În acest moment nu se mai fac înscrieri la acest curs.

Mulțumim pentru înțelegere!

Curs Antreprenoriat pentru un start corect

ANTREPRENORUL GENIAL

Curs Antreprenoriat din care înveți primii pași pentru a începe o afacere și cum ajungi să vinzi primilor clienți.

Creat de Bogdan Codreanu | Curs online Antreprenoriat |

Curs Antreprenoriat: Ce vei învăța la acest curs online?

Acesta este un program structurat de antreprenoriat online în care vei afla tehnici, idei și instrumente pentru a-ți crea afacerea pe care ți-o dorești. Dacă dorești să urmezi un curs antreprenoriat, intensiv, online vezi cum te ajută acest curs.

Module Curs Antreprenorul genial Online

De ce să înveți prin ciclul încercare-eroare, când există metode demonstrate, aplicate în startup-urile din Silicon Valley până în cele din Londra și Berlin, sau în departamentele de inovare și cercetare-dezvoltare ale marilor corporații, probată și testată în piață din Romania într-o multitudine de industrii, piețe de desfacere și modele de business?!

Trebuie doar să urmezi, pas cu pas, toate instrucțiunile și apoi să acționezi pe baza feedback-ului din piață.

Așadar, dacă ești decis să nu (mai) faci business „după ureche” și să deprinzi modalitatea „științifică” de a construi afaceri cu șanse reale de succes, atunci acest curs este ideal pentru tine.

Accesul în program se face imediat și chiar dacă recomandarea este ca acest program să fie urmat în ritm de 1-2 module/săptămână, veți avea acces la tot programul, toate modulele, imediat.

În momentul înscrierii se creează automat un user și o parola cu care vă veți putea loga oricând în viitor. Accesul în program este tip Life Time Access (acces pentru totdeauna).  Nu există taxe lunare sau anuale pentru acces și nici alte taxe ascunse.

Continut Curs

Secțiunea 1 - Introducere
Secțiunea 2 - Antreprenorul și ideile
Secțiunea 3 - Clientul, suferința și soluția
Secțiunea 4 - Piața, competiția și diferențierea
Secțiunea 5 - Prețuri, costuri, modele de business
Secțiunea 6 - Produse minim viabile
Secțiunea 7 - Achiziția primilor clienți

Curs Antreprenoriat pentru un start-up corect!

Cui se adresează?

Acest curs este pentru toți cei care (nu) cred ca e nevoie de o idee măreață, diplome de la școli celebre de business, pile, relații și un buget imens ca să înceapă o afacere de succes.

Este atât pentru cei care nu au idei de afaceri cât și pentru cei care au multe și s-au săturat să audă că ideile lor nu vor avea niciodată șanse de succes. 

Este pentru cei care nu au avut niciodată o afacere dar și pentru cei care au mai avut afaceri, au eșuat, și-ar dori să înceapă din nou una, dar le este teama de eșec.

Este, în egală măsură, pentru cei care vor să transforme pasiunea sau hobby-ul în afacere, pentru cei care vor să schimbe lumea și pentru cei care vor să facă planeta un loc mai bun.

curs antreprenoriat online

Ce are unic acest curs de antreprenoriat?

Este rezultatul a peste 20 ani de experiență a trainerului în: management, antreprenoriat, investiții, consultanță de business în și pentru mii de antreprenori, companii de renume, zeci de start-up-uri inițiate în special în România, generând sute de milioane de euro vânzări cumulate în întreaga carieră.
În acest curs antreprenoriat unic, Bodo îți oferă secretele și știința din spatele transformării ideilor, a expertizei sau a pasiunii, în afaceri de succes, care te ajuta să vinzi produse și/sau servicii (uneori chiar înainte de a le produce și/sau livra).

Metoda de succes

Folosită în start-up-urile din Silicon Valley cât și în departamentele de inovație ale marilor corporații

Conectarea pasiunii și expertizei

Alegi ideea de business care fructifică la maxim cunoștințele și abilitățile tale, în timp ce faci ceva ce îți place.

Lansare controlată

Nu lași nimic la voia întâmplării, controlezi totul – de la costuri, la prețuri, la canale de promovare și vânzare.

Evitarea eșecului

Vei fi echipat cu instrumentele cu care poți să eviți majoritatea greșelilor care duc la eșuarea rapidă a noii afaceri

Poziționare strategică

Te poziționezi în piață astfel încât să ai șanse reale de a fi ales de către clienți.

Instrumente de lucru inovatoare

Utilizezi și rămâi cu cele mai noi instrumente folosite în faza premergătoare înființării afacerii și în faza de start

De ce să te înscrii la cursul Antreprenorul Genial

Dacă ești la început de drum în antreprenoriat, înscrie-te la acest curs antreprenoriat în care vom împărtăși secretele Start-up-ului de succes, care ajută lansarea controlată și sistematică a afacerii tale, indiferent de domeniu.

Vei învăța metodologia predată pas cu pas și vei descoperi soluțiile dovedite și testate național și internațional pentru cele mai mari provocări din start-up: poziționarea, promovarea, stabilirea prețurilor, vânzările.

Idei de afaceri

Înveți să generezi, să selectezi și să validezi idei de afaceri viabile

Modelele de business potrivite

Descoperi modelul de business potrivit ție, prin care să generezi profit

Înființarea afacerii

Afli cum ajungi să înființezi o firmă de succes indiferent de condițiile economice

Lansarea de produse/servicii noi

Te inițiezi în cea mai utilizată metoda de lansare de produse și servicii noi în lume, adaptată la piața românească

Marketing și vânzări

Deprinzi modul de construire a strategiilor de marketing și vânzări la început de drum

Dezvoltare strategică

Înțelegi care sunt elementele strategice de care să ții cont atât la început, cât și în etapa de dezvoltare a business-ului

Ofertă specială curs Antreprenoriat

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

Antreprenoriatul întâi se învață și apoi se aplică! 

Am aflat asta abia în primăvara anului 2011, în ziua când am pierdut tot ce acumulasem și construisem ca tânăr antreprenor (5 mașini, 2 apartamente și căsnicia) și am rămas și dator și în stradă, după ce am dat faliment cu firmele pe care le crescusem de la zero la venituri de milioane de euro în doar 3 ani.

trainer bogdan coddreanu curs antreprenoriat

Am jurat atunci că asta nu mi se va mai întâmpla și am promis că voi ajuta pe cât mai mulți antreprenori să nu pățească la fel ca mine, contribuind la îmbunătățirea educației antreprenoriale în Romania și în lume. Astfel că de atunci am început să caut cu încăpățânare să înțeleg ce a funcționat bine și ce nu în afacerile mele, pe de o parte, precum și metoda corectă de a construi o afacere, pe de alta parte.
Am înființat zeci de startup-uri pentru mine și clienții mei, am ajutat la creșterea altor zeci de companii românești, am lucrat un timp în multinațională, am absolvit un Executive MBA și am pus totul cap la cap în 2016, după ce am fost mentor la un curs de start-up la Universitatea Sorbona din Paris. Astfel ca în 2017 am livrat pentru prima dată acest curs în care antreprenorii noi și vechi învață metoda potrivita de a începe afaceri și de atunci totul s-a schimbat. Dovada o reprezintă însuși cursanții mei, clienții de consultanță sau mentoring și partenerii de afaceri care sunt înzestrați acum cu instrumentele de a porni orice afacere în modul cel mai eficient.
Daca îți place ideea de a deveni antreprenor de succes, de startup și inovație, atunci investește în acest curs! Îți promit că vei ieși de la curs echipat corect pentru realitatea afacerilor de azi.

Bodo

Avantaje Curs Antreprenorul genial Online

Conținutul este bine structurat
Structură 100%
Sunt prezentate metode testate și exemple
Consistență 100%
Acces la tot cursul imediat, de la începător la avansat
Potrivire 100%
Ușor de parcurs, în ce ordine vrei, când vrei și poți să revii
Flexibilitate 100%
Dacă ai întrebări pe marginea conținutului vei primi răspunsuri.
Răspunsuri 100%

Despre Bogdan Codreanu

Trainer curs Antreprenorul genial

trainer bogdan coddreanu curs antreprenoriat

Domenii de expertiză

0 +
industrii diferite
0 +
ani in business development
0 +
start-up-uri începute
1 +
antreprenori inspirați direct

Trainer, Coach, Consultant și Antreprenor în serie – Bogdan are o experiență vastă în dezvoltarea companiilor – a creat companii de la zero pe care le-a crescut până la rulaje de milioane de euro, reușind să creeze branduri de produs, prezente de mulți ani în magazine din toată țara. 

A lucrat atât în funcții de execuție, cât și în funcții de conducere, din care a crescut afacerile și oamenii, în companii românești din toate palierele de mărime: 10, 50, 500 si peste 2000 de angajați. De asemenea, în calitate de coach și consultant a ajutat antreprenori români să pornească afaceri noi, să conceapă produse noi și să dezvolte afacerile existente.

Este trainer acreditat și consilier pentru dezvoltarea personală, deține un Executive MBA, este licențiat în economia afacerilor, participă activ ca mentor, speaker și creator de studii de caz la școli de business și antreprenoriale în afara țării și este realizator al canalelor de Instagram si Youtube: Startup Cu Bogdan

Educație și formări

Un curs extrem de folositor, inspirational si constructiv! Un bun ghid pentru urmatorul pas in cariera. Bogdan – nota 20, multumim pentru intormatiile oferite! 👏🏻
Andreea Zorila
Amadeea Violin
Bogdan este omul pe care trebuie să-l întâlnești când te-ai gândit ce vrei sa faci dar n-ai direcție... Și, mai ales la început, este important sa ai un om cu experienta aproape, care să-ți deschida mintea! Am învățat la curs ca este nevoie de munca asidua cu mine, ca ideea se transforma în business dacă o faci cu daruire și pasiune, cu pași simpli și clari, cu răbdare si în special cu acțiune și perseverenta! Mulțumesc ca exista acest curs!
Andra Dobrin Manole
NoVirus
E cu adevarat un program plin de valoare. In urma cursului am organizat un eveniment in industria Nail art 😍, am aplicat din ideile de la curs si este un real succes. Multumesc Bogdan ca esti un mentor pentru mine, si ca ne ajuti sa invatam aceasta meserie! Ma declar foarte multumita si recomand cu drag cursurile!
Edina Borza Dabican
Boudoir Studio
Am urmat acest curs pentru prima data in 2019 si am asimilat cunostintele necesare pentru a putea initia si derula cu succes un proiect antreprenorial. Unul dintre ele se numara printre cele castigatoare in programul Start-Up Nation. Iar de atunci, tot demarez altele la fel de inovative, folosind metoda invatata aici.
Remus Cernea
Green Vegan
Ceea ce am găsit special la acest curs pentru antreprenori este faptul ca totul a fost foarte pragmatic iar informatia a fost structurata foarte bine intr-un curs de antreprenoriat cu adevarat util. Multumesc Bodo!
Alex Tudose
Unbelievable Bucharest Tours
Recomand acest curs tuturor celor care vor sa invete mai multe despre antreprenoriat. Super trainer si mentor, nota zece si mii de multumiri pentru el si pentru ghidarea mea la inceputul vietii antreprenoriale.
Dan Andrei Consulea
Student

Ce înseamnă garanție 100 % pentru curs antreprenoriat online?

Dacă ai ajuns până în acest punct este foarte posibil să fii interesant de acest curs și să vrei să-l cumperi. Ar putea fi o alegere foarte inspirată. Îți oferim încrederea de a avea acces la întregul program Antreprenorul genial, cu mențiunea că în termen de 30 zile, indiferent de motiv, dacă nu ești mulțumit primești înapoi banii achitați.

Știm că, fiind un curs Life Time Access, o să vrei să ai acces la el și la ulterior și la eventuale update-uri, astfel că ai la dispoziție, nu o zi, nu două, nu 5 zile să vezi dacă e potrivit pentru tine, ci 30 zile. Dacă vei vrea banii înapoi, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un e-mail la [email protected] într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Antreprenorul genial ar putea să nu fie potrivit pentru cei care cred ca știu totul despre poziționarea și lansarea produselor și serviciilor noi sau pentru cei care cred că știu totul despre lansarea unui nou business. Cursul Antreprenorul genial Online este un program onest, care te învață cum să pui pe picioare o afacere.

Cum te înscrii, cum plătești și cum ai acces în platforma cursului Antreprenorul genial?

Plata se face online, securizat, în pasul imediat următor ce apeși butonul de înscriere. Vei primi pe e-mail și datele de acces pentru viitor. Apoi, în platformă întotdeauna vă veți loga cu un user și o parolă pe care v-o alegeți în pasul 2 pentru a avea acces la curs.

Înscrierea în programul Antreprenorul genial se face ușor:

curs antreprenoriat
Dacă nu obișnuiți să faceți plata cu cardul, ne puteți transmite datele de facturare pe e-mail ([email protected]) și vă vom emite o factură proformă pe care o puteți achita prin transfer bancar sau depunere la bancă. Dacă ai nevoie de suport sau întrebări suplimentare, sună la telefon 0733.18.18.19 sau trimite un e-mail la [email protected] Totodată vezi mai jos răspunsurile la întrebări administrative importante.

Ofertă specială curs Antreprenoriat

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

FAQ

Răspunsurile la întrebările frecvente

La acest curs te înscrii online. Apeși butonul cumpără program, completezi formularul cu datele tale personale (inclusiv datele cardului ) și ai acces la curs!

Dacă nu ai card sau bani disponibili pe card, alege, la înscriere opțiunea de plată transfer bancar.

La tot cursul ai acces acum, imediat ce finalizezi înscrierea. Ești redirecționat automat în contul tău/contul companiei.

Nefiind un curs în clasă nu ai nici o condiționare legată de timp. Odată ce te-ai înscris, îl urmați când doriți, în ritmul în care considerați că vă este de folos. Cursul de antreprenoriat poate fi accesat de oriunde din lume: București, Cluj, Iași, Timișoara,din orice oraș sau loc din Europa sau din lume.

 
Apăsând logare cu E-mail-ul și cu parola pe care ți-o setezi în momentul în care faci înscrierea. Cu acestea te poți loga în viitor.

Atâta vreme cât ai conexiune la internet poți să urmezi programul de pe orice dispozitiv (PC, Laptop, Tabletă, Telefon). Video-urile sunt optimizate și pentru mobil, astfel că dacă ai o conexiune la internet cel puțin rezonabilă, nu ar trebui să întâmpini nicio dificultate.

Întrebările pe care le ai după ce te înscrii la curs, legate de tematica prezentată, le adaugi în secțiunea Comunități/Discuții Focusate. Bogdan îți va răspunde la ele sau cineva din staff dacă este o întrebare de ordin tehnic.

Dacă nu ești mulțumit, indiferent de motiv, primești banii înapoi într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este ca în termen de 30 de zile de la data achiziției să ne soliciți acest lucru printr-un e-mail la adresa [email protected]

În mod automat sistemul nu-ți va mai permite să ai acces la curs și la eventuale bonusuri sau update-uri dacă îți este returnată taxa de participare.

Indiferent dacă acest program este achiziționat pe persoană fizică sau pe persoană juridică, accesul se poate face pe bază de user și parolă, iar accesul este garantat și destinat unei singure persoane. Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

Pentru a urma cursul trebuie să ai acces la internet. Programul nu poate fi parcurs dacă nu ai conexiune la internet.

Depinde de tine cât timp îți ia să-l parcurge. Fiind 5 h de video, probabil la modul intensiv ai putea să-l termini într-o zi. La acest timp se mai adaugă și lucrul individual pe fișele de lucru.

Pentru orice nelămurire sau întrebare poți contacta Life University la telefon 0733 18 18 19 sau scrie-ne un e-mail la adresa [email protected]

Dacă te uiți în browser, în stânga sus acolo unde este adresa web a acestui website www.life-university.ro/…) vei observa un lacățel verde, pe care nu-l vei vedea de obicei pe site-urile obișnuite, ceea ce înseamnă că acest website are instalat protocol de securitate (Secure Shell -SSH). Datele cardului tău sunt în siguranță. Noi nu avem acces la datele cardului tău. Ele ajung criptate la un procesatorul de plăți Online MobilPay.

Foarte rar se poate întâmpla ca tranzacția să nu fie efectuată cu succes la prima încercare atâta vreme cât ai introdus datele corecte și nu ai petrecut un timp prea îndelungat pe pagina formularului. Poți încerca și a doua oară, iar dacă ne vom regăsi în situația puțin probabilă în care ai plătit de două ori, cu siguranță vă vom returna sumele necuvenite în regim de urgență.

Dacă nu dorești să faci plata cu cardul trimite-ne un email la [email protected] cu datele de facturare și cursul pe care-l dorești și îți emitem o factură proformă pe care o poți achita prin transfer bancar.

În termen de maxim 5 zile de la înscriere primești pe e-mail factura fiscală.

 

Dacă dorești înscrierea pe persoană juridică, este important ca plata să fie făcută cu cardul pe persoană juridică și nu cu cel personal. În momentul înscrierii ți se vor solicita și datele de facturare.

 

Atât în cazul unei plăți cât și în cazul unei returnări de taxă nu se percep alte taxe. Nu există nicio taxă de schimb valutar, întrucât debitarea din contul tău se va face direct în RON. Singurul comision pe care-l vei găsi pe extrasul tău de cont va fi cel legat de efectuarea tranzacției, care va fi similar cu alte comisioane ale tranzacțiilor din contul tău. Noi nu cunoaștem acest comision, de regulă el este mic sau egal cu zero, însă ține strict de contractul pe care tu îl ai cu banca.

Video-urile din cont nu pot fi descărcate. Orice încercare de piratare atrage de la sine restricționarea accesului la cont și sancționarea conform legislației în vigoare.

Ofertă specială curs Antreprenoriat

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

Contact Life University

Pentru orice întrebare legată de acest program ne poti contacta folosind datele de contact de mai jos.

Adresa

București, Sector 6, Strada Ernest Juvara, nr.18

Telefon

0733181819

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email