Curs Antreprenoriat Studiu de Caz » Masterclass Dragoș Petrescu

Masterclassul de Business Development susținut de Dragoș Petrescu este un curs de antreprenoriat online dedicat celor care doresc să dezvolte afaceri sau să conducă afaceri.

Acest modul este extras din Masterclassul Business Development . Dacă dorești să ai acces la întregul Masterclass vezi detalii prin click aici!

Prin acest modul Curs Antreprenoriat vei afla provocările unui antreprenor la început de drum pe mai multe direcții:

  • Ce faci când vânzările nu merg
  • Soluțiile propuse de Dragoș Petrescu pe 3 afaceri la început de drum
  • Business în derulare
  • Business la start-up
  • La ce se uită un investitor?

Cine este Dragoș Petrescu?

Dragoș Petrescu este un antreprenor român de succes, fondator al lanțului City Grill Restaurants, coordonator al Coaliției pentru Dezvoltarea României, vicepreședinte al Romanian Business Leaders și secretar general al Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor.

În anii 90 a început vânzând ziare în Pasajul Universității, după care a început deschiderea unor tarabe. După tarabe, au urmat o serie de chioșcuri, însă pentru următorul nivel, Dragoș Petrescu a intrat in jocul corporațiilor. El a obținut o franciză Shell, generând încă din primul an cele mai mari vânzări la nivel național.

Interacțiunea cu domeniul restaurantelor s-a întâmplat la McDonalds. După un an de voluntariat a primit două locații McDonalds în coordonare.

În 1999, împreună cu partenerul său de afaceri deschide primul restaurant LaMama.

În 2004 ,realizează exit din LaMama și fondează ca acționar majoritar Grupul City Grill. Astfel, din grupul City Grill, în acest moment fac parte branduri precum Caru’ cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș, Hanu’ Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill și City Café.

În 2021, devine investitor prin intermediul emisiunii Imperiul Leilor și tot în 2021, din dorința de a da mai departe realizează Massterclasul Business Development, disponibil online în platforma Life University.

Curs Antreprenoriat – Modul Online Gratuit

În teorie lucrurile sunt simple, practica însă ne dă bătăi de cap. Acesta este un curs de business Online, care îți oferă aspecte clarificatoare, practice, testate, adaptate la mediul de business din România.

Dragoș Petrescu ne împărtășește din experiența sa și ne arată printr-un studiu de caz, alături de 2 domnișoare, care sunt pașii pe care îi avem de urmat atunci când suntem la început de drum într-un business.

Curs Antreprenoriat

Un concept de business de nișă: care sunt avantajele acestui business?

Aflăm prin acest modul cum poți să duci o afacere la un nivel internațional și dacă este bine să ne concentrăm pe acest aspect sau este mai bine să ne perfecționăm pe plan național. O serie de sfaturi practice pe care le poți aplica în diverse start-upuri. Sfaturi precise care îți vor deschide cu siguranță ochii și te vor face să îți privești diferit business-ul.

Curs Antreprenoriat pentru cei la început de drum!

Dacă ti-a plăcut acest modul și consideri că ți-a fost util și vrei să ai parte de și mai multe sfaturi de business de la Dragoș Petrescu, vizitează acest link: https://www.life-university.ro/training-business-development/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top