curs make up mirela vescan
MasterClass
Mirela Vescan

Curs make-up online

Curs Make-up dedicat amatorilor și profesioniștilor

9
Ore MasterClass online
19
Lecții Video disponibile imediat
Acces
Online, imediat și pentru totdeauna

600,00 Lei (-50%)

298,00 Lei

Curs Make-up pe înțelesul tuturor

Ai ocazia să afli în premieră cum realizează machiajele make-up artistul numărul unu al României.

Pentru cine este potrivit acest curs make-up online?

Doamne

Aceste curs este potrivit pentru toate doamnele sau domnișoarele care doresc să se simtă bine și să arate bine în fiecare zi sau acelora care doresc să facă alegeri care li se potrivesc. Este plăcut, ușor și simplu.

Aspiranți

Dacă dorești să începi o carieră de Make-up artist și nu știi de unde, acest curs îți oferă o bază perfectă, pe înțelesul tuturor. Lasă-te inspirat de acest curs de make-up online pe care îl poți începe chiar acum.

Make-up artiști

Cei buni întotdeauna se lasă învățați și inspirați de cei mai buni. Întră în lumea Mirelei Vescan și a experienței sale de neegalat.

Din confortul casei tale vei primi sfaturi și exemple practice de la make-up artistul nr. 1 al României. O viață de om dedicată machiajului ți se va dezvălui fără secrete, fără perdea, fără a sări sau ascunde etape. O vei vedea pe Mirela în acțiune, vei primi secretele ei, astfel încât la final viața ta să fie mai frumoasă, mai colorată, să te simți mai bine, să faci alegeri care ți se potrivesc. 

600,00 Lei (-50%)

298,00 Lei

Ofertă specială curs Make up Online

Dacă te înscrii acum la curs make-up online vei beneficia de:

Structură curs Make-up online

Masterclass Mirela Vescan

Masterclassul oferit de Mirela Vescan este o premieră absolută și este disponibil integral imediat ce te înscrii. Este impărțit pe lecții video, fiecare lecție video conținând sfaturi utile despre diferite teme importante, precum ruj, pudre sau pigmenți. 

În același timp Mirela îți oferă pas cu pas diferite tipuri de machiaje, utile în mai toate situațiile. Pe parcursul fiecărui machiaj, Mirela vine cu sfaturi suplimentare, îți explică cum face alegerile, cum combină culorile, cum scoate în evidență, cum ascunde diferite lucruri. Acesta este un curs Make-up desăvârșit, complet, practic, util oricărei doamne sau make-up artist.  

 

1. Introducere curs Make up

Aceasta este prima lecție introductivă din care afli ce urmează să vezi în acest curs de Make-up.

masterclass mirela vescan

2. Cunoaște-o pe Mirela Vescan

Descoperă cine a fost Mirela Vescan înainte să devină Make-up artist. Cum s-a întâlnit oportunitatea cu talentul? 

trainer curs make up

3. O carieră de Make-up artist

Nu contează doar să înveți, contează și de la cine. Descoperă frumosul parcurs al carierei Mirelei Vescan, ce a realizat până acum peste 100 000 de machiaje.

curs machiaj Peste 100.000 machiaje realizate (1)

4. Culori

Înainte de a intra in lumea machiajelor, este foarte important să fie înțelese noțiunile elementare privind culorile, cromatologia culorilor, cum se combina și cum se scot în evidență unele pe celelalte.

culor make up

5. Machiaj Fashion

Dincolo de faptul că vei avea acces și la facechart, marea oportunitate este să vezi exact cum face Mirela Vescan. Vezi maestrul în acțiune. Vei putea face și tu asemenea machiaje și sunt foarte importante sfaturile și trucurile presărate pe tot parcursul acestui Editorial Make-up.

machiaj fashion

6. Rujul

În acest curs makeup ai ocazia să afli cum a evoluat folosirea Rujului, cum îl alegi, ce se poartă acum, cum îl aplici, cum alegi în funcție de ten. În acest masterclass ai ocazia să afli trucuri legate de alegerea rujului, în funcție de culoarea ochilor și nu numai.

ruj buze cum il aplici

7. Machiaj Natural de zi

În funcție de ocazie îți poți alege cum să te machezi sau cum să machezi pe cineva dacă este cazul. Mai mult, este foarte importat să alegi în funcție de ce avantajează, ce nu avantajează, ce vrei să scoți în evidență sau nu. Mirela Vescan îți arată exact cum face, îți oferă sfaturi și trucuri și poți vedea întregul proces pas cu pas.

machiaj natural de zi

8. Mascara

Rimel sau Mascara, cum este corect? Cum alegi mascara potrivită pentru tine? În această lecție, Mirela Vescan face o introducere în lumea mascarei utilă oricărei doamne sau Make-up artist.

cum aplici mascara

9. Smokey Eyes

În acest editorial Make-up (machiaj Complet) poți vedea toți pașii parcurși de Mirela, de la pregătirea tenului până la final. Sunt multe tutoriale din care poți vedea ce înseamnă Smokey Eyes. Avantajul tău este că acum vei vedea întregul machiaj adaptat la o anumită fizionomie, la un anumit ten, cu anumite particularități. Mirela Vescan împărtășește cu tine toate secretele sale.

smokey eyes makeup curs

10. Pudre Machiaj

În fața unei multitudini de alegeri, când vine vorba de pudre, Mirela Vescan îți dezvăluie toate secretele și sfaturile sale. Fie că vorbim de pudre compacte sau pulbere, de pudre translucide, de pudre de fixare sau sigilare, Mirela îți explică ce folosește, ce nu folosește și foarte importante sunt sfaturile Mirelei Vescan pentru aplicarea pudrelor. 

udre cursuri makeup

11. Machiaj pentru Senioare

Poți fi frumoasă la orice vârstă, poți face alegeri care ți se potrivesc. Acest editorial Make-up completează paleta largă de Machiaje pe care o vei descoperi în acest Masterclass. Considerăm că exemplele practice, reale, cu oameni obișnuiți, pot fi utile oricărei doamne care dorește să se simtă bine.

machiaj senioare

12. Fondul de ten

O bază bună de Machiaj reprezintă 50% din succesul unui Machiaj. Descoperă tipurile de fond de ten și utilitatea lor în diferite situații. Mirela îți dezvăluie strategiile sale, cum alege, cum le combină, ce pensule folosește și pentru ce anume.

13. Machiaj Ghidat

În acest modul Mirela a acceptat provocarea de a ghida pe cineva să se macheze. Valentina s-a machiat singură, iar Mirela i-a oferit îndrumări sau i-a realizat diferite corecții binevenite. La fel ca în fiecare Machiaj realizat vine cu o serie de sfaturi, secrete și trucuri folositoare. Un curs Make-up pe cinste.

automachiaj machiaj ghidat

14. Trusa de Machiaj a Mirelei Vescan

Dacă ai fost curioasă cum arată trusa de machiaj a unui Make-up artist celebru, acum ai ocazia să vezi ce înseamnă o trusă profesionistă, ce conține aceasta și la ce folosesc toate componentele sale.

trusa de mackias makeup kit

15. Machiaj Cotidian

Uneori ai nevoie de un machiaj simplu dar elegant în același timp. Mai mult, poate dorești să-l realizezi și repede. Mirela, în acest modul ne arată exact cum își aplică un machiaj cotidian, evident însoțit de toate sfaturile necesare.

machiaj cotidian

16. Ce sunt pigmenții și la ce folosesc?

Mirela face o incursiune în lumea pigmenților și la ce folosesc aceștia. Cu ce pot fi asociații pigmenții astfel încât rezultatul să fie desăvârșit.

pigmenti

17. Machiaj Evidențiere

Cum alegi să scoți în evidență sau să nu scoți în evidență? Poate însă uneori vrei să transformi repede un machiaj de zi într-un machiaj de seară. La fel ca și în celelalte Machiaje și în acesta vei descoperi toți pașii pe care i-a parcurs Mirela, de la pregătirea tenului până la final. O vei vedea din nou pe Mirela în acțiune și te vei bucura de sfaturile sale.

machiaj evidentiere

18. Machiaj Masculin

Poate uneori ești pusă în situația în care este nevoie să realizezi un machiaj Masculin. Deosebit de util, mai ales dacă vorbim de o filmare sau o ședință foto. Și imaginea bărbaților contează 🙂 Vezi în acest video cum se face un Machiaj Masculin, discret, util și corect în același timp.

machiaj masculit cursuri makeup

19. La final

Mirela își ia rămas bun și speră că tot ce a pus în acest curs make-up îți va folosi pentru totdeauna, fie că ai ales să te înscrii pentru tine, fie că dorești să faci o carieră ca make-up artist.

Face Chart Make-up

Având în vedere că în acest Masterclass sunt oferite 8 editoriale de Make-up (complete), ai posibilitatea să descarci Faceharturile pentru fiecare dintre aceste machiaje.

facechart make-up

Certificare curs Make up

În plus, după finalizarea cu succes a cursului și a examenului vei primi, de asemenea:
certificare curs makeup

600,00 Lei (-50%)

298,00 Lei

Ofertă specială curs Make up Online

Promoția este valabilă pentru un timp limitat și maxim pentru primii 300 de înscriși. Înscriindu-te acum beneficiezi automat de discountul afișat!

Dacă te înscrii acum la curs make-up online vei beneficia de:

Ce primești?


Acesta poate fi numit un curs de make-up, însă este mult mai mult de atât. Este un Masterclass Practic oferit de Autoritatea nr. 1 în România în domeniul Make-up.

Nenumărate tehnici utile în makeup:

În plus ai o serie de beneficii:

Exemplificare cu explicații detaliate a diferitelor tipuri de machiaj:

Mai mult

Ce spun cei care au urmat acest masterclass?

Pe platforma Life University sistemul de raiting este unul transparent, asemenea platformelor de Booking, unde beneficiarii reali lasă părerile lor.

Ratings & Reviews

4.9
Medie Evaluări
65 Evaluări
5
59
4
4
3
2
2
0
1
0
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
Miruna
Adăugată cu o săptămână în urmă
Felul cum explica

M a ajutat foarte mult acest curs, chiar daca a fost online, doamna Mirela Vescan are un mod de a explica si de a arata ca si cum am fi față in față, atat de bine am inteles acest curs!

×
Preview Image
Codruta
Adăugată cu 2 săptămâni în urmă
Super

Mi-a plăcut felul în care explica. Este chiar pe înțelesul tuturor.

×
Preview Image
Raluca
Adăugată cu 3 săptămâni în urmă
Imi place structura cursului și modalitatea în care este prezentat!

Cel mai mult mi-a plăcut combinația culorilor alese pentru realizarea unui machiaj!

×
Preview Image
Simona
Adăugată cu 3 săptămâni în urmă
Perfect!

In cursul acesta găsești toata informația de care ai nevoie pentru a incepe aceasta meserie frumoasa! Mulțumesc!

×
Preview Image
Alina
Adăugată cu 3 săptămâni în urmă
profesoara

imi plac explicatiile

×
Preview Image
Filip Sanda
Adăugată cu o lună în urmă
Simplitatea

Un curs simplu si complex in același timp, cu explicații clare pe înțelesul tuturor. Frumusețea fiecărei persoane puse in evidență cu ajutorul culori,aduce incurajarea pentru fiecare din noi să ne dorim să perfecționăm și să ne îngrijim aspectul, nostru cât și a celor din jur. Dna Mirela este într-adevăr un dascăl,care merită toată aprecierea. Mulțumesc,întregului staff.

×
Preview Image
Mădălina-Mihaela
Adăugată cu 2 luni în urmă
Un curs deosebit!

În cadrul acestui curs am învățat: -despre regulile de bază: aplicarea corectă a fondului de ten și selectarea nuanței potrivite, corecțiile și iluminarea dar mai ales FIXAREA machiajului, un punct foarte important despre care nu știam mai nimic; -să îmi accept micile imperfecțiuni și să mi le corectez cu ajutorul trucurilor; -evidențierea atuurilor. Mulțumesc, doamna Mirela Vescan!

×
Preview Image
Popa
Adăugată cu 2 luni în urmă
Ma impresionat cel mai mult transformarea unui tuș de creion ce minuni poate face prin estomparea lui ,foarte frumos.

Buna seara Domnișoarelor și Doamnelor ,in primul rând Doamnei Mirela . Prin urmarea acestui curs am descoperit foarte multe lucruri importante ci anume cum sa te machiezi corect ,ce produse se folosesc ,cum poți sa combini culorile și definirea lor . Și multe altele la care sunt recunoscătoare Doamnei Mirela Vescan și vreau sa ii mulțumesc pentru explicațiile specificate ca la carte ,,

×
Preview Image
Olariu
Adăugată cu 2 luni în urmă
Cel mai frumos Master class pe care eu l-am văzut până acum

Acest curs a fost pentru mine o ecperienta nemaipomenita ....nu regret ca m-am inscris si as mai face-o de 10 ori daca as putea ....am invatat foarte multe secrete de care nici nu aveam habar ....Te iubesc Mirela Vescan pentru mine esti o persoana specială....unica...imi doresc in viitor sa ajung la tine la make up academy ....sa fac cursuri ptr machiaj....abea astept

×
Preview Image
Denisa Nicoleta
Adăugată cu 2 luni în urmă
Un master class nr 1.

Sunt super încântată de tot ce am învățat. Nu ma așteptăm la explicații atât de complexe de la dna Mirela și pt asta o iubesc pur și simplu.

×
Preview Image
Anca
Adăugată cu 3 luni în urmă
Culoare si zambet

Entuziasmul si admiratia m-au insotit pe tot parcursul acestui masterclass realizat de minunata si distinsa doamna Mirela Vescan - un adevarat Make-up Artist ! Ma bucur nespus ca am accesat acest masterclass in care am invatat nespus de multe lucruri interesante, pe care nu le stiam. Acest masterclass este un dar consistent si foarte generos! Multumesc pentru culoare si zambet!

×
Preview Image
Andreia
Adăugată cu 3 luni în urmă
Super tare!!!

Acest curs a fost o experienta plăcută!Chiar am învățat niște secrete .Mirela Vescan The Best!

×
Preview Image
Zahanagiu Simona
Adăugată cu 3 luni în urmă
Tehnica de predare a machiajului

Cu ajutorul acestui curs predat de Mirela, am patruns in lumea fantastica a machiajului unde am avut placerea de a o asculta si o vedea pe Mirela punand in practica arta machiajului. A fost o deosebita placere de a viziona acest curs si va multumesc ! Mirela esti unica prin ceea ce faci si te admir ! Astept cu nerabdare urmatoarele proiecte si mult asteptata carte a ta !

×
Preview Image
Gabriela
Adăugată cu 3 luni în urmă
Excelent

Este un curs în care înveți lucruri interesante de la cineva interesant!

×
Preview Image
Maria
Adăugată cu 3 luni în urmă
Informatii explicite

Modul de predare este unul pe intelesul tuturor. Un profesor dedicat meseriei, experienta in domeniul machiajului este vizibila in stilul de predare. Sunt extrem de multumita in urma finalizarii acestui curs.

×
Preview Image
Alina-Maria
Adăugată cu 3 luni în urmă
Un Masterclass de exceptie!

Mi-a placut foarte mult acest Masterclass, este foarte bine realizat si structurat. Doamna Mirela este o profesionista si un om cu suflet mare. M-a ajutat mult acest curs, mi-a dat curaj si incredere. Abia astept urmatoarele cursuri de machiaj ( mai ales de automachiaj, acesta ma intereseaza pe mine cel mai mult). Va multumesc!

×
Preview Image
Denisa
Adăugată cu 4 luni în urmă
Este de apreciat modul explicarii si pasiunea cu care ne impartaseste fiecare detaliu , un lucru minunat.

Un curs ce iti dezvolta abilitatile realizarii unui machiaj creat corect. Pe mine una , m a ajutat foarte mult, tehnici noi, am aflat raspunsurile ce le cautam . Multumesc Mirela Vescan pentru aceasta experienta minunata . You are the best !!!

×
Preview Image
Cojocaru
Adăugată cu 4 luni în urmă
Sofisticat

Explicatiile atat de clare si expuse cu o pasiune ce se transmite dincolo de ecranul device-lui face din acest curs o placere de urmarit, de a retine usor si de aplicare a aspectelor invatate.

×
Preview Image
Andreea
Adăugată cu 5 luni în urmă
Profesionalism

Sa învăț cum sa aplic corect fondul de ten, sa pot face un machiaj de zi frumos.

×
Preview Image
Livia
Adăugată cu 5 luni în urmă
Calitate și conținut incontestabil

Un curs foarte util, cu foarte multa informație, trucuri,sfaturi foarte ușor de urmat. Ma bucur de alegerea făcută, abia aștept sa aprofundez totul și sa pun în practica. Și sper din toată inima ca vor urma și alte cursuri!

×
Preview Image
Maria-Codruta
Adăugată cu 5 luni în urmă
machiajul pentru ten matur

aproape nimeni nu vorbeste despre machiajul tenului matur. este cel mai greu de realizat si acest curs mi-a oferit incredere in mine

×
Preview Image
Daniela
Adăugată cu 5 luni în urmă
Profesionalism si arta suprema

Profesionalism la superlativ! Pleonasmul e prea mic pentru cat de reprezentativ este acest masterclass! Eu iubeam de mult machiajul, dar acum, dupa ce am urmarit-o cu atentie pe dna Mirela Vescan, chiar mi-a dat mai mult curaj sa merg inainte. Multumesc, stimata dna!

×
Preview Image
Ana Maria
Adăugată cu 6 luni în urmă
Cel mai mult am apreciat modul in care s-a realizat conturul fetei la machiajul smokey eyes!

Un curs foarte bun si explicatiile au fost pe intelesul tuturor!

×
Preview Image
Valeria
Adăugată cu 6 luni în urmă
Bucurie !

Am urmarit acest curs cu placere si bucurie.Am trait emotia transmisa d-na Mirela Vescan,am invatat lucruri noi despre produse si machiaj.Ma felicit singura ca am avut inspiratia sa cumpar acest curs sa cunosc un om de valoare si profesionalism.Sigur, o sa revad cursul si o sa pun in practica .Multumesc.

×
Preview Image
Show more reviews
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!

Despre Mirela Vescan

Premii și distincții

Fashion makeup Mirela Vescan

Designeri

Portofoliu Mirela Vescan

Câteva din machiajele, colaborările și vipurile machiate de Mirela Vescan

FAQ

Răspunsurile la întrebările frecvente curs Make up Online: Masterclass Mirela Vescan.

Despre MasterClass Mirela Vescan

Masterclassurile Online sunt sesiuni video înregistrate cu top experți sau top performeri din diferite domenii (actorie, muzică, sport, fashion, style, spiritualitate, cooking, make-up, sănătate, etc).

Odată ce achiziționezi un masterclass, îl poți viziona oricând, în câteva secunde, începând de acum, de pe laptop, telefon sau tabletă.

Prin aceste Masterclassuri facilităm legătura între top performeri/experți/modele din România sau din lume și oamenii care vor să se dezvolte sau sunt curioși și dornici să învețe de la cei mai buni pe subiecte practice.

La acest Masterclas sustinut de Mirela Vescan vei avea acces pentru totdeauna. Depinde de tine cât timp îți ia să-l parcurgi. Fiind peste 9 h de video, probabil modulul intensiv ai putea să-l termini în două zile.  Și după finalizare vei avea acces să revezi oricând orice modul.

Dacă te înscrii acum la acest Masterclass vei avea acces la el pentru totdeauna. Plătind o singură dată, o singură taxă, poți să vezi acest masterclass, ori de câte ori dorești, oricând și de oriunde din lume.

Înscriere Masterclass: curs Make up online

La acest Masterclass te poți înscrie apăsând butonul înscrie-te acum.
Înscrierea în Masterclassul Online se poate face ușor:

  • Pasul 1: Apeși butonul de înscriere (cumpără masterclassul)
  • Pasul 2: Completezi formularul care ți se deschide cu datele tale
  • Pasul 3: Ai acces imediat la întregul Masterclass

Garanție curs makeup

Îți oferim încrederea de a avea acces la întregul masterclass, cu mențiunea că în termen de 30 zile, indiferent de motiv, dacă nu ești mulțumit primești înapoi banii achitați.

Știm că, fiind un curs Life Time Access, o să vrei să ai acces la el și ulterior și la eventuale update-uri, astfel că ai la dispoziție, nu o zi, nu două, nu 5 zile să vezi dacă e potrivit pentru tine, ci 30 zile. Dacă vei vrea banii înapoi, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un e-mail la [email protected] într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Plata

Plata se face online cu cardul. În cazul în care nu aveți bani disponibili pe card, în momentul înscrierii alegeți opțiunea transfer bancar și veți primi apoi pe email toate detaliile necesare pentru a putea face plata prin depunere la bancă sau prin ordin de plată. Momentan, încasările numerar la sediul nostru nu sunt posibile.

În termen de maxim 7 zile de la data plății primești pe e-mail factura fiscală.

Dacă dorești înscrierea pe persoană juridică, este important ca plata să fie făcută cu cardul pe persoană juridică și nu cu cel personal. În momentul înscrierii  să alegi persoană juridică și să introduci datele de facturare.

Acces Masterclass

La tot masterclassul ai acces acum, imediat ce finalizezi înscrierea. Ești redirecționat automat în contul tău. În cazul în care nu faci plata cu cardul, accesul va fi oferit în momentul confirmării plății.

Nefiind un curs în clasă nu ai nici o condiționare legată de timp.

Odată ce te-ai înscris, înregistrările sunt diponibile imediat, îl urmezi când dorești, în ritmul în care consideri că îți este de folos. Masterclassul poate fi accesat de oriunde din lume: București, Cluj, Iași, Timișoara, din orice oraș sau loc din Europa sau din lume.

Pe e-mail-ul cu care faci înscrierea vei primi un link, un user și o parolă. Cu acestea te poți loga în viitor.

Atâta vreme cât ai conexiune la internet poți să urmezi programul de pe orice dispozitiv (PC, Laptop, Tabletă, Telefon). Video-urile sunt optimizate și pentru mobil, astfel că dacă ai o conexiune la internet cel puțin rezonabilă, nu ar trebui să întâmpini nicio dificultate.

Video-urile din cont nu pot fi descărcate. Orice încercare de piratare atrage de la sine restricționarea accesului la cont și sancționarea conform legislației în vigoare.

Indiferent dacă acest program este achiziționat pe persoană fizică sau pe persoană juridică, accesul se poate face pe bază de user și parolă, iar accesul este garantat și destinat unei singure persoane. Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

Pentru a urma cursul trebuie să ai acces la internet. Programul nu poate fi parcurs dacă nu ai conexiune la internet.

Contact

Pentru orice nelămurire sau întrebare poți contacta Life University la telefon 0733 18 18 19 sau scrie-ne un e-mail la adresa [email protected]

600,00 Lei (-50%)

298,00 Lei

Discount pentru primii 300 de înscriși la curs makeup

Promoția este valabilă pentru un timp limitat și maxim pentru primii 300 de înscriși. Înscriindu-te acum beneficiezi automat de discountul afișat!

Dacă te înscrii acum la curs make-up online vei beneficia de:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vrei acces GRATUIT la librăria de lecții gratuite?