curs make up mirela vescan
MasterClass
Mirela Vescan

Curs Make-up online

Curs Make-up dedicat amatorilor și profesioniștilor

număr cursanți înscriși: 600+

9
ore MasterClass online
19
lecții video disponibile imediat
Acces
Online, imediat și pentru totdeauna

600,00 Lei (-60%)

240,00 Lei

Oferta Săptămânii
Curs Make-up online
cu Discount 60%

Promoția este valabilă pentru un timp limitat și maxim pentru 50 de înscriși. Promoția se oprește automat când cronometrul ajunge la Zero sau când se ocupă cele 50 de locuri. Acum promoția este valabilă. Înscriindu-te acum beneficiezi automat de discountul de 60%.

ZILE
ORE
MINUTE
SECUNDE

600,00 Lei (-60%)

240,00 Lei

Curs Make-up pe înțelesul tuturor

Ai ocazia să afli în premieră cum realizează machiajele make-up artistul numărul unu al României.

Pentru cine este potrivit acest curs make-up online?

Doamne

Acest curs este potrivit pentru toate doamnele sau domnișoarele care doresc să se simtă bine și să arate bine în fiecare zi sau pentru persoanele care doresc să facă alegeri care li se potrivesc. Este plăcut, ușor și simplu.

Aspiranți

Dacă dorești să începi o carieră de Make-up artist și nu știi de unde, acest curs îți oferă o bază perfectă pe înțelesul tuturor. Lasă-te inspirat de acest curs de make-up online pe care îl poți începe chiar acum.

Make-up artiști

Cei buni întotdeauna se lasă învățați și inspirați de cei mai buni. Intră în lumea Mirelei Vescan și a experienței sale de neegalat.

Din confortul casei tale, vei primi sfaturi și exemple practice de la make-up artistul nr. 1 al României. O viață de om dedicată machiajului ți se va dezvălui fără secrete, fără perdea, fără a sări sau ascunde etape. O vei vedea pe Mirela în acțiune, vei primi secretele ei, astfel încât, la final, viața ta să fie mai frumoasă, mai colorată, să te simți mai bine, să faci alegeri care ți se potrivesc.

Structură curs Make-up online

Masterclass Mirela Vescan

Masterclass-ul oferit de Mirela Vescan este o premieră absolută și este disponibil integral imediat ce te înscrii. Este împărţit pe lecții video, fiecare  conținând sfaturi utile despre diferite teme importante, precum ruj, pudre sau pigmenți.

În același timp, Mirela îți oferă pas cu pas diverse tipuri de machiaje utile în mai toate situațiile. Pe parcursul fiecărui machiaj, Mirela vine cu sfaturi suplimentare, îți explică cum face alegerile, cum combină culorile, cum scoate în evidență, cum ascunde diferite lucruri. Acesta este un curs Make-up desăvârșit, practic, util oricărei doamne sau make-up artist.

1. Introducere curs Make-up

Aceasta este prima lecție introductivă în care afli ce urmează să vezi în acest curs de Make-up.

masterclass mirela vescan

2. Cunoaște-o pe Mirela Vescan

Descoperă cine a fost Mirela Vescan înainte să devină Make-up artist. Cum s-a întâlnit oportunitatea cu talentul? 

trainer curs make up

3. O carieră de Make-up artist

Nu contează doar să înveți, contează și de la cine. Descoperă frumosul parcurs al carierei Mirelei Vescan care a realizat până acum peste 100.000 de machiaje.
curs machiaj Peste 100.000 machiaje realizate (1)

4. Culori

Înainte de a intra în lumea machiajelor, este foarte important să fie înțelese noțiunile elementare privind culorile, cromatologia culorilor, cum se combină și cum se scot în evidență unele pe celelalte.

culor make up

5. Machiaj Fashion

Dincolo de faptul că vei avea acces și la face chart, marea oportunitate este să vezi exact cum face Mirela Vescan. Vezi maestrul în acțiune. Vei putea face și tu asemenea machiaje și sunt foarte importante sfaturile și trucurile presărate pe tot parcursul acestui Editorial Make-up.

machiaj fashion

6. Rujul

În acest curs make-up, ai ocazia să afli cum a evoluat folosirea rujului, cum îl alegi, ce se poartă acum, cum îl aplici, cum alegi în funcție de ten. În acest Masterclass, afli trucuri legate de alegerea rujului în funcție de culoarea ochilor și nu numai.

ruj buze cum il aplici

7. Machiaj Natural de zi

În funcție de ocazie, poți alege cum să te machiezi sau cum să machiezi pe cineva, dacă este cazul. Mai mult, este foarte importat să alegi în funcție de ce te avantajează, ce nu te avantajează, ce vrei să scoți în evidență sau nu. Mirela Vescan îți arată exact cum face, îți oferă sfaturi și trucuri și poți vedea întregul proces pas cu pas.

machiaj natural de zi

8. Mascara

Rimel sau Mascara, cum este corect? Cum alegi mascara potrivită pentru tine? În această lecție, Mirela Vescan face o introducere în lumea mascarei utile oricărei doamne sau make-up artist.

cum aplici mascara

9. Smokey Eyes

În acest editorial Make-up (machiaj Complet), poți vedea toți pașii parcurși de Mirela, de la pregătirea tenului până la final. Sunt multe tutoriale din care poți vedea ce înseamnă Smokey Eyes. Avantajul tău este că acum vei vedea întregul machiaj adaptat la o anumită fizionomie, la un anumit ten cu anumite particularități. Mirela Vescan împărtășește cu tine toate secretele sale.

smokey eyes makeup curs

10. Pudre Machiaj

În fața unei multitudini de alegeri, atunci când vine vorba de pudre, Mirela Vescan îți dezvăluie toate secretele și sfaturile sale. Indiferent că vorbim de pudre compacte sau pulbere, de pudre translucide, de pudre de fixare sau de sigilare, Mirela îți explică ce folosește, ce nu folosește și foarte importante sunt sfaturile ei pentru aplicarea pudrelor.

udre cursuri makeup

11. Machiaj pentru Senioare

Poți fi frumoasă la orice vârstă, poți face alegeri care ți se potrivesc. Acest editorial Make-up completează paleta largă de Machiaje pe care o vei descoperi în acest Masterclass. Considerăm că exemplele practice, reale, cu oameni obișnuiți pot fi utile oricărei doamne care dorește să se simtă bine.

machiaj senioare

12. Fondul de ten

O bază bună de Machiaj reprezintă 50% din succesul unui Machiaj. Descoperă tipurile de fond de ten și utilitatea lor în diferite situații. Mirela îți dezvăluie strategiile sale, cum alege, cum le combină, ce pensule folosește și pentru ce anume.

13. Machiaj Ghidat

În acest modul, Mirela a acceptat provocarea de a ghida pe cineva să se machieze. Valentina s-a machiat singură, iar Mirela i-a oferit îndrumări sau i-a realizat diferite corecții binevenite. La fel ca la fiecare machiaj realizat, vine cu o serie de sfaturi, secrete și trucuri folositoare. Un curs Make-up pe cinste.
automachiaj machiaj ghidat

14. Trusa de Machiaj a Mirelei Vescan

Dacă ai fost curioasă cum arată trusa de machiaj a unui Make-up artist celebru, acum ai ocazia să vezi ce înseamnă o trusă profesionistă, ce conține aceasta și la ce folosesc toate componentele sale.

trusa de mackias makeup kit

15. Machiaj Cotidian

Uneori, ai nevoie de un machiaj simplu, dar elegant, în același timp. Mai mult, poate dorești să-l realizezi și repede. Mirela, în acest modul, ne arată exact cum își aplică un machiaj cotidian, evident, însoțit de toate sfaturile necesare.
machiaj cotidian

16. Ce sunt pigmenții și la ce folosesc?

Mirela face o incursiune în lumea pigmenților și la ce folosesc aceștia. Cu ce pot fi asociații pigmenții, astfel încât rezultatul să fie desăvârșit.

pigmenti

17. Machiaj Evidențiere

Cum alegi să scoți sau să nu scoți în evidență? Poate, uneori, vrei să transformi repede un machiaj de zi într-un machiaj de seară. La fel ca la celelalte machiaje, și la acesta vei descoperi toți pașii pe care i-a parcurs Mirela, de la pregătirea tenului până la final. O vei vedea din nou pe Mirela în acțiune și te vei bucura de sfaturile sale.

machiaj evidentiere

18. Machiaj Masculin

Poate, uneori, ești pusă în situația în care este nevoie să realizezi un machiaj Masculin. Deosebit de util, mai ales dacă vorbim de o filmare sau de o ședință foto. Și imaginea bărbaților contează 🙂 Vezi în acest video cum se face un Machiaj Masculin discret, util și corect, în același timp.

machiaj masculit cursuri makeup

19. La final

Mirela își ia rămas-bun și speră că tot ce a pus în acest curs make-up îți va folosi pentru totdeauna fie că ai ales să te înscrii pentru tine, fie că dorești să faci o carieră ca make-up artist.

Face Chart Make-up

Având în vedere că în acest Masterclass sunt oferite 8 editoriale de Make-up (complete), ai posibilitatea să descarci face chart-urile pentru fiecare dintre aceste machiaje.

facechart make-up

BONUSURI CURS MAKE-UP

Te înscrii acum și primești Bonusuri în valoare de 687 lei

Înscriindu-te acum la cursul de Make-up, îți oferim cadou (bonus) accesul gratuit la încă trei cursuri online foarte apreciate, disponibile în Platforma Life University. Aceste bonusuri valorează 687 de lei.
Prin urmare, achiziționând acum cursul de make-up, vei primi acces automat la 4 cursuri: Curs online Make-up, Curs Mindfulness, Curs Life Coaching și Curs Time Management. Accesul la cele 4 cursuri online se oferă imediat ce înscrierea este finalizată.

life coaching

Curs Life Coaching

Întotdeauna este loc de mai multă claritate în viața noastră. Acest curs este o călătorie frumoasă către tine, mai ales atunci când simți că ceva nu funcționează.
(vezi detalii curs)

Curs Mindfulness

Trăim într-un mediu social agitat, grăbit, cu puternice încărcături emoționale. Acest curs este un instrument de supraviețuire emoțională în Jungla modernă.
(vezi detalii curs)

curs online mindfulness

Curs Time Management

Dacă simți că nu mai ai timp, există speranță! În acest curs, vei găsi zeci de tehnici care să te ajute să-ți transformi timpul în aliatul tău. (vezi detalii curs)

Notă:

  • Cele trei cursuri online bonus sunt oferite cadou. Ele nu pot fi schimbate cu alte cursuri.
  • Această ofertă de 1+3 este disponibilă pentru timp limitat.

Oferta Săptămânii
Curs Make-up online
cu Discount 60%

Promoția este valabilă pentru un timp limitat și maxim pentru 50 de înscriși. Promoția se oprește automat când cronometrul ajunge la Zero sau când se ocupă cele 50 de locuri. Acum promoția este valabilă. Înscriindu-te acum beneficiezi automat de discountul de 60%.

ZILE
ORE
MINUTE
SECUNDE

600,00 Lei (-60%)

240,00 Lei

600,00 Lei (-60%)

240,00 Lei

Ofertă specială curs Make-up Online

Promoția este valabilă pentru un timp limitat și maxim pentru primii 300 de înscriși. Înscriindu-te acum, beneficiezi automat de discountul afișat!
Dacă te înscrii acum la curs make-up online, vei beneficia de:

Ce primești în acest curs make-up?


Acesta poate fi numit un curs de make-up, însă este mult mai mult decât atât. Este un Masterclass Practic oferit de Autoritatea nr. 1 în România în domeniul Make-up.

Nenumărate tehnici utile în make-up:

În plus, ai o serie de beneficii:

Exemplificare cu explicații detaliate a diferitelor tipuri de machiaj:

Mai mult

Ce spun cei care au urmat acest curs de make-up?

Pe platforma Life University, sistemul de rating este unul transparent, asemenea platformelor de Booking, unde beneficiarii reali îşi lasă părerile.

Ratings & Reviews

4.9
Medie Evaluări
108 Evaluări
5
102
4
4
3
2
2
0
1
0
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
leca-3623
Adăugată cu 3 zile în urmă
Tot ce sa vorbit ❤️

Am savurat cu mult drag toate aceste informații și abia aștept să le pun in aplicație să mă pot dezvolta mai mult pe linia beauty ❤️.Doamna Mirela este minunata și o recomand cu drag,daca o sa mai am posibilitatea sa mai fac cursuri cu dansa cu drag chiar daca sunt la peste 2000km💋

×
Preview Image
ANGHEL MARIA
Adăugată cu 3 zile în urmă
Explicatiile sunt de nota 10, atâta răbdare. Mulțumesc frumos pentru tot!

Totul mi-a plăcut, explicit si pe înțelesul tuturor, in plus , mulțumesc pentru indicarea produselor folosite, foarte important să știm ce să folosim! Mulțumesc cu recunoștință pentru indicațiile prețioase!

×
Preview Image
Oprea Liliana
Adăugată cu 4 săptămâni în urmă
Modul in care explica doamna Mirela Vescan

Imi place cu cata rabdare explica,doamna Mirela Vescan!Simplu si eficient!Am invatat foarte multe de la dansa!

×
Preview Image
Danciu Ramona Mirela
Adăugată cu 2 luni în urmă
Simplitatea predării

Am savurat fiecare informație chiar și pe cele pe care le știam! Mirela are un talent în a explica! Sunt mulți machiori, dar prea puțini pedagogi! Am adorat fiecare informație pentru că fiecare informație a venit cu explicații, argumente, posibilități! Singurul lucru care m-a întristat este că s-au terminat! Minunată ca make-up artist, minunată ca om! Felicitări Mirela pentru ceea ești! Te ador! ❤

×
Preview Image
Alina Iulia
Adăugată cu 2 luni în urmă
Curs detaliat, foarte bine structurat

Gradul de detaliu in care doamna Vescan explica tot ce face in procesul de machiaj.

×
Preview Image
Tarta Anca Ioana
Adăugată cu 2 luni în urmă
Bine structurat

Imi place cum este explicat, ca sunt prezentate produsele si pensulele folosite si mai sunt explicate si anumite greseli pe care le poti intampina.

×
Preview Image
Fuiorea Roxana
Adăugată cu 5 luni în urmă
Modul de-a explica fiecare detaliu 🤩

Mi-a placut enorm modul de-a preda fiecare detaliu din cadrul cursului.Menționez că mi-am notat orice detaliu pentru o rezistență de durată a machiajului pentru a avea și menține orice clientă care-mi trece pragul.Mulțumesc, draga Mirela ! 🤗Ești cea mai profi 😍

×
Preview Image
Pop Simona
Adăugată cu 5 luni în urmă
Pe intelesul tuturor

Cursul este bine structurat pe mai multe categorii de varsta, de ten chiar de ocazii (de zi, pt ocazii speciale). Imi place foarte mult ca ni se spune si numele produselor pe care le foloseste sau ce alte produse putem folosi. Si faptul ca sunt filmati toti pasii in cazul machiajului este de apreciat. Multumim pentru informatiile impartasite.

×
Preview Image
alice033
Adăugată cu 6 luni în urmă
The best

Super ,mi a plăcut foarte mult!mai ales cum explică fiecare pas !cea mai bună

×
Preview Image
Raicu Iulia
Adăugată cu 6 luni în urmă
Mirela Vescan

Mirela Vescan este un om minunat ,stie sa explice si inveti si istoria make-up-ului. Imi place mult cum explică si tehnica.

×
Preview Image
alexandra_pircalaboiu
Adăugată cu 6 luni în urmă
Superb

Totul a fost foarte bine explicat! Mulțumesc!

×
Preview Image
CAICĂ ELENA SIMONA
Adăugată cu 7 luni în urmă
Fară cuvinte! Extrem de mulțumită!♥️♥️♥️

Cel mai mult m-a impresionat faptul ca am putut afla multe informatii si trucuri de la doamna Mirela Vescan. Mi-a placut foarte mult ca doamna Mirela a explicat totul foarte detaliat si faptul ca am putut afla multe informatii noi ,de care am nevoie. Mi-a placut calmul si profesionalismul doamnei Mirela Vescan ♥️

×
Preview Image
Barbarasa Mihaela
Adăugată cu 8 luni în urmă
Super

Multumesc mult

×
Preview Image
Pantescu Cristina
Adăugată cu 8 luni în urmă
Un curs minunat

Felul în care explică, foarte detaliat

×
Preview Image
Mihaela Butnaru
Adăugată cu 11 luni în urmă
super

super

×
Preview Image
Monica
Adăugată cu 12 luni în urmă
Profesionalismul

Mulțumesc pentru acest curs, foarte bine structurat. Mi-a plăcut enorm de mult calmul și profesionalismul doamnei Mirela și mi-am propus in curand sa devin eleva dânsei.

×
Preview Image
Florescu Mădălina-Bianca
Adăugată cu 1 an în urmă
Profesionalismul

A fost o experienta frumoasa! Multumesc! 🙂

×
Preview Image
Gafencu Livia
Adăugată cu 1 an în urmă
Profesionalismul Mirelei.

Ecplicatî clare pe înțelesul meu.

×
Preview Image
Mihaela
Adăugată cu 1 an în urmă
Explicațiile oferite au fost pe înțelesul tuturor

În cadrul cursului s-au oferit informații utile, clare, precise. S-au clarificat multe aspecte, s-au împărtășit multe trucuri care sunt de ajutor, mai ales pentru un începător. Acest curs merita parcurs!

×
Preview Image
Dejanú A.
Adăugată cu 1 an în urmă
Modalitatea prin care se face înțeleasă

Pentru cineva care nu are idee, tehnicile predate in acest curs sunt foarte utile. Am deprins foarte multe informații pe care o sa le folosesc cu drag in machiajele mele. Are o vorba calda , asta mi-a plăcut cel mai mult! Se vede ca face acest lucru din pasiune! Mulțumesc pentru tot! Sper să vă pot întâlni intr-o buna zi!

×
Preview Image
Andreea Raluca
Adăugată cu 1 an în urmă
Chichitele utile

Un curs pe înțelesul meu, cu trucuri foarte utile pentru un începător care nu a avut nici o legătură cu machiajul pana acum. Mulțumesc!

×
Preview Image
Carmen Mihaela
Adăugată cu 1 an în urmă
Calmul cu care explică doamna Mirela și pe înțelesul tututor

Mi-a placut foarte mult că doamna Mirela a explicat totul foarte detaliat și ne-a oferit câteva trucuri , faptul că am putut să aflu multe informatii noi ,de care am nevoie , a fost ceva nemaipomenit .

×
Preview Image
Morar Paul
Adăugată cu 1 an în urmă
Cand esti profesionist !!!

Multumesc pentru acest curs ! M-a impresionat simplitatea de care da dovada un profesionist.

×
Preview Image
Florina-Gina
Adăugată cu 1 an în urmă
Totul este foarte detaliat

Bunătatea și calmul cu care explica Dna Mirela Vescan . Informațiile multe și utile ... mulțumesc!

×
Preview Image
Show more reviews
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!

Oferta Săptămânii
Curs Make-up online
cu Discount 60%

Promoția este valabilă pentru un timp limitat și maxim pentru 50 de înscriși. Promoția se oprește automat când cronometrul ajunge la Zero sau când se ocupă cele 50 de locuri. Acum promoția este valabilă. Înscriindu-te acum beneficiezi automat de discountul de 60%.

ZILE
ORE
MINUTE
SECUNDE

600,00 Lei (-60%)

240,00 Lei

600,00 Lei (-60%)

240,00 Lei

Ofertă specială curs Make-up Online

Promoția este valabilă pentru un timp limitat și maxim pentru primii 300 de înscriși. Înscriindu-te acum, beneficiezi automat de discountul afișat!

Dacă te înscrii acum la curs make-up online, vei beneficia de:

Despre Mirela Vescan

Premii și distincții

Fashion make-up Mirela Vescan

Designeri

Portofoliu make-up Artist Mirela Vescan

Câteva dintre machiajele, colaborările și VIP-urile machiate de Mirela Vescan

FAQ

Răspunsurile la întrebările frecvente curs Make-up Online: Masterclass Mirela Vescan

Despre MasterClass Mirela Vescan

Masterclass-urile Online sunt sesiuni video înregistrate cu top experți sau top performeri din diferite domenii (actorie, muzică, sport, fashion, style, spiritualitate, cooking, make-up, sănătate, conducere defensivă, dresaj canin, astrologie, e-commerce, masaj, nutriție etc.).

Odată ce achiziționezi un Masterclass, îl poți viziona oricând şi ori de câte ori doreşti. Accesul la acesta se oferă imediat ce te înscrii în câteva secunde, începând de acum.

Prin aceste Masterclass-uri, facilităm legătura dintre top performeri/experți/modele din România sau din lume și oamenii care vor să se dezvolte sau sunt curioși și dornici să învețe de la cei mai buni pe subiecte practice.

La acest Masterclass, vei avea acces pentru totdeauna. Depinde de tine cât timp îți ia să-l parcurgi. Și, după finalizare, vei avea acces să revezi, oricând, orice modul.

Dacă te înscrii acum la acest Masterclass, vei avea acces pentru totdeauna. Plătind o singură dată o singură taxă, poți să vezi acest Masterclass ori de câte ori dorești, oricând și de oriunde din lume de pe laptop, telefon sau tabletă.

Înscriere Masterclass Make-up online

La acest Masterclass, te poți înscrie apăsând butonul înscrie-te acum.
Înscrierea în Masterclass-ul Online se poate face ușor:

  • Pasul 1: Apeși butonul de înscriere (cumpără Masterclass-ul)
  • Pasul 2: Completezi formularul care ți se deschide cu datele tale
  • Pasul 3: Ai acces imediat la întregul Masterclass

Garanție curs Make-up

Îți oferim încrederea de a avea acces la întregul Masterclass cu mențiunea că, în termen de 30 de zile, indiferent de motiv, dacă nu ești mulțumit, primești înapoi banii achitați.

Știm că, fiind un curs Life Time Access, o să vrei să ai acces la el oricând şi să poţi vedea sau revedea lecţiile de interes pentru tine. Dacă vei vrea banii înapoi, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un e-mail la info@life-university.ro într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Plată Curs Make-up

Plata se face online cu cardul şi ai acces imediat la întregul curs online. În cazul în care nu ai bani disponibili pe card în momentul înscrierii, alege opțiunea transfer bancar și vei primi apoi pe e-mail toate detaliile necesare pentru a putea face plata prin depunere la bancă, prin transfer online sau prin ordin de plată. Momentan, încasările numerar la sediul nostru nu sunt posibile.

În termen de maximum 15 zile de la data plății, primești pe e-mail factura fiscală. O vei regăsi şi în contul tău pentru descărcare.

Dacă dorești înscrierea pe persoană juridică, este important să alegi, la înscriere, opţiunea de persoană juridică, iar plata să fie făcută cu cardul pe persoană juridică, și nu cu cel personal. În momentul înscrierii, să alegi persoană juridică și să introduci datele de facturare.

Acces Masterclass

La tot Masterclass-ul ai acces acum, imediat ce finalizezi înscrierea şi plata. Ești redirecționat automat în contul tău. În cazul în care nu faci plata prin transfer bancar, accesul va fi oferit în momentul confirmării plății.

Având în vedere că nu este un curs în sală, ci un curs online înregistrat, nu ai nicio condiționare legată de timp.

Odată ce te-ai înscris, înregistrările sunt disponibile imediat, îl urmezi când dorești, în ritmul în care consideri că îți este de folos. Masterclass-ul poate fi accesat de oriunde din lume atât timp cât ai acces la internet.

Pe e-mailul cu care faci înscrierea, vei primi un link cu toate detaliile. Accesul la curs se va face pe bază de user și parolă cu care te poţi loga oricând.

Dacă ai conexiune la internet, poți urma programul de pe orice dispozitiv (PC, laptop, tabletă, telefon). Videourile sunt optimizate și pentru mobil, astfel că, dacă ai o conexiune la internet cel puțin rezonabilă, nu ar trebui să întâmpini nicio dificultate.

Videourile din cont nu pot fi descărcate. Orice încercare de piratare atrage de la sine restricționarea accesului la cont și sancționarea conform legislației în vigoare.

Indiferent dacă acest program este achiziționat pe persoană fizică sau pe persoană juridică, accesul se poate face pe bază de user și parolă, iar accesul este garantat și destinat unei singure persoane. Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

Pentru a urma cursul, trebuie să ai acces la internet.

Contact

Pentru orice nelămurire sau întrebare, poți contacta Life University la telefon 0733 18 18 19 sau scrie-ne un e-mail la adresa info@life-university.ro.

600,00 Lei (-60%)

240,00 Lei

Ofertă specială curs Make-up Online

Promoția este valabilă pentru un timp limitat și maxim pentru primii 300 de înscriși. Înscriindu-te acum, beneficiezi automat de discountul afișat!

Dacă te înscrii acum la curs make-up online, vei beneficia de:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Shopping Cart
Scroll to Top

Vrei acces GRATUIT la o lecție cu Mirela Vescan?​

Machiaj Mireasă

Mirela

Vescan

Primești acces gratuit la o serie de lecții video, inclusiv la o lecție susținută de Mirela Vescan.