Curs Design Online

Masterclass Mihai Popescu

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started

Ratings & Reviews

5.0
Medie Evaluări
18 Evaluări
5
18
4
0
3
0
2
0
1
0
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
Arnaut Ariana
Adăugată cu 3 luni în urmă
Profund impresionata

Il urmaresc pe Mihai Popescu de multa vreme si imi face mereu placere sa ii ascult povestea de viata si tot ceea ce a realizat, este un exemplu demn de urmat, in special pentru cei din domeniu, a fost o experienta placuta acest masterclass, mi-ar fi placut sa invat mai multe detalii tehnice si sfaturi din domeniu.

×
Preview Image
Giulia
Adăugată cu 10 luni în urmă
prezentarea

o experiență interesantă pentru mine, Mihai a avut o prezentare tehnică și consistentă de la A la Z, însă spusă ca o poveste plăcută sufletului. Mulțumesc

×
Preview Image
Nuca Corina
Adăugată cu 10 luni în urmă
Cu suflet si pasiune

Ii multumesc lui Mihai pt dorinta lui de a impartasii cunostintele/experienta lui-nu toti designerii sunt gata sa faca acest lucru. Cursul mi a reamintit despre rolul luminilor si a locatiei si m a invatat importanta tuturor detaliilor intr-un spatiu. El face totul din suflet/cu pasiune ceea ce este de admirat. Pt mine Biutiful a avut o influenta mare in decizia mea de a incepe o cariera in design

×
Preview Image
Draghici Costina
Adăugată cu 1 an în urmă
Cultul frumosului

Un masterclass de poveste sau povestea impresionantă a unui vis materializat prin viziune, experiență, creativitate, pasiune, inovație, colaborare și multă implicare. Mulțumesc pentru experiența și informațiile valoroase impărtășite!

×
Preview Image
Sara
Adăugată cu 1 an în urmă
experienta de viata

Ca student la arhitectura, acest curs m-a ajutat sa inteleg gandirea din spatele unui proiect si mi-a aratat ce este cu adevarat important in spatele unui concept de succes.

×
Preview Image
Achim Raul
Adăugată cu 1 an în urmă
Experienta unui "proiect" de succes

Personal, nu as numi curs ceea ce am parcurs in cele 14 module. A fost mai mult o experienta, un mod de viata, un concept, o viziune oferite intr-un mod narativ placut foarte personal de Mihai, sustinute de imagini bine conturate si surprinse in locatiile cu semnatura "Biutiful" by Fratelli. Multumesc pentru experienta!!!!!!

×
Preview Image
Curelariu Irina
Adăugată cu 1 an în urmă
Mostră manufacturată de pasiune

Dacă înainte de acest curs designul era doar o preocupare sau un job, în mod cert va deveni o pasiune pentru cei care vor urma masterclass-ul. Un curs foarte personal, cu suflet, punând accent pe valorile tradiționale (familie, meșteșug, generații), din care răzbate pasiunea, iubirea. Este o experiență totală, necesară aș spune pentru completarea bagajului unui designer.

×
Preview Image
Laura
Adăugată cu 1 an în urmă
O experientă care te imbogateste din toate punctele de vedere.

O experientă unică care iti deschide apetitul pentru creatie. Experienta si senzatiile traite in momentul cand parcurgi cursul sunt unice, parca iti trezesc toate simturile. O experienta care iti imbogateste simtul pentru frumos, pentru creatie. Mi-a facut placere sa cunosc experientele si etapele de creatie pe care le-a parcurs designerul Mihai Popescu.

×
Preview Image
Marcela Colica
Adăugată cu 1 an în urmă
Cursul este ca un Vis Frumos din care ramai cu secvente si o stare de vraja care te motiveaza sa montezi propriul "Film".

Mihai pare sa fie un vesnic indragostit de viata, un colectionar de frumos,un creator de continut care nu ignora uratul ci il amelioreaza/indulceste prin viziunea optimista asupra destinului. Este un Arhitect complet imputernicit sa impartaseasca Valori modelate si slefuite in Atelierul propriei sale Vieti, populat de oameni diferiti dar complementari, coparticipanti la vise care dobandesc suflet.

×
Preview Image
Ana - Maria Stanciu
Adăugată cu 1 an în urmă
Fratii Popescu, sunt un mod de viata, o oaza de inspiratie, de cum sa traiesti frumos.

Multumesc ! Inspiratie, viata, trairi, emotii si vise. Toate la un loc intr-un masterclass extraordinar unde iti creeaza panta catre vise noi, dorinta de a evolua si de a construi povesti acolo unde pasesti si ti se ofera aceasta oportunitate. Multumim pentru ca ne aratati cat de important este sa avem un vis, sa optam pentru originalitate.

×
Preview Image
Jilcu Ileana
Adăugată cu 1 an în urmă
Inveti multe lucruri la acest curs, mai ales daca nu esti familiarizat cu domeniul.

Cursul a fost exact cum m-am asteptat. O abordare pragmatica, multa informatie concentrata in putin timp.

×
Preview Image
Neculcea Alexandra
Adăugată cu 1 an în urmă
Pasiunea pentru frumos

A fost o placere sa ascult acest curs. Am invatat reteta lunga a unui rezultat frumos si plin de emotie - Biufitul. Ascultand detaliu cu detaliu mi-am amintit de un local minunat din Columia. Se numeste Andres de Res. Acest local are aceeasi filozofie de viata ca cea pe care o descrieti. Va recomand acest local 🙂 In general localurile din Columbia (Bogota si Medellin) au un design deosebit.

×
Preview Image
TIMOFTI ANDREEA
Adăugată cu 2 ani în urmă
EXPERIENTA ARTISTICA

O experienta vizuala si artistica noua de mare inspiratie. Multumesc!

×
Preview Image
Cristina
Adăugată cu 2 ani în urmă
Emotie, Familie, Valori

Atunci cand emotiile si valorile sanatoase reprezinta cele mai de pret active ale unei familii, rezultatul nu poate fi decat exceptional.

×
Preview Image
Arion Elena
Adăugată cu 2 ani în urmă
Inspiratie, rafinament si executie exemplara!

Sunt inginer - designer peisagist, si am fost impresionata de comunicarea directa ( parca as fi fost prezenta la discutie), tehnica dar, accesibila oricui, bine structurata, si motivationala. Voi vizita cu scop didactic (in primul rand), restaurantele, pentru a-mi intari convingerea ca lucruri originale si de mare clasa, se pot realiza ''si pe la noi''. FELICITARI! INSPIRATIE! Multumiri!

×
Preview Image
Madalin Viorel
Adăugată cu 2 ani în urmă
Sincer si autentic. Se simte ca e aliniat cu valorile familiei lui adica, sa lase o mostenire in spate.

Nu practic design sau arhitectura dar imi place frumosul. Asa ca in momentul ca in care am vazut aceasta oportunitate m-am deschis la ce-ar putea ea sa-mi ofere. La finalul ei pot sa spun ca a meritat, toata deschiderea mea. Se simte ca e un om educat, empatic, know-how-ul lui vorbeste de la sine. E ce trebuie acest curs chiar de nu esti designer. Ajungi sa afli atatea chestii faine. #Multumesc

×
Preview Image
Adina Goaga
Adăugată cu 2 ani în urmă
Magic

Superb content si foarte educativ chiar si pentru o persoana fara pregatire in design! Foarte explicit, extrem de detaliat Si un spirit vizionar! Multumesc!

×
Preview Image
Collavini Olivia
Adăugată cu 2 ani în urmă
Curs foarte bun

Cursul este bine structurat si prezentat, cu o viziune de ansamblu asupra unui concept de succes.

×
Preview Image
Show more reviews
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
Shopping Cart
Scroll to Top

BLACK FRIDAY
de primăvară

black friday de primavara