Despre trainer

Marius

1 Curs

+360 înscriși
nu ești înscris

Curs ce conține:

  • 29 Lecții
  • 1 Test

Ratings & Reviews

4.9
Medie Evaluări
14 Evaluări
5
13
4
1
3
0
2
0
1
0
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
grigore
Adăugată cu 24 de ore în urmă
un profesor excelent minunat ..multumesc

ma inpresionat enorm stilul de a explica pentru ca se simte manifestarea iubirii in acest mare om recomand vederea acestui masterclass poti vedea dupa vizionare cu mult mai linpede multumesc enorm tuturor ce au facut posibila vizionarea ....multumesc .... minunat inpresionant un maestru de la care poti invata multe..

×
Preview Image
Morar Paul
Adăugată cu 7 zile în urmă
Autenticitatea și talentul

Mulțumesc pentru acest curs și pentru lucrurile învățate . A fost un curs foarte bun .

×
Preview Image
Țigănaș Andrei
Adăugată cu 2 săptămâni în urmă
Excelent!

Marius Bodochi este un actor excelent, un intelectual rafinat și un om bun, profund. Se simte prin felul în care vorbește și energia pe care o transmite. La fiecare video am avut sentimentul că sunt cu el la o masă, bem un vin și vorbim despre viață. Cursul trebuie urmărit cu răbdare, fără ceas și ascultat cu sufletul ca să îl simți și înțelegi cu adevărat.

×
Preview Image
Manea Mihaela
Adăugată cu 2 săptămâni în urmă
Fascinant

Este o incantare sa il urmaresc pe actorul de mare clasa Marius Bodochi. Este un curs de asimilat si pentru profani, cu relevari importante. Multumiri din suflet pentru atata pasiune si generozitate!

×
Preview Image
Alina Mihaela
Adăugată cu 4 luni în urmă
De recomandat: un curs esențial, care te schimbă în bine

A fost o reala plăcere să urmez acest curs.Mi s-a părut original,predat cu entuziasm și cu un conținut util oricui.Poate îl și extindeti, ar fi minunat!A avut de toate:teme de lucru,surse de informare,momente de expunere din care e de învățat dar și umor 🙂 Va mulțumesc,  Marius Bodochi! Este un adevărat privilegiu să poți învața de la cei mai buni!

×
Preview Image
Adriana
Adăugată cu 5 luni în urmă
Excelent.

Prezentare clara, concisa, eleganta, facuta de un trainer super-profesionist. Multumesc Domnule Marius Bodochi pentru efortul depus pentru ca noi sa avem acces la un astfel de curs.

×
Preview Image
Silvian
Adăugată cu 6 luni în urmă
O experiență elegantă

Este mai mult decât un curs; este o experiență elegantă; o călătorie așa cum îmi place mie: stând pe loc.. Lumea și perspectiva lui Marius Bodochi în 26 de lecții. A pus mult suflet și totodată i-a făcut maximă plăcere. Am acordat 4 stele și nu 5 doar fiindcă am găsit unele momente mult prea abstracte pentru așteptările mele concrete. În rest, îl recomand cu inima deschisă, mare... cât un balon 🙂

×
Preview Image
Butunoi
Adăugată cu 7 luni în urmă
Autenticitate

Buna ziua! Mi-a placut mult lumina pe care domnul Marius Bodochi a asezat-o pe anumite culise ale aceste-i arte…si dezvaluirile personale….autentice si profunde!mi-as dori,daca se poate sa ne impartaseasca mai mult despre experienta,trairile,emotiile lucrului la piesa Regina mama….cat a durat pregatirea?este incredibila comunicarea dintre ei si modul in care curge totul acolo…atat de in ei tot…

×
Preview Image
Cristina
Adăugată cu 8 luni în urmă
Cea mai bună metodă de a învăța pe cineva este exemplul personal

Un curs încântător și util deopotrivă. Tonul prietenos, exercițiile și exemplele personale, recomandările pentru diverse situații de scenă și de viață mi-au adus mai multă încredere în mine și mă motivează să îmi păstrez sinceritatea, pe care mai în glumă, mai în serios, o credeam un defect, dar și să lucrez mai mult pentru echilibrul corp-minte-spirit. Mulțumesc, domnule Marius Bodochi.

×
Preview Image
Irina
Adăugată cu 8 luni în urmă
rational si emotional in acelasi timp

Nu este ceva ce mi-a placut mai mult sau mai putin. Totul este minunat. Marius Bodochi este unul dintre actorii mei preferati, iar felul in care prezinta acest curs este deosebit. Este o experienta impresionanta. Cu siguranta in viitor imi doresc sa revad acest curs.

×
Preview Image
Elena-Sorina
Adăugată cu 8 luni în urmă
VIS ÎMPLINIT!!

Mi-a plăcut TOT! Și,mai ales, ma bucur ca mi-am îndeplinit visul de a gusta măcar,,fărâmă" din,,preludiul,, actoriei.Multumesc! În copilărie,in vacantele de vara de la bunici,sa- l privesc pe Marius Bodochi în piesele de teatru de pe TVR1,era cea mai mare fericire a mea!! Asa îmi venea și inspirația de a scrie ,,cum ați petrecut vacanta de vara,,,care,era,de obicei prima lucrare ce se cerea la

×
Preview Image
Adriana
Adăugată cu 9 luni în urmă
sinceritatea si adevarul discursului

exercițiile practice si sfaturile despre cum sa ti construiesti persoanjul

×
Preview Image
Nicolau
Adăugată cu 9 luni în urmă
Artistic si teatral

Ma bucur de acest curs de actorie pentru ca visez de foarte mult timp sa fac un astfel de curs. Vis devenit realitate!

×
Preview Image
Stoica Simona
Adăugată cu 9 luni în urmă
gândul naşte emoţia

Ce mi-a plăcut cel mai mult ? N-am răspuns la această întrebare, e cumva ca şi când m-ar întreba cineva pe care din fetele mele o iubesc cel mai mult? Mi-a plăcut tot. Cu ce m-a ajutat? până acum mi-a fost inspiraţie, am scris două poezii inspirându-mă din cursuri. Şi sunt convinsă că de-a lungul vieţii mă voi întâlni cu situaţii care să mă poarte înapoi spre aceste cursuri. Un mare MULŢUMESC!

×
Preview Image
Show more reviews
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!