Curs SEO - ACADEMY | Practic | Online

★ ★ ★ ★ ★ Cursuri SEO online – Ghid complet în SEO de la începător la avansat!
Acesta este un curs SEO practic, pe care îl poți urma online sub formă de module video explicate. Scopul cursului este acela de a te sprijini să ajungi în prima poziție în Google.

Creat de Marian Rujoiu | Curs SEO Online |

Curs SEO Online – Ce vei învăța?

Din acest curs SEO înveți, pas cu pas, cum să ajungi primul în Google.

600,00 Lei (-60%)

238,00 Lei

Vezi mai jos și acest mini curs gratuit

Înainte de a achiziționa cursul SEO poți vedea acest webinar gratuit unde îți arăt primii pași în ceea ce privește optimizarea SEO.

Dacă dorești să descarci Slideurile prezentate în videoul de mai sus  introdu adresa de email in formularul alăturat

Module Curs SEO Academy

Cursul SEO este un curs online pe care îl poți urma în ritmul tău. Fiecare modul conține o prezentare video exeplicativă sau exemplificativă unde este cazul. Dincolo de abordarea structurată, informațiile prezentate sunt oferite într-un limbaj prietenos și accesibil, pe înțelesul non-specialiștilor.

În momentul înscrierii, ți se creează automat un cont unde vei avea acces la toate modulele disponibile în maxim 5 minute de la înscriere.

Continut Curs

Secțiunea I - Seo tools
Secțiunea II - Optimizarea Local Business
Secțiunea III - SEO & content marketing
Secțiunea IV - SEO content - Bune practici
Secțiunea V - UX (User Experience)
Secțiunea VI - User Signals
Secțiunea VII - SEO Technical Factor
Secțiunea VIII - Seo critical factor for seo
Secțiunea Bonus

600,00 Lei (-60%)

238,00 Lei

Ce spun cei care au urmat curul SEO?

Pe platforma Life University sistemul de rating este unul transparent, asemenea platformelor de Booking, unde beneficiarii reali lasă părerile lor.

Ratings & Reviews

5.0
Medie Evaluări
5 Evaluări
5
5
4
0
3
0
2
0
1
0
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
Adochitei
Adăugată cu 4 luni în urmă
Un curs bine structurat

Este un curs complex, un curs foarte bine structurat plecând de la simplu, adică de la bazele SEO spre avansat.

×
Preview Image
Laura
Adăugată cu 6 luni în urmă
flexibilitate, informatie bine structurata si accesibila

Modulele de curs sunt bine structurate, la obiect, cu exemplificari , deci usor de inteles si asimilat.

×
Preview Image
George
Adăugată cu 1 an în urmă
Dacă ai câștiga circa 25.000 Euro, pentru că un curs de 100 de euro te-a ajutat?

Înainte să fac cursul de SEO cu Marian Rujoiu mai făcusem încă unul, tot cu el . Știam deja că nu-i un trișor. Ce s-a schimbat de când am făcut cursul? Mi-am făcut un site. N-am mai avut acea temere să mă apuc de treabă. Aș fi putut s-o fac mult mai demult. Dacă ai fi în locul meu și ai câștiga circa 25.000 Euro, pentru că un curs de 100 de euro te-a ajutat, ai recunoaște? Eu da! Mulțumesc MR

×
Preview Image
Gradinaru
Adăugată cu 1 an în urmă
Opinie extrem de favorabila

Vreau sa-ti spun ca, pana acum mi-am format o opinie extrem de favorabila asupra continutului acestuia- este extrem de util pentru o campanie profesionista de promovare. Initial nu am constientizat ca ar fi asa de complex. Ca atare trebuie sa recalibrez si sa acord mai mult timp parcurgerii acestuia .

×
Preview Image
SOIT
Adăugată cu 1 an în urmă
Nu esti presat de timp pentru a parcurge cursul, te poti intoarce oricand la o idee pe care nu ai reusit s-o stapanesti inca ...

Cel mai important lucru este ca tu, Marian Rujoiu, esti pregatit , stii cu ce se ,,mananca" esti explicit si stii sa te faci auzit. Informatiile pe care le detii si le transmiti mai departe imi sunt de un real folos. Si de aceea iti multumesc. Dorina

×
Preview Image
Show more reviews
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!

Curs SEO online – Este pentru tine?

Acesta este un curs SEO care se adresează în primul rând acelora care vor să atragă trafic pe website fără să plătească sau acelora care nu vor să devină dependenți de promovarea plătită:

Cui se adresează acest curs SEO?

Proprietarilor de site-uri care doresc să-și crească vânzările din traficul gratuit.

Responsabililor de marketing care doresc să producă rezultate mai bune la costuri cât mai reduse, folosindu-se de site-ul de companie, produs etc.;

Persoanelor care au un site pe care vor să-l aducă pe primele locuri în Google search.

Celor care nu vor să devină specialiști în SEO, însă le-au subcontractat și vor să știe ce este posibil, ce nu, ce să ceară, ce să monitorizeze și ce să verifice.

Persoanelor care vor să lucreze în domeniu și să devină Specialiști SEO care generează rezultate.

Dezvoltatorilor de site-uri și web designerilor care doresc să livreze clienţilor site-uri optimizate, crescându-şi astfel reputația și onorariile.

Avantaje Curs SEO Online

Conținutul este bine structurat
Structură 100%
Sunt prezentate metode testate și exemple
Consistență 100%
Acces la tot cursul imediat, de la începător la avansat
Potrivire 100%
Ușor de parcurs, în ce ordine vrei, când vrei și poți să revii
Flexibilitate 100%
Dacă ai întrebări pe marginea conținutului vei primi răspunsuri.
Răspunsuri 100%
Ofertă specială Curs SEO

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

600,00 Lei (-60%)

238,00 Lei

Ce înseamnă garanție 100 % pentru curs SEO Academy online?

Dacă ai ajuns până în acest punct este foarte posibil să fii interesant de acest curs și să vrei să-l cumperi. Ar putea fi o alegere foarte inspirată. Îți oferim încrederea de a avea acces la întregul program SEO ACADEMY, cu mențiunea că în termen de 30 zile, indiferent de motiv, dacă nu ești mulțumit primești înapoi banii achitați.

Știm că, fiind un curs Life Time Access, o să vrei să ai acces la el și la ulterior și la eventuale update-uri, astfel că ai la dispoziție, nu o zi, nu două, nu 5 zile să vezi dacă e potrivit pentru tine, ci 30 zile. Dacă vei vrea banii înapoi, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un e-mail la [email protected] într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

SEO ACADEMY ar putea să nu fie potrivit pentru tine dacă doar vrei să găsești modalități de îmbogățire peste noapte sau vrei să-ți păcălești clienții.  

beneficii curs seo

Cum te înscrii, cum plătești și cum ai acces în platforma cursului SEO

Plata se face online, securizat, în pasul imediat următor ce apeși butonul de înscriere. Vei primi pe e-mail și datele de acces pentru viitor. Apoi, în platformă întotdeauna vă veți loga cu un user și o parolă pe care v-o alegeți în pasul 2 pentru a avea acces la curs.

Înscrierea în programul SEO Academy se face ușor:

curs seo
Dacă nu obișnuiți să faceți plata cu cardul, ne puteți transmite datele de facturare pe e-mail ([email protected]) și vă vom emite o factură proformă pe care o puteți achita prin transfer bancar sau depunere la bancă. Dacă ai nevoie de suport sau întrebări suplimentare, sună la telefon 0733.18.18.19 sau trimite un e-mail la [email protected] Totodată vezi mai jos răspunsurile la întrebări administrative importante.

Despre Marian Rujoiu

Trainer curs SEO Academy online

Domenii de expertiză

0 +
Ani experiență training
0 +
Ani experiență în Business
0 +
Cursanți

Marian Rujoiu, fondatorul Life University și al companiei Extreme Training, este trainer, manager, coach, consultant, acționar, însă dacă îl întrebi pe el cine este, îți va spune că este în primul rând om, în al doilea rând tată, iar în al treilea rând soț.

Marian Rujoiu conduce compania Extreme Training, iar în anul 2013 a reușit să poziționeze afacerea Extreme Training pe locul 1 la nivel național, pe domeniul de activitate training, atât din punct de vedere al cifrei de afaceri, cât și al profitului.

În acest moment conduce o echipă de 40 de traineri, oferă consultanță în afaceri, susține traininguri, dezvoltă produse, dezvoltă instrumente, dezvoltă oameni, însă o bună parte din timp și-o alocă propriei dezvoltări în scopul de a oferi mai departe. 

Lucrări Publicate

Educație și formări

Într-o piață aglomerată și dificilă, ca cea de training din România, unde jucătorii sunt branduri consacrate sau personaje cu un nivel ridicat de influență, Marian a reușit să își găsească și să își definească un spațiu de acțiune și influență respectabil. Cheia acestui succes, dincolo de capacitățile personale evidente, este rezultatul unui amestec perfect de profesionalism și prietenie, două trăsături de multe ori incompatibile, nu numai cu colaboratorii ca mine, dar și cu clienții, și cu angajații firmei. Desigur, Marian este un exemplu pentru noua generație de întreprinzători români.
BRUNO MEDICINA
Performance Coaching
Marian is a very passionate man, who deals with life and modern life challenges in a very practical and problem-solving style. He is totally „hands on”. He rolls his sleeves, goes into the core of a life situation and finds the root of the challenge, address it and comes out with the fruits of the wisdom that was always there, hidden by the limit of the comfort zone. Marian is extreme in playing on the field, in a world of spectators who sleep their life. When he is there, people get enthusiastic and start to move into the field themselves, charmed by his stamina. It was an honor and a great pleasure to work together and I would warmly recommend him for any future partnership.
LEELA Q. MONTI
Choice Lifesyles
Marian Rujoiu = Un Om care îți transmite Încredere, deschis ca Cerul, înfometat de Cunoaștere, cu extraordinară Forță de a-și depăși continuu limitele umane, Un Mare Iubitor de Oameni de la care poți primi și răspunsuri pragmatice putând argumenta în mod practic teoria.
CRISTIAN DIACONU
CEO, Fidelia Casa
Am încredere în Marian pentru că are perspective multiple când ține un training. El a dovedit în România că se poate face training nu doar din postura de consultant, ci și din cea de antreprenor și asta e foarte important pentru că înseamnă profunzime. În plus, Marian are perspectiva autorului – o altă dimensiune importantă când ții un training de tip ‘’formare de formatori’’. Când punem la un loc structura pe care o oferă gândirea unui autor, pragmatismul rezultat din gândirea unui antreprenor și metoda pe care o aduce un trainer cu experiență, nu poate rezulta decât un rezultat de valoare.
ANDY SZEKELY
Fondator, AS Training & Coaching
I am pleased to write this recommendation letter for Marian as I think he is really a very talented trainer. He is an expert in giving feedback, seeing the „real things” beyond appearances. I am very impressed by his enthusiasm, energy and willingness to share with everyone his positive point of view about the real important things in life.
CRISTINA PANAIT
Halliburtonr
Marian Rujoiu – o combinație extrem(e) de reușită între prietenie, flexibilitate și căldură pe de o parte, și profesionalism, tenacitate și creativitate de cealaltă parte. Un profesionist de la care ai mereu ceva de învățat!
CLAUDIA WOTSCH
Coach, Coaching for Wellbeing
Marian este un om de caracter, serios și foarte implicat în ceea ce face. Este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, o persoană de la care ai ceva benefic de învățat pentru dezvoltarea ta. Un partener de nădejde, un trainer desăvârșit și un antreprenor de succes. Marian va poate îmbunătăți viața, iar cursurile organizate și susținute de el sunt un real sprijin pentru această călătorie. Îl recomand cu tot sufletul pentru că am încredere că un parteneriat cu el va aduce multe satisfacții așa cum și mie îmi aduce continuu!
LOREDANA LATIS
Presedinte Academia Romana De Coaching
Dacă ar fi să asociez excelența în domeniul trainingului în România cu numele unei persoane, prima persoană la care m-aș gândi este Marian Rujoiu. Mânat în permanență de dorința de a învăța și a se autodepăși, de când îl știu, Marian este o persoană inteligentă, onestă și perseverentă de la care ai mereu câte ceva de învățat!
Iacob Adrian
Fondator, AISUCCES.ro

FAQ - CURS SEO

Răspunsurile la întrebările frecvente

La acest curs te înscrii online. Apeși butonul cumpără program, completezi formularul cu datele tale personale (inclusiv datele cardului ) și ai acces la curs!

Dacă nu ai card sau bani disponibili pe card, scrie-ne un e-mail la adresa [email protected] cu datele tale de facturare. Îți vom trimite o factură proformă și veți avea acces la curs după efectuarea plății.

La tot cursul ai acces acum, imediat ce finalizezi înscrierea. Ești redirecționat automat în contul tău.

Nefiind un curs în clasă nu ai nici o condiționare legată de timp. Odată ce te-ai înscris, îl urmați când doriți, în ritmul în care considerați că vă este de folos. Cursul SEO poate fi accesat de oriunde din lume: București, Cluj, Iași, Timișoara,din orice oraș sau loc din Europa sau din lume.

 

Pe e-mail-ul cu care faci înscrierea vei primi un link, un user și o parolă. Cu acestea te poți loga în viitor.

Atâta vreme cât ai conexiune la internet poți să urmezi programul de pe orice dispozitiv (PC, Laptop, Tabletă, Telefon). Video-urile sunt optimizate și pentru mobil, astfel că dacă ai o conexiune la internet cel puțin rezonabilă, nu ar trebui să întâmpini nicio dificultate.

Întrebările pe care le ai după ce te înscrii la curs, legate de tematica prezentată, le adaugi printr-un comentariu la sfârșitul modulului. Marian RUJOIU îți va răspunde la ele sau cineva din staff dacă este o întrebare de ordin tehnic.

Dacă nu ești mulțumit, indiferent de motiv, primești banii înapoi într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este ca în termen de 30 de zile de la data achiziției să ne soliciți acest lucru printr-un e-mail la adresa [email protected]

În mod automat sistemul nu-ți va mai permite să ai acces la curs și la eventuale bonusuri sau update-uri dacă îți este returnată taxa de participare.

Indiferent dacă acest program este achiziționat pe persoană fizică sau pe persoană juridică, accesul se poate face pe bază de user și parolă, iar accesul este garantat și destinat unei singure persoane. Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

Pentru a urma cursul trebuie să ai acces la internet. Programul nu poate fi parcurs dacă nu ai conexiune la internet.

Depinde de tine cât timp îți ia să-l parcurge. Fiind peste 20 h de video, probabil la modul intensiv ai putea să-l termini în câteva zile.  

Pentru orice nelămurire sau întrebare poți contacta Life University la telefon 0733 18 18 19 sau scrie-ne un e-mail la adresa [email protected]

Daca te uiți în browser, în stânga sus acolo unde este adresa web a acestui website www.life-university.ro/…) vei observa un lacățel verde, pe care nu-l vei vedea de obicei pe site-urile obișnuite, ceea ce înseamnă că acest website are instalat protocol de securitate (Secure Shell -SSH). Acest lucru înseamnă că datele pe care tu le trimiți criptate sunt în siguranță. Datele cardului tău sunt în siguranță. Noi nu avem acces la datele cardului tău. Ele ajung criptate la un procesator de plăți de renume Mobilpay , care ulterior ne face transferul banilor.

Foarte rar se poate întâmpla ca tranzacția să nu fie efectuată cu succes la prima încercare atâta vreme cât ai introdus datele corecte și nu ai petrecut un timp prea îndelungat pe pagina formularului.  Poți încerca și a doua oară, iar dacă ne vom regăsi în situația puțin probabilă în care ai plătit de două ori, cu siguranță vă vom returna sumele necuvenite în regim de urgență.

Dacă nu dorești să faci plata cu cardul, în momentul înscrierii alegi opțiunea de plată prin transfer bancar. 

În termen de maxim 5 zile de la înscriere primești pe e-mail factura fiscală.

 

Dacă dorești înscrierea pe persoană juridică, este important ca plata să fie făcută cu cardul pe persoană juridică și nu cu cel personal. În momentul înscrierii în ultimul pas ți se vor solicita și datele de facturare.

 

Atât în cazul unei plăți cât și în cazul unei returnări de taxă nu se percep alte taxe. Nu există nicio taxă de schimb valutar, întrucât debitarea din contul tău se va face direct în RON. Singurul comision pe care-l vei găsi pe extrasul tău de cont va fi cel legat de efectuarea tranzacției, care va fi similar cu alte comisioane ale tranzacțiilor din contul tău. Noi nu cunoaștem acest comision, de regulă el este mic sau egal cu zero, însă ține strict de contractul pe care tu îl ai cu banca.

Video-urile din cont nu pot fi descărcate. Orice încercare de piratare atrage de la sine restricționarea accesului la cont și sancționarea conform legislației în vigoare.

Ofertă specială Curs SEO

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

600,00 Lei (-60%)

238,00 Lei

Contact Life University

Pentru orice întrebare legată de acest program ne poti contacta folosind datele de contact de mai jos.

Adresa

București, sector 6, Strada Ernest Juvara, nr.18

Telefon

0733181819

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vrei acces GRATUIT la librăria de lecții gratuite?