Marketing Online din Tranșee:

Tehnici de Marketing online care funcționează!

Marketingul a evoluat, în special Marketingul Online. Participă la webinar unde vei afla noi idei despre ce ai putea face pentru o mai bună poziționare.

Webinar Gratuit | cu Marian Rujoiu

Tematică Webinar

Tehnici de Marketing Online care funcționează

Tehnici de Marketing online care funcționează

Există multe tehnici de marketing online și la un moment dat asta poate părea copleșitor atunci când îți dorești să prioritizezi cu precădere o tehnică anume.

Oamenii de marketing care caută cea mai bună strategie de marketing online, trebuie să înțeleagă clar domeniul de activitate, produsul sau serviciul și piața în care își doresc să vândă, înainte de a alege strategia de marketing potrivită care să fie eficientă pentru nevoile lor.

marketing online

Propunerea acestui webinar vine după o studiere atentă a pieței și a căutărilor pe care oamenii le-au făcut în această perioadă.

Cum aproape tot s-a mutat în mediul online, cred ca este important să afli ce tehnici de marketing online funcționează și te ajută cu poziționarea, dar și care tehnici de marketing nu mai funcționează, tehnicile care sunt în trend dar și greșelile pe care le poți face atunci când vrei sa implementezi tehnici de marketing online.

Te invit așadar la un webinar extrem de actual vremurilor noastre!

Despre Marian Rujoiu

Gazda Webinarului

cursformatoronlinetrainingmastery1.jpg

Domenii de expertiză

Ani experiență training
0 +
Ani experiență în Business
0 +
Cursanți
0 +

Marian Rujoiu, fondatorul Life University și al companiei Extreme Training, este trainer, manager, coach, consultant, acționar, însă dacă îl întrebi pe el cine este, îți va spune că este în primul rând om, în al doilea rând tată, iar în al treilea rând soț.

Marian Rujoiu conduce compania Extreme Training, iar în anul 2013 a reușit să poziționeze afacerea Extreme Training pe locul 1 la nivel național, pe domeniul de activitate training, atât din punct de vedere al cifrei de afaceri, cât și al profitului.

În acest moment conduce o echipă de 40 de traineri, oferă consultanță în afaceri, susține traininguri, dezvoltă produse, dezvoltă instrumente, dezvoltă oameni, însă o bună parte din timp și-o alocă propriei dezvoltări în scopul de a oferi mai departe. 

Lucrări Publicate

Educație și formări

Detalii Administrative Webinar marketing Online

Contact Life University

Pentru orice întrebare legată de acest program ne poti contacta folosind datele de contact de mai jos.

Email

info@life-university.ro

Adresa

București, Sector 6, Strada Ernest Juvara, nr.18

Telefon

0733181819

Shopping Cart
Scroll to Top