Business Coaching – Studiu de caz

Ce este Business Coaching? Cum arată o ședință de Coaching? Ce instrumente poți folosi în cadrul întâlnirilor? Dacă ai asemenea întrebări vezi această sesiune de Business Coaching.

Sesiunea integrală de Business Coaching este disponibilă numai pentru membrii platformei Life University. Dacă dorești să accesezi librăria de lecții gratuite, apasă pe butonul Vreau acces la librăria Gratuită!

Linkuri utile formări coaching:

Detalii Masterclass coaching Online și Inspire for Performance

Detalii Curs Coaching Acreditat de Ministerul Muncii online sua in sală

Alte cursuri de Coaching Recomandate

BUSINESS COACHING PE INTELESUL TUTUROR

În business nu ai timp să faci toate greșelile din lume. Dacă ținta este performanța înaltă atunci coachingul pentru business este soluția potrivită. Business coaching -ul are rolul de a ajuta antreprenorii, managerii și angajații să atingă un alt nivel de performanță în activitatea lor. Coaching-ul nu este doar despre succes ci poate să fie și despre supraviețuire în mediul de business. Indiferent de motivul pentru care dorești să fii mai bun, un coach de business te poate ajuta să faci acest lucru.

De regula, clienții de business coaching sunt oameni care își doresc să atingă anumite obiective profesionale, care vor să producă o schimbare de ritm în viața profesională, care își doresc să atingă sau să mențină un anumit nivel în business.

Business coaching -ul este, în esență, o modalitate de dezvoltare a resurselor umane prin sprijin, ghidare, feedback și sfaturi, cu scopul de a crește performanța în diferite arii de business sau profesionale.

Business Coaching este util pentru:

 • luarea deciziilor
 • organizare și prioritizare
 • focus
 • peformanță crescută
 • optimizarea activității și proceselor
 • claritate
 • îmbunătățirea abilităților de comunicare
 • business development
 • depășirea obstacolelor
 • reducerea stresului
 • vei preveni apariția burnout-ului
 • inițierea și gestionarea schimbărilor
 • redobândirea/creșterea motivației
business coaching

Business coaching pentru afaceri

Succesul este mai mult decât a fi bun în ceea ce faci și a lucra foarte mult pentru ca totul să se întâmple. Este vorba de a avea o idee bună și de a ști ce definește cu adevărat succesul în viața ta de business. Business Coachingul îți ușurează viața de business. 

Când vei ști la ce să te aștepți în carieră, vei găsi mult mai ușor să rămâi focusat și pe deplin actualizat. A avea cel mai bun business coach care să te ajute cu obiectivele tale reprezintă una dintre căile cele mai eficiente.   

Trebuie să dai viața afacerii tale și să găsești ideile potrivite care să îți facă lucrurile utile. Nu există o modalitate mai ușoară de a te dezvolta decât să ai antrenori bună în fiecare arie a vieții.  

Atunci când primești Business Coaching, vei găsi mult mai ușor să fii persoana pe care vrei să fii. Nu ar trebui să existe nimic care să îți stea în cale. Tu ești cel care va avea mai mult succes și mai energic în ceea ce îți dorești. A avea un antrenor de afaceri bun te va apropia de visele tale și te va ajuta să-ți dai seama încotro se îndreaptă viața ta sau businessul tău.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top

BLACK FRIDAY
de primăvară

black friday de primavara