Exerciții pilates acasă – Set complet de exerciții

Am creat un curs inedit, în premieră, un curs de pilates complet, în care îți sunt oferite o serie întreagă de exerciții pilates pentru acasă, pe care le poți face din confortul propriei locuinței.

Cea care ni s-a alăturat și susține acest curs este Sara Bucurescu, antrenor personal pilatess din 2012. În cadrul studiilor universitare desfăşurate în Franţa a descoperit metoda Pilates şi începând de atunci s-a specializat în aceasta.

Pilates-ul este cea mai completă metodă de antrenament: pregăteşte corpul pentru activităţiile de zi cu zi, îmbunătăţeşte postura, întăreşte zona de centru a corpului, alungeşte şi întăreşte musculatura, lucrează musculatura profundă a corpului, cea care susţine scheletul uman. Recomandările sale, expertiza sa și calificările sale fac din ea instructorul perfect pentru a livra un asemenea program.

Prin click aici găsești detalii despre Cursul online de pilates iar mai jos poți vedea o lecție extrasă din acest masterclass. Pe de-o parte ne dorim să-ți venim in ajutor cu acest modul gratuit, pe de altă parte poți să-ți faci o idee clară despre ce fel de conținut video găsești în masterclass-ul de pilates.

În acest modul ai ocazia să o vezi în actiune pe Sara, care ne prezintă un set complet de exerciții pilates pe care le poți face din confortul propriei locuințe și pentru care nu ai nevoie de absolut nimic, în afara de bunăvoință și dorință. Acesta este un antrenament complet ce poate fi realizat de absolut oricine.

Acest modul este extras din Masterclassul de Pilates. Dacă dorești să ai acces la întregul Masterclass vezi detalii prin click aici!

Set complet de exerciții pilates acasă

În acest modul online gratuit pus la dispoziție pe platforma noastră, putem afla:

 • Un antrenament adresat începătorilor
 • Exercițiile au un nivel de dificultate mic spre mediu
 • Se adresează oricui chiar daca nu a mai făcut Pilates până acum
 • Antrenamentul este complet lucrând coloana în toate planurile de mișcare. Veți simții la finalul antrenamentului ca ați lucrat tot corpul.
 • Este o continuare a clasei pentru dureri de spate ca și nivel de dificultate.
 • Amplitudinea de mișcare a exercițiilor este mai mare și ritmul un pic mai susținut față de clasa pentru dureri de spate

Aceasta este o lecție de pilates prezentată pas cu pas, pe care oricare dintre noi ar trebui să o practice.

Curs Pilates Online

Cu mare drag te invităm să te înscrii la cursul de pilates online, să ai acces la toate cele 33 de module video cu o durată totala de 7 ore.

În acest curs de pilates online ai ocazia să descoperi:

 • Echipament pentru practicare pilates
 • Exerciții pilates: pentru doamne, bărbați, gravide, începători și avansați
 • Exerciții pilates pentru brațe, picioare, coloană, fesieri,
 • Exemple de exerciții Pilates pe aparate: cadillac, reformer, ladder barrel
 • Ce beneficii are Pilates pentru minte, trup și suflet
 • Istorie Pilates: cine l-a inventat, de unde provine
 • Principiile în Pilates

Dacă ți-a plăcut acest modul și îți dorești să afli și mai multe tehnici de pilates de la Sara Bucurescu, te invităm să te înscrii aici: 📍 https://www.life-university.ro/curs-pilates-online/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top