Cum să ai succes în training și în coaching?

Top 10 lucruri pe care trebuie să le faci acum ca trainer, consultant sau coach dacă vrei SĂ CREȘTI RAPID!

Webinar Gratuit | cu Marian Rujoiu Luni, 8 iunie 2020, ora 18.30

Tematică Webinar

SUCCESUL ÎN TRAINING ȘI ÎN COACHING

Succesul în Training și în Coaching

Poziționarea trainerilor, experților și Coachilor în piață devine din ce în ce mai dificilă, chiar și pentru cei foarte buni. Dincolo de performanța sunt lucruri la nivel strategic și de execuție care contează, atât din punct de vedere al poziționării cât și din punct de vedere a ceea ce livrăm și cum anume livrăm.

Dincolo de performanța sunt lucruri la nivel strategic și de execuție care contează, atât din punct de vedere al poziționării cât și din punct de vedere a ceea ce livrăm și cum anume livrăm.

succesul in training

Activez de peste 15 ani în această zonă, ca trainer și manager de companie de training și am vazut mult și ce funcționează și ce nu funcționează.

Chiar acum au loc schimbări, mai exact piața de Training și Coaching merge într-o anumită direcție despre care o să vorbesc în acest webinar. Am selectat 10 lucruri care contează cu adevărat acum și vor conta și mai mult în viitor.

Ne vedem la webinar!

Despre Marian Rujoiu

Gazda Webinarului

cursformatoronlinetrainingmastery1.jpg

Domenii de expertiză

Ani experiență training
0 +
Ani experiență în Business
0 +
Cursanți
0 +

Marian Rujoiu, fondatorul Life University și al companiei Extreme Training, este trainer, manager, coach, consultant, acționar, însă dacă îl întrebi pe el cine este, îți va spune că este în primul rând om, în al doilea rând tată, iar în al treilea rând soț.

Marian Rujoiu conduce compania Extreme Training, iar în anul 2013 a reușit să poziționeze afacerea Extreme Training pe locul 1 la nivel național, pe domeniul de activitate training, atât din punct de vedere al cifrei de afaceri, cât și al profitului.

În acest moment conduce o echipă de 40 de traineri, oferă consultanță în afaceri, susține traininguri, dezvoltă produse, dezvoltă instrumente, dezvoltă oameni, însă o bună parte din timp și-o alocă propriei dezvoltări în scopul de a oferi mai departe. 

Lucrări Publicate

Educație și formări

Detalii Administrative Webinar

Contact Life University

Pentru orice întrebare legată de acest program ne poti contacta folosind datele de contact de mai jos.

Adresa

București, Sector 6, Strada Ernest Juvara, nr.18

Telefon

0733181819

Shopping Cart
Scroll to Top

BLACK FRIDAY
de primăvară