Despre trainer

Marius

1 Curs

+513 înscriși
nu ești înscris

Curs Includes

  • 29 Lecții
  • 1 Test

Ratings & Reviews

4.9
Medie Evaluări
17 Evaluări
5
16
4
1
3
0
2
0
1
0
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
Boiciuc Mihaela
Adăugată cu 5 luni în urmă
Placerea cu care este prezentata aceasta arta.

Este remarcabila pasiunea, naturaletea si placerea cu care Marius Bodochi ne prezinta aceasta forma de arta. O prezentare frumoasa cu ajutorul careia am facut o calatorie imaginara printre actori (suflete), costume, lumini, decoruri, si care m-a facut sa imi pun intrebari despre trairea "aici si acum" Multumesc! 🙂

×
Preview Image
Oana
Adăugată cu 5 luni în urmă
Arta actorului

Arta actorului, când actorii suntem noi, spectacolul este viața noastră, iar rolul ni-l alegem. Exemple concrete, de ținut minte și experiența unui actor remarcabil, încrezător, care transmite încredere. Pentru a-l cita pe Shakespeare, „All the world's a stage, And all the men and women merely players; They have their exits and their entrances, And one man in his time plays many parts (...)”

×
Preview Image
Vrabiescu Mona
Adăugată cu 5 luni în urmă
Zbor

Acest curs ma inspira, imi da senzatia de aripi, de libertate, de infinitate a fiintei noastre. Marius Bodochi, felicitari, sunteti un vis, o incantare! Ne oferiti franturi din experienta dumneavoastra la ceea ce inseamna viata de actor sub aspectele ei cele mai importante. Pentru cei la inceput de drum este un adevarat imbold sau un “vino incoa”!

×
Preview Image
grigore
Adăugată cu 6 luni în urmă
un profesor excelent minunat ..multumesc

ma inpresionat enorm stilul de a explica pentru ca se simte manifestarea iubirii in acest mare om recomand vederea acestui masterclass poti vedea dupa vizionare cu mult mai linpede multumesc enorm tuturor ce au facut posibila vizionarea ....multumesc .... minunat inpresionant un maestru de la care poti invata multe..

×
Preview Image
Morar Paul
Adăugată cu 6 luni în urmă
Autenticitatea și talentul

Mulțumesc pentru acest curs și pentru lucrurile învățate . A fost un curs foarte bun .

×
Preview Image
Țigănaș Andrei
Adăugată cu 6 luni în urmă
Excelent!

Marius Bodochi este un actor excelent, un intelectual rafinat și un om bun, profund. Se simte prin felul în care vorbește și energia pe care o transmite. La fiecare video am avut sentimentul că sunt cu el la o masă, bem un vin și vorbim despre viață. Cursul trebuie urmărit cu răbdare, fără ceas și ascultat cu sufletul ca să îl simți și înțelegi cu adevărat.

×
Preview Image
Manea Mihaela
Adăugată cu 6 luni în urmă
Fascinant

Este o incantare sa il urmaresc pe actorul de mare clasa Marius Bodochi. Este un curs de asimilat si pentru profani, cu relevari importante. Multumiri din suflet pentru atata pasiune si generozitate!

×
Preview Image
Alina Mihaela
Adăugată cu 10 luni în urmă
De recomandat: un curs esențial, care te schimbă în bine

A fost o reala plăcere să urmez acest curs.Mi s-a părut original,predat cu entuziasm și cu un conținut util oricui.Poate îl și extindeti, ar fi minunat!A avut de toate:teme de lucru,surse de informare,momente de expunere din care e de învățat dar și umor 🙂 Va mulțumesc,  Marius Bodochi! Este un adevărat privilegiu să poți învața de la cei mai buni!

×
Preview Image
Adriana
Adăugată cu 10 luni în urmă
Excelent.

Prezentare clara, concisa, eleganta, facuta de un trainer super-profesionist. Multumesc Domnule Marius Bodochi pentru efortul depus pentru ca noi sa avem acces la un astfel de curs.

×
Preview Image
Silvian
Adăugată cu 12 luni în urmă
O experiență elegantă

Este mai mult decât un curs; este o experiență elegantă; o călătorie așa cum îmi place mie: stând pe loc.. Lumea și perspectiva lui Marius Bodochi în 26 de lecții. A pus mult suflet și totodată i-a făcut maximă plăcere. Am acordat 4 stele și nu 5 doar fiindcă am găsit unele momente mult prea abstracte pentru așteptările mele concrete. În rest, îl recomand cu inima deschisă, mare... cât un balon 🙂

×
Preview Image
Butunoi
Adăugată cu 1 an în urmă
Autenticitate

Buna ziua! Mi-a placut mult lumina pe care domnul Marius Bodochi a asezat-o pe anumite culise ale aceste-i arte…si dezvaluirile personale….autentice si profunde!mi-as dori,daca se poate sa ne impartaseasca mai mult despre experienta,trairile,emotiile lucrului la piesa Regina mama….cat a durat pregatirea?este incredibila comunicarea dintre ei si modul in care curge totul acolo…atat de in ei tot…

×
Preview Image
Cristina
Adăugată cu 1 an în urmă
Cea mai bună metodă de a învăța pe cineva este exemplul personal

Un curs încântător și util deopotrivă. Tonul prietenos, exercițiile și exemplele personale, recomandările pentru diverse situații de scenă și de viață mi-au adus mai multă încredere în mine și mă motivează să îmi păstrez sinceritatea, pe care mai în glumă, mai în serios, o credeam un defect, dar și să lucrez mai mult pentru echilibrul corp-minte-spirit. Mulțumesc, domnule Marius Bodochi.

×
Preview Image
Irina
Adăugată cu 1 an în urmă
rational si emotional in acelasi timp

Nu este ceva ce mi-a placut mai mult sau mai putin. Totul este minunat. Marius Bodochi este unul dintre actorii mei preferati, iar felul in care prezinta acest curs este deosebit. Este o experienta impresionanta. Cu siguranta in viitor imi doresc sa revad acest curs.

×
Preview Image
Elena-Sorina
Adăugată cu 1 an în urmă
VIS ÎMPLINIT!!

Mi-a plăcut TOT! Și,mai ales, ma bucur ca mi-am îndeplinit visul de a gusta măcar,,fărâmă" din,,preludiul,, actoriei.Multumesc! În copilărie,in vacantele de vara de la bunici,sa- l privesc pe Marius Bodochi în piesele de teatru de pe TVR1,era cea mai mare fericire a mea!! Asa îmi venea și inspirația de a scrie ,,cum ați petrecut vacanta de vara,,,care,era,de obicei prima lucrare ce se cerea la

×
Preview Image
Adriana
Adăugată cu 1 an în urmă
sinceritatea si adevarul discursului

exercițiile practice si sfaturile despre cum sa ti construiesti persoanjul

×
Preview Image
Nicolau
Adăugată cu 1 an în urmă
Artistic si teatral

Ma bucur de acest curs de actorie pentru ca visez de foarte mult timp sa fac un astfel de curs. Vis devenit realitate!

×
Preview Image
Stoica Simona
Adăugată cu 1 an în urmă
gândul naşte emoţia

Ce mi-a plăcut cel mai mult ? N-am răspuns la această întrebare, e cumva ca şi când m-ar întreba cineva pe care din fetele mele o iubesc cel mai mult? Mi-a plăcut tot. Cu ce m-a ajutat? până acum mi-a fost inspiraţie, am scris două poezii inspirându-mă din cursuri. Şi sunt convinsă că de-a lungul vieţii mă voi întâlni cu situaţii care să mă poarte înapoi spre aceste cursuri. Un mare MULŢUMESC!

×
Preview Image
Show more reviews
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!