Despre trainer

+201 înscriși
nu ești înscris

Curs ce conține:

  • 45 Lecții
  • 1 Test

Ratings & Reviews

5.0
Medie Evaluări
14 Evaluări
5
14
4
0
3
0
2
0
1
0
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
Aurora
Adăugată cu 6 ore în urmă
Simplitatea și modestia exprimării face ca acest Curs să poată fi înțeles ușor și dă Nădejde

Părintele ni se adresează cu respect și dragoste, simplu,curat și fără " farafastâcuri" greu de priceput și greu de pus în practică. Părintele are o abordare plină de simplitate și bucurie a celor mai " dure" subiecte. Mi-a plăcut felul relaxat și blând in care a răspuns la întrebări grele, cum ar fi întrebarea legată de Rai și Iad. Mulțumesc nespus de mult,cu respect și recunoștință! Mulțumesc!!!

×
Preview Image
Magda
Adăugată cu o săptămână în urmă
Dumnezeiesc!

Multumesc, parinte Necula pentru toate lectiile neinvatate de mine pana acum si pe care le.am descifrat in cuvintele dumneavoastra, simple si dumnezeiesti!

×
Preview Image
Opriș Nicoleta
Adăugată cu o săptămână în urmă
Strașnic

Strașnic! Fiindcă îl folosește cu foarte mare dragostea la adresa unor oameni despre care vorbește. Îl merită ! Recunoștință pentru dăruirea cu care ne aduce în comuniune. Admirație pentru rostirea ludico-sapiențială. Mulțumesc e prea puțin!

×
Preview Image
Gadalean Daniela
Adăugată cu o săptămână în urmă
Frumusete si claritate !

Multumesc Parinte pentru toate informatiile simple, clare si care prin modul in care sunt descrise ajung exact ca picaturi de apa pe un pamant secat asteptand ploaia Divina! Asemenea explicatii am avea nevoie atat noi cat si copilasii nostrii pentru a intelege invataturile lui Christos! Mesaje simple, clare si concise! 🙏

×
Preview Image
Ghițun Carmen-Adina
Adăugată cu 2 săptămâni în urmă
Modul de expunere al informațiilor

Mi-a placut calmul și expresivitatea cu care a transmis mesajele folositoare sufletului. Fără judecată, fără acuze, doar înțelegere!

×
Preview Image
Alexandru-Mihai
Adăugată cu 2 săptămâni în urmă
Un preot cu HAR!

Un OM de nota 10. Dacă toți preoții ar fi ca dumneavoastră, cu siguranță, bisericile ar fi pline. Mulțumesc, părinte!

×
Preview Image
Elena
Adăugată cu 2 săptămâni în urmă
Multumiri pentru cuvintele dumneavoastra!

Un masterclass cu o mare bucurie sufleteasca. Ne transmiteți atâtea cuvinte minunate, ne luminati, ne bucurati, ne alinati sufletele! Dumnezeu să vă dăruiască multă sănătate și să fiți mult timp printre noi!

×
Preview Image
Necula Mihaela
Adăugată cu 2 săptămâni în urmă
Cum un Om atât de simplu, poate să fie atat de complex! Multumesc cu recunostinta!

Am avut ocazia sa il intalnesc pe Parintele Necula si il ascult cu drag ori de cite ori am ocazia. Cearta atat de frumos, Mereu cu povețe in traista dumnealui si ma stradui sa urmez sfaturile dinsului ori de cite ori pot. In relatia cu sotul si copii imi rasuna mereu vocea lui in minte, cind as vrea sa actionez ca o mama si sotie suparata. Multumim din suflet Parinte Necula

×
Preview Image
Dan Maria Denice
Adăugată cu 2 săptămâni în urmă
Mi-am linistit sufletul ,reamintindu-mi ce conteaza cu adevarat in viata

M-au uns pe suflet toate aceste invataturi,si ma bucur din toata inima ca am avut ocazia sa am acces la acest masterclass.Îmi doresc din tot sufletul sa mai urmeze si altele,pt ca avem nevoie de hrana sufleteasca,iar Parintele Necula stie sa ajunga la sufletul omului,concluzionand din intreaga sa invatatura,cele mai importante idei,pt a reusii sa ne readuca aminte ce conteaza cu adevarat in viat

×
Preview Image
Andreias Loredana
Adăugată cu 2 săptămâni în urmă
Sunt puse întrebări pe care fiecare dintre noi ni le am am pus de a lungul vieții. Răspunsurile sunt pe măsură.

Părintele Necula mă uimește din ce in ce mai mult. Dumnezeu îi da har peste har. Fie că toate cele auzite sa"urnească" sufletele noastre spre lucrarea poruncilor Lui Dumnezeu! Mi se pare scurt masterclassul acesta. Din ce mănânci, din aceea tot ai mai mânca. Mulțumim!

×
Preview Image
Blaga Andreea
Adăugată cu 3 săptămâni în urmă
Minunat!

M-a ajutat cel mai mult modul simplu și la obiect prin care părintele explică fiecare concept

×
Preview Image
Bocsa Radu
Adăugată cu 3 săptămâni în urmă
Recunoștință părintelui...

Am găsit puterea de a mă regăsii pe mine în această lume care tinde să ne opacizeze... și să fiu din nou eu fiu al lumini. Lumina luminează și doresc și eu să fiu lumina celor de lângă mine. Dumnezeu lucrează cu oameni pentru oameni. Mulțumesc din suflet lui Dumnezeu pentru darul Său din persoana părintelui Constantin.

×
Preview Image
Diana
Adăugată cu 3 săptămâni în urmă
Căldura, liniștea sufletului transmise

Au fost de mare ajutor pt.mine. Acest-curs-sau cum îmi place mie să-i spun-bunătate pentru suflet-pt.că a picat într-un moment greu din viața mea cu grele încercări, a fost ca un adevărat post, rugăciune și medicament pentru mine, o reală reverie și revenire dacă vreți. Vă mulțumesc părinte și îmi primit mie să nu fie în zadar! Zile frumoase tot mai înțelepte, să aveți și sa avem! Doamne-ajută!

×
Preview Image
Chiaga Tania
Adăugată cu 3 săptămâni în urmă
Am fost impresionata sa descopăr un "Ghid pentru vesnicie"

Smerenie, carisma și bun-simt adunate într-un ghid ce prezintă mai multe coordonate pe care trebuie sa se manifeste viata celui care dorește sa fie cu adevărat un om credincios;am găsit explicații coerente, exemple sugestive care m-au ajutat sa înțeleg mai bine care este ținta mea ca și creștin și cum o pot atinge.

×
Preview Image
Show more reviews
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!

Vrei acces GRATUIT la librăria de lecții gratuite?