Curs Formator online cu Marian Rujoiu

Training Mastery

Strategii esențiale pentru a deveni un trainer strălucit, care inspiră, motivează, electrizează, învață și generează rezultate remarcabile în viața oamenilor și a companiilor.

Energie Pozitivă – Entuziasm – Strategie – Experiență – Rezultate

Ce vei învăța la acest curs?

600,00 Lei (-60%)

238,00 Lei

Module Curs Formator Online Training Mastery

Designul este unul fantastic gândit să îmbine latura transformatoare (eliminare blocaje, exprimarea potențialității, amplificarea valorii tale) cu partea strategică (instrumente concrete, strategii și tehnici).

Înainte de a te decide să te înscrii, mai jos regăsești descrierea sumară a fiecărui modul. Fără doar și poate acest curs formator online este un program ce intră în profunzimea detaliilor cu adevărat importante.

Accesul în program se face imediat și chiar dacă recomandarea este ca acest program să fie urmat în ritm de 1 modul/zi, veți avea acces la tot programul, toate modulele, imediat.

În momentul înscrierii se creează automat un user și o parola cu care vă veți putea loga oricând în viitor. Accesul în program este tip Life Time Access (acces pentru totdeauna). Nu există taxe lunare sau anuale pentru acces și nici alte taxe ascunse.

Mai jos aveți enumerate modulele video ( 39 module împărțite în 6 secțiuni) la care veți avea acces. Aproape fiecare modul video vine la final cu fișe de lucru pe care veți putea personaliza cele prezentate.

Continut Curs

1. Structurarea unei sesiuni
2. Înainte de curs
3. Susținerea cursurilor
4. Tehnici de instruire cu rezultate
Secțiunea 5 – Poziționare Mentală și emoțională
Secțiunea 6 – Pentru reușită deplină

600,00 Lei (-60%)

238,00 Lei

Ofertă specială Training Mastery

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

600,00 Lei (-60%)

238,00 Lei

Atunci când foarte bine nu mai este de ajuns

Eram în Florida, pe malul oceanului, în sala de curs a unui speaker care se dezlănțuise ca un dirijor în fața unei orchestre simfonice.

Brusc, mi-am dat seama că erau minute bune de când nu mai auzeam nimic din cele spuse.

 

Gândurile mele erau mai puternice decât ceea ce se întâmpla în sală.

Am depășit tentația de a redeveni atent la ce se spune și am observat în continuare trainerul, fără să îi aud cuvintele.

Totul căpătase sens!

Am luat repede un afiș de pe perete și am făcut repede pe verso schema unui curs avansat pentru traineri. În sfârșit, puzzle-ul pentru care adunasem piese atâția ani începuse să prindă formă. Nu era o revelație de moment, era o revelație de acumulare. Abia terminasem schema și priveam foarte mulțumit posterul distrus, când cel a cărui poză era pe afiș a trecut pe lânga mine și m-a bătut pe spate zâmbind larg cum numai americanii știu să o facă “Don’t stop, keep writing! I have thousands of prints like this one…”

Dacă nu este stricat, de ce să-l repari?

Totul a plecat de la arhicunoscutele formulare de evaluare a unui training, cu calificative în 5 trepte, de la dezastruos la foarte bine. La începutul carierei mă bucuram ca un copil de fiecare “foarte bine” primit. Pe măsură ce timpul trecea, am devenit din ce în ce mai îngrijorat pentru ca la un moment dat să mă panichez de-a dreptul: am avut un an în care procentajul de “foarte bine” era undeva între 99 și 100%. Mai mult, și trainerii de la Extreme Training începuseră să aibă cifre asemănătoare. Ok, eu îi selectasem, știam cât de buni sunt – de fapt suntem – dar ce facem de acum încolo? Era evident, pentru oricine sănătos la cap, că suntem departe de un Anthony Robbins, spre exemplu. Pe de altă parte, colegii îmi arătau formularele de evaluare și îmi serveau maxime din zonă – Dacă nu e stricat, de ce să-l repari? Pai pentru a-l face mai bun, de aia! Pentru a nu sta pe loc și a mă culca pe o ureche. Pentru că acel “foarte bine” o să ne omoare spiritul. Pentru că cel mai mare risc e să nu îți asumi niciun risc, pentru că “foarte bine” au probabil și concurenții noștri.

A fost un moment de cotitură.

I-am adăugat formularului de evaluare de 5 trepte încă 10 și a devenit:

  • 1. foarte rău, 2. rău, 3. potrivit, 4. bine, 5. foarte bine +
  • ⇒6. excelent ⇒7. memorabil ⇒ 8. extraordinar ⇒ 9. admirabil
  • ⇒ 10. grozav ⇒ 11. uluitor ⇒ 12. magnific ⇒ 13. fabulos ⇒ 14. fantastic
  • ⇒ 15. formidabil!

După cum vezi, am fost interesat doar de trepte în sus, nu și în jos. În momentul în care am început să privesc această nouă scară de evaluare, “foarte bine” de la numărul 5 a devenit minimul acceptabil, iar standardul a devenit 15 (formidabil) – de trei ori mai mult.

Viața se vede altfel când maximul de altădată devine minimul de acum.

Care este drumul dintre memorabil și fantastic?

A urmat un alt moment de grație în istoria Extreme Training: Cursul de formator. De fapt, nu atât cursul, cât designul acestuia. Un design care ne-a oferit ocazia de a primi feedback de la “memorabil” în sus.

Cursul formator este – și dacă l-ai absolvit poți confirma asta – în primul rând o experiență, o călătorie. Cursul de traineri avansați trebuia să fie ceva și mai mult de-atât, altfel nu se poate.

Am strâns informații. Am fost la zeci și zeci de traininguri în toată lumea. Am citit, am recitit, am avut momente de iluminare și nopți de îndoială. Anii treceau, cursul nu era gata. Între timp am devenit tată și obsesia cursului perfect de traineri avansați a trecut undeva la coada listei mele de priorități. Mi-am spus că poate așa a fost să fie, că a fost încă o călătorie frumoasă în care doar nu am ajuns la destinație. A dispărut încrâncenarea. Patru ani mai târziu, distrugeam un poster grație unei revelații de acumulare. Tot ce acumulasem în acești ani și-a găsit drumul singur către suprafață.

Training Mastery este gata!

Designul cursului formator online, Training Mastery, înseamnă o experiență, o călătorie dincolo de țara lui Foarte Bine. M-aș simți onorat să mi te alături. Și cred că o să vii la acest curs, mai ales că riscul e minim: în cel mai rău caz, te așteaptă un curs online foarte bun. Te aștept cu drag fie că ești la început de drum fie că faci training de ceva vreme!

Marian Rujoiu

De ce să te înscrii în acest program

Chiar dacă acest training poate fi parcurs și de cei aflați la început de drum în training, designul conceput pentru Training Mastery este potrivit și pentru intermediari și avansați.


În esență acest curs, vine în întâmpinarea unor nevoi umane fundamentale pentru cariera ta. 

 

Pentru noi, Training Mastery este o modalitate prin care aducem valoare reală clienților noștri, care vor duce mai departe această valoare în viața lor și în viața celor cu care interacționează.

Vrei să generezi profit din pasiunea ta?

Lucrurile sunt minunate atunci când pasiune se îmbină cu generarea de profit. Banii nu sunt un scop în sine, însă ei pot deveni un rezultat plăcut al pasiunii tale.

Vrei să dobândești autocontrol și siguranță?

Ca speaker sau trainer, a fi în control asupra ta, reprezintă temelia. Siguranța asupra ta, asupra elementelor și strategiilor pe care le folosești reprezintă cadrul de referință pentru un start reușit.

Vrei creștere?

Creșterea personală reprezintă una dintre nevoile fundamentale. Să cunoști mediul în care trăiești, să te cunoști pe tine și să te dezvolți nu reprezintă doar un deziderat al trainerului, ci reprezintă modul în care ființa ta se împlinește.

Vrei diversitate?

Vrei să aduci culoare, nou, aventură și timp plăcut în viața ta și în cursurile tale? Dacă da, intuiția ta funcționează, înseamnă că ai conștientizat puterea acestor elemente și progresul imediat pe care acestea-l pot aduce.

Vrei să contribui?

Cu cât cunoști mai multe strategii și tehnici, cu cât ai o poziționare mentală și emoțională mai bună cu atât măsura în care vei contribui va crește exponențial.

Vrei conturarea identității tale?

A fi unic, a fi diferit, a fi important, a avea valori și convingeri amplificatoare și a beneficia de respect, țin de identitatea ta. Suntem dispuși să renunțăm la multe lucruri în viață, însă identitatea vrei să o păstrezi, să o extinzi și să o conturezi atâta timp cât trăiești pe acest pământ.

Ce are diferit acest curs?

Întotdeauna vei avea opțiunea vizionării de clipuri pe Youtube, participarea la alte cursuri, studiu individual sau practică. Este bine să faci și aceste lucruri, însă foarte posibil ca acest curs să completeze multe arii importante pentru tine. Există calea grea de a evolua și calea ușoară. Acest curs a fost gândit să reprezinte calea ușoară.

Unicitate

Foarte multe dintre tehnicile oferite, precum structurile de curs, nu le vei găsi altundeva. Sunt creația și munca de sinteză și de documentare de peste 15 ani.

Metode testate și tehnci concrete

Tehnicile prezentate au trecut testul anilor, au fost eliminați munții de teorie și primești direct rețete care funcționează.

Abordare structurată

Acest curs abordează structurat, etapizat și concret toate aspectele esențiale pentru reușită deplină în training, fie online, fie offline.

Certificare curs Formator online – Training Mastery

După finalizarea cu succes a cursului și a examenului vei primi: 

Dacă ești interesat în nume personal…

… această certificare te poate diferenția de ceilalți.

Spre deosebire de toți ceilalți care își spun pur și simplu „trainer”, tu vei avea certificatul și badge-ul care să o demonstreze, dintr-o sursă de încredere.

Și mai important, acest curs te va face un trainer mai bun.

Deci, dacă dorești:

  • să-ți dezvolți cariera (sau să începi una nouă)
  • să afli cele mai recente și cele mai bune tactici (care funcționează de fapt)
  • să înveți structurat, pas cu pas, cum să susții cursuri fabuloase
  • să-ți extinzi setul de abilități, distanțându-te de concurență

… acest curs și certificarea este pentru tine.

Dacă ești business owner….

… poate nu ai nevoie de certificare.

Dar echipa ta este la curent cu ultimele și cele mai eficiente strategii pentru a livra cursuri cu impact. Cum ai putea să afli? Training Mastery este mai mult decât un curs formator online este o școală de instruire în sine, a ști ce să ceri sau ce să monitorizezi devine vital, fie că faci promovare intern fie că externalizezi acest serviciu. Este important, de asemenea să știi ce se poate, ce nu se poate.

În orice caz, dacă îți dorești ce este mai bun pentru compania ta atunci acest curs și certificare este pentru tine.

De asemenea, nu există nicio regulă că trebuie să dai și testul pentru a obține certificarea. Dacă acest curs este mai important pentru tine decât certificarea, atunci trebuie doar să urmezi cursul și să privești testul ca un plus opțional.

Cum se obține certificarea?

Urmezi cursul

Lecțiile sunt video conform descrierii de mai sus. Le poți urma în ritmul care consideri că este potrivit.

Dai Testul

Testul este grilă, online, iar pentru a trece acest examen este nevoie să obții un scor de minim 70%. Poți da testul de 3 ori.

Obții Certificarea

Vei primi pe email certificatul în format digital și badge-ul conform mostrelor de mai sus

Avantaje Curs Formator Online

Conținutul este bine structurat
Structură 100%
Sunt prezentate metode testate și exemple
Consistență 100%
Acces la tot cursul imediat, de la începător la avansat
Potrivire 100%
Ușor de parcurs, în ce ordine vrei, când vrei și poți să revii
Flexibilitate 100%
Dacă ai întrebări pe marginea conținutului vei primi răspunsuri.
Răspunsuri 100%

Ce înseamnă garanție 100 % pentru curs formator online?

Dacă ai ajuns până în acest punct este foarte posibil să fii interesant de acest curs și să vrei să-l cumperi. Ar putea fi o alegere foarte inspirată. Îți oferim încrederea de a avea acces la întregul program Training Mastery, cu mențiunea că în termen de 30 zile, indiferent de motiv, dacă nu ești mulțumit primești înapoi banii achitați.


Știm că, fiind un curs Life Time Access, o să vrei să ai acces la el și la ulterior și la eventuale update-uri, astfel că ai la dispoziție, nu o zi, nu două, nu 5 zile să vezi dacă e potrivit pentru tine, ci 30 zile. Dacă vei vrea banii înapoi, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un e-mail la [email protected] într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.


Training Mastery ar putea să nu fie potrivit pentru tine dacă doar vrei să găsești modalități de îmbogățire peste noapte sau vrei să-ți păcălești clienții. Cursul Formator Online este un program onest, care te învață cum să pui în valoare potențialul tau, potențialul cursurilor și potențialul cursanților.

Ofertă specială Training Mastery

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

600,00 Lei (-60%)

238,00 Lei

Despre Marian Rujoiu

Trainer curs formator online

Domenii de expertiză

0 +
Ani experiență training
0 +
Ani experiență în Business
0 +
Cursanți

Marian Rujoiu, fondatorul Life University și al companiei Extreme Training, este trainer, manager, coach, consultant, acționar, însă dacă îl întrebi pe el cine este, îți va spune că este în primul rând om, în al doilea rând tată, iar în al treilea rând soț.


Marian Rujoiu conduce compania Extreme Training, iar în anul 2013 a reușit să poziționeze afacerea Extreme Training pe locul 1 la nivel național, pe domeniul de activitate training, atât din punct de vedere al cifrei de afaceri, cât și al profitului.


În acest moment conduce o echipă de 40 de traineri, oferă consultanță în afaceri, susține traininguri, dezvoltă produse, dezvoltă instrumente, dezvoltă oameni, însă o bună parte din timp și-o alocă propriei dezvoltări în scopul de a oferi mai departe. 

Lucrări Publicate

Educație și formări

Într-o piață aglomerată și dificilă, ca cea de training din România, unde jucătorii sunt branduri consacrate sau personaje cu un nivel ridicat de influență, Marian a reușit să își găsească și să își definească un spațiu de acțiune și influență respectabil. Cheia acestui succes, dincolo de capacitățile personale evidente, este rezultatul unui amestec perfect de profesionalism și prietenie, două trăsături de multe ori incompatibile, nu numai cu colaboratorii ca mine, dar și cu clienții, și cu angajații firmei. Desigur, Marian este un exemplu pentru noua generație de întreprinzători români.
BRUNO MEDICINA
Performance Coaching
Marian is a very passionate man, who deals with life and modern life challenges in a very practical and problem-solving style. He is totally „hands on”. He rolls his sleeves, goes into the core of a life situation and finds the root of the challenge, address it and comes out with the fruits of the wisdom that was always there, hidden by the limit of the comfort zone. Marian is extreme in playing on the field, in a world of spectators who sleep their life. When he is there, people get enthusiastic and start to move into the field themselves, charmed by his stamina. It was an honor and a great pleasure to work together and I would warmly recommend him for any future partnership.
LEELA Q. MONTI
Choice Lifesyles
Marian Rujoiu = Un Om care îți transmite Încredere, deschis ca Cerul, înfometat de Cunoaștere, cu extraordinară Forță de a-și depăși continuu limitele umane, Un Mare Iubitor de Oameni de la care poți primi și răspunsuri pragmatice putând argumenta în mod practic teoria.
CRISTIAN DIACONU
CEO, Fidelia Casa
Am încredere în Marian pentru că are perspective multiple când ține un training. El a dovedit în România că se poate face training nu doar din postura de consultant, ci și din cea de antreprenor și asta e foarte important pentru că înseamnă profunzime. În plus, Marian are perspectiva autorului – o altă dimensiune importantă când ții un training de tip ‘’formare de formatori’’. Când punem la un loc structura pe care o oferă gândirea unui autor, pragmatismul rezultat din gândirea unui antreprenor și metoda pe care o aduce un trainer cu experiență, nu poate rezulta decât un rezultat de valoare.
ANDY SZEKELY
Fondator, AS Training & Coaching
I am pleased to write this recommendation letter for Marian as I think he is really a very talented trainer. He is an expert in giving feedback, seeing the „real things” beyond appearances. I am very impressed by his enthusiasm, energy and willingness to share with everyone his positive point of view about the real important things in life.
CRISTINA PANAIT
Halliburtonr
Marian Rujoiu – o combinație extrem(e) de reușită între prietenie, flexibilitate și căldură pe de o parte, și profesionalism, tenacitate și creativitate de cealaltă parte. Un profesionist de la care ai mereu ceva de învățat!
CLAUDIA WOTSCH
Coach, Coaching for Wellbeing
Marian este un om de caracter, serios și foarte implicat în ceea ce face. Este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, o persoană de la care ai ceva benefic de învățat pentru dezvoltarea ta. Un partener de nădejde, un trainer desăvârșit și un antreprenor de succes. Marian va poate îmbunătăți viața, iar cursurile organizate și susținute de el sunt un real sprijin pentru această călătorie. Îl recomand cu tot sufletul pentru că am încredere că un parteneriat cu el va aduce multe satisfacții așa cum și mie îmi aduce continuu!
LOREDANA LATIS
Presedinte Academia Romana De Coaching
Dacă ar fi să asociez excelența în domeniul trainingului în România cu numele unei persoane, prima persoană la care m-aș gândi este Marian Rujoiu. Mânat în permanență de dorința de a învăța și a se autodepăși, de când îl știu, Marian este o persoană inteligentă, onestă și perseverentă de la care ai mereu câte ceva de învățat!
Iacob Adrian
Fondator, AISUCCES.ro

FAQ

Răspunsurile la întrebările frecvente

La acest curs te înscrii online. Apeși butonul cumpără program, completezi formularul cu datele tale personale (inclusiv datele cardului ) și ai acces la curs!

Dacă nu ai card sau bani disponibili pe card, scrie-ne un e-mail la adresa [email protected] cu datele tale de facturare. Îți vom trimite o factură proformă și veți avea acces la curs după efectuarea plății.

La tot cursul ai acces acum, imediat ce finalizezi înscrierea. Ești redirecționat automat în contul tău/contul companiei.

Nefiind un curs în clasă nu ai nici o condiționare legată de timp. Odată ce te-ai înscris, îl urmați când doriți, în ritmul în care considerați că vă este de folos. Cursul de vânzări poate fi accesat de oriunde din lume: București, Cluj, Iași, Timișoara,din orice oraș sau loc din Europa sau din lume.

 

Pe e-mail-ul cu care faci înscrierea vei primi un link, un user și o parolă. Cu acestea te poți loga în viitor.

Atâta vreme cât ai conexiune la internet poți să urmezi programul de pe orice dispozitiv (PC, Laptop, Tabletă, Telefon). Video-urile sunt optimizate și pentru mobil, astfel că dacă ai o conexiune la internet cel puțin rezonabilă, nu ar trebui să întâmpini nicio dificultate.

Întrebările pe care le ai după ce te înscrii la curs, legate de tematica prezentată, le adaugi printr-un comentariu la sfârșitul modulului. Marian RUJOIU îți va răspunde la ele sau cineva din staff dacă este o întrebare de ordin tehnic.

Dacă nu ești mulțumit, indiferent de motiv, primești banii înapoi într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este ca în termen de 30 de zile de la data achiziției să ne soliciți acest lucru printr-un e-mail la adresa [email protected]

În mod automat sistemul nu-ți va mai permite să ai acces la curs și la eventuale bonusuri sau update-uri dacă îți este returnată taxa de participare.

Indiferent dacă acest program este achiziționat pe persoană fizică sau pe persoană juridică, accesul se poate face pe bază de user și parolă, iar accesul este garantat și destinat unei singure persoane. Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

Pentru a urma cursul trebuie să ai acces la internet. Programul nu poate fi parcurs dacă nu ai conexiune la internet.

Depinde de tine cât timp îți ia să-l parcurge. Fiind peste 15 h de video, probabil la modul intensiv ai putea să-l termini în câteva zile. La acest timp se mai adaugă și lucrul individual pe fișele de lucru.

Pentru orice nelămurire sau întrebare poți contacta Life University la telefon 0733 18 18 19 sau scrie-ne un e-mail la adresa [email protected]

Daca te uiți în browser, în stânga sus acolo unde este adresa web a acestui website www.life-university.ro/…) vei observa un lacățel verde, pe care nu-l vei vedea de obicei pe site-urile obișnuite, ceea ce înseamnă că acest website are instalat protocol de securitate (Secure Shell -SSH). Acest lucru înseamnă că datele pe care tu le trimiți criptate sunt în siguranță. Datele cardului tău sunt în siguranță. Noi nu avem acces la datele cardului tău. Ele ajung criptate la un procesator de plăți de renume Braintree (a Paypal Company), care ulterior ne face transferul banilor.

Foarte rar se poate întâmpla ca tranzacția să nu fie efectuată cu succes la prima încercare atâta vreme cât ai introdus datele corecte și nu ai petrecut un timp prea îndelungat pe pagina formularului. Totuși, dacă îți este afișată o eroare, aici găsești listate toate erorile explicate (pentru a știi ce s-a întâmplat) https://articles.braintreepayments.com/control-panel/transactions/declines . Poți încerca și a doua oară, iar dacă ne vom regăsi în situația puțin probabilă în care ai plătit de două ori, cu siguranță vă vom returna sumele necuvenite în regim de urgență.

Dacă nu dorești să faci plata cu cardul trimite-ne un email la [email protected] cu datele de facturare și cursul pe care-l dorești și îți emitem o factură proformă pe care o poți achita prin transfer bancar.

În termen de maxim 5 zile de la înscriere primești pe e-mail factura fiscală.

 

Dacă dorești înscrierea pe persoană juridică, este important ca plata să fie făcută cu cardul pe persoană juridică și nu cu cel personal. În momentul înscrierii în ultimul pas ți se vor solicita și datele de facturare.

 

Atât în cazul unei plăți cât și în cazul unei returnări de taxă nu se percep alte taxe. Nu există nicio taxă de schimb valutar, întrucât debitarea din contul tău se va face direct în RON. Singurul comision pe care-l vei găsi pe extrasul tău de cont va fi cel legat de efectuarea tranzacției, care va fi similar cu alte comisioane ale tranzacțiilor din contul tău. Noi nu cunoaștem acest comision, de regulă el este mic sau egal cu zero, însă ține strict de contractul pe care tu îl ai cu banca.

Video-urile din cont nu pot fi descărcate. Orice încercare de piratare atrage de la sine restricționarea accesului la cont și sancționarea conform legislației în vigoare.

Ofertă specială Training Mastery

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

600,00 Lei (-60%)

238,00 Lei

Contact Life University

Pentru orice întrebare legată de acest program ne poti contacta folosind datele de contact de mai jos.

Adresa

București, Sector 6, Strada Ernest Juvara, nr.18

Telefon

0733181819

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vrei acces GRATUIT la o lecție de captarea atenției?

Captarea
atenției

marian

rujoiu

Primești acces gratuit la o serie de lecții video, inclusiv la o lecție de captarea atenției oferită de Marian Rujoiu.