Mihaela Munteanu

Masterclass Mihaela Munteanu

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This curs is currently closed

Ratings & Reviews

4.9
Medie Evaluări
9 Evaluări
5
8
4
1
3
0
2
0
1
0
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
Dascalu Oana
Adăugată cu 3 zile în urmă
Concis şi de ajutoe

Este un curs foarte bun pentru introducerea în PR şi pentru a înţelege această meserie de sine stătătoare, dar şi în relaţie cu job-urile conexe din industrie.

×
Preview Image
Ionela
Adăugată cu 8 luni în urmă
Oricata experienta ai tot mai poti invata ceva

Multumesc Mihaela pentru toate informatiile, eu am 20 ani experienta mai mult in zona de PR medical si tot mai gasit informatii ca imi vor fi utile. Cursul a fost asa ca un fine tuning.

×
Preview Image
Denisa
Adăugată cu 8 luni în urmă
Minunat!

Un masterclass cuprinzator, cu informatii utile si care mi-a captat atentia! M-am convins ca imi place acest domeniu si am si tras cu ochiul in lumea asta prin ochii Mihaelei 🙂 Multumesc!

×
Preview Image
Gligor Simona
Adăugată cu 8 luni în urmă
Scurt și la subiect

Mi-a plăcut la nebunie acest masterclass, nu a fost atât de lung pe cât mă așteptam, dar a reușit de minune să clarifice numeroase subiecte în doar 6 ore.

×
Preview Image
Melania
Adăugată cu 10 luni în urmă
Un MasterClass util!

Un MasterClass foarte util, cu informatii clare si concise. Sunt un om ce activeaza in domeniul marketingului si caut mereu sa invat lucruri noi. Am gasit in acest curs idei pe care le pot folosi in activitatea mea profesionala, dar am si inteles daca as putea fi si eu un om de PR sau nu. In plus, stiu ce alte cursuri mai trebuie sa urmez sa ma perfectionez 🙂 Multumesc, Mihaela Munteanu!

×
Preview Image
Alexa Narcisa
Adăugată cu 10 luni în urmă
Un curs foarte bun pentru cei la început de drum in zona de comunicare

Mi-a placut mult cursul, am aflat o mulțime de lucruri noi din PR. Invitații aduși in curs au oferit un insight din nisa lor și mai multe perspective. Mi-ar fi plăcut ca pe alocuri sa fie mai multe exemple concrete de rapoarte, documente, poate chiar un exemplu de campanie cap-coada cu tot cu rezultate / o zi din viata profesională a unui profesionist din PR. Per total, recomand cursul!

×
Preview Image
alexandra-98710
Adăugată cu 10 luni în urmă
Where is the cat?

Citisem la un moment dat ca, daca pui o poza cu o pisica, atragi atentia audientei. Mihaela nu a avut, insa, nevoie de asa ceva intrucat cursul creat de ea este exact ce trebuie. Un curs care m-a tinut cu sufletul la gura, plin de umor, insights si informatie de calitate. Mihaela, iti multumesc mult pentru aceasta experienta! P.S: pe cand urmatorul curs?

×
Preview Image
Chiorean Alina-Paula
Adăugată cu 10 luni în urmă
Lejeritatea cu care s-a ținut acest masterclass.

Deși am terminat o facultate în acest domeniu, mi se pare că nu se compară cu acest curs. Mihaela a reușit sa transmită într-un timp scurt, informații care nu au fost transmise într-un semestru la facultate. Cu ajutorul acestui curs mi-a trasat niște direcții, dar cu toate acestea m-am ambiționat să pornesc cu toată forța pe acest drum. Sunt recunoscătoare că am luat decizia de a participa!

×
Preview Image
Sorina
Adăugată cu 10 luni în urmă
Acest curs este mai mult decât PR

Personal, nu am achiziționat acest curs cu gândul la o cariera în PR, ci pentru ca îmi doresc să-mi conturez propriul business pentru care am nevoie de PR și despre ce înseamnă marketing-ul online prin prisma creatorilor de conținut. Acest curs mi-a răspuns la multe întrebări și m-a ajutat cu câteva "inside-uri" pe care doar un om de PR cu foarte multă experiență le-ar putea deține.

×
Preview Image
Show more reviews
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
Shopping Cart
Scroll to Top