Importanța sufletului cu Dr. Dragoș Argeșanu

În tumultul vieții noastre agitate, deseori ne trezim căutând răspunsuri la întrebări profunde, care vizează esența noastră și locul nostru în lume. În căutarea înțelegerilor mai profunde și a găsirii liniștii interioare, multe persoane aleg calea spiritualității. Psihoterapeutul Ovidiu Dragoş Argeşanu, unul dintre cei mai respectaţi maeştri reiki, ne ajută să ne căutăm răspunsurile despre suflet, despre paranormal și despre ce există dincolo de Universul Material.

Aici ai ocazia să vezi explicațiile unei persoane specializate în domeniu. Pe de-o parte ne dorim să-ți venim în ajutor cu acest modul gratuit, pe de altă parte poți să-ți faci o idee clară despre ce fel de conținut video găsești în masterclass-ul lui Dragoș Argeșanu.

Structura psihicului uman

Structura psihicului uman este una deosebit de complexă. Aceasta poate include elemente precum conștiința, subconștientul și inconștientul. Dr. Dragoș Argăseanu ne explică modul în care aceste componente interacționează și influențează experiența noastră de viață și cum prin cunoașterea și înțelegerea lui, putem duce o viață mai împăcată.

Ce este sufletul?

Sufletul este o entitate profundă, spirituală, care este considerată a fi esența noastră adevărată. În acest modul, Dragoș Argeșanu ne explică diferitele perspective asupra naturii sufletului și discută despre rolul său în viața noastră.

De unde primim suflet?

Această întrebare adâncește misterul originii sufletului. Dr. Argeșanu ne comunică diversele idei și credințe spirituale prin care sufletele noastre vin în lumea fizică și care este rolul acestora pe Pământ.

Schimbarea destinului

Dr. Dragoș Argeșanu alege să ne vorbească despre scopul cu, care a venit sufletul nostru în această întrupare fizică, dar în același timp cum liberul nostru arbitru ne poate ajuta să ne schimbăm destinul predestinat.

Ce înseamnă pierderea sufletului?

Pierderea sufletului este un conceput destul de controversat, care se referă la pierderea conexiuni cu esența ta spirituală, iar din această cauză pot apărea diverse tulburări.

Care este moneda de schimb spirituală?

Pe durata vieții fizice, in funcție de acțiunile noastre, putem evolua din punct de vedere spiritual sau nu. Trebuie să avem la fel de mare grijă de sufletul nostru, cum avem și de trupul nostru. De cele mai multe ori, suntem atât de prinși de grijile cotidiene, incât uităm să oferim atenție felului în care se simte sufletul nostru.

Cum ne pierdem sufletul?

Cum am menționat și mai sus, acțiunile noastre din timpul vieții fizice ne pot aduce evoluție spirituală, cât și involuție. Dacă pierdem contactul cu sufletul nostru, prin acțiuni precum materialismul excesiv sau neglijarea dezvoltării spirituale, putem spune că ne pierdem din suflet.

Cum îl putem redobândi?

Redobândirea sufletului poate fi un proces profund și personal. În funcție de acțiunile tale, faptele tale, care pot avea influență spirituală pozitivă, te poți reconecta la sufletul tău.

Plățile Karmice

Conceptul de karma este central în multe tradiții spirituale. Putem avea în această întrupare și plăți karmice din vieți trecute și pe care trebuie să le săvârșești.

Antrenamentul sufletului

Cu ajutorul meditației, introspecției și a altor metode de creștere spirituală, ne putem antrena sufletul și să îl aducem într-o stare de echilibru.

În concluzie, modulul “Importanța sufletului” din cursul de spiritualitate al Dr. Dragoș Argesanu abordează subiecte profunde legate de natura sufletului uman, structura psihicului, karma și modul în care acesta ne poate schimba parcursul vieții noastre. Acesta oferă o perspectivă valoroasă asupra dezvoltării spirituale și a percepției asupra noastră, ca individ, care ne poate ajuta să ducem o viață mult mai împlinită.

Curs Spiritualitate Online – Masterclass Dr. Dragoș Argeșanu

Achiziționând acest curs, ai ocazia să îl vezi pe faimosul Dr. Dragoș Argeșanu care, în acest Masterclass, ne vorbește despre spirit, despre universul înconjurător și ce se află dincolo de acesta, despre ortodoxie, energii, vibrații și multe altele. Acest curs contine 25 de module complete și pline de sfaturi și vorbe care sigur te vor ajuta să te dezvolți personal și spiritual. Parcurgând acest Masterclass, vei afla:

 • Care sunt componentele Universului Material?
 • De ce a apărut Universul?
 • De ce avem nevoie de un Înger păzitor?
 • De ce îngăduie Dumnezeu să se întâmple anumite lucruri?
 • Cum ne putem curăța chakrele?
 • Ce este karma?
 • Cum are loc trezirea spirituală?
 • Cum îți poți crește dreptul divin?
 • Care este misiunea personală?
 • Cum ne obținem Mântuirea?
 • Cum ne creștem vibrația și energia?
 • Cum putem să reușim să fim fericiți?

Dacă ți-a plăcut acest modul și vrei să afli mai multe despre spiritualitate, de la Dragoș Argeșanu, te invităm să te înscrii la cursul susținut de acesta: https://www.life-university.ro/curs-spiritualitate/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top

BLACK FRIDAY
de primăvară

black friday de primavara