Meditație pentru somn liniștit cu Denis Dochioiu

Meditatie pentru somn (ghidată)

Acest video (meditatie pentru somn) este extras din Masterclassul de Yoga. Dacă dorești să ai acces la întregul Masterclass vezi detalii prin click aici!

Trăim vremuri grele și pline de neliniști. Stresul este la tot pasul. Avem nevoie de ceva pentru a ne elibera de tot stresul de peste zi și ce este mai potrivit decât o meditație pentru somn liniștit.

Denis Dochioiu, specialist în educație yoga, ne arată cum ne putem elibera de toate grijile și stresul cotidian, înainte de culcare, printr-o simplă meditație, care ne ajută să ne conectăm cu întregul corp, să simțim fiecare părticică.

Yoga, o practică ce te ajută să te conectezi cu trupul, sufletul și mintea.

Cu ajutorul tehnicilor Yoga putem să ne îmbunătățim atât starea sufletească, cât și starea fizică. Pe platforma noastră ai ocazia să achiziționezi un curs ce conține 43 de lecții video, cu o durată totală de 7 ore, în care vei primi următoarele informații:

  • Primiți Clase complete pe care le puteți face acasă: detensionarea spatelui, detensionarea umerilor, detensionarea șoldurilor, Acceptare, Anxietate, etc
  • Primiți Mediații ghidate: pentru Somn Liniștit, Încredere în Sine, Vindecare, Eliberare de stres, etc
  • Puteți face pas cu pas împreună cu Denis posturi yoga esențiale (ASANE): Salutul Soarelui, Încălzire articulară, Aliniament Posturi cheie, Relaxare finală, etc)
  • Primiți informații și tehnici de respirație : pentru calmarea sistemului nervos, pentru liniștirea Minții, pentru echilibrarea minții, pentru creșterea nivelului de energie, pentru activarea sistemului limfatic, etc
  • Primiți explicații și Tehnici de Meditație personală și meditație ghidată
  • Primiți informații privind echipamentul de care ai nevoie pentru a practica Yoga acasă
  • Afli cum îți structurezi corect practicile Yoga

Meditație pentru somn

Cu ajutorul unei saltele speciale de yoga sau chiar propriul tău pat, poți avea un somn liniștit care îți va ajuta mintea să se odihnească și corpul să se relaxeze. Dacă nu ai parte de acest moment înaintea somnului, există posibilitatea ca toate problemele acumulate peste zi să îți macine mintea, care va procesa încontinuu.

Ne întindem pe pat sau pe salteaua de yoga, închidem ochii, respirăm, inspirăm și relaxăm fiecare mușchi din corpul nostru. După ce am reușit să intrăm în starea completă de relaxare cu ajutorul instrucțiunilor oferite de Denis Dochioiu, suntem pregătiți pentru un somn cu adevărat liniștitor.

Acest modul este extras din Masterclassul de Yoga. Dacă dorești să ai acces la întregul Masterclass vezi detalii prin click aici!

Curs Yoga cu Denis Dochioiu

Masterclass-ul oferit de Denis Dochioiu este un Curs Yoga, pentru toți cei ce vor să înceapă o călătorie fascinantă către sine. Denis împărtășește experiența sa în mod structurat,  pe lecții video, fiecare lecție video conținând informații importante, tehnici concrete, sfaturi prețioase și exemplificări. Masterclassul este disponibil online, integral, imediat ce te înscrii.

Cursul este format din 43 de lecții video, cu o durată totală de 7 ore. La sfârșitul acestor lecții, poți obține un certificat emis de noi. Acesta este în primul rând un simbol al faptului că ai finalizat cu succes acest curs sau poate dacă ești interesat de o carieră în domeniu, ar putea să-ți fie utilă.

Te invităm cu mare drag să urmărești atât acest modul pus la dispoziție, cât și trailerul de mai jos și te vei convinge singur de cât de util și interesant este acest curs.

Dacă ți-a plăcut acest modul și îți dorești să afli și mai multe tehnici de Yoga de la Denis Dochioiu, te invităm să te înscrii aici: 📍 https://www.life-university.ro/curs-yoga/

1 thought on “Meditație pentru somn liniștit cu Denis Dochioiu”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top

BLACK FRIDAY
de primăvară

black friday de primavara