Curs Leadership Online | Leadership Mastery

★ ★ ★ ★ ★ Cum să-ți conduci eficient echipa și cum să-ți crești afacerea
Învață pas cu pas cum să-ți crești accelerat rezultatele tale și ale echipei, indiferent de nivelul la care te afli în prezent, folosind acest curs de leadership adaptat realității mediului de business din Romania.

Creat de Radu Gabriel  | Curs Leadership Online | Training online Leadership

curs online leadership mastery

Curs Leadership Online I Top 7 Beneficii Leadership Mastery

Foarte specific, acest curs de Leadership te va ajuta să știi pas cu pas:

800,00 Lei (-70%)

238,00 Lei

Module Curs Leadership Mastery

Indiferent dacă ești manager sau lider, conducerea eficientă a echipei tale implică pe de o parte sa-ți dezvolți calitățile unui lider, iar pe de alta parte, să le adaptezi trendului actual de evoluție în leadership ținând cont de vremurile actuale.

Și aici ma refer la evoluția ta pe cele 5 niveluri ale leadershipului care îți vor asigura trecerea de la statutul de șef, la statutul de lider pe care oamenii își doresc sa îl urmeze. Cu cât evoluția ta va fi la un nivel mai ridicat cu atât îți va fi din ce în ce mai ușor sa conduci și să obții rezultate din ce în ce mai mari, împreună cu echipa ta.

Înainte de a te decide să te înscrii, mai jos regăsești descrierea sumară a fiecărui modul. Fără doar și poate acest curs formator online este un program ce intră în profunzimea detaliilor cu adevărat importante.

Accesul în program se face imediat și chiar dacă recomandarea este ca acest program să fie urmat în ritm de 1 modul/zi, veți avea acces la tot programul, toate modulele, imediat.

În momentul înscrierii se creează automat un user și o parola cu care vă veți putea loga oricând în viitor. Accesul în program este tip Life Time Access (acces pentru totdeauna). Nu există taxe lunare sau anuale pentru acces și nici alte taxe ascunse.

Fiecare modul video vine la final cu fișe de lucru pe care veți putea personaliza cele prezentate.

Continut Curs

Introducere
1. Creștere cu 200%
2. Legea Influenței
3. Legea Procesului
4. Legea Bazei Solide
5. Legea Marelui Avânt
6. Legea Sacrificiului
7. Legea Acceptării
8. Legea Navigației
9. Legea Adiției
10. Legea Respectului
11. Legea Intuiției
12. Legea Magnetismului
13. Legea Conectării
14. Legea cercului intern
15. Legea Delegării
16. Legea imaginii
17. Legea Victoriei
18. Legea priorităților
19. Legea sincronizării
20. Legea creșterii explozive
21. Legea Moștenirii
Bonusuri

800,00 Lei (-70%)

238,00 Lei

Curs Leadership Mastery: Cu ce se diferențiază de alte cursuri?

Majoritatea cursurilor de leadership, abordeză numai subiecte de interes general, precum: ascultarea activa, feedback constructiv, procrastinare, managementul stresului, inteligenta emoțională, etc. Și într-adevăr, sunt subiecte de interes în arta conducerii. Problema este ca acest mod de abordare, bazat numai pe elemente independente, nu îți pune la dispoziție o metodologie clara și precisa de evoluție în Leadership.
O evoluție corecta implica sa știi cu precizie unde te afli pe scara leadershipului, ce abilități de lider ai consolidate în prezent, ce trebuie sa faci pentru a evolua la următorul nivel și care sunt instrumentele ce fac posibila aceasta evoluție.

Iată principalele 3 elemente care diferențiază acest curs de leadership de alte cursuri:

Acest curs de leadership vine cu o metodologie cunoscuta si aplicata in majoritatea tarilor din lume, care sta la baza stiintei de a conduce (cele 21 de legi supreme ale liderului).

Am adaptat acest curs de leadership online realitatii mediului de business din Romania. și culturi organizaționale specifice.

Aceasta metodologie am completat-o cu toate instrumentele de leadership si coaching, prin care evolutia ta si a echipei tale sa devina 100% predictibila.

Training Online Leadership – Bonusuri

Bonus 1. Generatia Millennials in Romania. Cum poate fi condusa generatia Millennials si cat de mult influenteaza viitorul firmei tale?

Din acest video vei afla cat de mult influenteaza Generatia Millennials (adica cei nascuti intre 1977-1994), viitorul firmei tale. Vei afla ce trebuie sa faci cu angajatii ce apartin acestei generatii, astfel incat, sa obtii implicarea lor la un nivel cat mai mare si pentru cat mai mult timp.

Subiecte abordate:

 • unde se afla Generatia Millennials in clasamentul ultimilor 5 generatii;
 • de ce lipsa angajatilor Millennials iti directioneaza firma spre faliment;
 • cum poti motiva non-financiar angajatii din Generatia Millennials;
 • ce ajustari trebuie sa faci pentru a conduce eficient angajatii din Generatia Millennials.

Bonus 2. Motivarea non-financiara a angajatilor. Idei practice, metode, plan de motivare a angajatilor.

Din acest video vei afla care sunt cele mai eficiente metode pentru motivarea personalului din echipa ta (motivare non-financiara).

Subiecte abordate:

 • care sunt principalele 3 cauze pentru care motivarea financiara a personalului nu este suficienta;
 • care sunt cele mai frecvente semnale ce confirma demotivarea angajatilor si cum sa elimini cauzele care le genereaza;
 • care este cea mai eficienta metoda prin care sa obtii motivarea angajatilor;
 • care sunt cele mai eficiente 70 de elemente motivationale non-financiare care functioneaza in firmele din Romania.

Bonus 3. Comunicare organizationala. Cum dezvolti in firma ta cel mai eficient sistem de comunicare prin care sa elimini conflictele si individualitatile?

Din acest video vei afla cum sa pui bazele unui sistem de comunicare interna, bazat pe feedback, astfel incat sa elimini conflictele si individualitatile dintre angajati. Vei descoperi ca cei mai buni lideri si cele mai puternice firme, folosesc feedback-ul, ca metoda de comunicare interna, intrucat este de departe cea mai eficienta metoda.

Subiecte abordate:

 • care este cea mai simpla si eficienta formula de feedback pe care sa o folosesti cu echipa ta (instrument de comunicare cu eficienta ridicata).
 • de ce feedback-ul iti dezvolta cele mai importante abilitati de comunicare: ascultare activa si comunicare asertiva;
 • cum sa dezvolti in firma ta un program eficient de feedback (instrument cu eficienta ridicata).

Bonus 4. Cultura organizationala: Ce trebuie sa faci pentru a pune bazele unei culturi organizationale in firma ta?

Din acest video vei afla ce trebuie sa faci astfel incat sa construiesti o cultura organizationala, prin care sa-ti asiguri sanatatea financiara a firmei.

Subiecte abordate:

 • care sunt cele mai importante elemente prin care sa pui bazele unei culturi organizationale;
 • cum sa mentii echipa focalizata continuu pe dezvoltare personala si profesionala;
 • care sunt beneficiile majore pe care ti le aduce cultura organizationala.

Bonus 5. Managementul resurselor umane: Ce oameni trebuie sa ramana in echipa ta, pentru ca rezultatele sa creasca continuu?

Subiecte abordate:

 • cum identifici care sunt oamenii potriviti pentru a construi o echipa performanta (managementul resurselor umane).
 • cum sa mentii echipa focalizata continuu pe dezvoltare personala si profesionala;
 • cum sa transmiti sarcini oamenilor din echipa ta, astfel incat sa obtii implicarea lor (instrument cu eficienta ridicata).
Ofertă specială Training Leadership

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

800,00 Lei (-70%)

238,00 Lei

Curs Leadership Mastery

Top 7 pierderi

Dacă nu iei decizia sa-ți îmbunătățești în mod intenționat abilitățile de lider și sa le adaptezi trendului actual de evoluție în leadership, atunci:

tehnici leadership nlp

Vei continua sa te lovești de aceleași probleme care îți încetinesc atât evoluția ta ca lider, cât și evoluția echipei tale;

Vei întâmpina dificultăți frecvente cu motivarea angajaților;

Vei fi supraîncărcat cu sarcini de care ar trebui sa se ocupe oamenii pe care ii conduci;

Nu vei avea acces la instrumente eficiente de leadership și coaching, adaptate la piața de business din Romania, prin care sa-ți conduci echipa sau afacerea la următorul nivel;

Nu vei ști cum sa faci trecerea de la șef la lider, evoluând prin cele 5 niveluri ale leadershipului;

Nu îți vei alinia leadershipul la ceea ce funcționează în acest moment, și vei rămâne în urma fata de concurenta, care va atrage angajați mai buni și o piață mai mare de clienți;

Nu vei avea metodologia de transformare în leadership, care iți permite ca în maxim 12 luni, sa-ți crești nivelul de leadership cu cel putin 200%.

Training Online Leadership – Este sau nu pentru tine?

Acest curs de leadership este destinat celor care conduc sau urmeaza sa conduca echipe, precum si celor care isi propun sa evolueze profesional. Prin acest curs de leadership vei sti cu precizie ce trebuie sa faci ca sa-ti conduci eficient echipa si cum sa te mentii intr-un proces de evolutie continua.

Acest curs este gândit să se potrivească:

Proprietarilor de Afaceri

Leaderilor care conduc echipe sau au această intenție

Manageri

Personalului de Resurse Umane

Daca te incadrezi in oricare din cele 4 categorii mentionate mai sus, atunci prin acest curs de leadership vei intra intr-un proces de formare profesionala si autocunoastere, prin care sa-ti asiguri o crestere continua in organizatie.

Performanta ta ca lider in organizatie, intotdeauna va fi determinata de nivelul tau de leadership, in timp ce performanta organizationala a intregii firme, va fi determinata de performanta liderilor care conduc intreaga organizatie, cat si de calitatea echipei. Am conceput acest curs de leadership pe intelesul tuturor. Am vrut sa ma asigur ca beneficiezi de un proces de invatare experientiala, astfel incat competentele dobandite sa-ti asigure o fundatie corecta de evolutie ca lider.

Acest curs de leadership online nu este pentru tine daca  intentia ta este sa cauti metode prin care sa-ti manipulezi echipa, sau urmaresti o pozitie mai inalta in organizatie, dar fara sa iti dezvolti mai intai o fundatie corecta de evolutie ca lider.

Abordare Structurată

Ti-am pus la dispozitie un curs onest, prin care sa-ti dezvolti calitatile unui lider care actioneaza cu integritate si sa-ti construiesti un nivel de motivatie si un plan de actiune prin care sa-ti atingi obiectivele.

Vei sti cu precizie care sunt calitatile unui lider autentic, unde te afli tu in acest moment pe scara leadership-ului, ce calitati de lider mai trebuie sa imbunatatesti pentru a trece la urmatorul nivel si care sunt instrumentele practice prin care sa faci asta.

Avantaje Curs Leadership Mastery Online

Conținutul este bine structurat
Structură 100%
Sunt prezentate metode testate și exemple
Consistență 100%
Acces la tot cursul imediat, de la începător la avansat
Potrivire 100%
Ușor de parcurs, în ce ordine vrei, când vrei și poți să revii
Flexibilitate 100%
Dacă ai întrebări pe marginea conținutului vei primi răspunsuri.
Răspunsuri 100%

Ce înseamnă garanție 100 % pentru curs Leadership?

Dacă ai ajuns până în acest punct este foarte posibil să fii interesant de acest curs și să vrei să-l cumperi. Ar putea fi o alegere foarte inspirată. Îți oferim încrederea de a avea acces la întregul program Leadership Mastery, cu mențiunea că în termen de 30 zile, indiferent de motiv, dacă nu ești mulțumit primești înapoi banii achitați.

Știm că, fiind un curs Life Time Access, o să vrei să ai acces la el și la ulterior și la eventuale update-uri, astfel că ai la dispoziție, nu o zi, nu două, nu 5 zile să vezi dacă e potrivit pentru tine, ci 30 zile. Dacă vei vrea banii înapoi, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un e-mail la [email protected] într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Cum te înscrii, cum plătești și cum ai acces în platforma cursului de Leadership

Plata se face online, securizat, în pasul imediat următor ce apeși butonul de înscriere. Vei primi pe e-mail și datele de acces pentru viitor. Apoi, în platformă întotdeauna vă veți loga cu un user și o parolă pe care v-o alegeți în pasul 2 pentru a avea acces la curs.

Înscrierea în programul Leadership Mastery se face ușor:

curs online leadership mastery
Dacă nu obișnuiți să faceți plata cu cardul, ne puteți transmite datele de facturare pe e-mail ([email protected]) și vă vom emite o factură proformă pe care o puteți achita prin transfer bancar sau depunere la bancă. Dacă ai nevoie de suport sau întrebări suplimentare, sună la telefon 0733.18.18.19 sau trimite un e-mail la [email protected] Totodată vezi mai jos răspunsurile la întrebări administrative importante.

Despre Radu Gabriel

Trainer curs Leadership Mastery

leadership mastery

Domenii de expertiză

0 +
Ani experiență training
0 +
Ore de training
 • Sunt peste 10 ani de cand dezvolta echipe si ajuta antreprenori din diverse domenii de activitate sa-si creasca rezultatele in afaceri.
 • In ultimii 6 ani a lucrat peste 4.000 de ore de life coaching si business coaching, sustinand astfel lideri care au trecut prin tot felul de probleme in conducerea echipelor.
 • Este coach, teacher si speaker certificat John Maxwell Team.
 • A realizat numeroase resurse de dezvoltare personala si profesionala bazate pe experienta a mii de ore de lucru cu clientii (platforme, carti, audiobook-uri, resurse online).
Numele meu este Sema Feizula, sunt specializata pe calitate, siguranta alimentara si certificari Bio, iar in ultimii ani am coordonat aceste activitati intr-o multinationala. Din 2016, sunt insotita in calatoria mea catre succes de Gabriel Radu. Practic, intalnirea noastra a fost trezirea mea la realitate! Am participat la multe sesiuni de business coaching prin Skype, dar si cursuri organizate de leadership. Recomand sa-l contactati pe Gabriel Radu, tuturor celor care isi doresc sa lucreze la un nivel superior in leadership, isi doresc sa nu faca parte din acea statistica care spune ca “majoritatea angajatilor nu isi parasesc compania ci isi parasesc liderul”. Iti multumesc Gabriel pentru disponibilitatea ta in tot acest timp, pentru ca intotdeauna ai raspuns prezent la nevoile mele de formare, pentru ca m-ai ajutat cu “Scoala Responsabililor de Calitate”.
SEMA FEIZULA
Coordonator National Calitate
Înainte de curs nu reuşeam să înţeleg foarte bine oamenii din echipa mea. Nu înţelegeam faptul că problema fiecăruia este cea mai importantă, că fiecare mai greşeşte, mai uită, sau că nu întodeauna răspunde cerinţelor. Pe durata cursului am înţeles că nivelul echipei mele reprezintă de fapt nivelul meu, şi că oamenii nu te urmează pentru poziţia pe care o deţii, ci pentru ceea ce le oferi în dezoltarea şi în creşterea lor personală şi profesională. Am stabilit împreună strategii de lucru, pe care le urmăm. În prezent, dezvolt oamenii din echipa mea, îi responsabiliz pe fiecare în parte, îi fac săşi dorească trecerea la următorul nivelul. Echipa a început să fie mai unită, munca mai organizată şi odată cu acesata au venit şi rezultatele financiare. Recomand acest program, pentru că te ajută să cunoşti oameni din diverse domenii de activitate, să descoperi lucruri noi, care până acum nu le înţelegeai şi nu le aplicai, pentru a obţine rezultate diferite.
MIHAELA NICOLAE
CO OWNER HT DESIGN
Sunt Gabriel Zaharia, proprietar la Open Professional Consult, firma de consultanta in domeniul finantarilor nerambursabile, initiator si coordonator al platformei de comunicare Centrul de Informare pentru Finantari Nerambursabile, evaluator financiar si formator in antreprenoriat si managementul proiectelor internationale. Inainte de cursul de Leadership derulat de dl. Gabriel Radu nu constientizam Legea pragului limitativ, considerand ca afacerile mele depind de colaboratorii mei si nu de nivelul meu de leadership. Pe durata cursului am inteles ca liderul poarta intreaga responsabilitate a echipei. Acest lucru inseamna responsabilitate si echilibru in deciziile strategice, echipa fiind de fapt o oglinda a nivelului propriu de leadership. In prezent, am inceput sa implementez conceptele unui leadership etic, cu accent pe intelegerea nevoilor colaboratorilor si cu selectarea unor obiective coerente, adaptate resurselor curente dar si cu identificarea unor parteneri puternici, in baza conceptului ca afacerile sunt influentate de cercurile relationale personale si profesionale. Recomand acest program pentru ca este o sursa de autocunoastere a nivelului de leadership dar si de constientizare a limitarilor si blocajelor interioare, precum si pentru dezvoltarea unor conexiuni profesionale bazate pe colaborare reciproca, respectiv promovarea competentelor si serviciilor dar si crearea de parteneriate si colaborari transdisciplinare.
GABRIEL ZAHARIA,
Antreprenor – Open Professional Consult

FAQ

Răspunsurile la întrebările frecvente

La acest curs te înscrii online. Apeși butonul cumpără program, completezi formularul cu datele tale personale (inclusiv datele cardului ) și ai acces la curs!

Dacă nu ai card sau bani disponibili pe card, scrie-ne un e-mail la adresa [email protected] cu datele tale de facturare. Îți vom trimite o factură proformă și veți avea acces la curs după efectuarea plății.

La tot cursul ai acces acum, imediat ce finalizezi înscrierea. Ești redirecționat automat în contul tău.

Nefiind un curs în clasă nu ai nici o condiționare legată de timp. Odată ce te-ai înscris, îl urmați când doriți, în ritmul în care considerați că vă este de folos.  Trainingul de leadership poate fi accesat de oriunde din lume: București, Cluj, Iași, Timișoara,din orice oraș sau loc din Europa sau din lume.

Pe e-mail-ul cu care faci înscrierea vei primi un link, un user și o parolă. Cu acestea te poți loga în viitor.

Atâta vreme cât ai conexiune la internet poți să urmezi programul de pe orice dispozitiv (PC, Laptop, Tabletă, Telefon). Video-urile sunt optimizate și pentru mobil, astfel că dacă ai o conexiune la internet cel puțin rezonabilă, nu ar trebui să întâmpini nicio dificultate.

Întrebările pe care le ai după ce te înscrii la curs, legate de tematica prezentată, le adaugi printr-un comentariu la sfârșitul modulului. Radu Gabriel îți va răspunde la ele sau cineva din staff dacă este o întrebare de ordin tehnic.

Dacă nu ești mulțumit, indiferent de motiv, primești banii înapoi într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este ca în termen de 30 de zile de la data achiziției să ne soliciți acest lucru printr-un e-mail la adresa [email protected]

În mod automat sistemul nu-ți va mai permite să ai acces la curs și la eventuale bonusuri sau update-uri dacă îți este returnată taxa de participare.

Indiferent dacă acest program este achiziționat pe persoană fizică sau pe persoană juridică, accesul se poate face pe bază de user și parolă, iar accesul este garantat și destinat unei singure persoane. Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

Pentru a urma cursul trebuie să ai acces la internet. Programul nu poate fi parcurs dacă nu ai conexiune la internet.

Depinde de tine cât timp îți ia să-l parcurge. Fiind peste 15 h de video, probabil la modul intensiv ai putea să-l termini în câteva zile. La acest timp se mai adaugă și lucrul individual pe fișele de lucru.

Pentru orice nelămurire sau întrebare poți contacta Life University la telefon 0733 18 18 19 sau scrie-ne un e-mail la adresa [email protected]

Daca te uiți în browser, în stânga sus acolo unde este adresa web a acestui website www.life-university.ro/…) vei observa un lacățel verde, pe care nu-l vei vedea de obicei pe site-urile obișnuite, ceea ce înseamnă că acest website are instalat protocol de securitate (Secure Shell -SSH). Acest lucru înseamnă că datele pe care tu le trimiți criptate sunt în siguranță. Datele cardului tău sunt în siguranță. Noi nu avem acces la datele cardului tău. Ele ajung criptate la un procesator de plăți de renume Braintree (a Paypal Company), care ulterior ne face transferul banilor.

Foarte rar se poate întâmpla ca tranzacția să nu fie efectuată cu succes la prima încercare atâta vreme cât ai introdus datele corecte și nu ai petrecut un timp prea îndelungat pe pagina formularului. Totuși, dacă îți este afișată o eroare, aici găsești listate toate erorile explicate (pentru a știi ce s-a întâmplat) https://articles.braintreepayments.com/control-panel/transactions/declines . Poți încerca și a doua oară, iar dacă ne vom regăsi în situația puțin probabilă în care ai plătit de două ori, cu siguranță vă vom returna sumele necuvenite în regim de urgență.

Dacă nu dorești să faci plata cu cardul trimite-ne un email la [email protected] cu datele de facturare și cursul pe care-l dorești și îți emitem o factură proformă pe care o poți achita prin transfer bancar.

În termen de maxim 5 zile de la înscriere primești pe e-mail factura fiscală.

 

Dacă dorești înscrierea pe persoană juridică, este important ca plata să fie făcută cu cardul pe persoană juridică și nu cu cel personal. În momentul înscrierii în ultimul pas ți se vor solicita și datele de facturare.

 

Atât în cazul unei plăți cât și în cazul unei returnări de taxă nu se percep alte taxe. Nu există nicio taxă de schimb valutar, întrucât debitarea din contul tău se va face direct în RON. Singurul comision pe care-l vei găsi pe extrasul tău de cont va fi cel legat de efectuarea tranzacției, care va fi similar cu alte comisioane ale tranzacțiilor din contul tău. Noi nu cunoaștem acest comision, de regulă el este mic sau egal cu zero, însă ține strict de contractul pe care tu îl ai cu banca.

Video-urile din cont nu pot fi descărcate. Orice încercare de piratare atrage de la sine restricționarea accesului la cont și sancționarea conform legislației în vigoare.

Ofertă specială Training Leadership

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

800,00 Lei (-70%)

238,00 Lei

Contact Life University

Pentru orice întrebare legată de acest program ne poti contacta folosind datele de contact de mai jos.

Adresa

București, Sector 6, Strada Ernest Juvara, nr.18

Telefon

0733181819

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vrei acces GRATUIT la librăria de lecții gratuite?