Curs P.O.W.E.R. ENERGY

cu Bruno Medicina
Online I Disponibil Imediat

Curs Energie Pozitivă » Cum dinamizezi viața personală și de business?

Curs Fitness Office Bruno Medicina (2)
7
lecții Video
3
ore video
Acces
Pentru Totdeauna
Descoperă ce este într-adevăr energia pozitivă și cum s-o folosești pentru a atinge rezultate remarcabile în viață și în business.

600,00 Lei (-44%)

331,00 Lei

Ofertă specială curs Bruno Medicina

Curs P.O.W.E.R. ENERGY

Dacă te înscrii acum la acest curs vei beneficia de:

600,00 Lei (-44%)

331,00 Lei

Curs Energie Pozitivă: Power Energy

Înainte de a te decide să te înscrii, mai jos regăsești descrierea sumară a fiecărui modul video.

Structură Curs Power Energy

Modul 1 – Cum să înțelegem într-adevăr energia pozitiva?

 • Vei afla ce este într-adevăr energia și cum de obicei se confundă cu combustibilul, ce este de fapt un “sistem”, ce este potențialul unui sistem și cum poate să se manifeste. Vei înțelege că energia nu este numai mijlocul pentru a manifesta un potențial, ci este chiar scopul în sine, pentru că vei afla la un nivel profund care este echivalența dintre energie, vitalitate și fericire.

Modul 2 – Care sunt într-adevăr obiectivele?

 • Dacă vorbim de rezultate și performanță, este destul de evident că aceste rezultate și performanțe trebuie să fie foarte clare pentru toate componentele unui sistem.
  Toată lumea vorbește despre a fixa și a atinge obiective, dar mulți confundă obiectivele cu un simplu “project management” care este cu totul și cu totul altceva.
 • În realitate, lipsa de claritate despre direcția unui sistem și alergarea după obiective greșite este cauza principală a ineficienței, a frustrării, a depresiei și a lipsei de energie.
 • Vom aborda subiectul într-un fel diferit ce ne va asigura o privire complet nouă și mai folositoare.

Modul 3 – Cum să ai “combustibilul” cel mai bun?

 • Pentru a funcționa orice sistem, are nevoie de combustibil, să fie vorba de benzină pentru o mașină, bani pentru o firmă, alimentație pentru un om, s.a.m.d.
 • Aici, confuzia este maximă, și fiindcă noi credem că ASTA e tot ce ne trebuie, ne chinuim în permanență să avem cât mai mult combustibil fără să ne întrebăm dacă e potrivit pentru sistem sau dacă ne va ajuta să atingem la rezultatele pe care ni le-am propus.
 • Vei afla informații clare despre alimentație și cum se leagă de vitalitate, performanță fizică, slăbit, luciditate intelectuală s.a.m.d. Acesta este un domeniu în care dezinformarea este incredibilă, dar vom vedea cum o simplă înțelegere a unor principii de bază ne va permite să facem alegerile cele mai bune pentru energie pozitiva, sănătatea și vitalitatea noastră.
 • Vom vedea că emoțiile sunt “combustibilul” principal pentru creierul nostru, și cum să le folosim corect, să nu acționeze împotriva noastră.

Modul 4 – Cum să optimizezi un sistem?

 • Pentru a funcționa orice sistem, are nevoie de combustibil, să fie vorba de benzină pentru o mașină, bani pentru o firmă, alimentație pentru un om, s.a.m.d.
 • Combustibilul cel mai bun nu va avea niciun folos dacă este băgat într-un sistem care nu este pus la punct într-un mod optim: dacă o mașină este stricată, o firmă are proceduri ineficiente, un om nu e în stare fizică bună, degeaba se bagă benzină, bani sau alimente de valoare: tot nu vor fi rezultate excelente.
 • Evident, fiind prea multe domenii în care asta se poate aplica, vom vorbi numai de niște principii generale.
 • Dar când e vorba de fizicul nostru, la fel cum este și cu alimentația, dacă e vorba de antrenament și fitness, din nou nivelul de dezinformare este maxim și mult din ceea ce se crede, nu numai că nu e de nici un folos, dar poate fi extrem de periculos și dăunător.
 • Vom vedea cum să putem să ne păstrăm o formă excelentă cu un efort modest, chiar dacă avem o muncă sedentară și nu avem timp de sala de fitness.

Modul 5 – Cum să ai relații câștigătoare?

 • Un sistem nu există niciodată singur, ci se mișcă într-un mediu unde există alte sisteme; la rândul lui este compus din multe subsisteme.
 • Asta creează necesitatea de a înțelege ce sunt relațiile orizontale și cele verticale: dacă există conflict și neînțelegere, la orice nivel, putem să fim siguri că nivelul performanțelor scade, independent de efortul pus: lipsa de aliniere și coordonare este cauza principală de eșec și de irosirea resurselor, independent să fie vorba de firmă, de echipă, de guvern, și tocmai un leader este cel care reușește să alinieze resurse spre un rezultat comun.
 • La nivel personal, senzația de minte împărțită, senzația de a se lupta împotriva noastră, senzația de forțe interne în conflict este categoric cel mai mare devorator de energie și cauză de eșec.
 • Vom descoperi secretul pentru alinierea resurselor noastre, să fim într-adevăr “lideri de noi inșivă”.
 • Și fiindcă suntem înconjurați de “vampirii energetici” vom vedea ce e de făcut cu ei!

Modul 6 – Cum să scapi de blocaje?

 • Când un sistem lucrează spre un rezultat, se va lovi inevitabil de blocaje de toate felurile: unele sunt interne, altele externe. Când se vor elimina toate aceste blocaje, drumul între intenție și rezultat va fi cel mai scurt, senzația de frustrare și efort va dispărea și eficacitatea sistemului va fi maximă. Așa numitul “flow state”, adică starea de flux, este chiar ceea ce definește situația unui sistem care a scăpat de blocaje.
 • Asta nu este o privire ezoterică sau new age, ci baza uneia dintre cele mai moderne viziuni asupra managementului și performanței, adică Theory of Constraints a lui E. Goldratt.
 • Vom vedea că aplicarea ei la viața personală și la sistemele pe care le gestionăm va crea o schimbare completă de paradigma și ne va permite sa generăm în permanență soluții creative și eficiente pentru a scăpa de blocaje.

Modul 7 – Cum să aplicăm: The POWER System

 • Vom face un rezumat practic pentru toate cele văzute, cum să le grupăm în cadrul “POWER System” să avem o “hartă” practică pentru a îmbunătăți energia și performanța oricărui sistem, fie că este vorba de noi înșine, de firma pe care o conducem, de departamentul pe care îl gestionăm.

Ofertă specială curs Bruno Medicina

Curs P.O.W.E.R. ENERGY

Dacă te înscrii acum la acest curs vei beneficia de:

600,00 Lei (-44%)

331,00 Lei

Ce vei descoperi urmând acest program online?

Energia pozitiva și energia în general este într-adevăr un subiect “global”, deci oricine ar trebui să fie interesat să înțeleagă cum să o folosească, cum să fie mai vital, cum să atingă mai multe rezultate.

În mod special, pot fi mai interesați cei care simt lipsa de energie (la orice nivel) și se învârt într-un cerc de oboseală, gândire negativă, lipsa de sens și direcție.

Ce spun cei care au urmat acest curs Power Energy cu Bruno Medicina?


Pe platforma Life University sistemul de raiting este unul transparent, asemenea platformelor de Booking, unde beneficiarii reali lasă părerile lor.

Ratings & Reviews

5.0
Medie Evaluări
2 Evaluări
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
Elena
Adăugată cu 2 ani în urmă
P.O.W.E.R

Un curs minunat plin de revelații și conștientizări. Informații la îndemâna tuturor prezentate într-un stil unic, util, pe înțelesul tuturor. Am rămas cu o senzație plăcută în suflet despre acest concept: "VIAȚA E JAZZ!" P.S Vă mulțumesc pentru că m-ați făcut să conștienzez practic ce înseamnă să trăiești în prezent!

×
Preview Image
Mihaela
Adăugată cu 3 ani în urmă
Sinteza sintezelor

Informatiile din curs sunt foarte concise. In princiu sunt lucruri pe care cu totii le stim insa, cel putin eu, nu le-am privit niciodata atat de in ansamblu. Cu siguranta imi este foarte util! Multumesc, Bruno!

×
Preview Image
Show more reviews
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
Energia pozitiva și energia în general este într-adevăr un subiect “global”, deci oricine ar trebui să fie interesat să înțeleagă cum să o folosească, cum să fie mai vital, cum să atingă mai multe rezultate. În mod special, pot fi mai interesați cei care simt lipsa de energie (la orice nivel) și se învârt într-un cerc de oboseală, gândire negativă, lipsa de sens și direcție.
dezvoltare personala

Rezultate Energie Pozitivă

Energia este capacitatea unui sistem de a atinge rezultate; indiferent dacă acest sistem este o echipă sportivă, o firmă sau propria ta persoană, legile energiei nu se schimbă.

Potențial

Energie sau energie pozitivă nu se referă numai la “combustibil” cum se crede de obicei, ci la toate celelalte componente care permit sistemului să își exprime potențialul în întregime.

P.O.W.E.R. system

Modelul “P.O.W.E.R. System” îți va furniza o hartă prin care putem vei putea atinge maximul de energie în viața personală și în business.

Pentru prima dată, am sistematizat și fac publice tehnicile și metodele adunate în 40 de ani de practică – pe care le folosesc cu clienții mei, în așa fel încât mai multă lume să aibă un beneficiu, fie în aplicarea la nivel personal, fie în folosirea lor pe plan profesional.

Suntem bombardati de informații și nivelul de atenție este din ce în ce mai scăzut. Ne bazăm pe memoria electronică, pentru orice, căutăm pe google, numere de telefon și adresele sunt păstrate pe calculator, pentru o mică prezentare se folosește power point. Și când situația școlară sau profesională ne obligă să fim în stare să reținem o doză mare de informații, descoperim că, creierul nostru a pierdut această abilitate.

bruno medicina tehnici de invatare rapida

În timp ce în tot cursul istoriei, memorarea și reținerea informațiilor era la baza oricărui tip de învățământ, acum școala consideră că nu prea mai este necesar, dat fiind că avem tot la dispoziție în mobilul nostru.

Ne putem lovi în orice moment de o situație în care nu putem să ne bazăm pe tehnologie și va trebui sa ne încredințăm în puterea noastra personală. Tocmai pentru că am devenit din ce în ce mai dependenți de tehnologie, este extrem de important să știm că la nevoie ne putem baza pe capacitățile noastre naturale. 

În același fel în care am devenit dependenți de mașini, dar apoi  ar trebuie să mergem la sală, dacă nu vrem să ne atrofiem trupul și să ne îmbolnăvim, în același fel trebuie sa repunem creierul în funcție, dacă nu vrem sa fie atrofiat și bolnav. (În ultimi 20 de ani s-a calculat o scadere de 10 puncte de IQ în inteligența medie, tocmai din lipsa de folosință) 

Descoperă tehnicile care îți vor permite performanțe mentale excepționale și care – o data stăpânite – vor reprezenta un avantaj determinant în orice situație din viața personală și profesională.

Dacă vrei să obții maximul de rezultat cu minimul de efort și să descoperi noi nivele de performanță, acum e momentul să acționezi!

Bruno Medicina

bruno medicina tehnici de invatare rapida

Domenii de expertiză

Despre Bruno Medicina

Trainer curs Coaching

0 +
Ani experiență training
0 +
Ani experiență în Business
0 +
Cursanți

Bruno Medicina, născut în Italia, este  coach, trainer, autor şi speaker renumit la nivel internaţional. De-a lungul a mai bine de 30 de ani a acumulat o vastă experienţă în a-i ajuta pe oameni să îşi descopere şi să îşi folosească potenţialul pentru a obţine performanţe de top în orice domeniu: Viață personală și în Business (leadership, management, vânzări, depășirea limitelor, starea de flux).

Are un background solid în psihologie, arte marțiale, filosofie, muzică clasică, psihologie și dincolo de repertoriul standard de training.

Bruno a dezvoltat o serie de seminarii originale, care includ experienţe de mare impact, precum Firewalking (Fire Up Your Power Seminar) şi Boardbreaking (FLY –Find the Leader in You Seminar). Bruno a dezvoltat o serie de traininguri deosebite unde cursanţii învaţă cele mai recente descoperiri în Psihologia Evoluţionistă, Teoria Jocurilor, Cryptovalute, Neuromarketing și Starea de Flux cu un puternic impact asupra potenţialului uman în afaceri, sport şi viaţa cotidiană.

Ofertă specială curs Bruno Medicina

Curs P.O.W.E.R. ENERGY

Dacă te înscrii acum la acest curs vei beneficia de:

600,00 Lei (-44%)

331,00 Lei

FAQ - Curs POWER ENERGY

Răspunsurile la întrebările frecvente Curs Power Energy

Despre Curs Power Energy

Cursurile Online sunt sesiuni video înregistrate cu top experți sau top performeri din diferite domenii (time management,  actorie, muzică, sport, fashion, style spiritualitate, cooking, make-up, sănătate, conducere defensivă, dresaj canin, astrologie, ecommerce, power energy etc).

Odată ce achiziționezi un masterclass îl poți viziona oricând, în câteva secunde începând de acum, de pe laptop, telefon sau tabletă.

Prin aceste cursuri online facilităm legătura între top performeri/experți/modele din România sau din lume și oamenii care vor să se dezvolte sau sunt curioși și dornici să învețe de la cei mai buni pe subiecte practice.

La acest Curs vei avea acces pentru totdeauna. Depinde de tine cât timp îți ia să-l parcurgi. Fiind 3 h de video, probabil, la modulul intensiv ai putea să-l termini într-o zi.  Și după finalizare vei avea acces să revezi oricând, orice modul.

Dacă te înscrii acum la acest curs vei avea acces pentru totdeauna. Plătind o singură dată, o singură taxă, poți să vezi acest curs online, ori de câte ori dorești, oricând și de oriunde din lume.

Înscriere Curs Power Energy Bruno Medicina

La acest Curs te poți înscrie apăsând butonul înscrie-te acum.
Înscrierea la Cursul  Online se poate face ușor:

 • Pasul 1: Apeși butonul de înscriere (cumpără curs)
 • Pasul 2: Completezi formularul care ți se deschide cu datele tale
 • Pasul 3: Ai acces imediat la întregul Curs

Garanție Curs Energie Pozitivă

Îți oferim încrederea de a avea acces la întregul curs, cu mențiunea că în termen de 30 zile, indiferent de motiv, dacă nu ești mulțumit primești înapoi banii achitați.

Știm că, fiind un curs Life Time Access, o să vrei să ai acces la el și ulterior și la eventuale update-uri, astfel că ai la dispoziție, nu o zi, nu două, nu 5 zile să vezi dacă e potrivit pentru tine, ci 30 zile. Dacă vei vrea banii înapoi, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un e-mail la [email protected] într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Plata

Plata se face online cu cardul. În cazul în care nu aveți bani disponibili pe card, în momentul înscrierii alegeți opțiunea transfer Bancar și veți primi apoi pe email toate detaiile necesare pentru a putea face plata prin depunere la bancă sau prin ordin de plată. Momentan, încasările numerar la sediul nostru nu sunt posibile.

În termen de maxim 7 zile după ce banii au ajuns în contul nostru primești pe e-mail factura fiscală.

Dacă dorești înscrierea pe persoană juridică, este important ca plata să fie făcută cu cardul pe persoană juridică și nu cu cel personal. În momentul înscrierii  să alegi persoană juridică și să introduci datele de facturare.

Acces Curs Power Energy

La tot Cursul ai acces acum, imediat ce finalizezi înscrierea. Ești redirecționat automat în contul tău. În cazul în care nu faci plata cu cardul, accesul va fi oferit în momentul confirmării plății.

Nefiind un curs în clasă nu ai nici o condiționare legată de timp.

Odată ce te-ai înscris, înregistrările sunt diponibile imediat, îl urmezi când dorești, în ritmul în care consideri că îți este de folos. Cursul poate fi accesat de oriunde din lume: București, Cluj, Iași, Timișoara, din orice oraș sau loc din Europa sau din lume.

Pe e-mail-ul cu care faci înscrierea vei primi un link, un user și o parolă. Cu acestea te poți loga în viitor.

Atâta vreme cât ai conexiune la internet poți să urmezi programul de pe orice dispozitiv (PC, Laptop, Tabletă, Telefon). Video-urile sunt optimizate și pentru mobil, astfel că dacă ai o conexiune la internet cel puțin rezonabilă, nu ar trebui să întâmpini nicio dificultate.

Video-urile din cont nu pot fi descărcate. Orice încercare de piratare atrage de la sine restricționarea accesului la cont și sancționarea conform legislației în vigoare. Din cont vei putea descărca workbookul și exercițiile în format audio.

Indiferent dacă acest program este achiziționat pe persoană fizică sau pe persoană juridică, accesul se poate face pe bază de user și parolă, iar accesul este garantat și destinat unei singure persoane. Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

Pentru a urma cursul trebuie să ai acces la internet. Programul nu poate fi parcurs dacă nu ai conexiune la internet.

Contact

Pentru orice nelămurire sau întrebare poți contacta Life University la telefon 0733 18 18 19 sau scrie-ne un e-mail la adresa [email protected]

Ofertă specială curs Bruno Medicina

Curs P.O.W.E.R. ENERGY

Dacă te înscrii acum la acest curs vei beneficia de:

600,00 Lei (-44%)

331,00 Lei

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email