Despre trainer

+283 înscriși
nu ești înscris

Curs ce conține:

  • 24 Lecții
  • 1 Test

Ratings & Reviews

5.0
Medie Evaluări
20 Evaluări
5
19
4
1
3
0
2
0
1
0
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
Sara
Adăugată cu 3 săptămâni în urmă
Sfaturi practice si simple

Acest masterclass a fost o introducere in lumea metafizicii chinezesti, in special a Feng Shui-ului. Cristina Groza este un specialist in domeniu, ofera sfaturi practice si simple. Recomand acest masterclass tuturor celor pasionati de cultura estica si care sunt atrasi mai ales, de curentele spirituale si sfaturile pentru o viata armonioasa ce vin din Asia de Est.

×
Preview Image
Maria
Adăugată cu o lună în urmă
Explicații concrete

Cursul mi-a trezit atenția constant

×
Preview Image
Oana
Adăugată cu 2 luni în urmă
Un curs deosebit si foarte interesant.

Studiile de caz au fost cele mai interesante. Ar fi binevenit si util un masterclass mai amplu despre calcul si aplicabilitatea stelelor zburatoare si despre influenta individuala a sectoarelor din casa pentru fiecare membru al familiei.

×
Preview Image
Alina
Adăugată cu 2 luni în urmă
Profesionalism, dedicare, energie pozitiva

Un adevarat maestru, care pentru mine a reusit sa sintetizeze clar si concis beneficiile aplicarii acestei stiinte, principiile si regulile care stau la baza ei, precum si aplicabilitatea acesteia prin exemplele concrete oferite, drept pentru care ii multumesc!

×
Preview Image
viorica
Adăugată cu 2 luni în urmă
Recunostinta pentru impartasirea cunoasterii !

Am participat la cursul online de numerologie a lui Anatol in 2020 .Atunci ca si acum sunt fascinata de bagajul informational si logica expunerii acestuia,astfel incat sa poata fi inteles de cei pasionati de numerologie.

×
Preview Image
MARILENA
Adăugată cu 3 luni în urmă
ACURATETEA INFORMATIEI

DE MULT TIMP CAUTAM SA INTELEG PRACTIC CUM SA CLASIFIC NUMERELE IN VIATA MEA DEJA !!!! AM ASCULTAT CU ATENTIE DESPRE FIECARE CIFRA; SIMT SI BUCURIE DAR SINCER AM SI DURERI DE CAP PENTRU CA NUMAI DE AICI MA VAD IN MULTE SITUATII BUNE DAR SI IN BALARII CUM SPUNE DOMNUL ANATOL BASARAB. MULTUMESC INFINIT PENTRU HARUL DUMNEAVOASTRA DE A EXPLICA PE LIMBAJUL TUTUROR. CU RESPECT!!!!

×
Preview Image
Alexandra-Rozalia-Maria
Adăugată cu 4 luni în urmă
Profunzime, calitate, magie!

Mi-au plăcut: structura cursului, exemplificarea clară a noțiunilor, energia de bucurie și înțelepciune care mi-a transmis o stare de entuziasm, de valoare, de recunoștință că am putut participa la un asemenea curs și să învăț de la un asemenea Om. Mulțumesc, domnule Anatol Basarab! Ce necesară este o asemenea cunoaștere pentru educația viitorilor magi, a părinților deschiși spre adevăr!

×
Preview Image
Madalina F
Adăugată cu 5 luni în urmă
Fantastic!!!

Este foarte interesantă și importantă utilitatea acestor informații. Au sens și sunt foarte ușor de reținut și aplicat… unele:) Poate și o noua cale in viata ca și meserie…

×
Preview Image
Dana
Adăugată cu 6 luni în urmă
Mi-a placut foarte mult felul in care in cateva lectii au fost prezentate atat de multe informatii.

Abia astept sa fac si cursul de initiere. 🙂

×
Preview Image
Isabela
Adăugată cu 7 luni în urmă
Profesionalismul

Mi-a placut foarte mult structura acestui curs cu foarte multe informatii, care pot fi puse in practica, apoi apreciez complexitatea care a fost prezentata la cel mai bun mod de intelegere, si nu in ultimult rind, acuratetea si detalile pe care poate nu le poti extrage dintr-o carte. Va multumesc. Isabela.

×
Preview Image
Mirela
Adăugată cu 7 luni în urmă
Cristina este foarte expresiva

M-a ajutat sa imi fac o idee despre Feng shui, despre care pana acum nu cunosteam mai nimic

×
Preview Image
Marinela
Adăugată cu 7 luni în urmă
Uimitor!

Cel mai mult mi-a placut de Împăratul Galben despre care nici nu auzisem și despre modul în care el a calculat epocile. Este uimitor! De aici pleaca tot de fapt. Acum am înțeles multe lucruri si clar voi sti să îmi desenez diagrama Ba-gua pe casa mea! Mulțumesc frumos!

×
Preview Image
Dumitrita
Adăugată cu 7 luni în urmă
Un curs f interesant!

Am remarcat cat de important este sa stii cum sa faci energia unei case /birou sa circule .Sunt curioasa cat de repede apar efectele benefice!

×
Preview Image
Carmen
Adăugată cu 8 luni în urmă
Mereu mai mult și mai bine

Cristina, energia ta este molipsitoare și implicarea ta totala în tot ceea ce faci este un adevărat exemplu ! Cursul este frumos gandit și bine structurat dar sincer ma așteptăm ca la final sa pot calcula singura energiile din noua casa.Poate o voi face pe viitor după ce voi știi mai multe.Multumesc Cristina pentru wellcome-ul în Seng Shui!

×
Preview Image
Andreia
Adăugată cu 8 luni în urmă
Informatii folositoare

Cursul este foarte bun! Am invatat multe lucruri. Tot ce prezinta Cristina este de cel mai inalt nivel. Felicitari!!! Multumim Cristinei!!!! Ma asteptam sa fie prezentat cum se fac acele diagrame pe schite si formulele dupa care se calculeaza. In aparenta este mai mult o introducere in Stiinta Feng Shui. Sugerez schimbarea numelui pentru o mai mica inducere in eroare celor ce il achizitioneaza.

×
Preview Image
Daniela
Adăugată cu 9 luni în urmă
Cel mai mult m-a impresionat Cristina , care a reusit si structurat informatiile in asa fel sa fie de folos.

Cu siguranta o sa incerc sa schimb ceva prin casa ,o sa folosesc si remedii , sa vad daca sunt ceva schimbari .Un curs integral cat costa si ce durata are .Multumesc !

×
Preview Image
Felicia
Adăugată cu 9 luni în urmă
A pus ordine în informațiile mele despre feng shui

Mulțumesc! Cristina a simplificat pt.mine informațiile cam ala-n-dala din capul meu! Intuitiv nu prea acceptam toate acele remedii kicioase ,ea confirmându-mi ca sunt suficiente ca remedii elementele din natură,mai importantă fiind energia locului în care ne aflăm!

×
Preview Image
Aura
Adăugată cu 9 luni în urmă
O adevarata stiinta !!!

Este un curs general foarte bine structurat si pe intelesul celor care sunt activi in procesul de dezvoltare personala. Sunt detalii suplimentare de aprofundat, mai ales despre calcule precise ale Stelelor Zburatoare si mi-ar fi placut sa aflu mai multe in acest MasterClass insa inteleg ca aceasta tematica se poate aborda in cadru restrans cu explicatiile necesare. Multumesc!!!

×
Preview Image
Daniela
Adăugată cu 9 luni în urmă
Un curs foarte interesant

Am fost încântată sa aflu despre energii, stele zburătoare, cele 5 elemente etc. Unele cunoștințe anterioare mi-au fost confirmate, altele demitizate. Aș fi vrut să aflu si formulele prin care sunt asezate in tabel stelele zburătoare. În general am așteptări si cursul se numeste "feng shui", nu "introducere în / elemente de feng shui". Dar, totul este bine asa cum este. Mulțumesc.

×
Preview Image
Mona Delia
Adăugată cu 10 luni în urmă
multumesc!

interesant curs, multe informatii care au venit pe banda rulanta, cum se spune. Da, o stiinta pe care daca o urmezi, intelegi ca nu e nimic batut in cuie, totul e in miscare...intreg Universul e o continua miscare.

×
Preview Image
Dumitriu Camelia
Adăugată cu 8 luni în urmă

Multumesc ptr toată informatia și aș dori sa mai faceti astfel de cursuri.Multumiri intfinite

Cristina Liliana
Adăugată cu 9 luni în urmă

Multumesc din suflet D-lui Anatol Basarab pentru acest curs și toate informațiile minunate pe care ni le-a împărtășit. Cu siguranță voi continua sa studiez și așa aprofundez mai mult aceasta lume magica a numerelor. Va doresc toate cele bune și sper sa ne revedem și alte cursuri în viitor.

Show more reviews
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!

Vrei acces GRATUIT la librăria de lecții gratuite?