Curs Fitness

Set exerciții pentru Acasă și la Birou

Cum să obții un fizic de invidiat și maxim de rezultat în cel mai scurt timp, chiar dacă nu ai timp să mergi la sală?

Curs Fitness (online)

Ce vei învăța la acest curs?

Secretele lui Bruno pentru a păstra o formă de invidiat chiar dacă ai o muncă intelectuală și nu ai timp să păstrezi un program de fitness la sală.

Toți știm cât de important este să ai un trup antrenat și eficient dincolo de aspectul plăcut, un trup antrenat este baza sănătății, și există nenumărate articole, cursuri, publicații care ne vorbesc despre necesitatea de a păstra un nivel bun de eficiență fizică care este și baza eficienței psihice.

Dar toți știm și care este problema cu care ne lovim: timpul și voința. În viața noastră aglomerată și supraîncărcată, a pierde două ore pentru a merge la sala este un lux pe care puțini pot să și-l permită.

500,00 Lei (-52%)

238,00 Lei

Module Curs Fitness

Cursul Office Fitness îl poți urma în ritmul tău. Acest curs acoperă în mod armonios partea de principii, bune practici și informații pe de o parte, iar pe de altă parte toate aceste informații sunt completate de exerciții practice, aplicative, demonstrate de Bruno, astfel încât să le poți replica în cazul tău.

În momentul înscrierii ți se crează automat un cont unde vei avea acces la toate modulele în maxim 5 minute de la înscriere.

Continut Curs

500,00 Lei (-52%)

238,00 Lei

Curs Fitness– Este pentru tine?

Nimeni nu mai are timp, însă cu toții vrem să fim sănătoși, cu energie, vitalitate, supli și așa mai departe. Teoria e simplă, o știm cu toții: Ai grijă la alimentație și mergi la sală! În practică, lucrurile însă sunt puțin mai complicate. Acest program vine să-ți ofere o cale de mijloc. Acest program este pentru tine dacă te regăsești în cel puțin una dintre situații:

nu ai timp să mergi la sală

vrei o busolă simplă care se te ghideze în oceanul informațional despre fitness și alimentație

ai multă muncă de birou

depui o muncă preponderent intelectuală

vrei să ai mai multă energie

vrei să afli secretele lui Bruno

Avantaje Curs Fitness

Conținutul este bine structurat
Structură 100%
Sunt prezentate metode testate și exemple
Consistență 100%
Acces la tot cursul imediat, de la începător la avansat
Potrivire 100%
Ușor de parcurs, în ce ordine vrei, când vrei și poți să revii
Flexibilitate 100%
Dacă ai întrebări pe marginea conținutului vei primi răspunsuri.
Răspunsuri 100%

Povestea mea, secretele mele și vârsta mea ?

Acum am peste 60 de ani și am ținut mereu la forma mea fizică, dar fiind mereu pe drum sau în fața unui calculator îmi este imposibil să păstrez frecvența la o sală.

Așa că îmi trebuia un program cât se poate de scurt, cât se poate de eficient, să nu aibă nevoie de aparate și să fie posibil de făcut oriunde, chiar la o camera de la hotel sau la birou.

bruno medicina tehnici de invatare rapida

 

Suntem cu toții de acord despre importanța de a avea un trup eficient, antrenat și sănătos și nu există revistă să nu prezinte în orice număr ceva despre slăbit, alimentație, antrenament și dacă o să căutam pe net ne pierdem în milioane de articole, păreri, sfaturi de la diferiți experți (de obicei în contrast unul cu altul). Să nu mai vorbim de oferte comerciale de cursuri, metode, aparate și abonamente la săli de fitness, cu tot feluri de branduri și francize.

Așa ne trezim în confuzia totală, și chiar dacă luam o decizie de a ne înscrie la o sală, știm cu toții cât de greu este să găsim timp, în ziua noastră super încărcată și aglomerată.

În căutarea mea am descoperit o groază de mituri despre antrenament, sănătate, slăbit și sunt complet greșite (multe dintre ele create de cei care își promovează produse și abonamente) .

Dacă vrei să descoperi secretele mele, ne vedem la curs!

Cu Drag,

Bruno Medicina

Ce înseamnă garanție 100 % pentru curs Fitness?

Dacă ai ajuns până în acest punct este foarte posibil să fii interesant de acest curs și să vrei să-l cumperi. Ar putea fi o alegere foarte inspirată. Îți oferim încrederea de a avea acces la întregul program Fitness Office, cu mențiunea că în termen de 30 zile, indiferent de motiv, dacă nu ești mulțumit primești înapoi banii achitați.

Știm că, fiind un curs Life Time Access, o să vrei să ai acces la el și la ulterior și la eventuale update-uri, astfel că ai la dispoziție, nu o zi, nu două, nu 5 zile să vezi dacă e potrivit pentru tine, ci 30 zile. Dacă vei vrea banii înapoi, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un e-mail la [email protected] într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Fitness Office ar putea să nu fie potrivit pentru tine dacă doar vrei să găsești modalități de slabire peste noapte.  

Cum te înscrii, cum plătești și cum ai acces în platforma cursului de Fitness Office

Plata se face online, securizat, în pasul imediat următor ce apeși butonul de înscriere. Vei primi pe e-mail și datele de acces pentru viitor. Apoi, în platformă întotdeauna vă veți loga cu un user și o parolă pe care v-o alegeți în pasul 2 pentru a avea acces la curs.

Înscrierea în programul Fitness Office se face ușor:

curs fitness
Dacă nu obișnuiți să faceți plata cu cardul, ne puteți transmite datele de facturare pe e-mail ([email protected]) și vă vom emite o factură proformă pe care o puteți achita prin transfer bancar sau depunere la bancă. Dacă ai nevoie de suport sau întrebări suplimentare, sună la telefon 0733.18.18.19 sau trimite un e-mail la [email protected] Totodată vezi mai jos răspunsurile la întrebări administrative importante.
Ofertă specială Curs Fitness

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

500,00 Lei (-52%)

238,00 Lei

bruno medicina tehnici de invatare rapida

Domenii de expertiză

Despre Bruno Medicina

Trainer curs Fitness Office

0 +
Ani experiență training
0 +
Ani experiență în Business
0 +
Cursanți

Bruno Medicina, născut în Italia, este  coach, trainer, autor şi speaker renumit la nivel internaţional. De-a lungul a mai bine de 30 de ani a acumulat o vastă experienţă în a-i ajuta pe oameni să îşi descopere şi să îşi folosească potenţialul pentru a obţine performanţe de top în orice domeniu: Viață personală și în Business (leadership, management, vânzări, depășirea limitelor, starea de flux).

Are un background solid în psihologie, arte marțiale, filosofie, muzică clasică, psihologie și dincolo de repertoriul standard de training.

Bruno a dezvoltat o serie de seminarii originale, care includ experienţe de mare impact, precum Firewalking (Fire Up Your Power Seminar) şi Boardbreaking (FLY –Find the Leader in You Seminar). Bruno a dezvoltat o serie de traininguri deosebite unde cursanţii învaţă cele mai recente descoperiri în Psihologia Evoluţionistă, Teoria Jocurilor, Cryptovalute, Neuromarketing și Starea de Flux cu un puternic impact asupra potenţialului uman în afaceri, sport şi viaţa cotidiană.

FAQ

Răspunsurile la întrebările frecvente

La acest curs te înscrii online. Apeși butonul cumpără program, completezi formularul cu datele tale personale (inclusiv datele cardului ) și ai acces la curs!

Dacă nu ai card sau bani disponibili pe card, scrie-ne un e-mail la adresa [email protected] cu datele tale de facturare. Îți vom trimite o factură proformă și veți avea acces la curs după efectuarea plății.

La tot cursul ai acces acum, imediat ce finalizezi înscrierea. Ești redirecționat automat în contul tău.

Nefiind un curs în clasă nu ai nici o condiționare legată de timp. Odată ce te-ai înscris, îl urmați când doriți, în ritmul în care considerați că vă este de folos. Cursul Fitness Office poate fi accesat de oriunde din lume: București, Cluj, Iași, Timișoara,din orice oraș sau loc din Europa sau din lume.

 

Pe e-mail-ul cu care faci înscrierea vei primi un link, un user și o parolă. Cu acestea te poți loga în viitor.

Atâta vreme cât ai conexiune la internet poți să urmezi programul de pe orice dispozitiv (PC, Laptop, Tabletă, Telefon). Video-urile sunt optimizate și pentru mobil, astfel că dacă ai o conexiune la internet cel puțin rezonabilă, nu ar trebui să întâmpini nicio dificultate.

Întrebările pe care le ai după ce te înscrii la curs, legate de tematica prezentată, le adaugi printr-un comentariu la sfârșitul modulului. Bruno Medicina îți va răspunde la ele sau cineva din staff dacă este o întrebare de ordin tehnic.

Dacă nu ești mulțumit, indiferent de motiv, primești banii înapoi într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este ca în termen de 30 de zile de la data achiziției să ne soliciți acest lucru printr-un e-mail la adresa [email protected]

În mod automat sistemul nu-ți va mai permite să ai acces la curs și la eventuale bonusuri sau update-uri dacă îți este returnată taxa de participare.

Indiferent dacă acest program este achiziționat pe persoană fizică sau pe persoană juridică, accesul se poate face pe bază de user și parolă, iar accesul este garantat și destinat unei singure persoane. Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

Pentru a urma cursul trebuie să ai acces la internet. Programul nu poate fi parcurs dacă nu ai conexiune la internet.

Depinde de tine cât timp îți ia să-l parcurge. Fiind peste 200 minute de video, probabil la modul intensiv ai putea să-l termini într-o zi.  

Pentru orice nelămurire sau întrebare poți contacta Life University la telefon 0733 18 18 19 sau scrie-ne un e-mail la adresa [email protected]

Daca te uiți în browser, în stânga sus acolo unde este adresa web a acestui website www.life-university.ro/…) vei observa un lacățel verde, pe care nu-l vei vedea de obicei pe site-urile obișnuite, ceea ce înseamnă că acest website are instalat protocol de securitate (Secure Shell -SSH). Acest lucru înseamnă că datele pe care tu le trimiți criptate sunt în siguranță. Datele cardului tău sunt în siguranță. Noi nu avem acces la datele cardului tău. Ele ajung criptate la un procesator de plăți de renume Braintree (a Paypal Company), care ulterior ne face transferul banilor.

Foarte rar se poate întâmpla ca tranzacția să nu fie efectuată cu succes la prima încercare atâta vreme cât ai introdus datele corecte și nu ai petrecut un timp prea îndelungat pe pagina formularului. Totuși, dacă îți este afișată o eroare, aici găsești listate toate erorile explicate (pentru a știi ce s-a întâmplat) https://articles.braintreepayments.com/control-panel/transactions/declines . Poți încerca și a doua oară, iar dacă ne vom regăsi în situația puțin probabilă în care ai plătit de două ori, cu siguranță vă vom returna sumele necuvenite în regim de urgență.

Dacă nu dorești să faci plata cu cardul trimite-ne un email la [email protected] cu datele de facturare și cursul pe care-l dorești și îți emitem o factură proformă pe care o poți achita prin transfer bancar.

În termen de maxim 5 zile de la înscriere primești pe e-mail factura fiscală.

 

Dacă dorești înscrierea pe persoană juridică, este important ca plata să fie făcută cu cardul pe persoană juridică și nu cu cel personal. În momentul înscrierii în ultimul pas ți se vor solicita și datele de facturare.

 

Atât în cazul unei plăți cât și în cazul unei returnări de taxă nu se percep alte taxe. Nu există nicio taxă de schimb valutar, întrucât debitarea din contul tău se va face direct în RON. Singurul comision pe care-l vei găsi pe extrasul tău de cont va fi cel legat de efectuarea tranzacției, care va fi similar cu alte comisioane ale tranzacțiilor din contul tău. Noi nu cunoaștem acest comision, de regulă el este mic sau egal cu zero, însă ține strict de contractul pe care tu îl ai cu banca.

Video-urile din cont nu pot fi descărcate. Orice încercare de piratare atrage de la sine restricționarea accesului la cont și sancționarea conform legislației în vigoare.

Ofertă specială Curs Fitness

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

500,00 Lei (-52%)

238,00 Lei

Contact Life University

Pentru orice întrebare legată de acest program ne poti contacta folosind datele de contact de mai jos.

Adresa

București, Sector 6, Strada Ernest Juvara, nr.18

Telefon

0733181819

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vrei acces GRATUIT la librăria de lecții gratuite?