În curs de actualizare. În acest moment nu se mai fac înscrieri. Mulțumim pentru înțelegere!

Curs Facebook ADS Academy

★ ★ ★ ★ ★ Curs Online – Cum faci reclame profitabile pe Facebook?

Ghid complet în promovarea pe Facebook | De la începător la avansat |

Curs Facebook ADS - Ce vei învăța?

curs facebook ads

Module Curs Online Facebook ADS Academy

Articolele, infograficele și chiar și ghidurile oferite de Facebook sunt o modalitate excelentă de învățare a noi lucruri sau a înțelege diferite aspecte.

Însă uneori ai nevoie să vezi videori în acțiune, în mod structurat, pentru o creștere rapidă într-un timp foarte scurt.

În Facebook ADS Academy, vei găsi structurat module video, de la începător la avansat care te ghidează pas cu pas prin strategiile esențiale de a face reclamă profitabilă de Facebook.

Continut Curs

Secțiunea I - Elemente de bază
Secțiunea II - Conversii și audiențe
Secțiunea III - Crearea și gestionarea campaniilor
Certificare
Bonus - Facebook ADS

Facebook ADS ACADEMY este pentru cei care vor vizibilitate și mai mulți clienți

Dacă ai rulat sau vrei să rulezi reclame pe Facebook și vrei să vezi cum funcționează aceasta este cursul perfect.
Este grav când cheltui banii și nu obții rezultatele dorite. Mulți spun că reclamele pe Facebook nu aduc clienți. Cei care spun acest lucru au dreptate, pentru că nu toate reclamele funcționează, nu lași totul la voia întâmplării.
Cu strategia potrivită vei avea șansa unor rezultate remarcabile.

Înțelegi

Vei afla informațiile importante și conceptele esențiale astfel încât să fie o plăcere interacțiunea cu Facebook.

Vezi

Vezi în acțiune toate modulele, unde se dă clic, de ce se dă click și ce se întâmplă pe parcursul întregului proces de la primul pas la rezultatele finale.

Maestru în Facebook

Ești la un pas de a deveni maestru în promovarea pe Facebook. Vei putea replica mai departe tot ce vei afla în acest curs.

Pentru cine este acest curs?

pentru companii care vor să facă reclame profitabile cu ajutorul Facebook

pentru antreprenori, freelanceri sau consultanți îndependenți

pentru cei care au rulat câteva reclame pe Facebook fără rezultate

pentru cei care vor să optimizeze promovarea pe Facebook

pentru cei care vor să afle ce presupune promovarea pe Facebook

pentru cei care vor să se pregătească în domeniul marketingului

Ofertă specială Curs Facebook ADS

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

Certificare curs online Facebook ADS

După finalizarea cu succes a cursului și a examenului vei primi:

badge facebook ads academy
certificare facebook ads

Dacă ești interesat în nume personal…

… această certificare te poate diferenția de ceilalți.

Spre deosebire de toți ceilalți care își spun pur și simplu „expert în promovarea pe Facebook”, tu vei avea certificatul și badg-ul care să o demonstreze, dintr-o sursă de încredere.

Și mai important, acest curs te va face un marketer mai bun.

Deci, dacă dorești:

  • să-ți dezvolți cariera (sau să începi una nouă)
  • să afli cele mai recente și cele mai bune tactici (care funcționează de fapt)
  • să înveți structurat, pas cu pas, cum să faci promovarea plătită pe Facebook
  • să-ți extinzi setul de abilități, distanțându-te de concurență

… acest curs și certificarea este pentru tine.

Dacă ești business owner….

… poate nu ai nevoie de certificare.

Dar echipa ta este la curent cu ultimele și cele mai eficiente strategii de marketing online? Cum ai putea să afli? Facebook ADS Academy este o școală de Marketing în sine, a ști ce să ceri sau ce să monitorizezi devine vital, fie că faci promovare intern fie că externalizezi acest serviciu. Este important, de asemenea să știi ce se poate, ce nu se poate.

Oh, da, și dacă ești o agenție sau un alt profesionist în marketing, știi deja cât de importante sunt certificările pentru a te distanța de concurență. Și cine știe? S-ar putea chiar să te ajute să soliciți taxe mai mari pentru munca pe care o faci deja.

În orice caz, dacă îți dorești  ce este mai bun pentru compania ta  atunci acest curs și certificare este pentru tine.

De asemenea, nu există nicio regulă că trebuie să dai și testul pentru a obține certificarea. Dacă acest curs este mai important pentru tine decât certificarea, atunci trebuie doar să urmezi cursul și să privești testul ca un plus opțional.

Cum se obține certificarea?

Urmezi cursul

Lecțiile sunt video conform descrierii de mai sus. Le poți urma în ritmul care consideri că este potrivit.

Dai Testul

Testul este grilă, online, iar pentru a trece acest examen este nevoie să obții un scor de minim 70%. Poți da testul de 3 ori.

Obții Certificarea

Vei primi pe email certificatul în format digital și badge-ul conform mostrelor de mai sus

Avantaje Curs Facebook ADS Online

Conținutul este bine structurat
Structură 100%
Sunt prezentate metode testate și exemple
Consistență 100%
Acces la tot cursul imediat, de la începător la avansat
Potrivire 100%
Ușor de parcurs, în ce ordine vrei, când vrei și poți să revii
Flexibilitate 100%
Dacă ai întrebări pe marginea conținutului vei primi răspunsuri.
Răspunsuri 100%

Ce înseamnă garanție 100 % pentru curs Facebook ADS online?

Dacă ai ajuns până în acest punct este foarte posibil să fii interesant de acest curs și să vrei să-l cumperi. Ar putea fi o alegere foarte inspirată. Îți oferim încrederea de a avea acces la întregul programul Facebook ADS, cu mențiunea că în termen de 30 zile, indiferent de motiv, dacă nu ești mulțumit primești înapoi banii achitați.

Știm că, fiind un curs Life Time Access, o să vrei să ai acces la el și la ulterior și la eventuale update-uri, astfel că ai la dispoziție, nu o zi, nu două, nu 5 zile să vezi dacă e potrivit pentru tine, ci 30 zile. Dacă vei vrea banii înapoi, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un e-mail la info@life-university.ro într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Facebook ADS ar putea să nu fie potrivit pentru tine dacă doar vrei să găsești modalități de îmbogățire peste noapte sau vrei să-ți păcălești clienții. Cursul Facebook ADS Online este un program onest, care te învață cum să pui în valoare potențialul tău, potențialul cursurilor și potențialul cursanților.

Cum te înscrii, cum plătești și cum ai acces în platforma cursului Facebook ADS

Plata se face online, securizat, în pasul imediat următor ce apeși butonul de înscriere. Vei primi pe e-mail și datele de acces pentru viitor. Apoi, în platformă întotdeauna vă veți loga cu un user și o parolă pe care v-o alegeți în pasul 2 pentru a avea acces la curs

Înscrierea în Facebook ADS Academy se face ușor:

facebook ads
Dacă nu obișnuiți să faceți plata cu cardul, ne puteți transmite datele de facturare pe e-mail (info@life-university.ro) și vă vom emite o factură proformă pe care o puteți achita prin transfer bancar sau depunere la bancă. Dacă ai nevoie de suport sau întrebări suplimentare, sună la telefon 0733.18.18.19 sau trimite un e-mail la info@life-university.ro. Totodată vezi mai jos răspunsurile la întrebări administrative importante.
Ofertă specială Curs Facebook ADS

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

Despre Marian Rujoiu

Trainer curs Facebook ADS

cursformatoronlinetrainingmastery1.jpg

Domenii de expertiză

Ani experiență training
0 +
Ani experiență în Business
0 +
Cursanți
0 +

Marian Rujoiu, fondatorul Life University și al companiei Extreme Training, este trainer, manager, coach, consultant, acționar, însă dacă îl întrebi pe el cine este, îți va spune că este în primul rând om, în al doilea rând tată, iar în al treilea rând soț.

Marian Rujoiu conduce compania Extreme Training, iar în anul 2013 a reușit să poziționeze afacerea Extreme Training pe locul 1 la nivel național, pe domeniul de activitate training, atât din punct de vedere al cifrei de afaceri, cât și al profitului.

În acest moment conduce o echipă de 40 de traineri, oferă consultanță în afaceri, susține traininguri, dezvoltă produse, dezvoltă instrumente, dezvoltă oameni, însă o bună parte din timp și-o alocă propriei dezvoltări în scopul de a oferi mai departe. 

Lucrări Publicate

Educație și formări

Într-o piață aglomerată și dificilă, ca cea de training din România, unde jucătorii sunt branduri consacrate sau personaje cu un nivel ridicat de influență, Marian a reușit să își găsească și să își definească un spațiu de acțiune și influență respectabil. Cheia acestui succes, dincolo de capacitățile personale evidente, este rezultatul unui amestec perfect de profesionalism și prietenie, două trăsături de multe ori incompatibile, nu numai cu colaboratorii ca mine, dar și cu clienții, și cu angajații firmei. Desigur, Marian este un exemplu pentru noua generație de întreprinzători români.
BRUNO MEDICINA
Performance Coaching
Marian is a very passionate man, who deals with life and modern life challenges in a very practical and problem-solving style. He is totally „hands on”. He rolls his sleeves, goes into the core of a life situation and finds the root of the challenge, address it and comes out with the fruits of the wisdom that was always there, hidden by the limit of the comfort zone. Marian is extreme in playing on the field, in a world of spectators who sleep their life. When he is there, people get enthusiastic and start to move into the field themselves, charmed by his stamina. It was an honor and a great pleasure to work together and I would warmly recommend him for any future partnership.
LEELA Q. MONTI
Choice Lifesyles
Marian Rujoiu = Un Om care îți transmite Încredere, deschis ca Cerul, înfometat de Cunoaștere, cu extraordinară Forță de a-și depăși continuu limitele umane, Un Mare Iubitor de Oameni de la care poți primi și răspunsuri pragmatice putând argumenta în mod practic teoria.
CRISTIAN DIACONU
CEO, Fidelia Casa
Am încredere în Marian pentru că are perspective multiple când ține un training. El a dovedit în România că se poate face training nu doar din postura de consultant, ci și din cea de antreprenor și asta e foarte important pentru că înseamnă profunzime. În plus, Marian are perspectiva autorului – o altă dimensiune importantă când ții un training de tip ‘’formare de formatori’’. Când punem la un loc structura pe care o oferă gândirea unui autor, pragmatismul rezultat din gândirea unui antreprenor și metoda pe care o aduce un trainer cu experiență, nu poate rezulta decât un rezultat de valoare.
ANDY SZEKELY
Fondator, AS Training & Coaching
I am pleased to write this recommendation letter for Marian as I think he is really a very talented trainer. He is an expert in giving feedback, seeing the „real things” beyond appearances. I am very impressed by his enthusiasm, energy and willingness to share with everyone his positive point of view about the real important things in life.
CRISTINA PANAIT
Halliburtonr
Marian Rujoiu – o combinație extrem(e) de reușită între prietenie, flexibilitate și căldură pe de o parte, și profesionalism, tenacitate și creativitate de cealaltă parte. Un profesionist de la care ai mereu ceva de învățat!
CLAUDIA WOTSCH
Coach, Coaching for Wellbeing
Marian este un om de caracter, serios și foarte implicat în ceea ce face. Este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, o persoană de la care ai ceva benefic de învățat pentru dezvoltarea ta. Un partener de nădejde, un trainer desăvârșit și un antreprenor de succes. Marian va poate îmbunătăți viața, iar cursurile organizate și susținute de el sunt un real sprijin pentru această călătorie. Îl recomand cu tot sufletul pentru că am încredere că un parteneriat cu el va aduce multe satisfacții așa cum și mie îmi aduce continuu!
LOREDANA LATIS
Presedinte Academia Romana De Coaching
Dacă ar fi să asociez excelența în domeniul trainingului în România cu numele unei persoane, prima persoană la care m-aș gândi este Marian Rujoiu. Mânat în permanență de dorința de a învăța și a se autodepăși, de când îl știu, Marian este o persoană inteligentă, onestă și perseverentă de la care ai mereu câte ceva de învățat!
Iacob Adrian
Fondator, AISUCCES.ro

FAQ

Răspunsurile la întrebările frecvente

La acest curs te înscrii online. Apeși butonul cumpără program, completezi formularul cu datele tale personale (inclusiv datele cardului ) și ai acces la curs!

Dacă nu ai card sau bani disponibili pe card, scrie-ne un e-mail la adresa info@life-university.ro cu datele tale de facturare. Îți vom trimite o factură proformă și veți avea acces la curs după efectuarea plății.

La tot cursul ai acces acum, imediat ce finalizezi înscrierea. Ești redirecționat automat în contul tău/contul companiei.

Nefiind un curs în clasă nu ai nici o condiționare legată de timp. Odată ce te-ai înscris, îl urmați când doriți, în ritmul în care considerați că vă este de folos. Cursul Facebook ADS poate fi accesat de oriunde din lume: București, Cluj, Iași, Timișoara,din orice oraș sau loc din Europa sau din lume.

 

Pe e-mail-ul cu care faci înscrierea vei primi un link, un user și o parolă. Cu acestea te poți loga în viitor.

Atâta vreme cât ai conexiune la internet poți să urmezi programul de pe orice dispozitiv (PC, Laptop, Tabletă, Telefon). Video-urile sunt optimizate și pentru mobil, astfel că dacă ai o conexiune la internet cel puțin rezonabilă, nu ar trebui să întâmpini nicio dificultate.

Întrebările pe care le ai după ce te înscrii la curs, legate de tematica prezentată, le adaugi printr-un comentariu la sfârșitul modulului. Marian RUJOIU îți va răspunde la ele sau cineva din staff dacă este o întrebare de ordin tehnic.

Dacă nu ești mulțumit, indiferent de motiv, primești banii înapoi într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este ca în termen de 30 de zile de la data achiziției să ne soliciți acest lucru printr-un e-mail la adresa info@life-university.ro

În mod automat sistemul nu-ți va mai permite să ai acces la curs și la eventuale bonusuri sau update-uri dacă îți este returnată taxa de participare.

Indiferent dacă acest program este achiziționat pe persoană fizică sau pe persoană juridică, accesul se poate face pe bază de user și parolă, iar accesul este garantat și destinat unei singure persoane. Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

Pentru a urma cursul trebuie să ai acces la internet. Programul nu poate fi parcurs dacă nu ai conexiune la internet.

Depinde de tine cât timp îți ia să-l parcurge. Fiind peste 24 h de video, probabil la modul intensiv ai putea să-l termini într-o săptămână. 

Pentru orice nelămurire sau întrebare poți contacta Life University la telefon 0733 18 18 19 sau scrie-ne un e-mail la adresa info@life-university.ro

Daca te uiți în browser, în stânga sus acolo unde este adresa web a acestui website www.life-university.ro/…) vei observa un lacățel verde, pe care nu-l vei vedea de obicei pe site-urile obișnuite, ceea ce înseamnă că acest website are instalat protocol de securitate (Secure Shell -SSH). Acest lucru înseamnă că datele pe care tu le trimiți criptate sunt în siguranță. Datele cardului tău sunt în siguranță. Noi nu avem acces la datele cardului tău. Ele ajung criptate la un procesator de plăți de renume Braintree (a Paypal Company), care ulterior ne face transferul banilor.

Foarte rar se poate întâmpla ca tranzacția să nu fie efectuată cu succes la prima încercare atâta vreme cât ai introdus datele corecte și nu ai petrecut un timp prea îndelungat pe pagina formularului. Totuși, dacă îți este afișată o eroare, aici găsești listate toate erorile explicate (pentru a știi ce s-a întâmplat) https://articles.braintreepayments.com/control-panel/transactions/declines . Poți încerca și a doua oară, iar dacă ne vom regăsi în situația puțin probabilă în care ai plătit de două ori, cu siguranță vă vom returna sumele necuvenite în regim de urgență.

Dacă nu dorești să faci plata cu cardul trimite-ne un email la info@life-university.ro cu datele de facturare și cursul pe care-l dorești și îți emitem o factură proformă pe care o poți achita prin transfer bancar.

În termen de maxim 5 zile de la înscriere primești pe e-mail factura fiscală.

 

Dacă dorești înscrierea pe persoană juridică, este important ca plata să fie făcută cu cardul pe persoană juridică și nu cu cel personal. În momentul înscrierii în ultimul pas ți se vor solicita și datele de facturare.

 

Atât în cazul unei plăți cât și în cazul unei returnări de taxă nu se percep alte taxe. Nu există nicio taxă de schimb valutar, întrucât debitarea din contul tău se va face direct în RON. Singurul comision pe care-l vei găsi pe extrasul tău de cont va fi cel legat de efectuarea tranzacției, care va fi similar cu alte comisioane ale tranzacțiilor din contul tău. Noi nu cunoaștem acest comision, de regulă el este mic sau egal cu zero, însă ține strict de contractul pe care tu îl ai cu banca.

Video-urile din cont nu pot fi descărcate. Orice încercare de piratare atrage de la sine restricționarea accesului la cont și sancționarea conform legislației în vigoare.

Ofertă specială Curs Facebook ADS

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

Contact Life University

Pentru orice întrebare legată de acest program ne poti contacta folosind datele de contact de mai jos.

Email

info@life-university.ro

Adresa

București, sector 6, Strada Ernest Juvara, nr.​18

Telefon

0733181819

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Shopping Cart
Scroll to Top