Curs Dresaj Canin

Masterclass Ruxandra Ion

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started

Ratings & Reviews

5.0
Medie Evaluări
34 Evaluări
5
34
4
0
3
0
2
0
1
0
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
Farcau GYONGYIKE
Adăugată cu 6 ore în urmă
APRECIEZ FOARTE MULT ACEST CURS BINE STRUCTURAT.ESTE MULTA MUNCA SI DEVOTAMENT.FELICITARI RUXANDRA!

IMI PLACE TOT CURSUL. PE MINE MA AJUTA SA MA CORECTEZ IN A DA COMENZI, SA FIU MAI FERMA. INVAT MANAGEMENTUL SI NOI TACTICI. CHIAR EXERSEZ SI DEJA OBSERV REZULTATE. MULTUMESC!

×
Preview Image
Ionescu Sebastian
Adăugată cu 2 săptămâni în urmă
Acest curs este cea mai la îndemână soluție pentru dresajul acasă, în opinia mea.

Cursul este foarte folositor, explicațiile sunt clare şi te fac să înțelegi de ce şi cum trebuie să faci exercițiile cu câinele. Ruxandra punctează ce este important şi structura cursului este bine gândită. Personal am încercat să dresez câinele folosindu-mă de informațiile dintr-o carte de specialitate, dar nu a mers foarte bine. Sunt foarte mulțumit că am ales să urmez acest curs. 👍 Ruxandra.

×
Preview Image
Carp Danut
Adăugată cu 2 luni în urmă
Coerență

E ca și cum ai avea la dispoziție cartea ,,Mama și copilul".

×
Preview Image
aberinde360gmail-com
Adăugată cu 2 luni în urmă
Vreau sa pot

Am avut un caine ciobanesc german si am aflat cat de greu e sa comanzii.

×
Preview Image
Nițuica Theodora
Adăugată cu 3 luni în urmă
Foarte util cursul.

Multumesc mult Ruxandrei pentru alcatuirea si prezentarea foarte clara a cursului . Ma ajuta foarte mult in a intelege Mai bjne maidanezii capatati locuind la tara si pentru a ma descurca sa gestionez Mai bine situatiile pentru ca vrind-nevrind am ajuns sefa de haita ...😎 Multumesc cu recunostinta! 🤗🙏🤗

×
Preview Image
Sprinceana Mihai
Adăugată cu 3 luni în urmă
lectiile de dresaj

am invatat cum sa ma port cu cateii

×
Preview Image
Bocioaca Loredana
Adăugată cu 5 luni în urmă
extrem de util

Salut, Un curs extrem de bine structurat, explicat si exemplificat .Felicitari Ruxandra! Este singurul curs pe care am putut sa-l aplic imediat datorita faptului ca am inteles cum gandeste un caine, la ce reactioneaza si cum pot obtine un comportament dorit. Multumesc

×
Preview Image
Ignat Carmen
Adăugată cu 6 luni în urmă
Minunat

E ca o joaca. Daca nu iti faci timp sa te implici in educarea catelului tau nu ai prienenul de care ai nevoie. Se pare ca ei sunt cu atat mai inteligenti cu cat posesorul lor le arata ce vor de la ei.Multumesc.

×
Preview Image
Costescu Robert-Ionut
Adăugată cu 7 luni în urmă
Pasiune si daruire

Este un curs foarte bine structurat si explicat in mod clar. Foarte explicit, cu multe informatii utile.

×
Preview Image
Pantea Ioan
Adăugată cu 7 luni în urmă
Profesionista

Îmi place

×
Preview Image
Codresi Cristian
Adăugată cu 10 luni în urmă
De foarte buna calitate

Foarte explicit, foarte bine prezentat, complet.

×
Preview Image
Suteu Andreea
Adăugată cu 11 luni în urmă
Best of the best

Mi-am dat seama cat de mult am gresit in cresterea puitului meu de 1 an jumate . De azi imi este foarte clar unde gresesc si ce trebuie sa inlocuiesc pe viitor . Mii de multumiri si ma inclin pentru modul in care a ajuns informatia la mine , foarte bine structurata si pe intelesul tuturor . Succes

×
Preview Image
Elena-Laura-Mihai
Adăugată cu 11 luni în urmă
Demostratiile practice

Este un curs foarte bine structurat si explicat in mod clar. Demonstratiile practice cu cateii au facut extraordinare. Eu cred ca mai am mult de munca pana sa ajung la aceste performante cu cateii mei, care sunt deja maturi si chiar daca nu au comportamente negative grave, mi-ar placea sa-i invat lucruri noi si interesante.

×
Preview Image
Andreea
Adăugată cu 12 luni în urmă
Explicații ușor de înțeles

Mi-a plăcut faptul că a explicat în cuvinte simple. Acum aplic lecțiile învățate, am un cățel de 3 luni.

×
Preview Image
Tofan Gabriela
Adăugată cu 1 an în urmă
Claritatea mesajului

Mi-a placut modul de abordare bland si totusi eficienta prin care se dreseaza un caine. Sa lucrezi cu Ruxandra e ca si cum ai merge cu cainele la psiholog - nimic nu ramane nerezolvat :-))).

×
Preview Image
Dugan David
Adăugată cu 1 an în urmă
Incredere in relatia cu cainele

M-a ajutat foarte mult sa inteleg de unde sa incep relatia cu cainele, si ca exista loc de disciplina si nu doar de haos in casa.

×
Preview Image
Guta George
Adăugată cu 1 an în urmă
Simplitate

Pentru a intelege acest curs este de ajuns sa deti un caine si sa fii dispus sa depui un minim efort pentru a avea un caine educat. De restul se ocupa Ruxandra

×
Preview Image
Ion Marius Romeo
Adăugată cu 1 an în urmă
M-a impresionat usurinta si bucuria cu care au executat cateii comenzile!

Imi place cum este structurat cursul,imi plac explicatiile teoretice si practice folosite.Personal imi dau seama ca mai intai trebuie sa imi schimb eu modul de a da comenzile si a recompensa catelul.Cred ca am foarte mult de lucru in primul rand la mine(modul meu de lucru cu catelul era complect gresit).Ma bucur ca am luat decizia de a ma inscrie la acest masterclass!

×
Preview Image
catalin
Adăugată cu 1 an în urmă
Un curs foarte util si bine structurat!

Un curs care m-a ajutat foarte mult. Chiar recomand tuturor iubitorilor de catei sa parcurga cursul alaturi de Ruxandra ION. Asteptam cu drag si alte cursuri, Pana atunci, punem in practica tot ce am invatat pana acum.

×
Preview Image
Catalin
Adăugată cu 2 ani în urmă
Modul de prezentare si mecanismele

Suntem o familie care inca tatonam cu idea de a ne lua un catel, acum ca fiica noastra se apropie de varsta de 7 ani. Cursul ne-a adus aminte de responsabilitatile cu care vine un caine in familie ( amandoi parintii avand catei in copilarie) si ne-a montat sa dezvoltam un plan de management al timpului astefel incat catelul care va veni sa aiba toate nevoile satisfacute. Multumim Ruxandra!

×
Preview Image
Madalina-Roxana Cernatescu
Adăugată cu 2 ani în urmă
Calmitatea si pozitivitatea

Apreciez mult perspectiva oferita si iti multumesc ca ai lucrat in a obtine acest curs. Acum 3ani am inceput sa ma documentez si sa dresez cainele familiei,apoi cainii prietenilor de familie si a vecinilor, apoi voluntariat in a explica copiilor cum sa ne comportam corespunzator cu animalele de comapanie.Sunt recunoscatoare cand gasesc persoane cu o viziune ca a ta care ma ajuta in ce vreausaobtin

×
Preview Image
Catalin
Adăugată cu 2 ani în urmă
"Aia e suuper''!!!

Foarte tare! Ma bucur si recomand cursul de dresaj canin, oferit de Ruxandra Ion. Imi inspira incredere si seriozitate, motiv pentru care doresc sa achizitionez orice curs de dresaj sustinut de ea. Inca o data vreau sa mi exprim admiratia pentru modul in care aceasta lucreaza cu micii companioni.

×
Preview Image
Ungureanu Irina
Adăugată cu 2 ani în urmă
Mecanismele de invatare

Nu credeam ca pot invata atat de multe lucruri dintr-un curs online. Dar aceat curs este atat de eficient si bine structurat, ca nu am ce sa reprosez. Sunt asa de incantata ca am inceput sa il recomand inca dinainte de a-l finaliza. Multumesc, Ruxandra!

×
Preview Image
Oana
Adăugată cu 2 ani în urmă

×
Preview Image
Show more reviews
Cum a fost Experiența ta? Ne-ar plăcea să o aflăm!
Shopping Cart
Scroll to Top