Lumea Extensiilor de Gene – De ce ai nevoie pentru a începe?

Aplicarea extensiile de gene este o tehnică des întâlnită la persoanele care își doresc un aspect plin și seducător al ochilor. Înainte de a începe să practicați această tehnică, este important să vă pregătiți corespunzător. În acest modul, veți afla exact de ce aveți nevoie, explicat pas cu pas de Corina Turcuman, unul dintre cei mai apreciați tehnicieni de gene false din România, fondatoarea Academiei Karina LashMaker.

Aici ai ocazia să vezi explicațiile unei persoane specializate în domeniu. Pe de-o parte ne dorim să-ți venim țn ajutor cu acest modul gratuit, pe de altă parte poți să-ți faci o idee clară despre ce fel de conținut video găsești în masterclass-ul Corinei Turcuman.

Instrumentele esențiale

 • Pensetele sunt un instrument esențial în aplicarea extensiilor de gene. Veți avea nevoie de cel puțin două tipuri de pensete: una dreaptă și una curbată. Acestea vă ajută să manevrați și să aplicați extensiile de genele cu precizie.
 • Adezivul pentru gene este cel care va ține extensiile pe genele naturale. Asigurați-vă că folosiți un adeziv de înaltă calitate, care să fie sigur pentru ochi și care să confere rezistență.
 • Extensiile de gene trebuie să fie de cea mai bună calitate. Selectați gene care arată naturale, dar care să ofere și un aspect bogat și plin al ochiului.
 • Primer – un pas important în procesul de aplicare, pentru a pregăti genele naturale pentru aplicarea extensiilor.
 • Suportul pentru extensiile de gene este util pentru a organiza genele pe care urmează să le aplicați.

Criterii de selecție a produselor

Când vă hotărâți să achiziționați produsele necesare pentru aplicarea extensiilor de gene, asigurați-vă că acestea sunt de calitate superioară. Nu faceți compromisuri când vine vorba de adeziv, gene și alte materiale esențiale. Alegeți produsele care sunt sigure pentru ochi și care oferă un aspect natural. În timp economia în alegerea produselor potrivite s-ar putea să vă coste mult mai mult.

Curbura, grosimea și lungimea extensiilor de gene

Există mai multe tipuri de curburi disponibile, cum ar fi curbura C, J sau D. Alegerea corectă a curburii depinde de forma ochilor și de preferințele clientei dvs. Grosimea și lungimea extensiilor trebuie, de asemenea, selectate cu grijă, pentru a obține un aspect armonios, așa cum ne exemplifică și Corina în acest modul video.

Adezivul și timpii de uscare

Adezivul pentru gene este esențial pentru durabilitatea extensiilor și pentru siguranța ochilor. Asigurați-vă că alegeți un adeziv bun, care să ofere și rezultate de durată, dar care să nu irite ochii clientei voastre. Corina Turcuman prezintă în acest video, câteva opțiuni de adezivi, pe care aceasta îi utilizează și cu, care obține rezultate uimitoare.

Cum să eliminați extensiile de gene

Scoaterea corectă a extensiilor de gene este la fel de importantă precum aplicarea lor. Nu trebuie să fie un proces dureros sau daunător pentru genele naturale.

Vizionând acest modul din cursul de aplicare al extensiilor de gene, al Corinei Turcuman, ai baza de la care poți porni în această aventură. Dacă îți dorești să înveți tehnici de aplicare, design și multe altele, mai jos ai link-ul și descrierea întregului curs. Pregătește-te pentru lumea fascinantă a extensiilor de gene!

Curs Extensii Gene fir cu fir – Online cu Corina Trucuman

Achiziționând acest curs, vei avea parte de un program online de extensii gene ce conține sfaturi practice pentru toate doamnele și domnișoarele care vor să afle
mai multe informaţii despre procesul de aplicare gene false sau își doresc o carieră în domeniu.

Fiecare modul dintre cele 20 conține sfaturi practice și răspunsuri la toate întrebările pe care le ai în legătură cu extensiile de gene. Ai ocazia să descoperi toate secretele unui lash maker de prestigiu din România plus multe altele:

 • Ce presupune meseria de stilist extensii gene?
 • Cum reușești să devii un lash maker bun?
 • Cum reușești să găsești clienţi?
 • De ce produse ai nevoie pentru aplicarea extensiilor de gene?
 • Care este poziția corectă pentru a putea monta genele false?
 • Cum pregătești zona de lucru?
 • Cum cureți genele naturale înainte de aplicare?
 • Cum discuţi cu clienta pentru a alege cele mai potrivite gene false?
 • Cum iei extensiile de gene de pe bandă și întinzi adezivul?
 • Cum poţi schimba fizionomia ochilor prin aplicarea extensiilor de gene?
 • Ce greșeli poţi face în aplicarea extensiilor de gene?
 • Cum se îndepărtează corect extensiile de gene?

Dacă ți-a plăcut acest modul și vrei să afli mai multe despre aplicarea extensiilor de gene, de la Corina Turcuman, te invităm să te înscrii la cursul susținut de aceasta: https://www.life-university.ro/curs-extensii-gene-fir-cu-fir/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top