Tehnici de Masaj Terapeutic: Artroza toraco-lombară și spondiloza cervicală cu Iulian Motoc

Indiferent dacă ești profesionist în domeniul masajului sau pur și simplu un pasionat, acest modul gratuit reprezintă o oportunitate de a îmbunătăți înțelegerea tehnicilor de masaj terapeutic. Iulian Motoc împărtășește secretele sale pentru a face din fiecare sesiune de masaj o experiență terapeutică profundă și benefică.

Acum ai ocazia să vezi o lecție valoroasă din cursul susținut de acesta. În acest modul îți sunt prezentate și exemplificate tehnici de masaj în cazul artrozei toraco-lombară și spondiloza cervicală.

Aici ai ocazia să vezi explicațiile unui specialist în domeniu. Pe de-o parte ne dorim să-ți venim in ajutor cu acest modul gratuit, pe de altă parte poți să-ți faci o idee clară despre ce fel de conținut video găsești în masterclass-ul lui Iulian Motoc.

Masaj Terapeutic – Artroza toraco-lombară și spondiloza cervicală

Vezi un profesionist în acțiunie. Iulian Motoc, Președintele Federației Mondiale de Masaj și Președintele Asociației de Masaj și Terapii Complementare, îți prezintă în detaliu fiecare tehnică de masaj pentru vindecarea sau ameliorarea artrozei toraco – lombară și spondiloza cervicală.

  • Tehnici de masaj pentru artroza toraco-lombară și spondiloza cervicală
  • Exemplificare

Dacă acest modul te-a intrigat și vrei să vezi tot ce are de oferit marele maestru Iulian Motoc, mai jos ai trailerul de la acest curs și link-urile necesare.

Masterclass Masaj Terapeutic

Acest masterclass este pentru tine dacă dorești să îți duci cunoștiințele de masaj la un alt nivel. Acum ai ocazia să afli, explicat pas cu pas și exemplificat, despre tehnici specifice de masaj terapeutic pentru o serie vastă de afecțiuni. Ghidat pas cu pas de Iulian Motoc, un expert recunoscut în domeniu, vei explora tehnici avansate de masaj terapeutic pentru tratarea unei game variate de afecțiuni.

Vei beneficia de o învățare detaliată și exemplificată, descoperind secretele unor tehnici eficiente pentru a aborda diverse probleme de sănătate. Iulian Motoc va fi alături de tine în acest proces de învățare, oferindu-ți îndrumare pentru a-ți perfecționa abilitățile în domeniul masajului terapeutic.

De ce să urmezi acest curs? 

  • Vei afla tehnici de masaj terapeutic pentru afecțiuni ale membrului superior: Artroza Scapulo – Humerală, Artroza cotului ( Epicondilită), Artroza mâinii (sindrom tunel Radio – Carpian)
  • Vei afla tehnici de masaj pentru afecțiuni ale membrului inferior: Lombosciatica, Artroza gleznei, Artroza genunchiului (Ganartroză), Coxartroza
  • Vei afla tehnici de masaj pentru Spondilopatii
  • Vei afla tehnici de masaj de recuperare și prevenție

Dacă ți-a plăcut acest modul și vrei să afli mai multe tehnici de masaj terapeutic de la Maestrul Iulian Motoc, te invităm să te înscrii la cursul de masaj terapeutic, susținut de acesta: https://www.life-university.ro/curs-masaj-terapeutic/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top