei

Ofertă specială la Cursul de Gătit

Masterclass Chef Samuel

Dacă te înscrii acum la acest Masterclass, vei beneficia de:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Shopping Cart
Scroll to Top

Vrei acces GRATUIT la o lecție cu Chef Samuel?

Rețetă OUĂ BENEDICT

Chef

Samuel

Primești acces gratuit la o serie de lecții video, inclusiv la o lecție susținută de Chef Samuel.

BLACK FRIDAY
de primăvară