Feng Shui – Studiu de caz Analiza Feng Shui Apartament

Ai ocazia să vezi în acțiune singurul Maestru Acreditat IFSA (Asociația Internațională de Feng Shui) în România și unul dintre cei patru maeștri Feng Shui acreditași din Europa. Un program complet, complex, util oricărei persoane care urmărește să trăiască în deplină armonie cu Universul.

Acest modul este extras din Curs de Feng Shui . Dacă dorești să ai acces la întregul Masterclass vezi detalii prin click aici!

Feng Shui – Analiză Apartament

Feng-shui (vânt și apă) ne învață să organizăm energiile din jurul nostru, astfel încât să ne simțim confortabil în casa noastră și mai mult decât atât, să stimulăm prosperitatea și starea de bine.

Înainte de a achiziționa sau închiria un apartament, ar fi bine să-i cunoaștem și energiile. De această dată, Cristina analizează un apartament drăguț, cochet, tineresc, vesel și atrăgător. Vom vedea dacă și energiile sunt benefice și dacă vom avea interes pentru acest apartament.

Analiza Feng Shui
Cristina Groza, marele Maestru Feng Shui, alături de Marian Rujoiu, fondatorul Life University, au făcut o analiză a unui apartament din București și cu ajutorul busolei și tehnicilor Feng Shui, ne arată cum este cel mai bine să poziționăm obiectele în așa fel încât să ne putem bucura de toate beneficiile feng shui și să creăm din spațiul pe care îl deții un mediu propice atât pentru tine, cât și pentru membrii familiei.

Curs Feng Shui Online

Masterclassul oferit de Cristina Groza  este disponibil integral imediat ce te înscrii. Este împărțit pe lecții video, fiecare lecție video conținând sfaturi utile, exemplificări, analize reale, etc.  

Cristina Groza îți devăluie structurat și pe înțelesul tuturor, ce este nevoie să știi despre arta Feng Shui .  Acest Masterclass este o călătorie fascinantă și utilă pentru orice persoană care dorește să înțeleagă tainele Universului.

  • Ce este Feng Shui?
  • Sfaturi practice pe care le poți pune în practică
  • Remedii pentru anul curent
  • Analiza unor spații reale
  • Vei învăța despre cercul nașterii și cercul distrugerii
  • Vei ști cum să nu fii atacat de propriile alegeri, de culorile preferate sau de formele din jurul tău
  • Noțiuni importante în arta Feng Shui

Dacă ți-a plăcut acest modul și vrei să afli mai multe sfaturi de feng Shui de la marele Maestru Cristina Groza, poți da click aici: 📍 https://www.life-university.ro/curs-feng-shui/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top