Despre trainer

+623 înscriși
nu ești înscris

Curs ce conține:

  • 77 Lecții
  • 1 Test
  • Curs Certificate

Ratings & Reviews

5.0
Medie Evaluări
16 Evaluări
5
16
4
0
3
0
2
0
1
0
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
Octavian
Adăugată cu 2 săptămâni în urmă
NLP - o nouă forță în comunicare!

Este un curs bine structurat care vine cu multe tehnici NLP demne de aplicat în viață pentru a ne soluționa problemele și a ne îmbunătăți calitatea vieții.

×
Preview Image
Andreea
Adăugată cu 2 luni în urmă
Mi s-au cimentat notiuni pe care le aveam vag in minte

Consider ca NLP este extrem de util in diverse domenii, pentru mine, in calitate de manager, est extrem de util in interactiunea cu ceilalti. Cursul este foarte bine structurat si documentat.

×
Preview Image
MIHAI
Adăugată cu 4 luni în urmă
Recomand

NLP este util .Imi place ca ma ajuta in comunicare, relationare si in crearea realitatii dorite - resursele sunt in noi . Il recomand, ar trebui oricine sa il parcurga . Cursul este complex, ofera informatii valoroase, bine explicate si ok pentru mine online. Dan este un trainer foarte bine pregatit, implicat, dedicat, pasionat, interactioneaza maxim.

×
Preview Image
SILVIA
Adăugată cu 6 luni în urmă
Recomand cu incredere!

NLP este extraordinar , mi-a adus multe constientizari.Imi place ca ma ajuta in comunicare, relationare si in crearea realitatii dorite - resursele sunt in noi . Il recomand, ar trebui oricine sa il parcurga . Cursul este complex, ofera informatii valoroase, bine explicate si ok pentru mine online. Dan este un trainer foarte bine pregatit, implicat, dedicat, pasionat, interactioneaza maxim.

×
Preview Image
Elena
Adăugată cu 6 luni în urmă
Recomand

Consider acest curs NLP necesar pentru oricine isi doreste sa evolueze. Cursurile online au reprezentat un avantaj pentru ca nu a trebuit sa fac naveta la Bucuresti. Imi doresc sa parcurg si NLP Master.

×
Preview Image
Andrei
Adăugată cu 6 luni în urmă
Dan este un trainer ce stie sa motiveze si sa potenze valoarea cursantilor

Dan este un trainer ce stie sa motiveze si sa potenze valoarea cursantilor. Recomand cu cea mai mare sinceritate acest curs! Realizarile pe care le-am avut la nivel constient dar si neconstient pe parcursul acestui curs sunt pentru mine definitorii in a continua calea NLP-ului.

×
Preview Image
Ileana-Daniela
Adăugată cu 6 luni în urmă
un curs care iti schimba viata , regret ca nu l-am urmat mai demult

Cursul mi a depasit asteptarile, iar Dan este un trainer waw! Este util in a te intelege pe tine si pe ceilalti, din jurul tau! acest curs cred ca este obligatoriu pentru cei care vor sa evolueze la nivel personal! Multumesc mult, Dan Lambescu!

×
Preview Image
Tatiana
Adăugată cu 8 luni în urmă
Cursul care mi-a depasit asteptarile

Este un curs bine structurat, informatiile sunt prezentate intr-un mod excelent, usor de asimilat. Exercitiile din cadrul tehnicilor prezentate au o aplicabilitate mare si in viata de zi cu zi - Demonstrat! De fiecare data am primit o doza mare de satisfactie de la orele online cu Dan Lambescu, un profesionist excelent si o personalitate extraordinara, care ne-a ghidat cu maiestrie pe taramul NLP

×
Preview Image
Bianca Maria
Adăugată cu 9 luni în urmă
Necesar pentru dezvoltarea personală

Consider acest curs NLP necesar pentru oricine își dorește să evolueze pe plan personal și să își îmbunătățească calitatea vieții. Cursul conține multe informații prețioase, multe exerciții practice și multe demonstrații pentru a facilita modul de înțelegere. Sunt recunoscătoare pentru acest curs și îmi doresc să parcurg și următoarea etapă, NLP Master.

×
Preview Image
Mihaela
Adăugată cu 10 luni în urmă
E un ”must” 🙂

M-am inscris la curs pentru ca citisem anterior ”Putere nemarginita” (Tony Robbins) si am vrut sa inteleg mai mult despre ce inseamna NLP-ul. Il vad de un real folos in viata de zi cu zi. Acum, dupa curs, nu pot decat sa fac tot ce pot ca sa aprofundez. Bibliografia de la finalul cursului este ... inspirationala :)) Multumesc, Dan!

×
Preview Image
Andrei Daniel
Adăugată cu 10 luni în urmă
Sentimentul de "AHAA" după cursul lui DAN LAMBESCU

Am finalizat cu drag acest curs. Înainte să mă înscriu la curs doar auzisem de NLP, nu știam nimic concret despre acest concept, dar mi-am propus să acord o șansă acestui curs și să învăț. Acest curs îți deschide mintea practic și te face să vezi lumea cu alți ochi. Indiferent în ce domeniu lucrezi, dacă îți dorești să te dezvolți personal și profesional, trebuie să faci un curs de NLP! Mulțumesc!

×
Preview Image
Viorica
Adăugată cu 11 luni în urmă
investiție bună!

Dacă la început mi-a fost puțin greu să te urmăresc, datorită controlului limbajului tău verbal, mai târziu, m-am obișnuit și am aflat/înțeles de ce atâta "grijă" în exprimare. Mi-a plăcut faptul că ești foarte uman și mai ales, un bun profesionist. Cursul mi s-a părut bine structurat, accesibil și celor mai puțin familiarizați cu acest domeniu de activitate. aștept cu interes un curs master NLP.

×
Preview Image
Bianca
Adăugată cu 11 luni în urmă
O resursa tare buna pentru orice situatie de viata!

Un curs care pune la dispozitie multe informatii si resurse valoroase precum si o serie de exemple practice pentru intelegerea in detaliu a teoriei.

×
Preview Image
IRINA
Adăugată cu 11 luni în urmă
Recomand cu caldura

Initial am avut indoieli in legatura cu calitatea procesului didactic in varianta online, dar acestea mi-au fost spulberate 100% pe parcursul cursului. Exercitiile se pot face foarte bine si pe Zoom. E suficient ca trainerul sa fie pregatit si stapan pe materie, asa cum este Dan. MULTUMIM !

×
Preview Image
RADUCU-CATALIN
Adăugată cu 12 luni în urmă
Un curs de urmat...si in sala...

Un curs pe care Dan l-a organizat si sustinut la un inalt nivel de excelenta, cu notiuni teoretice si practice, extrem de interesante...dupa acest curs poti comunica ''Altfel''...te simti mai stapan pe tine si pe ''ceilalti''. Datorita limitarilor platformei ZOOM recomand ca acest curs sa fie facut in sala, pentru exploatarea interactiunilor participant-trainner. Bravo, Dan!

×
Preview Image
Clara
Adăugată cu 1 an în urmă
Recomand!

Un curs exceptional. foarte bine structurat, prezentare excelenta! Multumesc, Dan!

×
Preview Image
Show more reviews
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!

Vrei acces GRATUIT la librăria de lecții gratuite?