Yoga: ce este si cum ne ajuta?

Yoga, o practică ce te ajută să te conectezi cu trupul, sufletul și mintea. Atunci când pare că nu te regăsești sau poate că nu ești în locul potrivit sau că nu ești pe direcția potrivită pentru tine, poate ar trebui să reconsideri tehnicile yoga și să te conectezi la cine ești tu cu adevărat.

Un curs de Yoga complex se află pe platforma noastră, susținut Denis Dochioiu, master trainer & teacher yoga, unde aveți ocazia să:

 • Primiți Clase complete pe care le puteți face acasă: detensionarea spatelui, detensionarea umerilor, detensionarea șoldurilor, Acceptare, Anxietate, etc
 • Primiți Mediații ghidate: pentru Somn Liniștit, Încredere în Sine, Vindecare, Eliberare de stres, etc
 • Puteți face pas cu pas împreună cu Denis posturi yoga esențiale (ASANE): Salutul Soarelui, Încălzire articulară, Aliniament Posturi cheie, Relaxare finală, etc)
 • Primiți informații și tehnici de respirație : pentru calmarea sistemului nervos, pentru liniștirea Minții, pentru echilibrarea minții, pentru creșterea nivelului de energie, pentru activarea sistemului limfatic, etc
 • Primiți explicații și Tehnici de Meditație personală și meditație ghidată
 • Primiți informații privind echipamentul de care ai nevoie pentru a practica Yoga acasă
 • Afli cum îți structurezi corect practicile Yoga

Cine este Denis Dochioiu?

Denis Dochioiu este specialist educație în yoga si meditație iar la Sattva Yoga Academy din India ( listată că numărul 1 life changing în lume),  predă în cadrul training-urilor de 200H, 300H și 500H.

Denis Dochioiu este un world wide Master Teacher & Trainer și predă în India, Bali și România. Ne bucurăm că a acceptat, în premieră, să împărtășească tehnicile publicului român într-o formă clară structurată sub formă de lecții înregistrate, astfel încât orice om să poată beneficia imediat de tot ce are de oferit yoga pentru mintea noastră, pentru emoțiile noastre și pentru trupul nostru.

Cum a început?

Incursiunea în lumea yoga a început în momentul în care a constat că are nevoie de o scăpare, de ceva care să o ajute să se mențină cu capul pe umeri și care să o scoată din centrifugă în care ne învârtim cu toții, în goana după ceva, fiecare după “ceva-ul” lui.

În căutarea ei, a înțeles că yoga îi oferă beneficii reale, însă dorind să învețe de la sursă a plecat în India unde s-a specializat în yoga, alături de maeștri minunați, descoperind adevărată esență, lăsând de-o parte resentimente, orgolii, neîncrederi, frici, devenind astfel mai bună, mai calmă, mai caldă, starea ei de spirit schimbându-se radical.

Prin click aici găsești detalii despre Cursul de Yoga, iar mai jos poți vedea o lecție extrasă din acest masterclass. Pe de-o parte ne dorim să-ți venim in ajutor cu acest modul gratuit, pe de altă parte poți să-ți faci o idee clară despre ce fel de conținut video găsești în masterclass-ul de Yoga.

Ce este Yoga și cum ne ajută?

Acest modul este extras din Masterclassul de Yoga. Dacă dorești să ai acces la întregul Masterclass vezi detalii prin click aici!

Practica Yoga este provenită din munții Himalaya. În sanscrita, cuvântul Yoga vine de la cuvântul YUJ, care înseamnă uniune între corp, minte și suflet.

Noi nu suntem doar parte fizică și până nu înțelegem că suntem mai mult de atât, că avem gânduri, emoții, minte, nu o să putem conecta la adevăratul sine.

Practicarea acestei discipline aduce multiple beneficii, atât pentru corp, cât și pentru suflet. Din acestea, putem enumera:

 • Reduce stresul
 • Diminuează anxietatea
 • Reduce inflamația
 • Îmbunătățește sănătatea inimii 
 • Îmbunătățește calitatea vieții
 • Poate combate depresia
 • Poate reduce durerea cronică
 • Poate îmbunătăți calitatea somnului
 • Îmbunătățește flexibilitatea și echilibrul 
 • Îmbunătățește respirația
 • Poate contribui la ameliorarea migrenelor
 • Contribuie la dezvoltarea unor obiceiuri alimentare sănătoase

Cu ajutorul acestui modul, ai ocazia să afli de la Denis Dochioiu ce este yoga, la ce te ajută, cine poate practica și îți poți da seama cât de benefică este.

Curs Yoga cu Denis Dochioiu

Masterclass-ul oferit de Denis Dochioiu este un Curs Yoga, pentru toți cei ce vor să înceapă o călătorie fascinantă către sine. Denis împărtășește experiența sa în mod structurat,  pe lecții video, fiecare lecție video conținând informații importante, tehnici concrete, sfaturi prețioase și exemplificări. Masterclassul este disponibil online, integral, imediat ce te înscrii.

Cursul este format din 43 de lecții video, cu o durată totală de 7 ore. La sfârșitul acestor lecții, poți obține un certificat emis de noi. Acesta este în primul rând un simbol al faptului că ai finalizat cu succes acest curs sau poate dacă ești interesat de o carieră în domeniu, ar putea să-ți fie utilă.

Te invităm cu mare drag să urmărești atât acest modul pus la dispoziție, cât și trailerul de mai jos și te vei convinge singur de cât de util și interesant este acest curs.

Dacă ți-a plăcut acest modul și îți dorești să afli și mai multe tehnici de Yoga de la Denis Dochioiu, te invităm să te înscrii aici: 📍 https://www.life-university.ro/curs-yoga/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top