seo trends webinar

Webinar Gratuit | cu Marian Rujoiu |

Webinar SEO TRENDS – Optimizează-ți websiteul pentru a ajunge primul în Google!

Ocuparea primei poziții în Google este visul oricărui deținător de site sau marketer care se ocupă de optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO – Search Engine Optimization). Acest lucru este posibil! În acest webinar îți voi arăta cum să faci acest lucru din perspectiva trendurilor SEO.

Ce voi prezenta la webinarul SEO TRENDS?

Pentru cine este webinarul SEO Trends?

Acest webinar este gândit în primul rând pentru cei interesați să acționeze inteligent din punct de vedere al marketingului, să facă vizibilă compania lor, compania în care lucrează sau pe ei personal.

Perspectiva acestui webinar este clară, actuală, potrivită pentru cei care vor atragă vizitatori pe website fără să plătească, într-un mod în care funcționează în vremurile actuale.

Despre Marian Rujoiu

Gazda Webinarului

cursformatoronlinetrainingmastery1.jpg

Domenii de expertiză

Ani experiență training
0 +
Ani experiență în Business
0 +
Cursanți
0 +

Marian Rujoiu, fondatorul Life University și al companiei Extreme Training, este trainer, manager, coach, consultant, acționar, însă dacă îl întrebi pe el cine este, îți va spune că este în primul rând om, în al doilea rând tată, iar în al treilea rând soț.

Marian Rujoiu conduce compania Extreme Training, iar în anul 2013 a reușit să poziționeze afacerea Extreme Training pe locul 1 la nivel național, pe domeniul de activitate training, atât din punct de vedere al cifrei de afaceri, cât și al profitului.

În acest moment conduce o echipă de 40 de traineri, oferă consultanță în afaceri, susține traininguri, dezvoltă produse, dezvoltă instrumente, dezvoltă oameni, însă o bună parte din timp și-o alocă propriei dezvoltări în scopul de a oferi mai departe. 

Lucrări Publicate

Educație și formări

Detalii Administrative Webinar SEO

Contact Life University

Pentru orice întrebare legată de acest program ne poti contacta folosind datele de contact de mai jos.

Email

info@life-university.ro

Adresa

București, Sector 6, Strada Ernest Juvara, nr.18

Telefon

0733181819

Shopping Cart
Scroll to Top