Mindfulness – Întrebări și răspunsuri

mindfulness - intrebări si raspunsuri

Dacă ai o intrebare despre mindfulness pune-o în rubrica comentarii, mai jos.

26 thoughts on “Mindfulness – Întrebări și răspunsuri”

 1. Cum putem sa ne concentram in activitatile zilnice cand avem atatea termene limita si mailuri, intalniri si totusi sa ne concentram si sa traim momentul? Multumesc

  1. Prin antrenament putem sa o facem si sa fim mai eficienti. In fond, termenele limita si mailurile au loc in momentul prezent. Concentrandu-ne pe acum si aici vom rezolva lucrurile si nu ne vom lasa striviti de ele

 2. Se vorbeste mult despre posibilele proprietati mai mult sau mai putin extraordinare ale glandei pineale. Dumneavoastra ce parere aveti? Si cunoasteti anumite metode de stimulare ale acestei glande?

 3. Nu sunt obosita dar cu toate astea m-am relaxat doarte tare si m-a luat somnul cand am facut execitiul prezentat. Inseamna ca exercitiul a fost facut corespunzator?

 4. Cum ne luptam sau facem fata gândurilor negative cu care ne bombardează ceilalți? Cum putem sa ii abordemam și sle schimbam optica.?

 5. De ce in timpul meditatiei se intampla des sa casc? abia m-am trezit, deci nu se pune problema oboselii….nu e prima data cand mi se intampla. Va multumesc frumos!

 6. Spuneţi ca ati început sa lucrati cu copii din centrele de plasament.Ei înţeleg ,îmbrăţişează acest concept aţi avut feedback pozitiv de la ei.Inntrb pentru ca aş vrea sa-l învăţ şi pe copilul meu aceasta tehnică,are 14 ani,aveţi ceva adaptat pentru copii?I am vorbit multe lucruri despre mindfulness ,dar nu vrea sa priceapă,il inţeleg, n a citit nimic despre asta.Eu am citit tot de la Eckhart Tolle şi Jon Kabbat Zin practic mindfullness ,dar nu sunt constanta în ceea ce fac.

 7. Daca achizitionez cursul, ma voi putea intoarce la el oricand doresc sau il pot parcurge doar o singura data? Mai exact, accesul la el este prin logare pe site (cu acces la internet implicit) sau il pot descarca in laptop si il pot accesa in orice momen si orice conditii? Multumesc!

  1. Buna Maria,
   Cursul nu poate fi descarcat în laptop, insa vei avea accces la el pentru totdeauna. Te logezi, poti vedea și il poti revedea oricand, de ori de cate ori dorești.

  1. Buna Grigore,
   În general daca exista un asemenea suport la orice curs este prezentat in pagina de prezentare. În cazul de față din păcate nu exista un asemenea material.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top