Curs Fitness Online

cu Bruno Medicina

Set exerciții pentru Acasă și la Birou

număr cursanți înscriși: 100+

Curs Fitness Office Bruno Medicina (2)
13
lecții Video
4
ore video
Acces
Pentru Totdeauna
Cum să obții un fizic de invidiat și maxim de rezultat în cel mai scurt timp, chiar dacă nu ai timp să mergi la sală?

IMPORTANT

ACEST CURS A FOST MUTAT

Acest curs nu mai este disponibil pentru a fi achiziționat în platforma Life University. Acest curs este disponibil acum în platforma Inspire EDU (vezi detalii aici)  

Curs Fitness Online

Cursul Office Fitness îl poți urma în ritmul tău. Acest curs acoperă în mod armonios partea de principii, bune practici și informații pe de o parte, iar pe de altă parte toate aceste informații sunt completate de exerciții practice, aplicative, demonstrate de Bruno, astfel încât să le poți replica în cazul tău.

Înainte de a te decide să te înscrii, mai jos regăsești descrierea sumară a fiecărui modul video.

Structură Curs Fitness

1. Modul 1 – Introducere

 • Înainte de a începe, este necesar să fixăm niște principii de bază: ce înțeleg eu prin “antrenament”, care sunt adevăratele obiective, care sunt metodele mele și de cele mai multe ori diferă cu ceea ce scrie în reviste sau pe internet.
 • Eu am câteva principii după care mă las ghidat în toate activitățile mele, principii care de-a lungul vieții au dat anumite rezultate, deci vom vedea că, odată lămurite principiile și obiective, o serie de idei și metode care pot să pară arbitrare, vor căpăta o logică perfectă.

2. Modul 2 – Disclaimer

 • Nu ar trebui să fie nevoie să spun așa ceva, dar evident înainte de a începe orice program de fitness, este necesară o vizită medicală de control, cu atât mai bine dacă e o vizită sportivă: uneori există niște condiții patologice care nu dau simptome, dar care pot apărea în caz de efort. Dacă nu faceți sport în mod frecvent, o vizită de control este absolut necesară.

Modul 3 – Hypercoaching for Hyperesults

 • Coaching-ul este o metodă fantastică de a dezvolta competențe, dar metodele tradiționale au demonstrat niște limite “structurale”. Pentru a obține rezultate într-adevăr extraordinare, coaching-ul tradițional nu mai este suficient, trebuie să treci la următorul nivel.
 • De fapt, dacă ai încercat de mai multe ori să începi un program de fitness, să slăbești, să te lași de fumat, s.a.m.d., și nu ai reușit, foarte probabil este pentru că ai pus efortul și voința la locul greșit.
 • Hypercoaching-ul creează sinergia printre laturile diferite ale omului și îți permite să intri într- un cerc vicios pentre a atinge rezultate nebănuite.
 • Vei afla cele patru componente pentru a obține rezultate excelente în fitness ca în orice altă activitate.

Modul 4 – Povestea mea

 • Aici vă povestesc ceva despre mine, prin ce experiențe am trecut, ce am învățat și de ce mă simt autorizat să vorbesc de fitness, alimentație și antrenament.

Modul 5 – Cum să scăpăm de otrăvuri

 • Prima condiție pentru a obține orice rezultat este să scăpăm de blocajele pe care ni le creem singuri: cum am spus în nenumărate rânduri, degeaba încercăm să avem un motor puternic dacă frâna de mână este trasă.
 • Trăim într-o societate otrăvită și dincolo de otrăvuri evidente, cum ar fi tutunul, alcoolul sau altele este incredibilă cantitatea de substanțe dăunătoare pe care le introducem în trupul nostru. Adăugăm aici și bombardamentul de mesaje negative și demotivante pe care le primim zilnic și care contribuie sa otrăvirea creierului.
 • A scăpa de otrăvuri înseamnă a pune baza pentru a elibera într-adevăr potențialul nostru, la nivel psihofizic, dar și la nivel financiar și socia

Modul 6 – Alimentația

 • Cred că nu există un domeniu în care fiecare are o părere despre alimentație, un domeniu unde în fiecare zi apare un regim nou, unde fiecare expert dă sfaturi în contradicție cu alți experți și unde confuzia este maximă.
 • Dar dacă mergem după câteva principii simple, vom vedea că este extrem de simplu să ne clădim o busolă care ne va ghida, vom vedea că obiectivul “slăbitul” este greșeala cea mai mare pe care o putem face și vom vedea cum arată statisticile, că de fapt regimul este una dintre cauze a obezității!
 • În momentul în care vom înțelege obiectivele, principiile și ne vom alinia la adevărata noastră natură, vom reatinge un echilibru natural și fizicul se va reclădi simplu și fără efort. Vor fi multe surprize!

Modul 7 – Antrenament 1

 • Așa cum există un număr exorbitant de diete și păreri despre alimentație, așa se întâmplă și cu antrenamentul și de cele mai multe ori ce se crede de obicei nu are nici o bază și nu este decât pură superstiție.
 • Din nou, lucrurile sunt extrem de simple: dacă se cere trupului un efort anume, apar niște modificări la nivel biologic în așa fel să fie pregătit pentru a face fața în viitor și poate fi vorba de forță, viteză, flexibilitate.
 • Odată înțeles acest principiu elementar vom vedea cum se poate obține un maxim de antrenament într-un timp cât se poate de scurt.

Modul 8 – Antrenament 2

 • În această parte se aprofundează mai mult conceptul de antrenament și vom înțelege că este mult mai important felul în care faci mișcare decât mișcarea în sine.

Modul 9 - Exerciții 1: Isometrice

 • Exercițiile isometrice sunt foarte puțin cunoscute, dar sunt cheia pentru a păstra un fizic antrenat chiar atunci când ai o zi supraîncărcată și nu ai timp nici să te schimbi. Pot fi făcute oriunde, chiar în mașină sau metrou (nimeni nu va observa) și în zece minute ai un antrenament complet din cap până în picioare. Exercițiile isometrice sunt predate la armata americană pentru cei care acționează în spații mici, cum ar fi avion sau submarin sau chiar pentru a păstra forma și eficiența în caz că sunt luați prizonieri.

Modul 10 – Exerciții 2: Secvența 12 minute

 • Pentru a te păstra în formă, nu este nevoie să petreci ore în șir la o sală de fitness, dar ajung câteva exerciții simple, dar foarte solicitante care vor cere maximum de la aparatul cardio vascular.
 • Secvența asta poate fi adaptată pentru a fi potrivită fie pentru un începător, fie pentru un atlet antrenat.
 • S-ar putea ca exercițiile să ți se pară simple și într-adevăr sunt, dar simplitatea este un avantaj. Atenție: simplu nu înseamnă ușor!

Modul 11 - Exerciții 3: Secvența pentru birou

 • Cercetările demonstrează că o oră pe zi de fitness intens nu compensează daunele pe care le provoacă opt ore de stat nemișcati pe scaun la birou. Este clar că nu putem să ne apucăm de gimnastică în timp ce suntem la muncă, însă 5 minute de mișcare în fiecare oră este minimul indispensabil pentru a păstra sănătatea.
 • Vom prezenta aici o secvență minimală, dar completă care poate fi făcută oriunde, chiar în ținuta de birou, suficientă pentru a repune în mișcare sistemul nostru biologic.
 • În timp ce alții fac “pauză de țigară”, voi o să faceți “pauză de fitness” ?
 • Veți descoperi că, în afară de senzația fantastică de vitalitate și energie, randamentul la muncă va crește dincolo de așteptări.

Modul 12 – Morning routine

 • În timp ce exercițiile isometrice pot fi făcute oriunde și oricând, secvența de 12 minute cere efort și concentrare maximă, și evident o ținută corespunzătoare (nu putem face exercițiile în sacou și cravată…), așa poate fi greu de găsit “momentul” potrivit în cursul zilei. Atunci de ce să nu-l facem de dimineață?
 • Chiar dacă primele ședințe par mai grele, după câteva zile avantajele de a începe ziua cu puțină mișcare vor deveni evidente încât nu o să mai renunțați la ele.

Modul 13 - Concluzie

 • Aici revedem punctele cheie și mai ales cum să găsim motivația pentru a începe.

Curs Fitness (online)

Ce vei învăța la acest curs?

Secretele lui Bruno pentru a păstra o formă de invidiat chiar dacă ai o muncă intelectuală și nu ai timp să păstrezi un program de fitness la sală.

Toți știm cât de important este să ai un trup antrenat și eficient dincolo de aspectul plăcut, un trup antrenat este baza sănătății, și există nenumărate articole, cursuri, publicații care ne vorbesc despre necesitatea de a păstra un nivel bun de eficiență fizică care este și baza eficienței psihice.

Dar toți știm și care este problema cu care ne lovim: timpul și voința. În viața noastră aglomerată și supraîncărcată, a pierde două ore pentru a merge la sala este un lux pe care puțini pot să și-l permită.

Curs Fitness– Este pentru tine?

Nimeni nu mai are timp, însă cu toții vrem să fim sănătoși, cu energie, vitalitate, supli și așa mai departe. Teoria e simplă, o știm cu toții: Ai grijă la alimentație și mergi la sală! În practică, lucrurile însă sunt puțin mai complicate. Acest program vine să-ți ofere o cale de mijloc. Acest program este pentru tine dacă te regăsești în cel puțin una dintre situații:

nu ai timp să mergi la sală​

vrei o busolă simplă care se te ghideze în oceanul informațional despre fitness și alimentație​

ai multă muncă de birou​

depui o muncă preponderent intelectuală​

vrei să ai mai multă energie​

vrei să afli secretele lui Bruno​

Povestea mea, secretele mele și vârsta mea ?

Acum am peste 60 de ani și am ținut mereu la forma mea fizică, dar fiind mereu pe drum sau în fața unui calculator îmi este imposibil să păstrez frecvența la o sală.

Așa că îmi trebuia un program cât se poate de scurt, cât se poate de eficient, să nu aibă nevoie de aparate și să fie posibil de făcut oriunde, chiar la o camera de la hotel sau la birou.

bruno medicina tehnici de invatare rapida

 

Suntem cu toții de acord despre importanța de a avea un trup eficient, antrenat și sănătos și nu există revistă să nu prezinte în orice număr ceva despre slăbit, alimentație, antrenament și dacă o să căutam pe net ne pierdem în milioane de articole, păreri, sfaturi de la diferiți experți (de obicei în contrast unul cu altul). Să nu mai vorbim de oferte comerciale de cursuri, metode, aparate și abonamente la săli de fitness, cu tot feluri de branduri și francize.

Așa ne trezim în confuzia totală, și chiar dacă luam o decizie de a ne înscrie la o sală, știm cu toții cât de greu este să găsim timp, în ziua noastră super încărcată și aglomerată.

În căutarea mea am descoperit o groază de mituri despre antrenament, sănătate, slăbit și sunt complet greșite (multe dintre ele create de cei care își promovează produse și abonamente) .

Dacă vrei să descoperi secretele mele, ne vedem la curs!

Cu Drag,

Bruno Medicina

bruno medicina tehnici de invatare rapida

Domenii de expertiză

Despre Bruno Medicina

Trainer curs Coaching

Ani experiență training
0 +
Ani experiență în Business
0 +
Cursanți
0 +

Bruno Medicina, născut în Italia, este  coach, trainer, autor şi speaker renumit la nivel internaţional. De-a lungul a mai bine de 30 de ani a acumulat o vastă experienţă în a-i ajuta pe oameni să îşi descopere şi să îşi folosească potenţialul pentru a obţine performanţe de top în orice domeniu: Viață personală și în Business (leadership, management, vânzări, depășirea limitelor, starea de flux).

Are un background solid în psihologie, arte marțiale, filosofie, muzică clasică, psihologie și dincolo de repertoriul standard de training.

Bruno a dezvoltat o serie de seminarii originale, care includ experienţe de mare impact, precum Firewalking (Fire Up Your Power Seminar) şi Boardbreaking (FLY –Find the Leader in You Seminar). Bruno a dezvoltat o serie de traininguri deosebite unde cursanţii învaţă cele mai recente descoperiri în Psihologia Evoluţionistă, Teoria Jocurilor, Cryptovalute, Neuromarketing și Starea de Flux cu un puternic impact asupra potenţialului uman în afaceri, sport şi viaţa cotidiană.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Shopping Cart
Scroll to Top

BLACK FRIDAY
de primăvară