Cum lansezi un business cu metoda

Produsului Minim Viabil (MVP)

Webinar Gratuit | cu Bogdan Bodo Codreanu

bogdan bodo codreanu

Învață cum să testezi rapid vânzarea unui produs sau serviciu nou

Știai că, atât startup-urile de succes din Silicon Valley, Berlin sau Paris, toate departamentele de inovare ale marilor corporații, cât și antreprenorii geniali din întreaga lume, folosesc o metodă de testare rapidă a ideilor noi care nu consumă foarte multe resurse prețioase, de timp, oameni și bani?

Participă la Webinarul Gratuit să afli și tu metoda. Nu e ”rocket science” și e aplicabilă indiferent de industrie sau tipul de produs ori serviciu.

Subiecte Webinar Produsul Minim Viabil (MVP)

Pentru cine este acest webinar despre produsul minim viabil?

Dacă ești la început de drum în antreprenoriat, te-ai săturat să auzi că ideile tale nu au șanse de reușită sau crezi că ai nevoie de diplome de la școli de business de renume și un munte de bani ca să reușești să iei un start corect în afaceri, atunci acest webinar este pentru tine.

Antreprenori la start

Care doresc să înceapă un business cu o metodă cât mai sigură

Antreprenori la început de drum​

Cu o afacere în stadiul incipient și care simt că nu găsesc direcția potrivită​

Antreprenori cu afaceri eșuate​

Care vor să repornească diferit

Pasionați de inovare​

Care doresc să își transforme pasiunea, expertiza, misiunea sau ”chemarea” - în afacere profitabilă​

Despre Bogdan Bodo Codreanu

Gazda Webinarului MVP

trainer bogdan coddreanu curs antreprenoriat

Domenii de expertiză

industrii diferite
0 +
ani in business development
0 +
start-up-uri începute
0 +
antreprenori inspirați direct
1000 +

Trainer, Coach, Consultant și Antreprenor în serie – Bogdan are o experiență vastă în dezvoltarea companiilor – a creat companii de la zero pe care le-a crescut până la rulaje de milioane de euro, reușind să creeze branduri de produs, prezente de mulți ani în magazine din toată țara. 

A lucrat atât în funcții de execuție, cât și în funcții de conducere, din care a crescut afacerile și oamenii, în companii românești din toate palierele de mărime: 10, 50, 500 si peste 2000 de angajați. De asemenea, în calitate de coach și consultant a ajutat antreprenori români să pornească afaceri noi, să conceapă produse noi și să dezvolte afacerile existente.

Este trainer acreditat și consilier pentru dezvoltarea personală, deține un Executive MBA, este licențiat în economia afacerilor, participă activ ca mentor, speaker și creator de studii de caz la școli de business și antreprenoriale în afara țării și este realizator al canalelor de Instagram si Youtube: Startup Cu Bogdan

Educație și formări

Detalii Administrative Webinar Cum lansezi un business cu metoda Produsului Minim Viabil (MVP)

Shopping Cart
Scroll to Top