Despre trainer

+164 înscriși
nu ești înscris

Curs ce conține:

  • 24 Lecții

Ratings & Reviews

4.9
Medie Evaluări
13 Evaluări
5
12
4
1
3
0
2
0
1
0
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
Alexandra
Adăugată cu 2 săptămâni în urmă
Bucurie, asta este consecința energiei și implicării Cristinei în construirea și prezentarea cursului.

Mi-au plăcut: Traseul până la profesor de Feng Shui; Modalități-remedii de a susține/ diminua energiile; înțelegerea mânuirii lor; Importanța timpului în Feng Shui, adaptarea, ascultarea, simțirea casei. Aș mai fi dorit: punctarea beneficiilor, avantajelor aplicării Feng Shui pentru antreprenori și angajați; video cu rezultatul consultanței pe exemplele prezentate, Q&A, contact. Mulțumesc.

×
Preview Image
Dana
Adăugată cu 4 săptămâni în urmă
Mi-a placut foarte mult felul in care in cateva lectii au fost prezentate atat de multe informatii.

Abia astept sa fac si cursul de initiere. 🙂

×
Preview Image
Isabela
Adăugată cu o lună în urmă
Profesionalismul

Mi-a placut foarte mult structura acestui curs cu foarte multe informatii, care pot fi puse in practica, apoi apreciez complexitatea care a fost prezentata la cel mai bun mod de intelegere, si nu in ultimult rind, acuratetea si detalile pe care poate nu le poti extrage dintr-o carte. Va multumesc. Isabela.

×
Preview Image
Mirela
Adăugată cu 2 luni în urmă
Cristina este foarte expresiva

M-a ajutat sa imi fac o idee despre Feng shui, despre care pana acum nu cunosteam mai nimic

×
Preview Image
Marinela
Adăugată cu 2 luni în urmă
Uimitor!

Cel mai mult mi-a placut de Împăratul Galben despre care nici nu auzisem și despre modul în care el a calculat epocile. Este uimitor! De aici pleaca tot de fapt. Acum am înțeles multe lucruri si clar voi sti să îmi desenez diagrama Ba-gua pe casa mea! Mulțumesc frumos!

×
Preview Image
Dumitrita
Adăugată cu 2 luni în urmă
Un curs f interesant!

Am remarcat cat de important este sa stii cum sa faci energia unei case /birou sa circule .Sunt curioasa cat de repede apar efectele benefice!

×
Preview Image
Carmen
Adăugată cu 3 luni în urmă
Mereu mai mult și mai bine

Cristina, energia ta este molipsitoare și implicarea ta totala în tot ceea ce faci este un adevărat exemplu ! Cursul este frumos gandit și bine structurat dar sincer ma așteptăm ca la final sa pot calcula singura energiile din noua casa.Poate o voi face pe viitor după ce voi știi mai multe.Multumesc Cristina pentru wellcome-ul în Seng Shui!

×
Preview Image
Andreia
Adăugată cu 3 luni în urmă
Informatii folositoare

Cursul este foarte bun! Am invatat multe lucruri. Tot ce prezinta Cristina este de cel mai inalt nivel. Felicitari!!! Multumim Cristinei!!!! Ma asteptam sa fie prezentat cum se fac acele diagrame pe schite si formulele dupa care se calculeaza. In aparenta este mai mult o introducere in Stiinta Feng Shui. Sugerez schimbarea numelui pentru o mai mica inducere in eroare celor ce il achizitioneaza.

×
Preview Image
Daniela
Adăugată cu 3 luni în urmă
Cel mai mult m-a impresionat Cristina , care a reusit si structurat informatiile in asa fel sa fie de folos.

Cu siguranta o sa incerc sa schimb ceva prin casa ,o sa folosesc si remedii , sa vad daca sunt ceva schimbari .Un curs integral cat costa si ce durata are .Multumesc !

×
Preview Image
Felicia
Adăugată cu 3 luni în urmă
A pus ordine în informațiile mele despre feng shui

Mulțumesc! Cristina a simplificat pt.mine informațiile cam ala-n-dala din capul meu! Intuitiv nu prea acceptam toate acele remedii kicioase ,ea confirmându-mi ca sunt suficiente ca remedii elementele din natură,mai importantă fiind energia locului în care ne aflăm!

×
Preview Image
Aura
Adăugată cu 4 luni în urmă
O adevarata stiinta !!!

Este un curs general foarte bine structurat si pe intelesul celor care sunt activi in procesul de dezvoltare personala. Sunt detalii suplimentare de aprofundat, mai ales despre calcule precise ale Stelelor Zburatoare si mi-ar fi placut sa aflu mai multe in acest MasterClass insa inteleg ca aceasta tematica se poate aborda in cadru restrans cu explicatiile necesare. Multumesc!!!

×
Preview Image
Daniela
Adăugată cu 4 luni în urmă
Un curs foarte interesant

Am fost încântată sa aflu despre energii, stele zburătoare, cele 5 elemente etc. Unele cunoștințe anterioare mi-au fost confirmate, altele demitizate. Aș fi vrut să aflu si formulele prin care sunt asezate in tabel stelele zburătoare. În general am așteptări si cursul se numeste "feng shui", nu "introducere în / elemente de feng shui". Dar, totul este bine asa cum este. Mulțumesc.

×
Preview Image
Mona Delia
Adăugată cu 4 luni în urmă
multumesc!

interesant curs, multe informatii care au venit pe banda rulanta, cum se spune. Da, o stiinta pe care daca o urmezi, intelegi ca nu e nimic batut in cuie, totul e in miscare...intreg Universul e o continua miscare.

×
Preview Image
Dumitriu Camelia
Adăugată cu 3 luni în urmă

Multumesc ptr toată informatia și aș dori sa mai faceti astfel de cursuri.Multumiri intfinite

Cristina Liliana
Adăugată cu 4 luni în urmă

Multumesc din suflet D-lui Anatol Basarab pentru acest curs și toate informațiile minunate pe care ni le-a împărtășit. Cu siguranță voi continua sa studiez și așa aprofundez mai mult aceasta lume magica a numerelor. Va doresc toate cele bune și sper sa ne revedem și alte cursuri în viitor.

Show more reviews
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!

Vrei acces GRATUIT la librăria de lecții gratuite?