Astrograma natala – harta natală – Exemplu de interpretare cu Cristina Demetrescu

Astrograma natala este foarte importantă în astrologie. Pe platforma Life University avem cursuri doar cu experți de top și încercăm să îi aducem pe cei mai buni și să acoperim toate subiectele de interes ale voastre.

Așa am ajuns să creăm un curs de astrologie, iar în premieră absolută. Renumitul astrolog Cristina Demetrescu vine în fața voastră prin intermediul acestui curs de inițiere în astrologie și-ți dezvăluie secretele și puterea astrologiei. 

Prin click aici găsești detalii despre Cursul de Astrologie, iar mai jos poți vedea o lecție extrasă din acest masterclass. Pe de-o parte ne dorim să-ți venim in ajutor cu acest modul gratuit, pe de altă parte poți să-ți faci o idee clară despre ce fel de conținut video găsești în masterclass-ul de Astrologie.

În acest modul, Cristina Demetrescu ne vorbește despre cât de importantă este cunoașterea hărții natale și ce trebuie să cunoști pentru a putea să o descoperi.

Astrograma natala ne ajută să aflăm care este potențialul nostru, cu ce suntem înzestrați din naștere și unde am putea ajunge în această viață.

Bineînțeles, așa cum ne spune și Cristina Demetrescu, totul depinde și de liberul arbitru, nu doar de astrograma natală. De aceea este recomandată realizarea mai multor astrograme pe durate vieții noastre.

Acest modul este extras din Masterclassul de Astrologie. Dacă dorești să ai acces la întregul Masterclass vezi detalii prin click aici!

Astrograma natala – Exemplu de interpretare cu Cristina Demetrescu

  • De ce avem nevoie pentru a ne afla harta natală?
  • Ce se poate afla din harta natală?
  • Exemplificare hartă natală

Un modul online gratuit care te ajută să îți pui bazele astrologiei!

Curs Astrologie Online

Masterclass-ul oferit de Cristina Demetrescu este un Curs de Astrologie, în care îți sunt prezentate informațiile esențiale din Astrologie. Afli cum îți poți schimba viața în momentele cheie cu ajutorul planetelor și  semnelor zodiacale.  

Cristina Demetrescu, împărtășește structurat noțiunile esențiale din astrologie, fiecare lecție video conținând informații importante, sfaturi prețioase și exemple concrete de astrograme. Masterclassul este disponibil online, integral, imediat ce te înscrii.

Cursul este format din 36 de lecții video, cu o durată totală de 12 ore. La sfârșitul acestor lecții, poți obține un certificat emis de noi. Acesta este în primul rând un simbol al faptului că ai finalizat cu succes acest curs sau poate dacă ești interesat de o carieră în domeniu, ar putea să-ți fie utilă.

Te invităm cu mare drag să urmărești atât acest modul pus la dispoziție, cât și trailerul de mai jos și te vei convinge singur de cât de util și interesant este acest curs.

Dacă ți-a plăcut acest modul și îți dorești să afli și mai multe noțiuni de astrologie de la Cristina Demetrescu, te invităm să te înscrii aici: 📍 https://www.life-university.ro/curs-astrologie/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top