Curs P.O.W.E.R. ENERGY

Descoperă ce este într-adevăr energia pozitivă și cum s-o folosești pentru a atinge rezultate remarcabile în viață și în business.

Curs Energie Pozitivă » Cum dinamizezi viața personală și de business?

Ce vei descoperi urmând acest program online?

Energia pozitiva și energia în general este într-adevăr un subiect “global”, deci oricine ar trebui să fie interesat să înțeleagă cum să o folosească, cum să fie mai vital, cum să atingă mai multe rezultate.

În mod special, pot fi mai interesați cei care simt lipsa de energie (la orice nivel) și se învârt într-un cerc de oboseală, gândire negativă, lipsa de sens și direcție.

500,00 Lei (-52%)

238,00 Lei

Module Curs Energie Pozitivă: Power Energy

Continut Curs

500,00 Lei (-52%)

238,00 Lei

Salut,

Sunt Bruno Medicina,

Am acționat toată viața – și acționez în continuare – în domenii în care rezultatele se numără și unde nu este spațiu pentru scuze și pălăvrăgeli.

Ți se pare că dai ce este mai bun din tine?
Atingi rezultatele pe care le vrei?
Simți că folosești resursele în modul cel mai eficient?

 

bruno medicina tehnici de invatare rapida

Când e vorba de succes și performanță, suntem bombardați de mii și mii de cărți, programe, articole, sfaturi, seminarii, motivatori, experți, care ne repetă la nesfârșit niște rețete banale, pe care se pare că nimeni nu a simțit nevoia să le verifice aplicându-le într-adevar pe teren.

Și ni se pare normal să primim sfaturi financiare de la morți de foame, sfaturi de fitness de la obezi, sfaturi de performanță de la cineva a cărui singura performanță a fost de a citi o carte și a repeta conținutul la un examen.

Eu mi-am petrecut viața în căutarea secretelor performanței, în primul rând pentru a îmbunătăți rezultatele mele, și apoi pentru a oferi clienților ce am descoperit, când acționez în calitate de coach sau consultant. Pentru mine , lupta împotriva clișeelor, banalităților, semi adevărurilor, aproximațiilor sau chiar falsității pure, a devenit un punct de onoare.

Când se vorbește de energie pozitiva, care este un cuvânt folosit în contexte diferite, de la cel tehnologic la cel financiar, la cel spiritual, confuzia este maximă. Dar energia e un domeniu prea important pentru a nu fi înțeles în întregime, nu este numai ceva care ne trebuie pentru viață, ci chiar este viața în sine!

Energia se referă la capacitatea unui sistem de a produce un rezultat, vitalitatea este conștientizarea acestui potențial.

Vedeți că eu vorbesc de “sistem”, nu numai de noi ca persoane: indiferent dacă acest sistem este o firmă, o echipă, o țară sau o persoană, legile energiei nu se schimbă. Le vom descoperi aici, unde pentru prima dată propun “P.O.W.E.R. Energy”, un șir de principii distilate în 40 de ani de experiență și care pot fi aplicate la orice aspect al vieții unde este nevoie de energie pozitivă, de rezultate și performanță.

O dată înțelese aceste principii, vom descoperi că multe dintre clișeele obișnuite care tot le auzim nu au nici un sens, și o să devină evident ce avem de făcut, dacă este vorba de a atinge un rezultat sau să fie vorba de a crea o firmă profitabilă, de a avea un fizic sănătos și atletic, de a crea relații excelente, de a scăpa de blocajele care ne țin în loc.

Vă aștept sa mergem împreună în această aventură a descoperirii.

Cu Drag,
Bruno!

Energia pozitiva și energia în general este într-adevăr un subiect “global”, deci oricine ar trebui să fie interesat să înțeleagă cum să o folosească, cum să fie mai vital, cum să atingă mai multe rezultate. În mod special, pot fi mai interesați cei care simt lipsa de energie (la orice nivel) și se învârt într-un cerc de oboseală, gândire negativă, lipsa de sens și direcție.
dezvoltare personala

Rezultate Energie Pozitivă

Energia este capacitatea unui sistem de a atinge rezultate; indiferent dacă acest sistem este o echipă sportivă, o firmă sau propria ta persoană, legile energiei nu se schimbă.

Potențial

Energie sau energie pozitivă nu se referă numai la “combustibil” cum se crede de obicei, ci la toate celelalte componente care permit sistemului să își exprime potențialul în întregime.

P.O.W.E.R. system

Modelul “P.O.W.E.R. System” îți va furniza o hartă prin care putem vei putea atinge maximul de energie în viața personală și în business.

Avantaje Curs POWER Energy Online

Conținutul este bine structurat
Structură 100%
Sunt prezentate metode testate și exemple
Consistență 100%
Acces la tot cursul imediat, de la începător la avansat
Potrivire 100%
Ușor de parcurs, în ce ordine vrei, când vrei și poți să revii
Flexibilitate 100%
Dacă ai întrebări pe marginea conținutului vei primi răspunsuri.
Răspunsuri 100%
Ofertă specială Curs P.O.W.E.R. Energy

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

500,00 Lei (-52%)

238,00 Lei

Cum te înscrii, cum plătești și cum ai acces în platforma cursului Power Energy

Plata se face online, securizat,  în pasul imediat următor ce apeși butonul de înscriere. Vei primi pe e-mail și datele de acces pentru viitor. Apoi, în platformă întotdeauna vă veți loga cu un user și o parolă pe care v-o alegeți în pasul 2 pentru a avea acces la curs.

Înscrierea în programul Power Energy se face ușor:

power energy curs online
Dacă nu obișnuiți să faceți plata cu cardul, ne puteți transmite datele de facturare pe e-mail ([email protected]) și vă vom emite o factură proformă pe care o puteți achita prin transfer bancar sau depunere la bancă. Dacă ai nevoie de suport sau întrebări suplimentare, sună la telefon 0733.18.18.19 sau trimite un e-mail la [email protected] Totodată vezi mai jos răspunsurile la întrebări administrative importante.

Ce înseamnă garanție 100 % pentru curs Power Energy

Dacă ai ajuns până în acest punct este foarte posibil să fii interesant de acest curs și să vrei să-l cumperi. Ar putea fi o alegere foarte inspirată. Îți oferim încrederea de a avea acces la întregul program Power Energy, cu mențiunea că în termen de 30 zile, indiferent de motiv, dacă nu ești mulțumit primești înapoi banii achitați.

Știm că, fiind un curs Life Time Access, o să vrei să ai acces la el și la ulterior și la eventuale update-uri, astfel că ai la dispoziție, nu o zi, nu două, nu 5 zile să vezi dacă e potrivit pentru tine, ci 30 zile. Dacă vei vrea banii înapoi, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un e-mail la [email protected] într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.  

bruno medicina tehnici de invatare rapida

Domenii de expertiză

Despre Bruno Medicina

Trainer curs Power Energy

0 +
Ani experiență training
0 +
Ani experiență în Business
0 +
Cursanți

Bruno Medicina, născut în Italia, este  coach, trainer, autor şi speaker renumit la nivel internaţional. De-a lungul a mai bine de 30 de ani a acumulat o vastă experienţă în a-i ajuta pe oameni să îşi descopere şi să îşi folosească potenţialul pentru a obţine performanţe de top în orice domeniu: Viață personală și în Business (leadership, management, vânzări, depășirea limitelor, starea de flux).

Are un background solid în psihologie, arte marțiale, filosofie, muzică clasică, psihologie și dincolo de repertoriul standard de training.

Bruno a dezvoltat o serie de seminarii originale, care includ experienţe de mare impact, precum Firewalking (Fire Up Your Power Seminar) şi Boardbreaking (FLY –Find the Leader in You Seminar). Bruno a dezvoltat o serie de traininguri deosebite unde cursanţii învaţă cele mai recente descoperiri în Psihologia Evoluţionistă, Teoria Jocurilor, Cryptovalute, Neuromarketing și Starea de Flux cu un puternic impact asupra potenţialului uman în afaceri, sport şi viaţa cotidiană.

FAQ

Răspunsurile la întrebările frecvente

La acest curs te înscrii online. Apeși butonul cumpără program, completezi formularul cu datele tale personale (inclusiv datele cardului ) și ai acces la curs!

Dacă nu ai card sau bani disponibili pe card, scrie-ne un e-mail la adresa [email protected] cu datele tale de facturare. Îți vom trimite o factură proformă și veți avea acces la curs după efectuarea plății.

La tot cursul ai acces acum, imediat ce finalizezi înscrierea. Ești redirecționat automat în contul tău/contul companiei.

Nefiind un curs în clasă nu ai nici o condiționare legată de timp. Odată ce te-ai înscris, îl urmați când doriți, în ritmul în care considerați că vă este de folos. Cursul de vânzări poate fi accesat de oriunde din lume: București, Cluj, Iași, Timișoara,din orice oraș sau loc din Europa sau din lume.

 

Pe e-mail-ul cu care faci înscrierea vei primi un link, un user și o parolă. Cu acestea te poți loga în viitor.

Atâta vreme cât ai conexiune la internet poți să urmezi programul de pe orice dispozitiv (PC, Laptop, Tabletă, Telefon). Video-urile sunt optimizate și pentru mobil, astfel că dacă ai o conexiune la internet cel puțin rezonabilă, nu ar trebui să întâmpini nicio dificultate.

Întrebările pe care le ai după ce te înscrii la curs, legate de tematica prezentată, le adaugi printr-un comentariu la sfârșitul modulului. Marian RUJOIU îți va răspunde la ele sau cineva din staff dacă este o întrebare de ordin tehnic.

Dacă nu ești mulțumit, indiferent de motiv, primești banii înapoi într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este ca în termen de 30 de zile de la data achiziției să ne soliciți acest lucru printr-un e-mail la adresa [email protected]

În mod automat sistemul nu-ți va mai permite să ai acces la curs și la eventuale bonusuri sau update-uri dacă îți este returnată taxa de participare.

Indiferent dacă acest program este achiziționat pe persoană fizică sau pe persoană juridică, accesul se poate face pe bază de user și parolă, iar accesul este garantat și destinat unei singure persoane. Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

Pentru a urma cursul trebuie să ai acces la internet. Programul nu poate fi parcurs dacă nu ai conexiune la internet.

Depinde de tine cât timp îți ia să-l parcurge. Fiind peste 15 h de video, probabil la modul intensiv ai putea să-l termini în câteva zile. La acest timp se mai adaugă și lucrul individual pe fișele de lucru.

Pentru orice nelămurire sau întrebare poți contacta Life University la telefon 0733 18 18 19 sau scrie-ne un e-mail la adresa [email protected]

Daca te uiți în browser, în stânga sus acolo unde este adresa web a acestui website www.life-university.ro/…) vei observa un lacățel verde, pe care nu-l vei vedea de obicei pe site-urile obișnuite, ceea ce înseamnă că acest website are instalat protocol de securitate (Secure Shell -SSH). Acest lucru înseamnă că datele pe care tu le trimiți criptate sunt în siguranță. Datele cardului tău sunt în siguranță. Noi nu avem acces la datele cardului tău. Ele ajung criptate la un procesator de plăți de renume Braintree (a Paypal Company), care ulterior ne face transferul banilor.

Foarte rar se poate întâmpla ca tranzacția să nu fie efectuată cu succes la prima încercare atâta vreme cât ai introdus datele corecte și nu ai petrecut un timp prea îndelungat pe pagina formularului. Totuși, dacă îți este afișată o eroare, aici găsești listate toate erorile explicate (pentru a știi ce s-a întâmplat) https://articles.braintreepayments.com/control-panel/transactions/declines . Poți încerca și a doua oară, iar dacă ne vom regăsi în situația puțin probabilă în care ai plătit de două ori, cu siguranță vă vom returna sumele necuvenite în regim de urgență.

Dacă nu dorești să faci plata cu cardul trimite-ne un email la [email protected] cu datele de facturare și cursul pe care-l dorești și îți emitem o factură proformă pe care o poți achita prin transfer bancar.

În termen de maxim 5 zile de la înscriere primești pe e-mail factura fiscală.

 

Dacă dorești înscrierea pe persoană juridică, este important ca plata să fie făcută cu cardul pe persoană juridică și nu cu cel personal. În momentul înscrierii în ultimul pas ți se vor solicita și datele de facturare.

 

Atât în cazul unei plăți cât și în cazul unei returnări de taxă nu se percep alte taxe. Nu există nicio taxă de schimb valutar, întrucât debitarea din contul tău se va face direct în RON. Singurul comision pe care-l vei găsi pe extrasul tău de cont va fi cel legat de efectuarea tranzacției, care va fi similar cu alte comisioane ale tranzacțiilor din contul tău. Noi nu cunoaștem acest comision, de regulă el este mic sau egal cu zero, însă ține strict de contractul pe care tu îl ai cu banca.

Video-urile din cont nu pot fi descărcate. Orice încercare de piratare atrage de la sine restricționarea accesului la cont și sancționarea conform legislației în vigoare.

Ofertă specială Curs P.O.W.E.R. Energy

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

500,00 Lei (-52%)

238,00 Lei

Contact Life University

Pentru orice întrebare legată de acest program ne poti contacta folosind datele de contact de mai jos.

Adresa

București, Sector 6, Strada Ernest Juvara, nr.18

Telefon

0733181819

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vrei acces GRATUIT la librăria de lecții gratuite?