Lecții tobe: single, double, paradiddle

Dacă vrei să ai parte de lecții de tobe detaliate și cu multe demonstrații, te afli în locul potrivit. Aici ai ocazia să îl vezi în acțiune pe marele toboșar Claudiu Purcărin, oferindu-ți un curs întreg despre acest minunat instrument.

Cine este Claudiu Purcărin?

Claudiu Purcărin este o figură autohtonă a muzicii românești, foare mulți considerându-l printre cei mai buni toboșari din România.  

Claudiu Purcărin, alias Nașul, este un pilon de bază al formației Nightlosers și a colaborat de-a lungul timpului cu o serie de artiști autohtoni și internaționali. 

Născut în data de 15 aprilie 1979, la Caransebeș, mama lui fiind de acolo, dar a crescut la Cluj, considerându-se clujean, deși nu a fost născut acolo. A crescut înconjurat de muzică, fiind născut într-o familie de muzicieni. Când era mic, a luat lecții de vioară, dar nu i-a plăcut absolut deloc, ba chiar a uitat 95% din ce a învățat.

Claudiu consideră că pentru a fi un bun toboșar, trebuie să îmbini studiile cu talentul și că nu poți să devii profesionist în această meserie doar în baza talentului.

Îi place întotdeauna să iasă din zona de confort și de aceea a acceptat să își împărtășească experiența prin acest masterclass senzațional.

De ce acest modul – Lecții tobe: Single, Double, Paradiddle

În acest modul video ai ocazia să înveți cum se realizează un single la tobe, un double și un paradiddle și cum poți nuanța fiecare lovitură la tobe. Deoarece totul la tobe este despre nuanțare. Mai ai parte și de numeroare formule exemplificate pas cu pas.

Prin click aici găsești detalii despre întregul Curs de Tobe, iar mai jos ai modul video pe care ți l-am prezentat în acest articol. Pe de-o parte ne dorim să-ți venim in ajutor cu acest modul gratuit, pe de altă parte poți să-ți faci o idee clară despre ce fel de conținut video găsești în masterclass-ul de Tobe.

Acest modul este extras din Masterclassul de Tobe. Dacă dorești să ai acces la întregul Masterclass vezi detalii prin click aici!

Curs Claudiu Purcărin – Lecții Tobe exemplificate

Masterclass-ul oferit de Claudiu Purcărin este un curs Tobe, ideal pentru cei la început de carieră sau pentru pasionații de acest instrument.

Claudiu ne împărtășește din experiența sa, tot ce trebuie să știm legat de acest frumos instrument și multe exemplificări, care îți vor bucura sufletul. Masterclassul este disponibil online, integral, imediat ce te înscrii.

Cursul este format din 50 de lecții video, cu o durată totală de 5 ore. La sfârșitul acestor lecții, poți obține un certificat emis de noi. Acesta este în primul rând un simbol al faptului că ai finalizat cu succes acest curs sau poate dacă ești interesat de o carieră în domeniu, ar putea să-ți fie utilă.

Cursul este format din 24 de lecții video, cu o durată totală de 2 ore. La sfârșitul acestor lecții, poți obține un certificat emis de noi. Acesta este în primul rând un simbol al faptului că ai finalizat cu succes acest curs sau poate dacă ești interesat de o carieră în domeniu, ar putea să-ți fie utilă.

Te invităm cu mare drag să urmărești atât acest modul pus la dispoziție, cât și trailerul de mai jos și te vei convinge singur de cât de util și interesant este acest curs.

Dacă ți-a plăcut acest modul și îți dorești să afli și mai multe noțiuni de fotografiere de la Vali Bărbulescu, te invităm să te înscrii aici: 📍 https://www.life-university.ro/curs-tobe/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top