HyperCoaching pentru HyperAchievement

O experiență multidimensională a creșterii

Oice performer are nevoie de un Coach, dar dacă vrei să atingi Hyper Performance, atunci îți trebuie un HyperCoach!

Webinar Gratuit | cu Bruno Medicina

Ce voi prezenta la acest webinar?

Participând la acest webinar vei afla ce este „starea de flux”, de ce starea aceasta este secretul unei performanțe de excepție și cum o poți manifesta în viața personală, în afaceri, în sport.

Povestea mea, secretele mele și experiența mea, împărtășite ție

Toată lumea acceptă acum ideea că pentru a obține rezultate excepționale în orice domeniu ai nevoie de un coach, nici mai mult nici mai puțin în același fel în care un atlet are nevoie de un antrenor: niciun sportiv nu a ajuns vreodată la Olimpiadă lucrând singur.

Dar, după o viață dedicată performanței și dezvoltării personale, mi-am dat seama că multe dintre modelele utilizate de obicei în practica de coaching – chiar dacă evident își păstrează o anumită validitate – au niște limite clare și pot fi îmbunătățite pentru a aduce rezultatele la nivelul următor.

În momentul în care considerăm omul ca un sistem multidimensional holistic și ne concentrăm nu numai pe aspectele obișnuite, ci și pe modul în care aceste aspecte interacționează sinergic între ele și reușim să le aliniem, ajungem la așa-numita stare de flux și nivelul de performanță crește dramatic, micșorând în același timp efortul necesar.

Dacă vrei să descoperi secretele mele, te aștept la webinar.

Cu Drag,

Bruno Medicina

bruno medicina tehnici de invatare rapida

Domenii de expertiză

Despre Bruno Medicina

Gazda webinar

Ani experiență training
0 +
Ani experiență în Business
0 +
Cursanți
0 +

Bruno Medicina, născut în Italia, este  coach, trainer, autor şi speaker renumit la nivel internaţional. De-a lungul a mai bine de 30 de ani a acumulat o vastă experienţă în a-i ajuta pe oameni să îşi descopere şi să îşi folosească potenţialul pentru a obţine performanţe de top în orice domeniu: Viață personală și în Business (leadership, management, vânzări, depășirea limitelor, starea de flux).

Are un background solid în psihologie, arte marțiale, filosofie, muzică clasică, psihologie și dincolo de repertoriul standard de training.

Bruno a dezvoltat o serie de seminarii originale, care includ experienţe de mare impact, precum Firewalking (Fire Up Your Power Seminar) şi Boardbreaking (FLY –Find the Leader in You Seminar). Bruno a dezvoltat o serie de traininguri deosebite unde cursanţii învaţă cele mai recente descoperiri în Psihologia Evoluţionistă, Teoria Jocurilor, Cryptovalute, Neuromarketing și Starea de Flux cu un puternic impact asupra potenţialului uman în afaceri, sport şi viaţa cotidiană.

Detalii Administrative Webinar Hypercoaching

Contact Life University

Pentru orice întrebare legată de acest program ne poti contacta folosind datele de contact de mai jos.

Adresa

București, Sector 6, Strada Ernest Juvara, nr.18

Telefon

0733181819

Shopping Cart
Scroll to Top

BLACK FRIDAY
de primăvară