Arta discursului și tehnici de improvizație

S-a întâmplat vreodată să trebuiască să susții un discurs pe nepusă masă? Arta discursului îți este prezentată cu mult umor de marele actor Marius Bodochi într-un masterclass de excepție, unde actoria este transpusă în viața de zi cu zi.

Arta discursului cu Marius Bodochi

Acest video este extras din Masterclassul susținut de Marius Bodochi. Pe de-o parte ne dorim să-ți venim in ajutor cu acest modul gratuit, pe de altă parte poți să-ți faci o idee clară despre ce fel de conținut video găsești în masterclass-ul lui Marius Bodochi. Masterclassul este un curs video înregistrat pe care îl poți urmări online imediat ce te înscrii (detalii aici).

De asemenea te poți înscrie și în librăria de cursuri online gratuite unde ai acces la o serie de lecții utile și folositoare.

Arta discursului și tehnici de improvizație cu Marius Bodochi

Te duci liniștit la muncă știind că urmează să aibă loc o conferință de prezentare a unui iaurt dintr-o gamă extrem de cunoscută. Dintr-o dată intră șeful tău agitat în birou și îți spune că persoana care trebuia să susțină conferința nu se simte bine și că trebuie să îi iei locul și iese rapid din birou.

Pe tine te ia panica și te gândești că nu știi absolut nimic despre acel produs și că nu poți să susții conferința și audiența captată, dar totuși nu ai vrea să îl dezamăgești pe șeful tău: niște puncte în plus în ochii șefului, nu strică niciodată.

Ce faci într-un astfel de situație? Cum o scoți la capăt? Cum improvizezi?

Răspunsul la toate aceste întrebări se află aici, în modulul prezentat mai sus. Marius Bodochi, un mare actor, trecut prin sute de roluri și prin multe momente în care a fost luat pe nepregătite și a trebuit să improvizeze, îți prezintă un discurs cap coadă pe care ai putea să îl adaptezi în orice situație neprevăzută pe care o poți întâmpina, la locul de muncă sau în viața personală.

arta discursului

Masterclass Marius Bodochi

Cursul este format din 27 de lecții video, cu o durată totală de 5 ore. La sfârșitul acestor lecții, poți obține un certificat emis sub egida Life University. Acesta este în primul rând un simbol al faptului că ai finalizat cu succes acest curs sau poate dacă ești interesat de o carieră în domeniu, ar putea să-ți fie utilă.

În acest masterclass ai ocazia să afli:

 • Cum trebuie să te comporți ca părinte atunci când ai un copil talentat? Ce este de făcut în această situație?
 • Ce ai de făcut atunci când vrei să interpretezi un personaj?
 • Ce pași trebuie să îndeplinești pentru a reuși să produci un spectacol?:
 • Tehnici de actorie pe care le poți aplica într-o negociere
 • Ce poți transmite prin nonverbal și cât de important este acesta
 • Tehnici și exerciții de dicție
 • Tehnici de gestionare a emoțiilor
 • Cum captezi și menții atenția interlocutorului?
 • Tehnici de public speaking atunci când ești pus în situații limită
 • Pregătirea psihică și fizică – Exerciții practice
 • Studii de caz – Cariera în teatru și cinematografie
 • Cum gestionezi frica?
 • Succesul și insuccesul

Dacă ți-a atras atenția acest curs, te invităm să afli și mai multe tehnici de actorie de Marius Bodochi dând click aici: 📍 https://www.life-university.ro/arta-actorului/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top

BLACK FRIDAY
de primăvară

black friday de primavara