Ratings & Reviews

4.8
Medie Evaluări
12 Evaluări
5
9
4
3
3
0
2
0
1
0
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
Carmazan Slavita
Adăugată cu 2 luni în urmă
Structura

Modul in care au fost comunicate informatiile

×
Preview Image
Florin
Adăugată cu 2 luni în urmă
Prezentare

Nu stiam nimic desi beau vin… dar beau aiurea. Ii multumesc ca ma orienteaza in spatiu .

×
Preview Image
Eugen
Adăugată cu 3 luni în urmă
“In vino veritas!”

Un curs bogat in informatii despre struguri, procesul de vinificatie, vin, zone viticole, ustensile si nu numai, istoria vinului si multe lectii si sfaturi oferite de un maestru in stiinta oenologiei, domnul Sergiu Nedelea.

×
Preview Image
Ciprian
Adăugată cu 3 luni în urmă
Profesionalism

Un curs foarte bine structurat și foarte bine abordat! Vocabularul somelierului este foarte bogat și ilustrează foarte bine etapele necesare degustării vinului și asocierea cu preparatele corespunzătoare. De asemenea cultura generală a domnului Nedelea este foarte bogată în informații utile în domeniul ospitalității mai ales! Este un curs foarte bun pentru orice nivel!

×
Preview Image
Florin-Dorian
Adăugată cu 4 luni în urmă
Să știm ce bem...

Un curs bun, pentru o prezentare generală facută cu măiestrie de domnul Sergiu Nedelea. Modul in care are talentul să povestească, să prezinte te captivează și te face atent la ce spune. Pentru prezentare: 5 stele, dar pentru cursul in sine doar 3, deci media 4. Mă așteptam la anumite amănunte știute de specialiști, comparații, deosebiri intre vinuri, mai puțin la o prezentare foarte generală.

×
Preview Image
Diana
Adăugată cu 4 luni în urmă
Interesant

Foarte interesant si multe imformatii utile.

×
Preview Image
Mirel
Adăugată cu 5 luni în urmă
Discutia despre Terroir

Foarte multe informatii interesante si folositoare, excelent prezentate de d-nul Sergiu Nedelea.

×
Preview Image
Nicoleta
Adăugată cu 6 luni în urmă
Clar si la obiect

Foarte mult mi-a placut cum a fost prezentat acest curs. Domnul Sergiu Nedelea este o somitate in lumea vinului din Romania si nu numai. Sunt destul de pasionata si astept si un curs si mai de profunzime.

×
Preview Image
Marian Iulian
Adăugată cu 6 luni în urmă
Foarte impresionant acest curs, multe lucruri interesante de care nu aveam habar!

Ma ajuta foarte mult deoarece de acum inainte o sa stiu cum si cu ce sa beau un vin ca sa ma bucur pe deplin de gustul lui, in plus eu imi fac singur vinul pt mine si o sa am in vedere ceea ce trebuie sa iasa bine!

×
Preview Image
Mihai
Adăugată cu 7 luni în urmă
Cursul potrivit pentru orice iubitor de vinuri

Prezentarea este una de exceptie. Faptul ca au fost selectate si prezentate informatiile de baza si pe intelesul tuturor face cursul accesibil si placut.

×
Preview Image
Daniel G:.
Adăugată cu 7 luni în urmă
Vastele cunoștințe ale lui Sergiu.

Felicitări pentru ideea acestui curs. Apar tot mai mulți iubitori de vinuri, motiv pentru care asemenea cursuri utile ar trebui să existe la îndemâna oricui. Ca o sugestie, pe viitor, ar fi ca după finalizarea testului să se ofere un feed-back pentru a cunoaște și a nu repeta greșelile. Personal, la prima testare am avut două greșeli, dar neștiind care sunt acestea probabil le-aș face din nou.

×
Preview Image
Marian
Adăugată cu 8 luni în urmă
Totul despre vin.

De la prezentare la exprimare si cunostintele pe care le detineti in domeniu,apreciez acesta calitate.Mi se pare un lucru interesant, sa detii un minim de cunostinte, incepind de la modul de producere a unui vin si pana la servire lui dar,mai ales sa stii sa descrii in cuvinte povestea unui fel de vin pe care il degusti.Este fascinant.

×
Preview Image
Show more reviews
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!

Vrei acces GRATUIT la librăria de lecții gratuite?