Masajul pe Scaun la Birou: Cum Contribuie la Eficiența și Bunăstarea Angajaților

În lumea agitată pe care o trăim, în care mulți dintre noi petrecem ore întregi la birou, nu este deloc surprinzător că tensiunea musculară și stresul pot deveni o problemă persistentă. Cu toate acestea, există o soluție simplă și eficientă la îndemâna noastră: masajul pe scaun. Acest articol explorează modul în care masajul pe scaun contribuie la relaxare și eficiență, și oferă exemple concrete despre cum se poate efectua în cadrul mediului de lucru.

Aici ai ocazia să vezi explicațiile unui specialist în domeniu. Pe de-o parte ne dorim să-ți venim in ajutor cu acest modul gratuit, pe de altă parte poți să-ți faci o idee clară despre ce fel de conținut video găsești în masterclass-ul lui Iulian Motoc.

Cui se adresează masajul pe scaun?

Masajul pe scaun este deosebit de benefic pentru persoanele care își petrec majoritatea timpului la birou. Iată de ce acest tip de masaj este o alegere excelentă pentru această categorie de angajați:

 1. Relaxare și eficiență: Lucrează într-un mediu stresant? Masajul pe scaun este un mod eficient de a vă elibera de tensiunea acumulată în corp și minte. După o ședință scurtă de masaj, veți constata că sunteți mai relaxați, mai concentrați și mai eficienți în sarcinile dvs.
 2. Corectarea posturii incorecte: Multe persoane care lucrează la birou adoptă poziții incorecte care pot duce la dureri de spate, gât și umeri. Masajul pe scaun ajută la corectarea posturii necorespunzătoare și la relaxarea mușchilor tensionați, prevenind astfel problemele legate de postură.
 3. Accesibilitate și ușurință: Tehnicile de masaj pe scaun folosesc aceleași principii ca și masajul tradițional, dar pot fi realizate pe un scaun ergonomic. Acest lucru face ca masajul pe scaun să fie extrem de accesibil și ușor de integrat în rutina de lucru, indiferent de locație.

Masajul pe scaun este o modalitate eficientă de a vă relaxa și de a vă menține eficiența la locul de muncă, în special dacă lucrați la birou. Cu tehnici simple, precum cele prezentate în modul gratuit, puteți vedea beneficiile imediate ale masajului pe scaun, contribuind la bunăstarea dumneavoastră generală și la îmbunătățirea productivității în cadrul mediului de lucru.

MasterClass Iulian Motoc – CURS MASAJ | TEHNICI DE MASAJ

Acest Masterclass se adresează atât celor care vor să facă o carieră în domeniu, celor care vor să-și extindă competențele, cât și celor care vor să descopere secrete de masaj pe care le pot aplica acasă. Parcurgând acest Masterclass, vei afla:

 • Care sunt obiectivele majore ale unui masaj?
 • Cum se realizează masajul de relaxare a spatelui, membrelor superioare, inferioare și masajul facial?
 • Cum se realizează masajul Lomi Lomi și Candle masaj?
 • Cum se realizează masajul anticelulitic?
 • Cum poți scăpa de contracțiile musculare cu ajutorul masajului?
 • Cum se face masajul pentru diferite afecțiuni?
 • Cum se face masajul sportiv înainte de efort și după efort?
 • Cât de benefic poate fi masajul cu bețe de bambus?
 • Tehnici de automasaj
 • Tehnici de masaj pentru persoanele care lucrează la birou
 • Tehnici de masaj pentru terapie viscerală

Dacă ți-a plăcut acest modul și vrei să afli mai multe tehnici de masaj de la Maestrul Iulian Motoc, te invităm să te înscrii la cursul de masaj, susținut de acesta: https://www.life-university.ro/curs-masaj/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top

BLACK FRIDAY
de primăvară

black friday de primavara