Cum faci cursuri online?

Acest webinar este de fapt un mini curs gratuit din care înveți pas cu pas, în mod clar și structurat cum să faci un curs online:

DE CE SĂ FACI ACUM CURSURI ONLINE?

Acum mai mult ca oricând, ideea de a crea cursuri online și a genera venituri pasive sau surse alternative de venit devine o opțiune extrem de serioasă pentru orice expert.

Chiar dacă nu știi cum să faci cursuri video

Chiar dacă încă nu știi cum să livrezi informația​

Chiar dacă nu ai baze de date cu abonați

Chiar dacă nu cunoști încă strategii de marketing

Cui se adresează acest webinar

Despre Marian Rujoiu

Gazda Webinarului

cursformatoronlinetrainingmastery1.jpg

Domenii de expertiză

Ani experiență training
16 +
Ani experiență în Business
18 +
Cursanți
9000 +

Marian Rujoiu, fondatorul Life University și al companiei Extreme Training, este trainer, manager, coach, consultant, acționar, însă dacă îl întrebi pe el cine este, îți va spune că este în primul rând om, în al doilea rând tată, iar în al treilea rând soț.

Marian Rujoiu conduce compania Extreme Training, iar în anul 2013 a reușit să poziționeze afacerea Extreme Training pe locul 1 la nivel național, pe domeniul de activitate training, atât din punct de vedere al cifrei de afaceri, cât și al profitului.

În acest moment conduce o echipă de 40 de traineri, oferă consultanță în afaceri, susține traininguri, dezvoltă produse, dezvoltă instrumente, dezvoltă oameni, însă o bună parte din timp și-o alocă propriei dezvoltări în scopul de a oferi mai departe. 

Lucrări Publicate

Educație și formări

Detalii Administrative Webinar

Shopping Cart
Scroll to Top