Curs Management Strategic în Afaceri |

Online

★ ★ ★ ★ ★ Repară | Sistematizează | Crește afacerea

Principii, strategii și tactici testate pentru a crește în mod predictibil clienții și vânzările în afacerea ta pentru a obține mai mult profit

Creat de Bogdan Ilie | Curs Management Strategic Online | Life University

curs Management Strategic in Afaceri

Cei vei obține după parcurgerea acestui curs de management strategic în afaceri?

Dacă te simți copleșit sau cauți căi prin care să dezvolți rapid afacerea, să consolidezi profitabilitatea, să elimini eforturile initile, să-ți pui afacera pe pilot automat, astfel încât să poți câștiga mai mulți bani și să petreceți mai puțin timp la birou, atunci acest curs ar putea fi potrivit pentru tine.

Acesta este un program structurat de management strategic în afaceri în care vei afla tehnici, idei, metode și instrumente pentru a-ți crea afacerea pe care ți-o dorești.

855,00 Lei (-72%)

238,00 Lei

Module Curs Management strategic în afaceri - curs online

Cursul Online, Managementul Strategic în afaceri este util în primul rând Antreprenorilor, Proprietarilor de Afaceri şi Managerilor care vor să abordeze afacerea într-un mod clar, structurat și cu rezultate.

Accesul în program se face imediat. În momentul înscrierii se creează automat un user și o parola cu care vă veți putea loga oricând în viitor. Accesul în program este tip Life Time Access (acces pentru totdeauna).  Nu există taxe lunare sau anuale pentru acces și nici alte taxe ascunse.

Continut Curs

Secțiunea 1 - BAZA ÎN ORICE AFACERE
Secțiunea 2 - CONSTRUIREA SISTEMULUI
Secțiunea 3 - CELE 6 ELEMENTE DE MARKETING
Secțiunea 4 - 250 METODE de CRESTERE a AFACERII
Secțiunea 5 - BONUSURI

855,00 Lei (-72%)

238,00 Lei

Curs Management strategic în afaceri

Cui se adresează?

Acest program online este apreciat deja de PESTE 1.000 de antreprenori, din peste 65 de ţări – ca unul dintre CELE MAI PRACTICE, MAI UŞOR DE ÎNŢELES şi DE APLICAT, Pas cu Pas, CURSURI VIDEO pentru Sistematizarea, Optimizarea şi Eficientizarea Afacerilor. 

Cursul este potrivit pentru categoriile de mai jos sau pentru persoane care vor să se pregătească pentru a face pasul către aceste categorii.

Manageri

Proprietari afaceri

Antreprenori

Consultanți de Business

Leaderi

Business Developeri

Salut,

Dacă te întrebi ce experiență am eu, de ce și cu ce ți-aș putea fi de folos prin acest Curs Video, uite mai jos câteva detalii.

Numele meu este Bogdan Ilie si daca citești aceste rânduri, atunci înseamnă că te interesează afacerile – iar dacă, cumva nu mă cunoști iată o scurtă introducere… 🙂

Numele meu este Bogdan Ilie și dacă citești aceste rânduri, atunci înseamnă că te interesează afacerile – iar dacă, cumva nu mă cunoști iată o scurtă introducere… 🙂

Sunt autorul mai multor cărți și programe de business, sunt antreprenor, proprietar de afaceri și sunt cunoscut ca fiind unul dintre cei mai bine plătiți specialiști din partea de Vest a României.

Sunt implicat activ în Marketing și Internet Marketing începând cu anul 2005 (part-time) iar începând cu ianuarie 2011, m-am dedicat Marketingului, Managementului și Afacerilor.

Sunt căsătorit din anul 2001 și am onoarea și privilegiul să fiu soț și tată a trei copii minunați, împreună cu soția mea Ramona.

La începutul carierei mele am falimentat – am pierdut sute de mii de euro și am fost chiar forțat să mă mut cu familia mea într-o cameră de apartament, pentru ceva vreme – înainte sa REVIN pe piață, să aplic ce am învățat din aceste falimente și să reușesc.

  • știu ce înseamnă să cazi și să îți pierzi speranța pentru o vreme;
  • știu ce înseamnă să nu ai bani să îți relansezi afacerea sau să o menții, fără să mai vorbim de creștere;
  • știu ce înseamnă să trebuiască să vinzi ca să supraviețuiești ..
  • știu toate acestea și multe altele…
  • dar mai știu și cum este SĂ NU RENUNȚI,
  • Știu cum este SĂ REUȘEȘTI doar prin PROPRIILE FORȚE și pot să împart cu tine toata această experiență a mea și să pun umărul la creșterea businessului tău – dacă și tu îți dorești asta.

Mult succes!

De ce să urmezi un Curs de Management strategic în afaceri

Pastilele magice în afaceri nu exista – știi și tu asta. DAR, există strategii, metode, tactici și tehnici testate care, coroborate cu muncă și implicare – pot produce rezultate, atunci când sunt PUSE in PRACTICĂ!

Toate strategiile si metodele pe care le vei învăța din cursurile mele au trecut testul practic și au fost și sunt verificate de mine personal atât în afacerile mele cât și în afacerile clienților mei cu care lucrez.

Cel mai important este să acționezi și sa aplici aceste strategii de management.

Așa că – dacă ești un Antreprenor care ACȚIONEAZĂ, te îndemn să investești în tine, să îți cumperi acest curs, să îl studiezi și să aplici strategiile învățate. 

Avantaje Curs Management strategic în afaceri

Conținutul este bine structurat
Structură 100%
Sunt prezentate metode testate și exemple
Consistență 100%
Acces la tot cursul imediat, de la începător la avansat
Potrivire 100%
Ușor de parcurs, în ce ordine vrei, când vrei și poți să revii
Flexibilitate 100%
Dacă ai întrebări pe marginea conținutului vei primi răspunsuri.
Răspunsuri 100%

Ce înseamnă garanție 100 % pentru curs Management strategic în afaceri?

Dacă ai ajuns până în acest punct este foarte posibil să fii interesant de acest curs și să vrei să-l cumperi. Ar putea fi o alegere foarte inspirată. Îți oferim încrederea de a avea acces la întregul program Management strategic în afaceri, cu mențiunea că în termen de 30 zile, indiferent de motiv, dacă nu ești mulțumit primești înapoi banii achitați.

Știm că, fiind un curs Life Time Access, o să vrei să ai acces la curs management strategic și ulterior și la eventuale update-uri, astfel că ai la dispoziție, nu o zi, nu două, nu 5 zile să vezi dacă e potrivit pentru tine, ci 30 zile. Dacă vei vrea banii înapoi, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un e-mail la [email protected] într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Management strategic în afaceri ar putea să nu fie potrivit pentru tine dacă doar vrei să găsești modalități de îmbogățire peste noapte sau vrei să-ți păcălești clienții. Cursul de Management este un program onest, care te învață cum să pui în valoare potențialul tău și al afacerii tale.

Cum te înscrii, cum plătești și cum ai acces la curs Management strategic în afaceri?

Plata se face online, securizat, în pasul imediat următor ce apeși butonul de înscriere. Vei primi pe e-mail și datele de acces pentru viitor. Apoi, în platformă întotdeauna vă veți loga cu un user și o parolă pe care v-o alegeți în pasul 2 pentru a avea acces la curs.

Înscrierea în programul de Management se face ușor:

curs Management Strategic in Afaceri
Dacă nu obișnuiți să faceți plata cu cardul, ne puteți transmite datele de facturare pe e-mail ([email protected]) și vă vom emite o factură proformă pe care o puteți achita prin transfer bancar sau depunere la bancă. Dacă ai nevoie de suport sau întrebări suplimentare, sună la telefon 0733.18.18.19 sau trimite un e-mail la [email protected] Totodată vezi mai jos răspunsurile la întrebări administrative importante.

Ofertă specială curs Management strategic în afaceri

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

855,00 Lei (-72%)

238,00 Lei

Despre Bogdan Ilie

Trainer curs Management strategic în afaceri

Domenii de expertiză

0 +
ani dedicați Marketingului, Managementului si Afacerilor
0 +
ani implicat activ in Marketing si Internet Marketing

Sunt autorul mai multor cărți și programe de business, printre care: „Sisteme in Afaceri” si „Formula Avansată de Marketing Strategic si Planificare Strategica de Marketing in Afaceri”.

Sunt antreprenor, proprietar de afaceri și sunt cunoscut ca fiind unul dintre cei mai bine plătiți specialiști din partea de Vest a României.

Sunt implicat activ in Marketing și Internet Marketing începand cu anul 2005 (part-time) iar începând cu ianuarie 2011, m-am dedicat Marketingului, Managementului si Afacerilor full –time și în practică.
Am lucrat și lucrez ca și consultant și specialist de marketing și management strategic cu clienți (din țară, Europa, Australia și America) care au cifre de afaceri intre 4-500 mii de euro/dolari și milioane euro/dolari.

Educație și formări

FAQ

Răspunsurile la întrebările frecvente

La acest curs te înscrii online. Apeși butonul cumpără program, completezi formularul cu datele tale personale (inclusiv datele cardului ) și ai acces la curs!

Dacă nu ai card sau bani disponibili pe card, scrie-ne un e-mail la adresa [email protected] cu datele tale de facturare. Îți vom trimite o factură proformă și veți avea acces la curs după efectuarea plății.

La tot cursul ai acces acum, imediat ce finalizezi înscrierea. Ești redirecționat automat în contul tău.

Nefiind un curs în clasă nu ai nici o condiționare legată de timp. Odată ce te-ai înscris, îl urmați când doriți, în ritmul în care considerați că vă este de folos. Cursul de vânzări poate fi accesat de oriunde din lume: București, Cluj, Iași, Timișoara,din orice oraș sau loc din Europa sau din lume.

 

Apăsând logare cu E-mail-ul și cu parola pe care ți-o setezi în momentul în care faci înscrierea. Cu acestea te poți loga în viitor.

Atâta vreme cât ai conexiune la internet poți să urmezi programul de pe orice dispozitiv (PC, Laptop, Tabletă, Telefon). Video-urile sunt optimizate și pentru mobil, astfel că dacă ai o conexiune la internet cel puțin rezonabilă, nu ar trebui să întâmpini nicio dificultate.

Întrebările pe care le ai după ce te înscrii la curs, legate de tematica prezentată, le adaugi în secțiunea Comunități/Discuții Focusate. Bogdan Ilie îți va răspunde la ele sau cineva din staff dacă este o întrebare de ordin tehnic.

Dacă nu ești mulțumit, indiferent de motiv, primești banii înapoi într-un termen de 30 de zile de la data achiziției.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este ca în termen de 30 de zile de la data achiziției să ne soliciți acest lucru printr-un e-mail la adresa [email protected]

În mod automat sistemul nu-ți va mai permite să ai acces la curs și la eventuale bonusuri sau update-uri dacă îți este returnată taxa de participare.

Indiferent dacă acest program este achiziționat pe persoană fizică sau pe persoană juridică, accesul se poate face pe bază de user și parolă, iar accesul este garantat și destinat unei singure persoane. Transmiterea userului și a parolei către alte persoane încalcă drepturile de proprietate intelectuală.

Pentru a urma cursul trebuie să ai acces la internet. Programul nu poate fi parcurs dacă nu ai conexiune la internet.

Depinde de tine cât timp îți ia să-l parcurge. Fiind peste 5 h de conținut, probabil la modul intensiv ai putea să-l termini într-o zi. 

Pentru orice nelămurire sau întrebare poți contacta Life University la telefon 0733 18 18 19 sau scrie-ne un e-mail la adresa [email protected]

Dacă te uiți în browser, în stânga sus acolo unde este adresa web a acestui website www.life-university.ro/…) vei observa un lacățel verde, pe care nu-l vei vedea de obicei pe site-urile obișnuite, ceea ce înseamnă că acest website are instalat protocol de securitate (Secure Shell -SSH). Datele cardului tău sunt în siguranță. Noi nu avem acces la datele cardului tău. Ele ajung criptate la un procesatorul de plăți Online MobilPay.

Foarte rar se poate întâmplă ca tranzacția să nu fie efectuată cu succes la prima încercare atâta vreme cât ai introdus datele corecte și nu ai petrecut un timp prea îndelungat pe pagina formularului.  . Poți încerca și a doua oară, iar dacă ne vom regăsi în situația puțin probabilă în care ai plătit de două ori, cu siguranță vă vom returna sumele necuvenite în regim de urgență.

Dacă nu dorești să faci plata cu cardul trimite-ne un email la [email protected] cu datele de facturare și cursul pe care-l dorești și îți emitem o factură proformă pe care o poți achita prin transfer bancar.

În termen de maxim 5 zile de la înscriere primești pe e-mail factura fiscală.

 

Dacă dorești înscrierea pe persoană juridică, este important ca plata să fie făcută cu cardul pe persoană juridică și nu cu cel personal. În momentul înscrierii în ultimul pas ți se vor solicita și datele de facturare.

 

Atât în cazul unei plăți cât și în cazul unei returnări de taxă nu se percep alte taxe. Nu există nicio taxă de schimb valutar, întrucât debitarea din contul tău se va face direct în RON. Singurul comision pe care-l vei găsi pe extrasul tău de cont va fi cel legat de efectuarea tranzacției, care va fi similar cu alte comisioane ale tranzacțiilor din contul tău. Noi nu cunoaștem acest comision, de regulă el este mic sau egal cu zero, însă ține strict de contractul pe care tu îl ai cu banca.

Video-urile din cont nu pot fi descărcate. Orice încercare de piratare atrage de la sine restricționarea accesului la cont și sancționarea conform legislației în vigoare.

Ofertă specială curs Management strategic în afaceri

Dacă te înscrii acum vei beneficia de:

855,00 Lei (-72%)

238,00 Lei

Contact Life University

Pentru orice întrebare legată de acest program ne poti contacta folosind datele de contact de mai jos.

Adresa

București, Sector 6, Strada Ernest Juvara, nr.18

Telefon

0733181819

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Vrei acces GRATUIT la librăria de lecții gratuite?