Acest Curs nu mai este disponibil pentru a fi achiziționat. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Curs Management Strategic în Afaceri

cu Bogdan Ilie

★ ★ ★ ★ ★ Repară | Sistematizează | Crește afacerea

Curs managementul strategic
15
lecții Video
4
lecții audio
6
ore video
Acces
Pentru Totdeauna
Principii, strategii și tactici testate pentru a crește în mod predictibil clienții și vânzările în afacerea ta pentru a obține mai mult profit

Curs Management strategic în afaceri

Cursul Online, Managementul Strategic în afaceri este util în primul rând Antreprenorilor, Proprietarilor de Afaceri şi Managerilor care vor să abordeze afacerea într-un mod clar, structurat și cu rezultate.

Structură Curs Managemenet strategic

Secțiunea 1 - BAZA ÎN ORICE AFACERE

Baza in orice afacere

1. Introducere

 • Ce vei primi din acest curs?

2. Cele patru sisteme

 • Aici trecem împreuna prin care sunt si cum să te folosești corect de cele 4 sub-sisteme pe care este construită afacerea ta și orice afacere din lume indiferent cât este de mare sau de mică.

3. Cheia în vânzări

 • În acest video vei descoperi cheia (secretul) unui sistem de vânzări care să lucreze, chiar și fără tine și automat, pentru tine și în interesul tău pentru ca tu să câștigi mai mulți bani, să fii mai relaxat și să ai mai mult timp liber.

4. Acțiunea - ingredientul magic

 • ACTIUNEA – ingredientul magic al succesului în orice afacere. Vei înțelege de ce marea majoritate a oamenilor nu reușesc să acționeze și cum să faci tu să reușești.

Secțiunea 2 - CONSTRUIREA SISTEMULUI

5. Construirea sistemului

 • De ce Sistemele în Afaceri sunt Bune și de ce sunt Singura Modalitate de a Construi o Afacere Durabila care să Funcționeze Fără Tine!

6. Cea mai bună unealtă pentru a elimina stresul

 • Care este cel mai bun instrument pentru a elimina stresul în afaceri și unealta ta nr. 1 în productivitate.
Munca in afacerea ta

7. Cum ar trebui să fie făcută munca în afacerea ta

 • Cum ar trebui să se desfășoare munca (orice activitate) în afacerea ta și în afara afacerii (outsourceing & out-tasking) tale pentru a te asigura că ai o afacere durabilă pe care te poți baza.

8. Parametrii care asigură Automatizarea și Durabilitatea

 • Care sunt parametrii oricărui sistem (ignorați de 97% din antreprenori) care asigură automatizarea, scalabilitatea și sustenabilitatea și cum se aplică aceste principii și elemente în orice afacere.

9. Cum să calculezi cât valorează timpul tău

 • Cum să calculezi care este valoarea unei ore din viața ta, petrecută în business și cum să identifici și să faci diferența între timpul pierdut și timpul productiv în afaceri.

10. Diferența dintre Outsourcing si Out-tasking

 • Care este Diferența reală între Outsourcing si Out-tasking. Cum să te folosești de aceste unelte în cel mai eficient mod posibil și să profiți la maxim de ele.

11. Unelte necesare pentru sistemul de Marketing și Vânzare

 • Aici descoperi care sunt principalele instrumente necesare pentru a-ți pune afacerea pe pilot automat sau semi-automat – automatizând sub-sistemul de marketing și sub-sistemul de vânzări.
Sisteme in afaceri

12. Cum să te asiguri că sistemele îți funcționează

 • Cum să te asiguri că sistemul (afacerea) funcționează în parametrii stabiliți și cum poți să intervii imediat pentru redresare în caz de nevoie.

13. Cea mai bună metodă să-ți pui „mintea pe hârtie”

 • Cel mai bun mod pe care l-am descoperit de a-ți “pune mintea pe hârtie”, de a te organiza și de a deveni super productiv. (Cel mai simplu și mai bun instrument!)

Secțiunea 3 - CELE 6 ELEMENTE DE MARKETING

14. 6 elemente de Marketing, de aplicat imediat

 • Cum sa creezi o afacere care este ținută minte ușor de oameni și care îi atrage ca un magnet.
 • Afla care este principiul de baza al exploatării optime a traficului pe internet și în advertising.

Secțiunea 4 - 250 METODE de CREȘTERE

Cresterea in afaceri

15. Metode de creștere a afacerilor, aplicabile direct pe Pâlnia de Vânzări

 • Peste 250 de metode și tactici de creștere exponențială a afacerilor – creșterea nr. de clienți, creșterea cifrei de afaceri și creșterea profitului.

Secțiunea 5 - BONUSURI

16. AudioBook (MP3)

 • Cum să gândești strategic în afaceri. Despre sisteme, vânzări și profit

17. eBook (PDF)

 • Cum să gândești strategic în afaceri. Despre sisteme, vânzări și profit

18. AudioBook (MP3)

 • Cum să creștem vânzările și profitul în afaceri folosind Marketingul Strategic

19. AudioBook & eBook (MP3 & PDF)

 • Next Gen Entrepreneur la FEAA Timișoara – 144 min. de Marketing si Internet Marketing pentru Antreprenori

Cei vei obține după parcurgerea acestui curs de management strategic în afaceri?

Dacă te simți copleșit sau cauți căi prin care să dezvolți rapid afacerea, să consolidezi profitabilitatea, să elimini eforturile initile, să-ți pui afacera pe pilot automat, astfel încât să poți câștiga mai mulți bani și să petreceți mai puțin timp la birou, atunci acest curs ar putea fi potrivit pentru tine.

Acesta este un program structurat de management strategic în afaceri în care vei afla tehnici, idei, metode și instrumente pentru a-ți crea afacerea pe care ți-o dorești.

Curs Management strategic în afaceri

Cui se adresează?

Acest program online este apreciat deja de PESTE 1.000 de antreprenori, din peste 65 de ţări – ca unul dintre CELE MAI PRACTICE, MAI UŞOR DE ÎNŢELES şi DE APLICAT, Pas cu Pas, CURSURI VIDEO pentru Sistematizarea, Optimizarea şi Eficientizarea Afacerilor. 

Cursul este potrivit pentru categoriile de mai jos sau pentru persoane care vor să se pregătească pentru a face pasul către aceste categorii.

Manageri

Proprietari afaceri

Antreprenori

Consultanți de Business

Leaderi

Business Developeri

Salut,

Dacă te întrebi ce experiență am eu, de ce și cu ce ți-aș putea fi de folos prin acest Curs Video, uite mai jos câteva detalii.

Numele meu este Bogdan Ilie si daca citești aceste rânduri, atunci înseamnă că te interesează afacerile – iar dacă, cumva nu mă cunoști iată o scurtă introducere… 🙂

Numele meu este Bogdan Ilie și dacă citești aceste rânduri, atunci înseamnă că te interesează afacerile – iar dacă, cumva nu mă cunoști iată o scurtă introducere… 🙂

Sunt autorul mai multor cărți și programe de business, sunt antreprenor, proprietar de afaceri și sunt cunoscut ca fiind unul dintre cei mai bine plătiți specialiști din partea de Vest a României.

Sunt implicat activ în Marketing și Internet Marketing începând cu anul 2005 (part-time) iar începând cu ianuarie 2011, m-am dedicat Marketingului, Managementului și Afacerilor.

Sunt căsătorit din anul 2001 și am onoarea și privilegiul să fiu soț și tată a trei copii minunați, împreună cu soția mea Ramona.

La începutul carierei mele am falimentat – am pierdut sute de mii de euro și am fost chiar forțat să mă mut cu familia mea într-o cameră de apartament, pentru ceva vreme – înainte sa REVIN pe piață, să aplic ce am învățat din aceste falimente și să reușesc.

 • știu ce înseamnă să cazi și să îți pierzi speranța pentru o vreme;
 • știu ce înseamnă să nu ai bani să îți relansezi afacerea sau să o menții, fără să mai vorbim de creștere;
 • știu ce înseamnă să trebuiască să vinzi ca să supraviețuiești ..
 • știu toate acestea și multe altele…
 • dar mai știu și cum este SĂ NU RENUNȚI,
 • Știu cum este SĂ REUȘEȘTI doar prin PROPRIILE FORȚE și pot să împart cu tine toata această experiență a mea și să pun umărul la creșterea businessului tău – dacă și tu îți dorești asta.

Mult succes!

De ce să urmezi un Curs de Management strategic în afaceri

Pastilele magice în afaceri nu exista – știi și tu asta. DAR, există strategii, metode, tactici și tehnici testate care, coroborate cu muncă și implicare – pot produce rezultate, atunci când sunt PUSE in PRACTICĂ!

Toate strategiile si metodele pe care le vei învăța din cursurile mele au trecut testul practic și au fost și sunt verificate de mine personal atât în afacerile mele cât și în afacerile clienților mei cu care lucrez.

Cel mai important este să acționezi și sa aplici aceste strategii de management.

Așa că – dacă ești un Antreprenor care ACȚIONEAZĂ, te îndemn să investești în tine, să îți cumperi acest curs, să îl studiezi și să aplici strategiile învățate. 

Despre Bogdan Ilie

Trainer curs Management strategic în afaceri

Domenii de expertiză

ani dedicați Marketingului, Managementului si Afacerilor
0 +
ani implicat activ in Marketing si Internet Marketing
0 +

Sunt autorul mai multor cărți și programe de business, printre care: „Sisteme in Afaceri” si „Formula Avansată de Marketing Strategic si Planificare Strategica de Marketing in Afaceri”.

Sunt antreprenor, proprietar de afaceri și sunt cunoscut ca fiind unul dintre cei mai bine plătiți specialiști din partea de Vest a României.

Sunt implicat activ in Marketing și Internet Marketing începand cu anul 2005 (part-time) iar începând cu ianuarie 2011, m-am dedicat Marketingului, Managementului si Afacerilor full –time și în practică.
Am lucrat și lucrez ca și consultant și specialist de marketing și management strategic cu clienți (din țară, Europa, Australia și America) care au cifre de afaceri intre 4-500 mii de euro/dolari și milioane euro/dolari.

Educație și formări

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Shopping Cart
Scroll to Top