HyperLearning for
HyperMindPerformance

Dezlănțuie puterea minții tale pentru a obține performanțe excepționale

BRUNO MEDICINA

PERFORMANCE COACH HPCC

Curs Tehnici de învățare rapidă pe înțelesul tuturor

Curs Tehnici de învățare rapidă – Ce vei învăța?

Cursul conține o parte teoretică de bază plus o serie completă de exerciții pentru cine vrea să aplice pe sine metoda HyperLearning;

Descoperă cum poți să reduci la minim timpul de învățare, cum să reții informații pe termen lung, cum să memorezi nume, date, texte, poezii, cuvinte dificile, cuvinte străine, prețuri, formule  și cum să le găsești cu ușurință în mintea ta ca și cum ai fi pe un calculator.

Din acest curs de HyperLearning vei învăța pas cu pas următoarele:

600,00 Lei (-60%)

238,00 Lei

Module video Curs Tehnici de învățare rapidă online: HyperLearning for HyperMindPerformance

Ai auzit vreodată de World Memory Championships? E cea mai cunoscută competiție pe plan mondial, unde experții de memorie trebuie să își amintească pe loc cantități uriașe de informații, auzite sau citite o singură dată.  Recordurile atinse de câștigători la ultimul eveniment sunt pur și simplu uimitoare: 4620 de numere cazuale memorate într-o oră, tot într-o oră, 2530 de cărți de joc, 224 de nume și fețe în 15 minute, 154 de date istorice în 5 minute, și alte performanțe de acest gen care se pot găsi ușor pe net.

Cine nu cunoaște tehnicile mentale care stau la baza acestei performanțe. poate să creadă că este vorba de ființe aliene cu un creier diferit de al nostru, dar de fapt este doar vorba de a cunoaște metoda și de a se exersa suficient.

Dacă te-ai gandit cât de folositoare ar fi să ai o memorie performantă și cât de folositoare ți-ar fi în viață ta personală, profesională sau de student, acum ai ocazia să înveți și tu secretele campionilor de memorie.

În momentul înscrierii la cursul de hyperlearning se creează automat un user și o parolă cu care vă veți putea loga oricând în viitor. Accesul în program este tip Life Time Access (acces pentru totdeauna) și ai imediat acces la tot cursul.  Nu există taxe lunare sau anuale pentru acces și nici alte taxe ascunse.

Înainte de a te decide să te înscrii, mai jos regăsești descrierea sumară a fiecărui modul video.

Continut Curs

600,00 Lei (-60%)

238,00 Lei

Tehnici de învățare rapidă – Cui se adresează?

Acest program de învățare rapidă se adresează oricui este interesat să își îmbunătățească performanțele în orice domeniu și dorește să afle metode clare și practice.

Oricine are nevoie să gestioneze și să rețină un număr mare de informații, fie pe plan personal fie profesional.
Oricine își doreste o îmbunătățire spectaculoasă a performanțelor mentale.
>Pentru simpla satisfacție personală și o îmbunătățire generală în viața de zi cu zi.

Studenți

Vânzători

Leaderi

Avocați

Ziariști

Antreprenori

Profesori

Consultanți

Speakeri

Pentru prima dată, am sistematizat și fac publice tehnicile și metodele adunate în 40 de ani de practică – pe care le folosesc cu clienții mei, în așa fel încât mai multă lume să aibă un beneficiu, fie în aplicarea la nivel personal, fie în folosirea lor pe plan profesional.

Suntem bombardati de informații și nivelul de atenție este din ce în ce mai scăzut. Ne bazăm pe memoria electronică, pentru orice, căutăm pe google, numere de telefon și adresele sunt păstrate pe calculator, pentru o mică prezentare se folosește power point. Și când situația școlară sau profesională ne obligă să fim în stare să reținem o doză mare de informații, descoperim că, creierul nostru a pierdut această abilitate.

bruno medicina tehnici de invatare rapida

În timp ce în tot cursul istoriei, memorarea și reținerea informațiilor era la baza oricărui tip de învățământ, acum școala consideră că nu prea mai este necesar, dat fiind că avem tot la dispoziție în mobilul nostru.

Ne putem lovi în orice moment de o situație în care nu putem să ne bazăm pe tehnologie și va trebui sa ne încredințăm în puterea noastra personală. Tocmai pentru că am devenit din ce în ce mai dependenți de tehnologie, este extrem de important să știm că la nevoie ne putem baza pe capacitățile noastre naturale. 

În același fel în care am devenit dependenți de mașini, dar apoi  ar trebuie să mergem la sală, dacă nu vrem să ne atrofiem trupul și să ne îmbolnăvim, în același fel trebuie sa repunem creierul în funcție, dacă nu vrem sa fie atrofiat și bolnav. (În ultimi 20 de ani s-a calculat o scadere de 10 puncte de IQ în inteligența medie, tocmai din lipsa de folosință) 

Descoperă tehnicile care îți vor permite performanțe mentale excepționale și care – o data stăpânite – vor reprezenta un avantaj determinant în orice situație din viața personală și profesională.

Dacă vrei să obții maximul de rezultat cu minimul de efort și să descoperi noi nivele de performanță, acum e momentul să acționezi!

Bruno Medicina

Ofertă specială Curs Tehnici de învățare rapidă:

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

600,00 Lei (-60%)

238,00 Lei

Certificare curs HyperLearning online

După finalizarea cu succes a cursului și a examenului vei primi
Certificare tehnici de invatare rapida
Tehnici de invatare rapida

Dacă ești interesat în nume personal…

… această certificare te poate diferenția de ceilalți și te poate ajuta să obții performanțe de top.

Spre deosebire de toți ceilalți care își spun pur și simplu că știu metodele de hyperlearning, tu vei avea certificatul și badge-ul care să o demonstreze, dintr-o sursă de încredere.

Și mai important, acest curs te va ajuta foarte mult pe plan profesione

Deci, dacă dorești:

  • să-ți dezvolți cariera (sau să începi una nouă)
  • să afli cele mai recente și cele mai bune tactici  pentru obținerea performanței de top (care funcționează de fapt)
  • să înveți structurat, pas cu pas, cum să devii mai bun
  • să-ți extinzi setul de abilități, distanțându-te de concurență

… acest curs și certificarea este pentru tine.

Dacă ești business owner….

… poate nu ai nevoie de certificare.

Poate însă ai nevoie să folosești tehnicile Hyperlearning-ul în diferite arii precum:

  • performanțe remarcabile
  • Optimizarea profesională
  • Dezvoltare profesională și personală
  • etc

De asemenea, nu există nicio regulă că trebuie să dai și testul pentru a obține certificarea. Dacă acest curs este mai important pentru tine decât certificarea, atunci trebuie doar să urmezi cursul și să privești certificarea ca un plus opțional.

Cum se obține certificarea?

Urmezi cursul

Lecțiile sunt video conform descrierii de mai sus. Le poți urma în ritmul care consideri că este potrivit.

Dai Testul

Testul este grilă, online, iar pentru a trece acest examen este nevoie să obții un scor de minim 70%. Poți da testul de 3 ori.

Obții Certificarea

Vei primi pe email certificatul în format digital și badge-ul conform mostrelor de mai sus

Avantaje Curs Tehnici de învățare rapidă Online

Conținutul este bine structurat
Structură 100%
Sunt prezentate metode testate și exemple
Consistență 100%
Acces la tot cursul imediat, de la începător la avansat
Potrivire 100%
Ușor de parcurs, în ce ordine vrei, când vrei și poți să revii
Flexibilitate 100%
Dacă ai întrebări pe marginea conținutului vei primi răspunsuri.
Răspunsuri 100%

Ce înseamnă garanție 100 % pentru curs HyperLearning?

Dacă ai ajuns până în acest punct este foarte posibil să fii interesant de acest curs și să vrei să-l cumperi. Ar putea fi o alegere foarte inspirată. Îți oferim încrederea de a avea acces la întregul program HyperLearning, cu mențiunea că în termen de 30 zile, indiferent de motiv, dacă nu ești mulțumit primești înapoi banii achitați.

Știm că, fiind un curs Life Time Access, o să vrei să ai acces la el  și la eventuale update-uri, astfel că ai la dispoziție, nu o zi, nu două, nu 5 zile să vezi dacă e potrivit pentru tine, ci 30 zile. Dacă vei vrea banii înapoi, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un e-mail la [email protected] într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Hyperlearning ar putea să nu fie potrivit pentru tine dacă doar vrei să găsești modalități de îmbogățire peste noapte sau vrei să-ți păcălești clienții. Cursul Tehnici de învățare rapidă Online este un program onest, care te învață cum să pui în valoare potențialul tău, potențialul cursurilor și potențialul cursanților.

Cum te înscrii, cum plătești și cum ai acces în platforma cursului de HyperLearning

Plata se face online, securizat,  în pasul imediat următor ce apeși butonul de înscriere. Vei primi pe e-mail și datele de acces pentru viitor. Apoi, în platformă întotdeauna vă veți loga cu un user și o parolă pe care v-o alegeți în pasul 2 pentru a avea acces la curs.

Înscrierea în programul Hypercoaching  se face ușor:

Tehnici de învățare rapidă
Dacă nu obișnuiți să faceți plata cu cardul, ne puteți transmite datele de facturare pe e-mail ([email protected]) și vă vom emite o factură proformă pe care o puteți achita prin transfer bancar sau depunere la bancă. Dacă ai nevoie de suport sau întrebări suplimentare, sună la telefon 0733.18.18.19 sau trimite un e-mail la [email protected] Totodată vezi mai jos răspunsurile la întrebări administrative importante.
Ofertă specială Curs HyperLearning

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

600,00 Lei (-60%)

238,00 Lei

bruno medicina tehnici de invatare rapida

Domenii de expertiză

Despre Bruno Medicina

Trainer curs Coaching

0 +
Ani experiență training
0 +
Ani experiență în Business
0 +
Cursanți

Bruno Medicina, născut în Italia, este  coach, trainer, autor şi speaker renumit la nivel internaţional. De-a lungul a mai bine de 30 de ani a acumulat o vastă experienţă în a-i ajuta pe oameni să îşi descopere şi să îşi folosească potenţialul pentru a obţine performanţe de top în orice domeniu: Viață personală și în Business (leadership, management, vânzări, depășirea limitelor, starea de flux).

Are un background solid în psihologie, arte marțiale, filosofie, muzică clasică, psihologie și dincolo de repertoriul standard de training.

Bruno a dezvoltat o serie de seminarii originale, care includ experienţe de mare impact, precum Firewalking (Fire Up Your Power Seminar) şi Boardbreaking (FLY –Find the Leader in You Seminar). Bruno a dezvoltat o serie de traininguri deosebite unde cursanţii învaţă cele mai recente descoperiri în Psihologia Evoluţionistă, Teoria Jocurilor, Cryptovalute, Neuromarketing și Starea de Flux cu un puternic impact asupra potenţialului uman în afaceri, sport şi viaţa cotidiană.

Ce spun cei care au urmat acest curs cu Bruno Medicina?


Pe platforma Life University sistemul de raiting este unul transparent, asemenea platformelor de Booking, unde beneficiarii reali lasă părerile lor.

Ratings & Reviews

4.6
Medie Evaluări
7 Evaluări
5
4
4
3
3
0
2
0
1
0
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
Oancea Virginia
Adăugată cu 3 luni în urmă
Simplu și eficient

La obiect, exemplificat.

×
Preview Image
Dana-Elena
Adăugată cu 4 luni în urmă
Starea Alpha

Pe langa modalitatile inedite de stimulare a memoriei, utilizarea starii Alpha in invatare mi se pare o recomandare excelenta. Cred ca elevii - dar nu numai ei - ar atinge un nivel de performanta semnificativ prin aplicarea multora dintre ideile prezentate in curs. Multumesc!

×
Preview Image
Florentin
Adăugată cu 4 luni în urmă
ok util

este practic, folositor

×
Preview Image
Liliana
Adăugată cu 5 luni în urmă
Inedit

Am invatat mult din acest curs.

×
Preview Image
Simona
Adăugată cu 6 luni în urmă
Simplu si eficient. Rezultate excelente.

Curs exceptional. La obiect, ghidat excelent, ordine si clarificare, etapizat corect si extrem de util. Felicitari!!!

×
Preview Image
Maria
Adăugată cu 7 luni în urmă
Modul de prezentare

Concis și la obiect, exemplificat.

×
Preview Image
Liliana
Adăugată cu 7 luni în urmă
Fantastic

Exceptional de usor poti sa dezvolti capacitatea de memorare si imaginatie!

×
Preview Image
Show more reviews
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!

FAQ

Răspunsurile la întrebările frecvente

La acest curs te înscrii online. Apeși butonul cumpără program, completezi formularul cu datele tale personale (inclusiv datele cardului ) și ai acces la curs!

Dacă nu ai card sau bani disponibili pe card, scrie-ne un e-mail la adresa [email protected] cu datele tale de facturare. Îți vom trimite o factură proformă și veți avea acces la curs după efectuarea plății.

La tot cursul ai acces acum, imediat ce finalizezi înscrierea. Ești redirecționat automat în contul tău.

Nefiind un curs în clasă nu ai nici o condiționare legată de timp. Odată ce te-ai înscris, îl urmați când doriți, în ritmul în care considerați că vă este de folos. Cursul poate fi accesat de oriunde din lume: București, Cluj, Iași, Timișoara,din orice oraș sau loc din Europa sau din lume.

 

Pe e-mail-ul cu care faci înscrierea vei primi un link, un user și o parolă. Cu acestea te poți loga în viitor.

Atâta vreme cât ai conexiune la internet poți să urmezi programul de pe orice dispozitiv (PC, Laptop, Tabletă, Telefon). Video-urile sunt optimizate și pentru mobil, astfel că dacă ai o conexiune la internet cel puțin rezonabilă, nu ar trebui să întâmpini nicio dificultate.

Întrebările pe care le ai după ce te înscrii la curs, legate de tematica prezentată, le adaugi printr-un comentariu la sfârșitul modulului. Bruno îți va răspunde la ele sau cineva din staff dacă este o întrebare de ordin tehnic.

Dacă nu ești mulțumit, indiferent de motiv, primești banii înapoi într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este ca în termen de 30 de zile de la data achiziției să ne soliciți acest lucru printr-un e-mail la adresa [email protected]

În mod automat sistemul nu-ți va mai permite să ai acces la curs și la eventuale bonusuri sau update-uri dacă îți este returnată taxa de participare.

Indiferent dacă acest program este achiziționat pe persoană fizică sau pe persoană juridică, accesul se poate face pe bază de user și parolă, iar accesul este garantat și destinat unei singure persoane. Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

Pentru a urma cursul trebuie să ai acces la internet. Programul nu poate fi parcurs dacă nu ai conexiune la internet.

Depinde de tine cât timp îți ia să-l parcurge. Fiind peste 15 h de video, probabil la modul intensiv ai putea să-l termini în câteva zile. La acest timp se mai adaugă și lucrul individual pe fișele de lucru.

Pentru orice nelămurire sau întrebare poți contacta Life University la telefon 0733 18 18 19 sau scrie-ne un e-mail la adresa [email protected]

Daca te uiți în browser, în stânga sus acolo unde este adresa web a acestui website www.life-university.ro/…) vei observa un lacățel verde, pe care nu-l vei vedea de obicei pe site-urile obișnuite, ceea ce înseamnă că acest website are instalat protocol de securitate (Secure Shell -SSH). Acest lucru înseamnă că datele pe care tu le trimiți criptate sunt în siguranță. Datele cardului tău sunt în siguranță. Noi nu avem acces la datele cardului tău. Ele ajung criptate la un procesator de plăți de renume Braintree (a Paypal Company), care ulterior ne face transferul banilor.

Foarte rar se poate întâmpla ca tranzacția să nu fie efectuată cu succes la prima încercare atâta vreme cât ai introdus datele corecte și nu ai petrecut un timp prea îndelungat pe pagina formularului. Totuși, dacă îți este afișată o eroare, aici găsești listate toate erorile explicate (pentru a știi ce s-a întâmplat) https://articles.braintreepayments.com/control-panel/transactions/declines . Poți încerca și a doua oară, iar dacă ne vom regăsi în situația puțin probabilă în care ai plătit de două ori, cu siguranță vă vom returna sumele necuvenite în regim de urgență.

Dacă nu dorești să faci plata cu cardul trimite-ne un email la [email protected] cu datele de facturare și cursul pe care-l dorești și îți emitem o factură proformă pe care o poți achita prin transfer bancar.

În termen de maxim 5 zile de la înscriere primești pe e-mail factura fiscală.

 

Dacă dorești înscrierea pe persoană juridică, este important ca plata să fie făcută cu cardul pe persoană juridică și nu cu cel personal. În momentul înscrierii în ultimul pas ți se vor solicita și datele de facturare.

 

Atât în cazul unei plăți cât și în cazul unei returnări de taxă nu se percep alte taxe. Nu există nicio taxă de schimb valutar, întrucât debitarea din contul tău se va face direct în RON. Singurul comision pe care-l vei găsi pe extrasul tău de cont va fi cel legat de efectuarea tranzacției, care va fi similar cu alte comisioane ale tranzacțiilor din contul tău. Noi nu cunoaștem acest comision, de regulă el este mic sau egal cu zero, însă ține strict de contractul pe care tu îl ai cu banca.

Video-urile din cont nu pot fi descărcate. Orice încercare de piratare atrage de la sine restricționarea accesului la cont și sancționarea conform legislației în vigoare.

Ofertă specială Curs HyperLearning

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

600,00 Lei (-60%)

238,00 Lei

Contact Life University

Pentru orice întrebare legată de acest program ne poti contacta folosind datele de contact de mai jos.

Adresa

București, Sector 6, Strada Ernest Juvara, nr.18

Telefon

0733181819

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vrei acces GRATUIT la librăria de lecții gratuite?