Despre trainer

+778 înscriși
nu ești înscris

Curs ce conține:

  • 77 Lecții
  • 1 Test
  • Curs Certificate

Ratings & Reviews

5.0
Medie Evaluări
30 Evaluări
5
29
4
1
3
0
2
0
1
0
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
Andreea
Adăugată cu 2 zile în urmă
Structura foarte buna

Mi-a placut mult cursul, are o structura excelenta, lucrurile nu raman neexolicate si chiar te face sa iubesti NLP si sa vrei sa descoperi mai mult. Felicitari trainerului!

×
Preview Image
Sorina Elena
Adăugată cu o lună în urmă
Cursul a fost interesant, captivant și antrenant.

In cadrul acestui curs am dobândit și dezvoltat aptitudini, competențe prin intermediul bazei teoretice prezentate, dar și prin intermediul exercițiilor practice. Informația a fost condensată, dar cu exemple la fiecare pas care ne-au ajutat să ințelegem mai bine teoria.

×
Preview Image
ANDREEA
Adăugată cu o lună în urmă
RECOMAND

FOARTE MULTE INFORMATII UTILE.

×
Preview Image
ROMINA
Adăugată cu o lună în urmă
Complexitatea informatiilor continute

Acest curs este primul pas in calatoria pe taramul atat de vast al NLP. Contine o multitudine de informatii cu aplicabilitate imediata in viata fiecaruia, si cred ca deschide apetitul catre aprofundare pentru cine este interesat de crestere si evolutie personala continua. Recomand celor care doresc sa se cunoasca mai bine pe ei insisi si sa-si imbunatateasca relatiile cu ceilalti.

×
Preview Image
Cristian
Adăugată cu 2 luni în urmă
Recomand cu drag!

Un curs foarte practic cu foarte multe informatii si aplicatii.

×
Preview Image
Adriana
Adăugată cu 2 luni în urmă
Mi a placut cum a structurat cursul, cum l-a prezentat. Din pacate modul on line mi-a oferit o baza insa am nevoie sa reiau curs

Eforturile lui Dan Lambrescu de a prezenta on line acest curs sunt exceptionale si de retinut!

×
Preview Image
Tatiana
Adăugată cu 2 luni în urmă
Structura, claritate , detalii

Dan a pregătit un curs bine documentat, bazat pe resurse bibliografice la care se adaugă scurte secvențe video, fise de lucru, prezentate într-o manieră atractivă și antrenanta. Sunt foarte mulțumită ! 🙂

×
Preview Image
Lidia
Adăugată cu 4 luni în urmă
Interesant și util

Cursul a este bine structurat, iar conținutul clar explicat. Un mare mulțumesc!

×
Preview Image
Gabriela
Adăugată cu 4 luni în urmă
Bogatia informatiilor si modul organizat de prezentare.

Demonstratiile au fost foarte folositoare. Pot aplica foarte multe dintre lucrurile invatate.

×
Preview Image
Dunca
Adăugată cu 4 luni în urmă
Excelent

Mi-a plăcut acest curs de la prima lecție .este foarte bine structurat și conține foarte multe informații . Am fost reticent la început (mi se părea prea ieftin…:) ) dar este cel mai bun raport calitate-preț ! Îl recomand cu plăcere! Pur și simplu extraordinar!

×
Preview Image
Mihaela-Elvira
Adăugată cu 4 luni în urmă
Informatie structurata

Un curs excelent, cu informatie clara si bine structurata. Demostratiile facute sunt foarte sugestive si usor de invatat. Ma ajuta extrem de mult informatia dobandita in curs atat in raport cu cei din jur cat si in munca mea.

×
Preview Image
Cristina
Adăugată cu 5 luni în urmă
Structurarea excelenta!!! Explicatiile clare, concise !!! Partea practica!!!!

Sunt incantata de acest curs !!! Este foarte bine structurat, clar explicat si partea practica este de un real ajutor !

×
Preview Image
nick
Adăugată cu 5 luni în urmă
-

-

×
Preview Image
Cristina-Maria
Adăugată cu 5 luni în urmă
Fascinant!

Curs foarte bine structurat, de ajutor pentru oricine isi doreste sa se cunoasca/ descopere mai bine, inainte sa tinteasca urmatorul pas, indiferent care ar fi acela.

×
Preview Image
Octavian
Adăugată cu 6 luni în urmă
NLP - o nouă forță în comunicare!

Este un curs bine structurat care vine cu multe tehnici NLP demne de aplicat în viață pentru a ne soluționa problemele și a ne îmbunătăți calitatea vieții.

×
Preview Image
Andreea
Adăugată cu 8 luni în urmă
Mi s-au cimentat notiuni pe care le aveam vag in minte

Consider ca NLP este extrem de util in diverse domenii, pentru mine, in calitate de manager, est extrem de util in interactiunea cu ceilalti. Cursul este foarte bine structurat si documentat.

×
Preview Image
MIHAI
Adăugată cu 10 luni în urmă
Recomand

NLP este util .Imi place ca ma ajuta in comunicare, relationare si in crearea realitatii dorite - resursele sunt in noi . Il recomand, ar trebui oricine sa il parcurga . Cursul este complex, ofera informatii valoroase, bine explicate si ok pentru mine online. Dan este un trainer foarte bine pregatit, implicat, dedicat, pasionat, interactioneaza maxim.

×
Preview Image
SILVIA
Adăugată cu 11 luni în urmă
Recomand cu incredere!

NLP este extraordinar , mi-a adus multe constientizari.Imi place ca ma ajuta in comunicare, relationare si in crearea realitatii dorite - resursele sunt in noi . Il recomand, ar trebui oricine sa il parcurga . Cursul este complex, ofera informatii valoroase, bine explicate si ok pentru mine online. Dan este un trainer foarte bine pregatit, implicat, dedicat, pasionat, interactioneaza maxim.

×
Preview Image
Elena
Adăugată cu 12 luni în urmă
Recomand

Consider acest curs NLP necesar pentru oricine isi doreste sa evolueze. Cursurile online au reprezentat un avantaj pentru ca nu a trebuit sa fac naveta la Bucuresti. Imi doresc sa parcurg si NLP Master.

×
Preview Image
Andrei
Adăugată cu 12 luni în urmă
Dan este un trainer ce stie sa motiveze si sa potenze valoarea cursantilor

Dan este un trainer ce stie sa motiveze si sa potenze valoarea cursantilor. Recomand cu cea mai mare sinceritate acest curs! Realizarile pe care le-am avut la nivel constient dar si neconstient pe parcursul acestui curs sunt pentru mine definitorii in a continua calea NLP-ului.

×
Preview Image
Ileana-Daniela
Adăugată cu 12 luni în urmă
un curs care iti schimba viata , regret ca nu l-am urmat mai demult

Cursul mi a depasit asteptarile, iar Dan este un trainer waw! Este util in a te intelege pe tine si pe ceilalti, din jurul tau! acest curs cred ca este obligatoriu pentru cei care vor sa evolueze la nivel personal! Multumesc mult, Dan Lambescu!

×
Preview Image
Tatiana
Adăugată cu 1 an în urmă
Cursul care mi-a depasit asteptarile

Este un curs bine structurat, informatiile sunt prezentate intr-un mod excelent, usor de asimilat. Exercitiile din cadrul tehnicilor prezentate au o aplicabilitate mare si in viata de zi cu zi - Demonstrat! De fiecare data am primit o doza mare de satisfactie de la orele online cu Dan Lambescu, un profesionist excelent si o personalitate extraordinara, care ne-a ghidat cu maiestrie pe taramul NLP

×
Preview Image
Bianca Maria
Adăugată cu 1 an în urmă
Necesar pentru dezvoltarea personală

Consider acest curs NLP necesar pentru oricine își dorește să evolueze pe plan personal și să își îmbunătățească calitatea vieții. Cursul conține multe informații prețioase, multe exerciții practice și multe demonstrații pentru a facilita modul de înțelegere. Sunt recunoscătoare pentru acest curs și îmi doresc să parcurg și următoarea etapă, NLP Master.

×
Preview Image
Mihaela
Adăugată cu 1 an în urmă
E un ”must” 🙂

M-am inscris la curs pentru ca citisem anterior ”Putere nemarginita” (Tony Robbins) si am vrut sa inteleg mai mult despre ce inseamna NLP-ul. Il vad de un real folos in viata de zi cu zi. Acum, dupa curs, nu pot decat sa fac tot ce pot ca sa aprofundez. Bibliografia de la finalul cursului este ... inspirationala :)) Multumesc, Dan!

×
Preview Image
Show more reviews
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!

Vrei acces GRATUIT la librăria de lecții gratuite?