Acest Curs nu mai este disponibil pentru a fi achiziționat. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Curs P.O.W.E.R. ENERGY

cu Bruno Medicina
Online I Disponibil Imediat

Curs Energie Pozitivă » Cum dinamizezi viața personală și de business?

Curs Fitness Office Bruno Medicina (2)
7
lecții Video
3
ore video
Acces
Pentru Totdeauna
Descoperă ce este într-adevăr energia pozitivă și cum s-o folosești pentru a atinge rezultate remarcabile în viață și în business.

Curs Energie Pozitivă: Power Energy

Înainte de a te decide să te înscrii, mai jos regăsești descrierea sumară a fiecărui modul video.

Structură Curs Power Energy

Modul 1 – Cum să înțelegem într-adevăr energia pozitiva?

  • Vei afla ce este într-adevăr energia și cum de obicei se confundă cu combustibilul, ce este de fapt un “sistem”, ce este potențialul unui sistem și cum poate să se manifeste. Vei înțelege că energia nu este numai mijlocul pentru a manifesta un potențial, ci este chiar scopul în sine, pentru că vei afla la un nivel profund care este echivalența dintre energie, vitalitate și fericire.

Modul 2 – Care sunt într-adevăr obiectivele?

  • Dacă vorbim de rezultate și performanță, este destul de evident că aceste rezultate și performanțe trebuie să fie foarte clare pentru toate componentele unui sistem.
    Toată lumea vorbește despre a fixa și a atinge obiective, dar mulți confundă obiectivele cu un simplu “project management” care este cu totul și cu totul altceva.
  • În realitate, lipsa de claritate despre direcția unui sistem și alergarea după obiective greșite este cauza principală a ineficienței, a frustrării, a depresiei și a lipsei de energie.
  • Vom aborda subiectul într-un fel diferit ce ne va asigura o privire complet nouă și mai folositoare.

Modul 3 – Cum să ai “combustibilul” cel mai bun?

  • Pentru a funcționa orice sistem, are nevoie de combustibil, să fie vorba de benzină pentru o mașină, bani pentru o firmă, alimentație pentru un om, s.a.m.d.
  • Aici, confuzia este maximă, și fiindcă noi credem că ASTA e tot ce ne trebuie, ne chinuim în permanență să avem cât mai mult combustibil fără să ne întrebăm dacă e potrivit pentru sistem sau dacă ne va ajuta să atingem la rezultatele pe care ni le-am propus.
  • Vei afla informații clare despre alimentație și cum se leagă de vitalitate, performanță fizică, slăbit, luciditate intelectuală s.a.m.d. Acesta este un domeniu în care dezinformarea este incredibilă, dar vom vedea cum o simplă înțelegere a unor principii de bază ne va permite să facem alegerile cele mai bune pentru energie pozitiva, sănătatea și vitalitatea noastră.
  • Vom vedea că emoțiile sunt “combustibilul” principal pentru creierul nostru, și cum să le folosim corect, să nu acționeze împotriva noastră.

Modul 4 – Cum să optimizezi un sistem?

  • Pentru a funcționa orice sistem, are nevoie de combustibil, să fie vorba de benzină pentru o mașină, bani pentru o firmă, alimentație pentru un om, s.a.m.d.
  • Combustibilul cel mai bun nu va avea niciun folos dacă este băgat într-un sistem care nu este pus la punct într-un mod optim: dacă o mașină este stricată, o firmă are proceduri ineficiente, un om nu e în stare fizică bună, degeaba se bagă benzină, bani sau alimente de valoare: tot nu vor fi rezultate excelente.
  • Evident, fiind prea multe domenii în care asta se poate aplica, vom vorbi numai de niște principii generale.
  • Dar când e vorba de fizicul nostru, la fel cum este și cu alimentația, dacă e vorba de antrenament și fitness, din nou nivelul de dezinformare este maxim și mult din ceea ce se crede, nu numai că nu e de nici un folos, dar poate fi extrem de periculos și dăunător.
  • Vom vedea cum să putem să ne păstrăm o formă excelentă cu un efort modest, chiar dacă avem o muncă sedentară și nu avem timp de sala de fitness.

Modul 5 – Cum să ai relații câștigătoare?

  • Un sistem nu există niciodată singur, ci se mișcă într-un mediu unde există alte sisteme; la rândul lui este compus din multe subsisteme.
  • Asta creează necesitatea de a înțelege ce sunt relațiile orizontale și cele verticale: dacă există conflict și neînțelegere, la orice nivel, putem să fim siguri că nivelul performanțelor scade, independent de efortul pus: lipsa de aliniere și coordonare este cauza principală de eșec și de irosirea resurselor, independent să fie vorba de firmă, de echipă, de guvern, și tocmai un leader este cel care reușește să alinieze resurse spre un rezultat comun.
  • La nivel personal, senzația de minte împărțită, senzația de a se lupta împotriva noastră, senzația de forțe interne în conflict este categoric cel mai mare devorator de energie și cauză de eșec.
  • Vom descoperi secretul pentru alinierea resurselor noastre, să fim într-adevăr “lideri de noi inșivă”.
  • Și fiindcă suntem înconjurați de “vampirii energetici” vom vedea ce e de făcut cu ei!

Modul 6 – Cum să scapi de blocaje?

  • Când un sistem lucrează spre un rezultat, se va lovi inevitabil de blocaje de toate felurile: unele sunt interne, altele externe. Când se vor elimina toate aceste blocaje, drumul între intenție și rezultat va fi cel mai scurt, senzația de frustrare și efort va dispărea și eficacitatea sistemului va fi maximă. Așa numitul “flow state”, adică starea de flux, este chiar ceea ce definește situația unui sistem care a scăpat de blocaje.
  • Asta nu este o privire ezoterică sau new age, ci baza uneia dintre cele mai moderne viziuni asupra managementului și performanței, adică Theory of Constraints a lui E. Goldratt.
  • Vom vedea că aplicarea ei la viața personală și la sistemele pe care le gestionăm va crea o schimbare completă de paradigma și ne va permite sa generăm în permanență soluții creative și eficiente pentru a scăpa de blocaje.

Modul 7 – Cum să aplicăm: The POWER System

  • Vom face un rezumat practic pentru toate cele văzute, cum să le grupăm în cadrul “POWER System” să avem o “hartă” practică pentru a îmbunătăți energia și performanța oricărui sistem, fie că este vorba de noi înșine, de firma pe care o conducem, de departamentul pe care îl gestionăm.

Ce vei descoperi urmând acest program online?

Energia pozitiva și energia în general este într-adevăr un subiect “global”, deci oricine ar trebui să fie interesat să înțeleagă cum să o folosească, cum să fie mai vital, cum să atingă mai multe rezultate.

În mod special, pot fi mai interesați cei care simt lipsa de energie (la orice nivel) și se învârt într-un cerc de oboseală, gândire negativă, lipsa de sens și direcție.

Ce spun cei care au urmat acest curs Power Energy cu Bruno Medicina?


Pe platforma Life University sistemul de raiting este unul transparent, asemenea platformelor de Booking, unde beneficiarii reali lasă părerile lor.

Ratings & Reviews

5.0
Medie Evaluări
2 Evaluări
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
Elena
Adăugată cu 3 ani în urmă
P.O.W.E.R

Un curs minunat plin de revelații și conștientizări. Informații la îndemâna tuturor prezentate într-un stil unic, util, pe înțelesul tuturor. Am rămas cu o senzație plăcută în suflet despre acest concept: "VIAȚA E JAZZ!" P.S Vă mulțumesc pentru că m-ați făcut să conștienzez practic ce înseamnă să trăiești în prezent!

×
Preview Image
Mihaela
Adăugată cu 3 ani în urmă
Sinteza sintezelor

Informatiile din curs sunt foarte concise. In princiu sunt lucruri pe care cu totii le stim insa, cel putin eu, nu le-am privit niciodata atat de in ansamblu. Cu siguranta imi este foarte util! Multumesc, Bruno!

×
Preview Image
Show more reviews
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
Energia pozitiva și energia în general este într-adevăr un subiect “global”, deci oricine ar trebui să fie interesat să înțeleagă cum să o folosească, cum să fie mai vital, cum să atingă mai multe rezultate. În mod special, pot fi mai interesați cei care simt lipsa de energie (la orice nivel) și se învârt într-un cerc de oboseală, gândire negativă, lipsa de sens și direcție.
dezvoltare personala

Rezultate Energie Pozitivă

Energia este capacitatea unui sistem de a atinge rezultate; indiferent dacă acest sistem este o echipă sportivă, o firmă sau propria ta persoană, legile energiei nu se schimbă.

Potențial

Energie sau energie pozitivă nu se referă numai la “combustibil” cum se crede de obicei, ci la toate celelalte componente care permit sistemului să își exprime potențialul în întregime.

P.O.W.E.R. system

Modelul “P.O.W.E.R. System” îți va furniza o hartă prin care putem vei putea atinge maximul de energie în viața personală și în business.

Pentru prima dată, am sistematizat și fac publice tehnicile și metodele adunate în 40 de ani de practică – pe care le folosesc cu clienții mei, în așa fel încât mai multă lume să aibă un beneficiu, fie în aplicarea la nivel personal, fie în folosirea lor pe plan profesional.

Suntem bombardati de informații și nivelul de atenție este din ce în ce mai scăzut. Ne bazăm pe memoria electronică, pentru orice, căutăm pe google, numere de telefon și adresele sunt păstrate pe calculator, pentru o mică prezentare se folosește power point. Și când situația școlară sau profesională ne obligă să fim în stare să reținem o doză mare de informații, descoperim că, creierul nostru a pierdut această abilitate.

bruno medicina tehnici de invatare rapida

În timp ce în tot cursul istoriei, memorarea și reținerea informațiilor era la baza oricărui tip de învățământ, acum școala consideră că nu prea mai este necesar, dat fiind că avem tot la dispoziție în mobilul nostru.

Ne putem lovi în orice moment de o situație în care nu putem să ne bazăm pe tehnologie și va trebui sa ne încredințăm în puterea noastra personală. Tocmai pentru că am devenit din ce în ce mai dependenți de tehnologie, este extrem de important să știm că la nevoie ne putem baza pe capacitățile noastre naturale. 

În același fel în care am devenit dependenți de mașini, dar apoi  ar trebuie să mergem la sală, dacă nu vrem să ne atrofiem trupul și să ne îmbolnăvim, în același fel trebuie sa repunem creierul în funcție, dacă nu vrem sa fie atrofiat și bolnav. (În ultimi 20 de ani s-a calculat o scadere de 10 puncte de IQ în inteligența medie, tocmai din lipsa de folosință) 

Descoperă tehnicile care îți vor permite performanțe mentale excepționale și care – o data stăpânite – vor reprezenta un avantaj determinant în orice situație din viața personală și profesională.

Dacă vrei să obții maximul de rezultat cu minimul de efort și să descoperi noi nivele de performanță, acum e momentul să acționezi!

Bruno Medicina

bruno medicina tehnici de invatare rapida

Domenii de expertiză

Despre Bruno Medicina

Trainer curs Coaching

Ani experiență training
0 +
Ani experiență în Business
0 +
Cursanți
0 +

Bruno Medicina, născut în Italia, este  coach, trainer, autor şi speaker renumit la nivel internaţional. De-a lungul a mai bine de 30 de ani a acumulat o vastă experienţă în a-i ajuta pe oameni să îşi descopere şi să îşi folosească potenţialul pentru a obţine performanţe de top în orice domeniu: Viață personală și în Business (leadership, management, vânzări, depășirea limitelor, starea de flux).

Are un background solid în psihologie, arte marțiale, filosofie, muzică clasică, psihologie și dincolo de repertoriul standard de training.

Bruno a dezvoltat o serie de seminarii originale, care includ experienţe de mare impact, precum Firewalking (Fire Up Your Power Seminar) şi Boardbreaking (FLY –Find the Leader in You Seminar). Bruno a dezvoltat o serie de traininguri deosebite unde cursanţii învaţă cele mai recente descoperiri în Psihologia Evoluţionistă, Teoria Jocurilor, Cryptovalute, Neuromarketing și Starea de Flux cu un puternic impact asupra potenţialului uman în afaceri, sport şi viaţa cotidiană.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Shopping Cart
Scroll to Top