Curs Mindfulness – Program Complet | Practic | Online

★ ★ ★ ★ ★ Ghid de supraviețuire emoțională în jungla modernă 

Creat de Marius Dumitrenco Keller | Curs Mindfulness Online

curs mindfulness

Curs Mindfulness online – Ce vei învăța?

Conceptul de mindfulness a pătruns în lumea occidentală în anii 70. De atunci mii de studii științifice au demonstrat beneficiile multiple ale mindfulness-ului: reducerea sters-ului, reducerea anxietății, îmbunătățirea calității vieții, performanțe profesionale îmbunătățite, îmbunătățirea relațiilor, etc.

Adevărul este că mindfulness-ul are multe de oferit în domeniul stării de bine iar drumul este abia la început.

600,00 Lei (-60%)

238,00 Lei

Module Curs Mindfulness online

8 module video

suport de curs și instrucțiuni pentru fiecare modul + Certificat de participare

mediații în format audio în fiecare săptămână.

Cursul de Mindfulness, este un program complet de 8 săptămâni. Fiecare modul conține o parte video și ai disponibil pentru fiecare modul o recomandare de meditație pentru următoarea săptămână și un material scris suport (fișe de lucru+instrucțiuni) pentru practică.

Chiar dacă ai acces la toate modulele imediat ce te înscrii, recomandarea este să parcurgi un singur modul săptămânal, apoi să practici o săptămână, urmând să revii la modulul următor în săptămâna următoare.

Continut Curs

600,00 Lei (-60%)

238,00 Lei

Curs Mindfulness online – Este pentru tine?

Acest curs este rezultatul a mai multor studii aplicate unui număr mare de participanți. El cumulează experiența unui grup de cercetare din Olanda. Cursul se adresează persoanelor care caută o soluție simplă dar nu simplistă. El este gândit având în minte persoane reale cu probleme reale – serviciu, copii, îndatoriri familiale, probleme de carieră, micile tracasări zilnice, etc și de aceea exercițiile au fost adaptate astfel încât să își găsească loc în agenda zilnică.

Pentru cine este potrivit cursul de Mindfulness?

oamenilor interesați de dezvoltarea personală;

oamenilor care duc o viață stresantă;

oamenilor care doresc să își îmbunătățească performanțele personale și profesionale;

celor care doresc să-și crească starea de bine și nivelul de autoîmplinire;

părinților

psihologilor

managerilor

antreprenorilor

Oamenilor angajați în diferite poziții unde relațiile umane sunt importante și nivelul de stres este ușor crescut;

Oamenilor care doresc să-și sporească nivelul de armonie în activitatea profesională;

oamenilor care doresc să-și îmbunătățească relațiile cu cei din jur și în viața de cuplu;

oamenilor care doresc să-și îmbunătățească relația cu ei înșiși;

Certificare curs Mindfulness online

După finalizarea cu succes a cursului și a examenului vei primi
Certificare curs mindfulness

Cum se obține certificarea?

Urmezi cursul

Lecțiile sunt video conform descrierii de mai sus. Le poți urma în ritmul care consideri că este potrivit.

Dai Testul

Testul este grilă, online, iar pentru a trece acest examen este nevoie să obții un scor de minim 70%. Poți da testul de 3 ori.

Obții Certificarea

Vei primi pe email certificatul în format digital și badge-ul conform mostrelor de mai sus

Avantaje Curs Mindfulness Online

Conținutul este bine structurat
Structură 100%
Sunt prezentate metode testate și exemple
Consistență 100%
Acces la tot cursul imediat, de la începător la avansat
Potrivire 100%
Ușor de parcurs, în ce ordine vrei, când vrei și poți să revii
Flexibilitate 100%
Dacă ai întrebări pe marginea conținutului vei primi răspunsuri.
Răspunsuri 100%

Ce înseamnă garanție 100 % pentru curs Mindfulness online?

Dacă ai ajuns până în acest punct este foarte posibil să fii interesant de acest curs și să vrei să-l cumperi. Ar putea fi o alegere foarte inspirată. Îți oferim încrederea de a avea acces la întregul program Mindfulness, cu mențiunea că în termen de 30 zile, indiferent de motiv, dacă nu ești mulțumit primești înapoi banii achitați.

Știm că, fiind un curs Life Time Access, o să vrei să ai acces la el și la ulterior și la eventuale update-uri, astfel că ai la dispoziție, nu o zi, nu două, nu 5 zile să vezi dacă e potrivit pentru tine, ci 30 zile. Dacă vei vrea banii înapoi, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un e-mail la [email protected] într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Mindfulness ar putea să nu fie potrivit pentru tine dacă doar vrei să găsești modalități de îmbogățire peste noapte sau vrei să-ți păcălești clienții. Cursul Mindfulness Online este un program onest, care te învață cum să pui în valoare potențialul tău, potențialul cursurilor și potențialul cursanților.

Cum te înscrii, cum plătești și cum ai acces în platforma programului de Mindfulness

Plata se face online, securizat, în pasul imediat următor ce apeși butonul de înscriere. Vei primi pe e-mail și datele de acces pentru viitor. Apoi, în platformă întotdeauna vă veți loga cu un user și o parolă pe care v-o alegeți în pasul 2 pentru a avea acces la curs.

Înscrierea în programul Mindfulness se face ușor:

curs mindfulness
Dacă nu obișnuiți să faceți plata cu cardul, ne puteți transmite datele de facturare pe e-mail ([email protected]) și vă vom emite o factură proformă pe care o puteți achita prin transfer bancar sau depunere la bancă. Dacă ai nevoie de suport sau întrebări suplimentare, sună la telefon 0733.18.18.19 sau trimite un e-mail la [email protected] Totodată vezi mai jos răspunsurile la întrebări administrative importante.
Ofertă specială Curs Mindfulness

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

600,00 Lei (-60%)

238,00 Lei

Despre Marius Dumitrenco Keller

Trainer curs Mindfulness online

Am descoperit tehnicile de meditație cu mult timp în urmă. Am început ca practicant de arte marțiale și am avut norocul să întâlnesc maeștrii care au insistat să ne transforme în oameni mai buni nu în mașini de luptă. De la artele marțiale la budismul zen a fost doar un pas, pas pe care l-am făcut și nu am mai putut să mă opresc.

Din punct de vedere profesional sunt psihoterapeut cognitiv-comportamental. Am ales acest drum după aproape douăzeci de ani de carieră în cadrul a diferite corporații multinaționale.

Educație și formări

Mă bucur că ați introdus acest curs și că am avut posibilitatea să particip. Am parcurs abia jumătate din curs și doresc sa împărtășesc experiența mea de până acum. Sincer, nu știam multe despre mindfulness când am achiziționat cursul. Știam de la prieteni că este ceva “bun” și am spus că trebuie sa încerc. Încă de la al 2-lea video, după ce am urmat toate indicațiile, inclusiv meditația – scanarea corpului, am simțit PREZENTUL. Nu este nicio magie, nimic deosebit, trebuie doar sa înțelegi să te regăsești și să trăiești în prezent deoarece numai prezentul îți poate aduce: claritate în tot ce facielimină stresul elimină stresulo stare de bine, de fericire o stare de bine, de fericire un echilibru în corpul și mintea ta Sunt motive suficiente să încerci această experiență. O experiență după care vei realiza cât timp ai pierdut îngropat în gânduri neliniștite, ancorat în viitor sau pierdut în trecut. Cu toată căldura și deschiderea, vă recomand acest curs. În final doresc să-i mulțumesc lui Marius pentru tot ce face și pentru dăruirea cu care o face.
IONUȚ MICU
Mă bucur că ați introdus acest curs și că am avut posibilitatea să particip. Informațiile primite sunt de inițiere în Mindfullness. Mi-ar plăcea să particip și la alte sesiuni să aprofundez. Informațiile primite, aplicabilitate cursului, utilitatea acestuia, cât și pregătirea trainerului sunt ireproșabile.
DIANA PARASCHIVU
Director Vânzări
Consider că oricine are o viață agitată ar avea de câștigat participând la acest curs de Mindfullness. Marius este un trainer foarte bine pregătit și se vede că a trăit efectiv ceea ce a prezentat. Atenția a fost pe practică, dar și o mică parte de teorie.
DAN MUNTEANU
ANTREPRENOR
Am aflat despre mindfulness aproximativ cu 2 ani în urmă și chiar dacă citisem ceva pe internet despre cest subiect, nu aveam o idee clară. În ianuarie 2018 am vizionat un webinar, prin care Marius promova cursul online de mindfulness. Datorită faptului că treceam printr-o perioadă mai grea, ceva din interiorul meu mi-a zis că este ceea ce aveam nevoie în acel moment. Și, intuiția mea nu a dat greș. Nu știam ce presupune un curs online și aveam o oarecare îndoială în ce privește eficiența lui. Însă, cursul este foarte bine structurat, cu multe exemple, clar și accesibil. Acum, la jumătatea cursului, după 4 săptămâni în care am exersat zilnic, pot să spun că simt beneficiile mindfulness-ului. Mă simt mai liniștită în interior, iar gândurile sunt mult mai puține și fără impact. Sunt mai conștientă de ceea ce simt, aleg și fac. E fascinant! Interesant este faptul că nu m-am centrat deloc pe rezultate, ci am urmat practica cu multă curiozitate și încredere. Mulțumesc lui Marius Dumitrenco pentru tot!
EUGENIA B
De aproximativ un an am preocupări pentru dezvoltarea personală. Am lucrat în sectorul IT bancar și activitățile mele anterioare nu au fost legate de acest domeniu. Sunt în a 5 a săptămână de curs, nu sunt o elevă prea conștiincioasă, dar încerc să fac zilnic meditațiile. Îmi dau o stare de limpezire si mă bucur că SUNT. Nu știam nimic despre mindfulness înainte de curs, dar sunt o persoană curioasă și imi place să învăț ceva nou.. Persoana dumneavoastră îmi inspiră mult calm, siguranță și încredere, ceea ce îmi dă o stare de bine. Prezentați cunoștințele la modul competent și familiar în același timp. Beneficiile cursului online: îl pot accesa la orice oră și fără deplasare de acasă. Sunt mulțumită și bucuroasă că v-am cunoscut și că am achiziționat acest curs. Vă multumesc! Cu stimă,
MARIANA OPRICARIU
Cu toată căldura și deschiderea, vă recomand acest curs. Cursul online mi se pare o variantă foarte bună deoarece ai permanent la îndemână toate materialele, poți reveni de câte ori ai nevoie și poți lucra în ritmul tău. Înainte de a face cunoștință cu mindfulness, aveam impresia că este ceva “mistic”, dar dimpotrivă este ceva care te ancorează foarte bine în realitate. Marius Dumitrenco este un trainer atent la nevoile cursanților și deschis real îndrumării către rezultate cât mai bune.
VERONICA MICLAUS
Numele meu este Dica Balasa, de profesie economist, iar în urma achiziționării cursului online de Mindfulness, viața mea de zi cu zi s-a îmbunătățit la propriu fiindcă am început să înțeleg și să simt profund sintagma: “aici și acum”! Realmente, mă felicit pentru că am făcut acest prim pas (de a achiziționa cursul Mindfulness). Prin intermediul cursului conștientizez importanța propriei prezențe atunci când efectuez diverse acțiuni zilnice (merg, mănânc, mă spăl pe dinți, spăl vasele, meditez, etc.). Pot purta un alt gen de conversație în care îl pot asculta cu atenție pe cel din fața mea. Acest lucru aduce satisfacție ambilor parteneri din discuție și trezește mult mai multe emoții, “adormite” în interiorul nostru, că toate lucrurile pe care înainte le făceam mecanic, în mod automat, acordându-le acum atenție, devin importante și conduc spre o armonizare atât cu propriul interior/corp cât și cu tot ce reprezintă pentru noi, exterior! Mă bucur că te-am cunoscut, Marius, chiar și prin intermediul mediului online și îți mulțumesc din toată inima pentru că prin intermediul cursului tău am descoperit un alt “Eu” al meu, ce are capacitate mărită de acceptare de sine, de înțelegere și compasiune în relațiile interumane! Recomand cu multă caldură acest curs pentru că este despre a trăi cu intensitate, prezent, clipă de clipă! Mulțumesc, Marius Dumitrenco! Cu stimă,
DICA (DOINA) BĂLAȘA

FAQ

Răspunsurile la întrebările frecvente

La acest curs te înscrii online. Apeși butonul cumpără program, completezi formularul cu datele tale personale (inclusiv datele cardului ) și ai acces la curs!

Dacă nu ai card sau bani disponibili pe card, scrie-ne un e-mail la adresa [email protected] cu datele tale de facturare. Îți vom trimite o factură proformă și veți avea acces la curs după efectuarea plății.

La tot cursul ai acces acum, imediat ce finalizezi înscrierea. Ești redirecționat automat în contul tău.

Nefiind un curs în clasă nu ai nici o condiționare legată de timp. Odată ce te-ai înscris, îl urmați când doriți, în ritmul în care considerați că vă este de folos. Cursul mindfulness poate fi accesat de oriunde din lume: București, Cluj, Iași, Timișoara,din orice oraș sau loc din Europa sau din lume. 

Pe e-mail-ul cu care faci înscrierea vei primi un link, un user și o parolă. Cu acestea te poți loga în viitor.

Atâta vreme cât ai conexiune la internet poți să urmezi programul de pe orice dispozitiv (PC, Laptop, Tabletă, Telefon). Video-urile sunt optimizate și pentru mobil, astfel că dacă ai o conexiune la internet cel puțin rezonabilă, nu ar trebui să întâmpini nicio dificultate.

Întrebările pe care le ai după ce te înscrii la curs, legate de tematica prezentată, le adaugi printr-un comentariu la sfârșitul modulului. Bruno Medicina  îți va răspunde la ele sau cineva din staff dacă este o întrebare de ordin tehnic.

Dacă nu ești mulțumit, indiferent de motiv, primești banii înapoi într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este ca în termen de 30 de zile de la data achiziției să ne soliciți acest lucru printr-un e-mail la adresa [email protected]

În mod automat sistemul nu-ți va mai permite să ai acces la curs și la eventuale bonusuri sau update-uri dacă îți este returnată taxa de participare.

Indiferent dacă acest program este achiziționat pe persoană fizică sau pe persoană juridică, accesul se poate face pe bază de user și parolă, iar accesul este garantat și destinat unei singure persoane. Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

Pentru a urma cursul trebuie să ai acces la internet. Programul nu poate fi parcurs dacă nu ai conexiune la internet.

Depinde de tine cât timp îți ia să-l parcurge. Fiind peste 15 h de video, probabil la modul intensiv ai putea să-l termini în câteva zile. La acest timp se mai adaugă și lucrul individual pe fișele de lucru.

Pentru orice nelămurire sau întrebare poți contacta Life University la telefon 0733 18 18 19 sau scrie-ne un e-mail la adresa [email protected]

Daca te uiți în browser, în stânga sus acolo unde este adresa web a acestui website www.life-university.ro/…) vei observa un lacățel verde, pe care nu-l vei vedea de obicei pe site-urile obișnuite, ceea ce înseamnă că acest website are instalat protocol de securitate (Secure Shell -SSH). Acest lucru înseamnă că datele pe care tu le trimiți criptate sunt în siguranță. Datele cardului tău sunt în siguranță. Noi nu avem acces la datele cardului tău. Ele ajung criptate la un procesator de plăți de renume Braintree (a Paypal Company), care ulterior ne face transferul banilor.

Foarte rar se poate întâmpla ca tranzacția să nu fie efectuată cu succes la prima încercare atâta vreme cât ai introdus datele corecte și nu ai petrecut un timp prea îndelungat pe pagina formularului. Totuși, dacă îți este afișată o eroare, aici găsești listate toate erorile explicate (pentru a știi ce s-a întâmplat) https://articles.braintreepayments.com/control-panel/transactions/declines . Poți încerca și a doua oară, iar dacă ne vom regăsi în situația puțin probabilă în care ai plătit de două ori, cu siguranță vă vom returna sumele necuvenite în regim de urgență.

Dacă nu dorești să faci plata cu cardul trimite-ne un email la [email protected] cu datele de facturare și cursul pe care-l dorești și îți emitem o factură proformă pe care o poți achita prin transfer bancar.

În termen de maxim 5 zile de la înscriere primești pe e-mail factura fiscală.

 

Dacă dorești înscrierea pe persoană juridică, este important ca plata să fie făcută cu cardul pe persoană juridică și nu cu cel personal. În momentul înscrierii în ultimul pas ți se vor solicita și datele de facturare.

 

Atât în cazul unei plăți cât și în cazul unei returnări de taxă nu se percep alte taxe. Nu există nicio taxă de schimb valutar, întrucât debitarea din contul tău se va face direct în RON. Singurul comision pe care-l vei găsi pe extrasul tău de cont va fi cel legat de efectuarea tranzacției, care va fi similar cu alte comisioane ale tranzacțiilor din contul tău. Noi nu cunoaștem acest comision, de regulă el este mic sau egal cu zero, însă ține strict de contractul pe care tu îl ai cu banca.

Video-urile din cont nu pot fi descărcate. Orice încercare de piratare atrage de la sine restricționarea accesului la cont și sancționarea conform legislației în vigoare.

Ofertă specială Curs Mindfulness

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

600,00 Lei (-60%)

238,00 Lei

Contact Life University

Pentru orice întrebare legată de acest program ne poti contacta folosind datele de contact de mai jos.

Adresa

București, Sector 6, Strada Ernest Juvara, nr.18

Telefon

0733181819

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vrei acces GRATUIT la o lecție de Mindfulness?

Introducere Mindfulness

Marius

Dumitrenco

Primești acces gratuit la o serie de lecții video, inclusiv la o lecție susținută de Marius Dumitrenco.