curs feng shui cristina groza
Masterclass

Cristina Groza

Curs Feng Shui

22
Lecții Video
7
ore masterclass
Acces
Pentru Totdeauna

600,00 Lei (-45%)

331,00 Lei

Curs Feng Shui Online

Masterclass Cristina Groza

Ai ocazia să vezi în acțiune singurul Maestru Acreditat IFSA (Asociația Internațională de Feng Shui) în România și unul dintre cei patru maeștri Feng Shui acreditași din Europa. Un program complet, complex, util oricărei persoane care urmărește să trăiască în deplină armonie cu Universul.

Feng-shui (vânt și apă) ne învață să organizăm energiile din jurul nostru, astfel încât să ne simțim confortabil în casa noastră și mai mult decât atât, să stimulăm prosperitatea și starea de bine.

Masterclass Cristina Groza

Masterclassul oferit de Cristina Groza  este disponibil integral imediat ce te înscrii. Este împărțit pe lecții video, fiecare lecție video conținând sfaturi utile, exemplificări, analize reale, etc.  

Cristina Groza îți devăluie structurat și pe înțelesul tuturor, ce este nevoie să știi despre arta Feng Shui .  Acest Masterclass este o călătorie fascinantă și utilă pentru orice persoană care dorește să înțeleagă tainele Universului.

 

Structură Curs Feng Shui

Mai jos, sunt descrise lecțiile video pe care le vei găsi în masterclass

 

Secțiunea 1- Introducere Curs Feng Shui

1. Mesaj de bun venit

Pentru prima dată la noi în țară, un real maestru feng-shui a acceptat să ne ofere informații despre această știință.

Curs Feng Shui

2. Maestru Cristina Groza-Prezentare

Cristina Groza a fost cel mai tânăr student al marelui maestru feng-shui Raymond Lo. Astăzi acest curs vă este predat de singurul maestru feng-shui de la noi din țară, acreditat
internațional, arhitect Cristina Groza.

Masterclass Cristina Groza

3. Ce este Feng Shui?

Cu toate că Pământul este rotund, prin fiecare colț se practică o formă de feng-shui. La noi în țară, Cristina este cea mai  calificată sursă de informație în domeniul feng-shui, ne explică primii pași, principalele elemente exact așa cum trebuie să le  cunoaștem.

Masterclass Feng Shui

Secțiunea 2- Arta Feng Shui

4. Cum devii Maestru

Cristina descrie evoluția ei de la student, la specialist, la maestru, la profesor. Un mare secret este acela de a învăța mereu și de a exersa ceea ce ai învățat.
Masterclass Cristina Groza

5. Feng Shui și Împăratul Galben

China are o istorie de mii de ani și o civilizație aparte. Știm că în China s-au inventat mătase, săpunul, hârtia, praful de pușcă și cerneala…dar cea mai mare moștenire este știința care ne ajută să reorganizăm energiile din jurul nostru. Îi mulțumim marelui Împărat Galben, pentru busola magnetică, pentru diagrama Lo-shu, pentru tot ce ne-a învățat.

Masterclass Feng Shui

6. Școlile din Feng Shui

Suntem înconjurați de forme și energii și pentru a ne simți confortabil și protejați, folosim puțină geometrie și puțină matematică. Avem și un exemplu, incitant pentru noi.

Curs Feng Shui

7. Obiectele Remediu din Feng Shui

Cristina ne învață de unde provine diferența dintre obiecte considerate “norocoase” și adevăratele remedii feng-shui și poveștile lor minunate. Cunoașteți pisica aceea care dă din lăbuță? Are un nume, o poveste, un sens…

Feng Shui

8. Cei cinci factori ai succesului

Avem 5 degete la o mână, deci ne va fi ușor să înțelegem de la Cristina cum trebuie să alegem un traseu frumos în viață, cum vom avea acces la calitate și care sunt cuvintele cheie😊 Unul dintre ele este “educația”.

Masterclass Cristina Groza

9. Timpul în Feng Shui

Răbdarea de chinez înseamnă timp investit în acțiuni constructive, învățăm de la Împăratul galben cum împărțim timpul în perioade și epoci, în cifre benefice pe care le putem folosi pentru analiză și evoluție.

Cristina Groza

10. Școala Stelelor Zburătoare

Pornind de la o broscuță țestoasă, o  diagramă, de la un careu magic și puțină matematică aflăm rolul cifrelor în viața noastră. Stelele zburătoare determină perioada/epoca în care ne aflăm și ne ajută să calculăm, mai departe, energiile.

Masterclass Feng Shui

11. Semnificația Stelelor Zburătoare

Cristina ne explică și ne învață cum să ținem cont de energii, cu ajutorul stelelor zburătoare, pentru armonie umană și prosperitate.

Feng shui

12. Semnificația Energiilor în Feng Shui

Avem o hartă/un plan al unei case, avem o busolă care ne ajută să identificăm energiile din jurul nostru. Mai rămâne să aflăm ce  semnificație are fiecare tip de energie.

Feng Shui

13. Cele 5 elemente

Noi suntem înconjurați de foc, pământ, metal, apă, lemn, sunt elemente care ne sunt comune, binecunoscute. Ce nu știe toată lumea, este că fiecare element poate fi încărcat pozitiv sau negativ și că există o ordine care ne ajută să înțelegem multe fapte din viața noastră.

Feng Shui

14. Școala Feng Shui a Formei

Suntem înconjurați de obiecte și ele au forme care ne pot influența energetic, în bine sau invers. Cristina ne învață cum trebuie să atragem energiile pozitive cu ajutorul formelor și cum să respingem energiile negative.

Curs Feng Shui

Secțiunea 3- Studii de caz Feng Shui

15. Analiza Feng Shui- Casă în Oraș

ABC-ul Feng Shui-ul se învață ușor, avem nevoie pentru început de o busolă specială și de un studiu de caz mai exact planul unei case. Veți învăța să folosiți busola feng-shui, pentru a afla primele elemente importante pentru analiza energiilor.

Masterclass Feng Shui

16 Casă în Oraș-Discuție și Analiză

Avem planurile studiului de caz și foarte important este să se stabilească vârsta unei case, cât mai exact. De aceea trebuie să cunoaștem cât mai multe informații despre evoluția și transformările imobilului. Cristina explică foarte bine  cum se stabilesc sectoarele energetice și cum sunt folosite remediile în feng-shui dar strecoară și informații prețioase pentru studenții începători.

Curs Feng Shui

17. Casă în Oraș- Analiză, Practică și Remedii

Bucătăria este o zonă foarte importantă pentru o casă și vom vedea dacă energiile, obiectele, ustensilele, sursa de foc și culorile existente sunt bine alese sau avem oare nevoie de remedii. Analiza merge mai departe și Cristina răspunde multor întrebări: unde avem nevoie de bambus, este bine să avem oglinzi în dormitor, în ce zonă și pe ce energie trebuie să stăm pentru a studia mai bine, unde ne odihnim.

Cristina Groza

18. Casă în Oraș-Concluzi

Se trag concluziile finale, avem macheta casei, intrare prosperă, energii benefice și vom avea un diagnostic feng-shui.

Curs Feng Shui

19. Analiza Feng Shui-Apartament în Oraș

Înainte de a achiziționa sau închiria un apartament, ar fi bine să-i cunoaștem și energiile. De această dată, Cristina analizează un apartament drăguț, cochet, tineresc, vesel și atrăgător. Vom vedea dacă și  energiile sunt benefice și dacă vom avea interes  pentru acest apartament.

Curs Feng Shui

20. Analiza Feng Shui-Casă în afara Orașului

O casă situată în afara orașului îți poate oferi confort și o stare de vacanță dar uneori parcă simți nevoia de a face modificări. Aflăm cum și dacă facem aceste modificări și de ce anume trebuie să  ținem cont.

Masterclass Cristina Groza

21. Analiza Feng Shui-Sediu de Firmă

Când avem o firmă, cu siguranță dorim să ne aducă prosperitate motiv pentru care trebuie să tratăm cu seriozitate energiile din spațiu, mobilierul, obiectele de decor. Aflăm cum activăm-potențăm energiile benefice, în funcție de specificul afacerii.

Cristina Groza

Secțiunea 4- Încheiere curs Feng Shui

22. Mesaj final

Ați urmărit un curs unic, cu un profesor unic! Până acum eram obișnuiți cu expresia ” să-ți asculți inima”. Cristina ne spune: “ascultați-vă casa”😊 S-ar putea să fiți plăcut surprinși.

Feng Shui

23. Certificare Curs Feng Shui

În cazul în care îți dorești la sfârșitul masterclassului poți da un test grilă pentru a primi certificat de participare conform mostrei.

Certificare curs feng shui

Ofertă specială Curs Feng Shui

Dacă te înscrii acum la acest masterclass vei beneficia de:

600,00 Lei (-45%)

331,00 Lei

Certificare Curs Feng Shui

În plus, după finalizarea cu succes a cursului de Feng Shui și a examenului vei primi: 

Certicare curs feng shui

Ce spun cei care au urmat acest masterclass cu Cristina Groza?


Pe platforma Life University sistemul de raiting este unul transparent, asemenea platformelor de Booking, unde beneficiarii reali lasă părerile lor.

Ratings & Reviews

4.8
Medie Evaluări
27 Evaluări
5
24
4
2
3
0
2
1
1
0
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
Tudor Izabela Diana
Adăugată cu 2 săptămâni în urmă
Buna seara in primul rand. FELICITARI PENTRU ORGANIZAREA ACESTUI MASTERCLASS PLIN DE INFORMATII PRETIOASE

Felicitari pentru aceasta platforma si aceste superbe cursuri. Felicitari Maestrei Cristina Groza, foarte bine explicat si structurat cursul. Chiar daca sunt notiuni introductive in aceasta stiinta Feng shui, sunt foarte utile. Infinite binecuvantari.

×
Preview Image
Mirela
Adăugată cu 2 săptămâni în urmă
Nu este un curs complet de feng shui. Ci o introducere in feng shui!

Acest curs este facut de asemenea natura doar ca sa-si atraga cursanti la propriile ei cursuri, care au preturi f mari. Si bineinteles ca trebuie sa urmezi mai multe cursuri, pe mai multe nivele.

×
Preview Image
Anca Maria
Adăugată cu 4 săptămâni în urmă
Informatii faine explicate pe intelesul tuturor

Felicitari! Mi-ai starnit curiozitatea de a aprofunda aceasta cunoastere. Se vede experienta si pasiunea. M-ai lasat totusi cu informatii incomplete despre: cum asezi “stelele” pe planul casei si remediile complete (obiecte, culori). Daca timpul nu permite, as fi folosit un suport de curs / sa ma directionezi catre surse de incredere. As fi avut o finalitate in aceasta etapa. Thanks

×
Preview Image
Liana
Adăugată cu o lună în urmă
foarte interesant

Mi-a placut foarte mult modul in care s-au prezentat elementele principale in Feng Shui, ceea ce este bine de stiut de catre toata lumea. mi-ar fi placut sa aflu mai multe elemente, asa ca poate ma hotarasc sa fac un curs in acest domeniu. Felicitari Cristina!

×
Preview Image
Denis Geanina-Gabriela
Adăugată cu 3 luni în urmă
M-a impresionat foarte tare felul cum a explicat maestra feng Shui astfel încât să înțeleg și să îmi doresc să studiez mai mult.

Mi-a plăcut foarte mult acest curs.M-a făcut curioasa și să merg mai departe în a înțelege și a învăța aceasta știință fascinanta.Multumesc foarte mult și abia aștept să aprofundez aceasta știință.

×
Preview Image
Friedrich Elena Roxana
Adăugată cu 3 luni în urmă
Interesant

Mi-a placut felul cum a fost explicat totul, mă bucur ca am participat...insa nu este ceea ce vreau pentru mine, nu mă atrage. Mulțumesc pentru tot ce am reușit sa aflu ce înseamnă cu adevărat Feng Shui.

×
Preview Image
Delia
Adăugată cu 4 luni în urmă
Un curs forte interesant.

Mi-a placut mult acest curs , m-a introdus in lumea Feng Shui-ului. Am invatat baza Feng-Shui, atat cat sa te faca curios si sa vrei sa aprofundezi. Ma gandesc sa fac un curs profesionist, dar recomand cu caldura masterclassul celor care vor sa afle despre ce inseamna energiile dintr-o locuinta si cum putem sa ne armonizam viata.

×
Preview Image
Sara
Adăugată cu 5 luni în urmă
Sfaturi practice si simple

Acest masterclass a fost o introducere in lumea metafizicii chinezesti, in special a Feng Shui-ului. Cristina Groza este un specialist in domeniu, ofera sfaturi practice si simple. Recomand acest masterclass tuturor celor pasionati de cultura estica si care sunt atrasi mai ales, de curentele spirituale si sfaturile pentru o viata armonioasa ce vin din Asia de Est.

×
Preview Image
Maria
Adăugată cu 6 luni în urmă
Explicații concrete

Cursul mi-a trezit atenția constant

×
Preview Image
Oana
Adăugată cu 7 luni în urmă
Un curs deosebit si foarte interesant.

Studiile de caz au fost cele mai interesante. Ar fi binevenit si util un masterclass mai amplu despre calcul si aplicabilitatea stelelor zburatoare si despre influenta individuala a sectoarelor din casa pentru fiecare membru al familiei.

×
Preview Image
Alina
Adăugată cu 7 luni în urmă
Profesionalism, dedicare, energie pozitiva

Un adevarat maestru, care pentru mine a reusit sa sintetizeze clar si concis beneficiile aplicarii acestei stiinte, principiile si regulile care stau la baza ei, precum si aplicabilitatea acesteia prin exemplele concrete oferite, drept pentru care ii multumesc!

×
Preview Image
viorica
Adăugată cu 7 luni în urmă
Recunostinta pentru impartasirea cunoasterii !

Am participat la cursul online de numerologie a lui Anatol in 2020 .Atunci ca si acum sunt fascinata de bagajul informational si logica expunerii acestuia,astfel incat sa poata fi inteles de cei pasionati de numerologie.

×
Preview Image
MARILENA
Adăugată cu 8 luni în urmă
ACURATETEA INFORMATIEI

DE MULT TIMP CAUTAM SA INTELEG PRACTIC CUM SA CLASIFIC NUMERELE IN VIATA MEA DEJA !!!! AM ASCULTAT CU ATENTIE DESPRE FIECARE CIFRA; SIMT SI BUCURIE DAR SINCER AM SI DURERI DE CAP PENTRU CA NUMAI DE AICI MA VAD IN MULTE SITUATII BUNE DAR SI IN BALARII CUM SPUNE DOMNUL ANATOL BASARAB. MULTUMESC INFINIT PENTRU HARUL DUMNEAVOASTRA DE A EXPLICA PE LIMBAJUL TUTUROR. CU RESPECT!!!!

×
Preview Image
Alexandra-Rozalia-Maria
Adăugată cu 8 luni în urmă
Profunzime, calitate, magie!

Mi-au plăcut: structura cursului, exemplificarea clară a noțiunilor, energia de bucurie și înțelepciune care mi-a transmis o stare de entuziasm, de valoare, de recunoștință că am putut participa la un asemenea curs și să învăț de la un asemenea Om. Mulțumesc, domnule Anatol Basarab! Ce necesară este o asemenea cunoaștere pentru educația viitorilor magi, a părinților deschiși spre adevăr!

×
Preview Image
Madalina F
Adăugată cu 9 luni în urmă
Fantastic!!!

Este foarte interesantă și importantă utilitatea acestor informații. Au sens și sunt foarte ușor de reținut și aplicat… unele:) Poate și o noua cale in viata ca și meserie…

×
Preview Image
Dana
Adăugată cu 11 luni în urmă
Mi-a placut foarte mult felul in care in cateva lectii au fost prezentate atat de multe informatii.

Abia astept sa fac si cursul de initiere. 🙂

×
Preview Image
Isabela
Adăugată cu 11 luni în urmă
Profesionalismul

Mi-a placut foarte mult structura acestui curs cu foarte multe informatii, care pot fi puse in practica, apoi apreciez complexitatea care a fost prezentata la cel mai bun mod de intelegere, si nu in ultimult rind, acuratetea si detalile pe care poate nu le poti extrage dintr-o carte. Va multumesc. Isabela.

×
Preview Image
Mirela
Adăugată cu 11 luni în urmă
Cristina este foarte expresiva

M-a ajutat sa imi fac o idee despre Feng shui, despre care pana acum nu cunosteam mai nimic

×
Preview Image
Marinela
Adăugată cu 12 luni în urmă
Uimitor!

Cel mai mult mi-a placut de Împăratul Galben despre care nici nu auzisem și despre modul în care el a calculat epocile. Este uimitor! De aici pleaca tot de fapt. Acum am înțeles multe lucruri si clar voi sti să îmi desenez diagrama Ba-gua pe casa mea! Mulțumesc frumos!

×
Preview Image
Dumitrita
Adăugată cu 12 luni în urmă
Un curs f interesant!

Am remarcat cat de important este sa stii cum sa faci energia unei case /birou sa circule .Sunt curioasa cat de repede apar efectele benefice!

×
Preview Image
Carmen
Adăugată cu 1 an în urmă
Mereu mai mult și mai bine

Cristina, energia ta este molipsitoare și implicarea ta totala în tot ceea ce faci este un adevărat exemplu ! Cursul este frumos gandit și bine structurat dar sincer ma așteptăm ca la final sa pot calcula singura energiile din noua casa.Poate o voi face pe viitor după ce voi știi mai multe.Multumesc Cristina pentru wellcome-ul în Seng Shui!

×
Preview Image
Andreia
Adăugată cu 1 an în urmă
Informatii folositoare

Cursul este foarte bun! Am invatat multe lucruri. Tot ce prezinta Cristina este de cel mai inalt nivel. Felicitari!!! Multumim Cristinei!!!! Ma asteptam sa fie prezentat cum se fac acele diagrame pe schite si formulele dupa care se calculeaza. In aparenta este mai mult o introducere in Stiinta Feng Shui. Sugerez schimbarea numelui pentru o mai mica inducere in eroare celor ce il achizitioneaza.

×
Preview Image
Daniela
Adăugată cu 1 an în urmă
Cel mai mult m-a impresionat Cristina , care a reusit si structurat informatiile in asa fel sa fie de folos.

Cu siguranta o sa incerc sa schimb ceva prin casa ,o sa folosesc si remedii , sa vad daca sunt ceva schimbari .Un curs integral cat costa si ce durata are .Multumesc !

×
Preview Image
Felicia
Adăugată cu 1 an în urmă
A pus ordine în informațiile mele despre feng shui

Mulțumesc! Cristina a simplificat pt.mine informațiile cam ala-n-dala din capul meu! Intuitiv nu prea acceptam toate acele remedii kicioase ,ea confirmându-mi ca sunt suficiente ca remedii elementele din natură,mai importantă fiind energia locului în care ne aflăm!

×
Preview Image
Show more reviews
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!

Ofertă specială Curs Feng Shui

Dacă te înscrii acum la acest masterclass vei beneficia de:

600,00 Lei (-45%)

331,00 Lei

FAQ

Răspunsurile la întrebările frecvente curs Feng Shui

Despre MasterClass Cristina Groza

Masterclassurile Online sunt sesiuni video înregistrate cu top experți sau top performeri din diferite domenii (actorie, muzică, sport, fashion, style spiritualitate, cooking, make-up, sănătate, etc).

Odată ce achizționezi un masterclass îl poți viziona oricând, în câteva secunde începând de acum, de pe laptop, telefon sau tabletă.

Prin aceste Masterclassuri facilităm legătura între top performeri/experți/modele din România sau din lume și oamenii care vor să se dezvolte sau sunt curioși și dornici să învețe de la cei mai buni pe subiecte practice.

La acest Masterclas vei avea acces pentru totdeauna. Depinde de tine cât timp îți ia să-l parcurgi. Fiind 7 h de video, probabil modulul intensiv ai putea să-l termini în două zile.  Și după finalizare vei avea acces să revezi oricând orice modul și poți folosi variantele audio puse la dispoziție pentru exercițiile oferite în acest masterclass.

Dacă te înscrii acum la acest Masterclass vei avea acces pentru totdeauna. Plătind o singură dată, o singură taxă, poți să vezi acest masterclass, ori de câte ori dorești, oricând și de oriunde din lume.

Înscriere Masterclass

La acest Masterclass te poți înscrie apăsând butonul înscrie-te acum.
Înscrierea în Masterclassul Online se poate face ușor:

  • Pasul 1: Apeși butonul de înscriere (cumpără masterclassul)
  • Pasul 2: Completezi formularul care ți se deschide cu datele tale
  • Pasul 3: Ai acces imediat la întregul Masterclass

Garanție

Îți oferim încrederea de a avea acces la întregul masterclass, cu mențiunea că în termen de 30 zile, indiferent de motiv, dacă nu ești mulțumit primești înapoi banii achitați.

Știm că, fiind un curs Life Time Access, o să vrei să ai acces la el și ulterior și la eventuale update-uri, astfel că ai la dispoziție, nu o zi, nu două, nu 5 zile să vezi dacă e potrivit pentru tine, ci 30 zile. Dacă vei vrea banii înapoi, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un e-mail la [email protected] într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Plata

Plata se face online cu cardul. În cazul în care nu aveți bani disponibili pe card, în momentul înscrierii alegeți opțiunea transfer Bancar și veți primi apoi pe email toate detaiile necesare pentru a putea face plata prin depunere la bancă sau prin ordin de plată. Momentan, încasările numerar la sediul nostru nu sunt posibile.

În termen de maxim 7 zile de la data plății primești pe e-mail factura fiscală.

Dacă dorești înscrierea pe persoană juridică, este important ca plata să fie făcută cu cardul pe persoană juridică și nu cu cel personal. În momentul înscrierii  să alegi peroană juridică și să introduci datele de facturare.

Acces Masterclass

La tot masterclassul ai acces acum, imediat ce finalizezi înscrierea. Ești redirecționat automat în contul tău. În cazul în care nu faci plata cu cardul, accesul va fi oferit în momentul confirmării plății.

Nefiind un curs în clasă nu ai nici o condiționare legată de timp.

Odată ce te-ai înscris, înregistrările sunt diponibile imediat, îl urmezi când dorești, în ritmul în care consideri că îți este de folos. Masterclassul poate fi accesat de oriunde din lume: București, Cluj, Iași, Timișoara, din orice oraș sau loc din Europa sau din lume.

Pe e-mail-ul cu care faci înscrierea vei primi un link, un user și o parolă. Cu acestea te poți loga în viitor.

Atâta vreme cât ai conexiune la internet poți să urmezi programul de pe orice dispozitiv (PC, Laptop, Tabletă, Telefon). Video-urile sunt optimizate și pentru mobil, astfel că dacă ai o conexiune la internet cel puțin rezonabilă, nu ar trebui să întâmpini nicio dificultate.

Video-urile din cont nu pot fi descărcate. Orice încercare de piratare atrage de la sine restricționarea accesului la cont și sancționarea conform legislației în vigoare. Din cont vei putea descărca workbookul și exercițiile în format audio.

Indiferent dacă acest program este achiziționat pe persoană fizică sau pe persoană juridică, accesul se poate face pe bază de user și parolă, iar accesul este garantat și destinat unei singure persoane. Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

Pentru a urma cursul trebuie să ai acces la internet. Programul nu poate fi parcurs dacă nu ai conexiune la internet.

Contact

Pentru orice nelămurire sau întrebare poți contacta Life University la telefon 0733 18 18 19 sau scrie-ne un e-mail la adresa [email protected]

Ofertă specială Curs Feng Shui

Dacă te înscrii acum la acest masterclass vei beneficia de:

600,00 Lei (-45%)

331,00 Lei

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vrei acces GRATUIT la o lecție cu Cristina Groza?​

Studiu de caz Analiza Feng Shui

Cristina

Groza

Primești acces gratuit la o serie de lecții video, inclusiv la o lecție susținută de Cristina Groza.