curs feng shui cristina groza
Masterclass

Cristina Groza

Curs Feng Shui

22
Lecții video
7
ore Masterclass
Acces
Pentru Totdeauna

600,00 Lei (-33%)

399,00 Lei

Curs Feng Shui Online

Masterclass Cristina Groza

Ai ocazia să vezi în acțiune singurul Maestru Acreditat IFSA (Asociația Internațională de Feng Shui) în România și unul dintre cei patru maeștri Feng Shui acreditaţi din Europa. Un program util oricărei persoane care urmărește să trăiască în deplină armonie cu Universul.

Feng Shui (vânt și apă) ne învață să organizăm energiile din jurul nostru, astfel încât să ne simțim confortabil în casa noastră și, mai mult decât atât, să stimulăm prosperitatea și starea de bine.

Masterclass Cristina Groza

Masterclass-ul oferit de Cristina Groza este disponibil integral imediat ce te înscrii. Este împărțit pe lecții video, fiecare lecție video conținând sfaturi utile, exemplificări, analize reale etc.

Cristina Groza îți devăluie structurat și pe înțelesul tuturor ce este nevoie să știi despre arta Feng Shui. Acest Masterclass este o călătorie fascinantă și utilă pentru orice persoană care dorește să înțeleagă tainele Universului.

Structură Curs Feng Shui

Mai jos, sunt descrise lecțiile video pe care le vei găsi în Masterclass.

Secțiunea 1– Introducere Curs Feng Shui

1. Mesaj de bun-venit

Pentru prima dată la noi în țară, un real maestru Feng Shui a acceptat să ne ofere informații despre această știință.
Curs Feng Shui

2. Maestru Cristina Groza – Prezentare

Cristina Groza a fost cea mai tânără studentă a marelui maestru Feng Shui, Raymond Lo. Astăzi, acest curs vă este predat de singurul maestru Feng Shui de la noi din țară, acreditat internațional, arhitect Cristina Groza.
Masterclass Cristina Groza

3. Ce este Feng Shui?

Cu toate că Pământul este rotund, prin fiecare colț, se practică o formă de Feng Shui. La noi în țară, Cristina este cea mai calificată sursă de informație în acest domeniu, ne explică primii pași, principalele elemente exact așa cum trebuie să le cunoaștem.
Masterclass Feng Shui

Secțiunea 2 – Arta Feng Shui

4. Cum devii Maestru

Cristina descrie evoluția ei de la student, la specialist, la maestru, la profesor. Un mare secret este acela de a învăța mereu și de a exersa ceea ce ai învățat.
Masterclass Cristina Groza

5. Feng Shui și Împăratul Galben

China are o istorie de mii de ani și o civilizație aparte. Știm că în China s-au inventat mătasea, săpunul, hârtia, praful de pușcă și cerneala, dar cea mai mare moștenire este știința care ne ajută să reorganizăm energiile din jurul nostru. Îi mulțumim marelui Împărat Galben pentru busola magnetică, pentru diagrama Lo-shu, pentru tot ce ne-a învățat.
Masterclass Feng Shui

6. Școlile din Feng Shui

Suntem înconjurați de forme și energii și, pentru a ne simți confortabil și protejați, folosim puțină geometrie și puțină matematică. Avem și un exemplu incitant pentru noi.
Curs Feng Shui

7. Obiectele Remediu din Feng Shui

Cristina ne învață de unde provine diferența dintre obiecte considerate „norocoase” și adevăratele remedii Feng Shui și poveștile lor minunate. Cunoașteți pisica aceea care dă din lăbuță? Are un nume, o poveste, un sens…
Feng Shui

8. Cei cinci factori ai succesului

Avem 5 degete la o mână, deci ne va fi ușor să înțelegem de la Cristina cum trebuie să alegem un traseu frumos în viață, cum vom avea acces la calitate și care sunt cuvintele-cheie😊 Unul dintre ele este „educația”.
Masterclass Cristina Groza

9. Timpul în Feng Shui

Răbdarea de chinez înseamnă timp investit în acțiuni constructive, învățăm de la Împăratul galben cum împărțim timpul în perioade și epoci, în cifre benefice pe care le putem folosi pentru analiză și evoluție.

Cristina Groza

10. Școala Stelelor Zburătoare

Pornind de la o broscuță țestoasă, o  diagramă, de la un careu magic și puțină matematică, aflăm rolul cifrelor în viața noastră. Stelele zburătoare determină perioada/epoca în care ne aflăm și ne ajută să calculăm, mai departe, energiile.
Masterclass Feng Shui

11. Semnificația Stelelor Zburătoare

Cristina ne explică și ne învață cum să ținem cont de energii, cu ajutorul stelelor zburătoare, pentru armonie umană și prosperitate.
Feng shui

12. Semnificația Energiilor în Feng Shui

Avem un plan al unei case, avem o busolă care ne ajută să identificăm energiile din jurul nostru. Mai rămâne să aflăm ce  semnificație are fiecare tip de energie.

Feng Shui

13. Cele 5 elemente

Noi suntem înconjurați de foc, pământ, metal, apă, lemn, sunt elemente care ne sunt comune, binecunoscute. Ce nu știe toată lumea este că fiecare element poate fi încărcat pozitiv sau negativ și că există o ordine care ne ajută să înțelegem multe fapte din viața noastră.
Feng Shui

14. Școala Feng Shui a Formei

Suntem înconjurați de obiecte și ele au forme care ne pot influența energetic, în bine sau invers. Cristina ne învață cum trebuie să atragem energiile pozitive cu ajutorul formelor și cum să respingem energiile negative.

Curs Feng Shui

Secțiunea 3 – Studii de caz Feng Shui

15. Analiza Feng Shui – Casă în Oraș

ABC-ul Feng Shui-ului se învață ușor, avem nevoie pentru început de o busolă specială și de un studiu de caz, mai exact planul unei case. Veți învăța să folosiți busola Feng Shui pentru a afla primele elemente importante în analiza energiilor.

Masterclass Feng Shui

16 Casă în Oraș – Discuție și Analiză

Avem planurile studiului de caz și foarte important este să se stabilească vârsta unei case cât mai exact. De aceea, trebuie să cunoaștem cât mai multe informații despre evoluția și transformările imobilului. Cristina explică foarte bine cum se stabilesc sectoarele energetice și cum sunt folosite remediile în Feng Shui, dar strecoară și informații prețioase pentru studenții începători.
Curs Feng Shui

17. Casă în Oraș – Analiză, Practică și Remedii

Bucătăria este o zonă foarte importantă pentru o casă și vom vedea dacă energiile, obiectele, ustensilele, sursa de foc și culorile existente sunt bine alese sau dacă avem nevoie de remedii. Analiza merge mai departe și Cristina răspunde multor întrebări: unde avem nevoie de bambus, dacă este bine să avem oglinzi în dormitor, în ce zonă și pe ce energie trebuie să stăm pentru a studia mai bine, unde ne odihnim.
Cristina Groza

18. Casă în Oraș – Concluzii

Se trag concluziile finale, macheta casei, intrare prosperă, energii benefice și vom avea un diagnostic Feng Shui.

Curs Feng Shui

19. Analiza Feng Shui – Apartament în Oraș

Înainte de a achiziționa sau închiria un apartament, ar fi bine să-i cunoaștem și energiile. De această dată, Cristina analizează un apartament drăguț, cochet, tineresc, vesel și atrăgător. Vom vedea dacă și  energiile sunt benefice și dacă vom avea interes pentru acest apartament.
Curs Feng Shui

20. Analiza Feng Shui – Casă în afara Orașului

O casă situată în afara orașului îți poate oferi confort și o stare de vacanță, dar, uneori, parcă simți nevoia de a face modificări. Aflăm cum și dacă facem aceste modificări și de ce anume trebuie să ținem cont.
Masterclass Cristina Groza

21. Analiza Feng Shui – Sediu de Firmă

Când avem o firmă, cu siguranță, dorim să ne aducă prosperitate, motiv pentru care trebuie să tratăm cu seriozitate energiile din spațiu, mobilierul, obiectele de decor. Aflăm cum activăm/potențăm energiile benefice în funcție de specificul afacerii.
Cristina Groza

Secțiunea 4 – Încheiere curs Feng Shui

22. Mesaj final

Ați urmărit un curs unic cu un profesor unic! Până acum, eram obișnuiți cu expresia „să-ți asculți inima”. Cristina ne spune: „Ascultați-vă casa.”😊 S-ar putea să fiți plăcut surprinși.

Feng Shui

23. Certificare Curs Feng Shui

În cazul în care îți dorești, la sfârșitul Masterclass-ului, poți da un test grilă pentru a primi certificat de participare conform mostrei.
Certificare curs feng shui

Secțiune BONUS

Summit Spiritualitate - Cristina Groza

Aici ai ocazia să vezi înregistrarea live-ului cu, Cristina Groza, din cadrul Summitului de Spiritualitate 2023
Summit spiritualitate

BONUSURI CURS FENG SHUI

Te înscrii acum și primești Bonusuri în valoare de 687 lei

Înscriindu-te acum la cursul de Feng Shui, îți oferim cadou (bonus) accesul gratuit la încă trei cursuri online foarte apreciate, disponibile în Platforma Life University. Aceste bonusuri valorează 687 de lei.

Prin urmare, achiziționând acum acest curs, vei primi acces automat la 4 cursuri: Curs Feng Shui, Curs Mindfulness, Curs Life Coaching și Curs Time Management. Accesul la cele 4 cursuri online se oferă imediat ce înscrierea este finalizată.

life coaching

Curs Life Coaching

Întotdeauna este loc de mai multă claritate în viața noastră. Acest curs este o călătorie frumoasă către tine, mai ales atunci când simți că ceva nu funcționează.
(vezi detalii curs)

Curs Mindfulness

Trăim într-un mediu social agitat, grăbit, cu puternice încărcături emoționale. Acest curs este un instrument de supraviețuire emoțională în Jungla modernă.
(vezi detalii curs)

curs online mindfulness

Curs Time Management

Dacă simți că nu mai ai timp, există speranță! În acest curs, vei găsi zeci de tehnici care să te ajute să-ți transformi timpul în aliatul tău.                                     (vezi detalii curs)

Notă:
  • Cele trei cursuri online bonus sunt oferite cadou. Ele nu pot fi schimbate cu alte cursuri.
  • Această ofertă de 1+3 este disponibilă pentru timp limitat.

Ofertă specială Curs Feng Shui

Dacă te înscrii acum la acest Masterclass, vei beneficia de:

600,00 Lei (-33%)

399,00 Lei

Certificare Curs Feng Shui

În plus, după finalizarea cu succes a cursului de Feng Shui și a examenului, vei primi:
Certicare curs feng shui

Ce spun cei care au urmat acest Masterclass cu Cristina Groza?

Pe platforma Life University, sistemul de rating este unul transparent, asemenea platformelor de Booking, unde beneficiarii reali îşi lasă părerile.

Ratings & Reviews

4.7
Medie Evaluări
61 Evaluări
5
49
4
6
3
4
2
1
1
1
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
Cristina
Adăugată cu 3 zile în urmă
Un curs practic.

Tot cursul este bine organizat si usor de inteles..Multumesc Cristina!

×
Preview Image
Nicolae
Adăugată cu 4 săptămâni în urmă
Foarte util pentru mine

Este un curs foarte bine explicat, usor de inteles si asimilat

×
Preview Image
Friedrich Elena Roxana
Adăugată cu 2 luni în urmă
Interesant

Mi-a placut felul cum a fost explicat totul, mă bucur ca am participat...insa nu este ceea ce vreau pentru mine, nu mă atrage. Mulțumesc pentru tot ce am reușit sa aflu ce înseamnă cu adevărat Feng Shui.

×
Preview Image
Stănescu Ioana
Adăugată cu 2 luni în urmă
Toată prezentarea a fost captivanta și interesanta

Prezentare foarte bine făcută. Informații foarte bine explicate. La partea de calcule aș fi vrut să fie date mai multe sfaturi.

×
Preview Image
Anca Rauschi
Adăugată cu 2 luni în urmă
Acest curs m-a determinat sa imi doresc sa aflu si mai multe despre Feng-Shui

Un curs extrem de interesant, iar doamna Maestru Cristina Groza are o energie fantastica si un mod de a explica minunat. Te face sa iti doresti sa afli si mai multe lucruri pentru a descifra Feng-Shui-ul. Multumesc!

×
Preview Image
Alina-Diana Ratiu
Adăugată cu 3 luni în urmă
Platesti un Masterclass si ti se spune sa platesti un Masterclass ca sa inveti formulele de calcul...

Nu inteleg de ce nu ati explicat calculele, mai ales ca ati zis ca nu e asa greu. Argesanu sau Balaceanu te invata efectiv Reiki si Radiestezie in Masterclassurile lor, Argesanu include si initierea. Dvs. ati facut o prezentare si ati aratat ce bine calculati dvs. Asta nu e un Masterclass!

×
Preview Image
Elena
Adăugată cu 3 luni în urmă
Simplitate

Pe intelesul tuturor

×
Preview Image
Vasile Octavian
Adăugată cu 3 luni în urmă
Informati utile

Informatiile care ma pot ajuta la o casa care doresc sa o inchiriez.Multumesc Cristina,cu iubire si recunostinta,te binecuvantez.

×
Preview Image
adriana-gavris
Adăugată cu 7 luni în urmă
Legatura dintre ziua nastere si carriers.

Poti folosi informatiile din data nasterii si in viata privata cat si in cea profesionala.

×
Preview Image
Muscalu Carmen
Adăugată cu 7 luni în urmă
🤔

Acest masterclass este mai mult o prezentare. Putine informatii care pot fi puse in practica dupa ce urmaresti masterclassul.

×
Preview Image
Andreea Mihaela
Adăugată cu 8 luni în urmă
informatii utile

foarte interesant

×
Preview Image
Ciubotaru Mihaela
Adăugată cu 8 luni în urmă
Foarte interesant!

Modul plăcut și uneori amuzant prin care ni se explică o mulțime de informații atât de complexe, mi-au captat atenția încă de la inceput. Foarte interesant!

×
Preview Image
Veronica
Adăugată cu 9 luni în urmă
Naturaletea cu care au fost prezentate informatiile

aplicabilitatea practica demonstrata la fata locului a fost foarte utila pentru mine. Prin exemplele concrete am inteles mai bine cum functioneaza aceasta stiinta. Multumesc frumos

×
Preview Image
Mariana
Adăugată cu 10 luni în urmă
Foarte interesant.

Foarte bune exemplificarile, prezenta carismatica. As fi dorit mai clare legaturile dintre anumite aspecte. Ar fi fost binevenita posibilitatea de a pune intrebari.

×
Preview Image
Udrescu Daniela
Adăugată cu 10 luni în urmă
FengShui-element al Succesului

Stiinta FengShui este o pasiune pt mine, astfel am reusit sa mai fac un pas spre implinirea acesteia, prin acest curs🙏💜 Multumesc cu Recunostinta!🌹

×
Preview Image
Oana Maria
Adăugată cu 10 luni în urmă
Claritate

Tentatia de a cunoaste mai mult din acest domeniu

×
Preview Image
alexandra-maria-9479
Adăugată cu 11 luni în urmă
Precizie

Domnul Anatol Basarab a presărat cursul cu informatii precise și oneste. A ridicat colțul unei perdele de cunoaștere în spatele căreia se află Numerologia. Cei interesați sunt invitați să studieze sistematic dacă doresc să înțeleagă și să aplice practic mecanismele. Consider că este întru totul adevărat.

×
Preview Image
Ovidiu
Adăugată cu 11 luni în urmă
Minunat

Foarte folositor

×
Preview Image
aberinde360gmail-com
Adăugată cu 12 luni în urmă
Bun

Obiectiv

×
Preview Image
Timbus Andreea
Adăugată cu 1 an în urmă
Multe informații interesante

O mica introducere în aceasta știința. Informații interesante și de folos pentru armonizarea spațiului.

×
Preview Image
Kerestes Nicoleta
Adăugată cu 1 an în urmă
Informatii pretioase din punct de vedere energetic pentru aranjarea unei case.

Mi-a placut foarte mult acest curs si in curand ma apuc de schimbari in casa pentru a avea parte de o energie cat mai buna acasa. Lectiile cu studiu de caz ma ajutat foarte mult sa inteleg mai bine teoria Feng-Shui. Recomad cu mult drag acest curs feng-Shui cu doamna Cristina care are o voce blanda si o energie calda.

×
Preview Image
Ligia
Adăugată cu 1 an în urmă
Interesant

Aveam cateva informatii despre fend shui. Prin intermediul masterclass-ului am reusit sa aflu informatii noi despre acest domeniu si sa realizez ca ne putem ajuta foarte mult in armonizarea lucurilor unde lucram/locuim. Multumesc.

×
Preview Image
Mirabela
Adăugată cu 1 an în urmă
Interesant

Informații bune pt inceput

×
Preview Image
Ignat Carmen
Adăugată cu 1 an în urmă
Modul de abordare

Foarte multe informatii noi, interesante, bune de luat in seama.

×
Preview Image
Show more reviews
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!

Ofertă specială Curs Feng Shui

Dacă te înscrii acum la acest Masterclass, vei beneficia de:

600,00 Lei (-33%)

399,00 Lei

FAQ

Răspunsurile la întrebările frecvente curs Feng Shui

Despre MasterClass Cristina Groza

Masterclassurile Online sunt sesiuni video înregistrate cu top experți sau top performeri din diferite domenii (actorie, muzică, sport, fashion, style spiritualitate, cooking, make-up, sănătate, etc).

Odată ce achizționezi un masterclass îl poți viziona oricând, în câteva secunde începând de acum, de pe laptop, telefon sau tabletă.

Prin aceste Masterclassuri facilităm legătura între top performeri/experți/modele din România sau din lume și oamenii care vor să se dezvolte sau sunt curioși și dornici să învețe de la cei mai buni pe subiecte practice.

La acest Masterclas vei avea acces pentru totdeauna. Depinde de tine cât timp îți ia să-l parcurgi. Fiind 7 h de video, probabil modulul intensiv ai putea să-l termini în două zile.  Și după finalizare vei avea acces să revezi oricând orice modul și poți folosi variantele audio puse la dispoziție pentru exercițiile oferite în acest masterclass.

Dacă te înscrii acum la acest Masterclass vei avea acces pentru totdeauna. Plătind o singură dată, o singură taxă, poți să vezi acest masterclass, ori de câte ori dorești, oricând și de oriunde din lume.

Înscriere Masterclass

La acest Masterclass te poți înscrie apăsând butonul înscrie-te acum.
Înscrierea în Masterclassul Online se poate face ușor:

  • Pasul 1: Apeși butonul de înscriere (cumpără masterclassul)
  • Pasul 2: Completezi formularul care ți se deschide cu datele tale
  • Pasul 3: Ai acces imediat la întregul Masterclass

Garanție

Îți oferim încrederea de a avea acces la întregul masterclass, cu mențiunea că în termen de 30 zile, indiferent de motiv, dacă nu ești mulțumit primești înapoi banii achitați.

Știm că, fiind un curs Life Time Access, o să vrei să ai acces la el și ulterior și la eventuale update-uri, astfel că ai la dispoziție, nu o zi, nu două, nu 5 zile să vezi dacă e potrivit pentru tine, ci 30 zile. Dacă vei vrea banii înapoi, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un e-mail la info@life-university.ro într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Plata

Plata se face online cu cardul. În cazul în care nu aveți bani disponibili pe card, în momentul înscrierii alegeți opțiunea transfer Bancar și veți primi apoi pe email toate detaiile necesare pentru a putea face plata prin depunere la bancă sau prin ordin de plată. Momentan, încasările numerar la sediul nostru nu sunt posibile.

În termen de maxim 7 zile de la data plății primești pe e-mail factura fiscală.

Dacă dorești înscrierea pe persoană juridică, este important ca plata să fie făcută cu cardul pe persoană juridică și nu cu cel personal. În momentul înscrierii  să alegi peroană juridică și să introduci datele de facturare.

Acces Masterclass

La tot masterclassul ai acces acum, imediat ce finalizezi înscrierea. Ești redirecționat automat în contul tău. În cazul în care nu faci plata cu cardul, accesul va fi oferit în momentul confirmării plății.

Nefiind un curs în clasă nu ai nici o condiționare legată de timp.

Odată ce te-ai înscris, înregistrările sunt diponibile imediat, îl urmezi când dorești, în ritmul în care consideri că îți este de folos. Masterclassul poate fi accesat de oriunde din lume: București, Cluj, Iași, Timișoara, din orice oraș sau loc din Europa sau din lume.

Pe e-mail-ul cu care faci înscrierea vei primi un link, un user și o parolă. Cu acestea te poți loga în viitor.

Atâta vreme cât ai conexiune la internet poți să urmezi programul de pe orice dispozitiv (PC, Laptop, Tabletă, Telefon). Video-urile sunt optimizate și pentru mobil, astfel că dacă ai o conexiune la internet cel puțin rezonabilă, nu ar trebui să întâmpini nicio dificultate.

Video-urile din cont nu pot fi descărcate. Orice încercare de piratare atrage de la sine restricționarea accesului la cont și sancționarea conform legislației în vigoare. Din cont vei putea descărca workbookul și exercițiile în format audio.

Indiferent dacă acest program este achiziționat pe persoană fizică sau pe persoană juridică, accesul se poate face pe bază de user și parolă, iar accesul este garantat și destinat unei singure persoane. Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

Pentru a urma cursul trebuie să ai acces la internet. Programul nu poate fi parcurs dacă nu ai conexiune la internet.

Contact

Pentru orice nelămurire sau întrebare poți contacta Life University la telefon 0733 18 18 19 sau scrie-ne un e-mail la adresa info@life-university.ro

Ofertă specială Curs Feng Shui

Dacă te înscrii acum la acest masterclass vei beneficia de:

600,00 Lei (-33%)

399,00 Lei

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Shopping Cart
Scroll to Top

Vrei acces GRATUIT la o lecție cu Cristina Groza?​

Studiu de caz Analiza Feng Shui

Cristina

Groza

Primești acces gratuit la o serie de lecții video, inclusiv la o lecție susținută de Cristina Groza.