Despre trainer

+1289 înscriși
nu ești înscris

Curs ce conține:

  • 26 Lecții

Ratings & Reviews

4.8
Medie Evaluări
6 Evaluări
5
5
4
1
3
0
2
0
1
0
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
Andrada
Adăugată cu o săptămână în urmă
foarte util

se poate lucra in paralel cu indicatiile oferite

×
Preview Image
Nicoleta
Adăugată cu 2 luni în urmă
Informatii pretioase

Acest curs este foarte practic si pe intelesul tuturor, foarte usor de asimilat, este minunat pentru cei la inceput de drum care nu detin prea multe cunostinte despre marketing si celelalte componente.

×
Preview Image
MANUELA-CEZARINA
Adăugată cu 9 luni în urmă
Cursul de care aveam nevoie la începutul afacerii!

Au trecut 3 săptămâni de când am deschis propria afacere și știam că pasul următor este să mă fac cunoscută. Am mai participat la cursuri susținute de Marian și știam că pentru un novice ca mine în ale marketingului, el este cel mai bun ghid. După ce parcurg cursul, îl voi pune în practică pas cu pas pentru că am învățat ABC-ul marketingului. Încep cu blogul/site-ul și voi continua cu articolele.

×
Preview Image
Andreea
Adăugată cu 11 luni în urmă
Un curs extrem de valoros si util ! Multumesc!

De ceva timp eram in cautarea unui curs de marketing pe care sa il pot intelege si mai apoi aplica, si sunt foarte bucuroasa pentru ca l-am gasit pe cel mai potrivit pentru mine! Informatiile sunt structurate extrem de bine, pe intelesul oricui, usor de asimilat si placut de urmarit 🙂 Am scris o agenda intreaga de notite si abia astept sa le implementez! Urmeaza sa achizitionez cursul de trainer!

×
Preview Image
Anca
Adăugată cu 12 luni în urmă
Excelent curs!

Un curs care pe mine m-a ajutat enorm...am urmat pas cu pas indicatiile lui Marian şi sunt fericită că am reuşit singură să-mi creez site-ul. FELICITĂRI, întregii echipe...am vreo 7 cursuri achizitionate de la voi şi toate sunt definiţia profesionalismului.

×
Preview Image
Flavia
Adăugată cu 1 an în urmă
Esti interesat de marketing ,dar nu stii de unde sa incepi?

Cursul lui Marian Rujoiu este potrivit si pt cei ce fac primii pasi in marketing. Daca vrei sa stii cum sa- ti faci un site, cum sa-l faci vizibil si sa obtii trafic si rezultate esti in locul potrivit. Notiuni de reaserch, implementare SEO, tehnici si strategii de marketing, sfaturi pt a evita greselile, toate le poti invata urmand acest curs. Il recomand .

×
Preview Image
Show more reviews
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!

Vrei acces GRATUIT la librăria de lecții gratuite?