Cum faci cursuri cu impact?

Participând la acest webinar vei afla cele mai importante elemente de care trebuie să ții cont pentru a livra cursuri cu impact și rezultate.

Webinar Gratuit | cu Marian Rujoiu |

Luni 22 Iunie 2020, ora 19.00

Tematică Webinar

Cum faci cursuri cu impact?

Cum faci cursuri cu Impact?

Află din acest webinar cele mai importante elemente de care trebuie să ții cont pentru a livra cursuri cu rezultate și impact.

Îți vor fi prezentate și detaliate particularități referitoare la mediul online și offline, cele mai frecvente greșeli pe care le poți face, bune practici, elemente cheie și multe altele.

cursuri cu impact

Experiența în zona cursurilor online și offline dar și ca trainer și manager de companie de training, mă ajută să te invit la webinarul „Cum să faci cursuri cu impact?” și să-ți împărtășesc secrete din culise, precum bune practici dar și greșeli frecvente, elemente cheie în livrarea cursurilor cu impact dar și sfaturi despre amplificarea rezultatelor.

Așadar te aștept la webinar!

Despre Marian Rujoiu

Gazda Webinarului

cursformatoronlinetrainingmastery1.jpg

Domenii de expertiză

Ani experiență training
0 +
Ani experiență în Business
0 +
Cursanți
0 +

Marian Rujoiu, fondatorul Life University și al companiei Extreme Training, este trainer, manager, coach, consultant, acționar, însă dacă îl întrebi pe el cine este, îți va spune că este în primul rând om, în al doilea rând tată, iar în al treilea rând soț.

Marian Rujoiu conduce compania Extreme Training, iar în anul 2013 a reușit să poziționeze afacerea Extreme Training pe locul 1 la nivel național, pe domeniul de activitate training, atât din punct de vedere al cifrei de afaceri, cât și al profitului.

În acest moment conduce o echipă de 40 de traineri, oferă consultanță în afaceri, susține traininguri, dezvoltă produse, dezvoltă instrumente, dezvoltă oameni, însă o bună parte din timp și-o alocă propriei dezvoltări în scopul de a oferi mai departe. 

Lucrări Publicate

Educație și formări

Detalii Administrative Webinar

Contact Life University

Pentru orice întrebare legată de acest program ne poti contacta folosind datele de contact de mai jos.

Email

info@life-university.ro

Adresa

București, Sector 6, Strada Ernest Juvara, nr.18

Telefon

0733181819

Shopping Cart
Scroll to Top